2013. október 16. szerda

okt. 16
0:06
Videó: Ez a harmadik hely nem kidobandó eredmény - Csábi (She)
Csábi József reálisnak ítélte meg a magyar labdarúgó-válogatott harmadik helyét a világbajnoki selejtező D-csoportjában. Bár a továbbjutásról szőtt álmok nem sikerültek, ez a harmadik hely nem kidobandó eredmény. Az NSO Tv felvétele a sajtótájékoztatóról.
okt. 16
0:06
Csábi Józsefnek nem tetszett Szalai nyilatkozata? (Agroinform)
A játék nem tetszett az egy meccsre megbízott szövetségi kapitánynak Andorra ellen, a győzelemnek azért örült.
okt. 16
0:24
Videó: Nikolicsék azt gondolták, az első gól után könnyebb lesz (She)
A magyar labdarúgó-válogatott hazai pályán 2-0-ra legyőzte Andorrát világbajnoki selejtezőn. A mérkőzés után a vezető gólt szerző Nikolics Nemanja és Stieber Zoltán értékelt.
okt. 16
0:42
Videó: Reméljük, visszacsábítjuk a szurkolókat - Németh (She)
„Andorra sohasem könnyű csapat, de hoztuk a kötelezőt, nehézségek árán” – értékelt Király Gábor a Magyarország–Andorra (2–0) vb-selejtező után. Németh Krisztián szerint a győzelem a fő, és azon lesznek, hogy visszacsábítsák a szurkolókat a stadionokba.
okt. 16
6:42
Szalai: Hétfőn már mindent elmondtam (Infostart)
A csoportjában harmadik helyen végzett magyar labdarúgó-válogatott játékosai szerint csak a győzelemnek lehet örülni az Andorra ellen kedden 2-0-ra megnyert utolsó világbajnoki selejtezőmérkőzésen.
okt. 16
6:42
Vb 2014: Chile és Ecuador a vb-n, Uruguayra Jordánia vár (She)
Bár Uruguay hazai pályán 3–2-re legyőzte Argentínát, ez nem volt elég ahhoz,. hogy egyenes ágon kvalifikálja magát a 2014-es brazíliai labdarúgó-világbajnokságra. Ahhoz, hogy ott legyen a jövő nyári tornán, le kell győznie Jordániát interkontinentális pótselejtezőn. A dél-amerikai zóna utolsó játéknapja előtt Uruguayt 3-3 ponttal megelőző Chile és Ecuador mérkőzését a hazaiak minimális…
okt. 16
7:00
Vb 2014: panamai dráma, óriási amerikai szívesség Mexikónak (She)
Hihetetlen végjátéka volt a vb-selejtező CONCACAF zónabeli selejtezősorozatának: Mexikó kikapott Costa Ricától, így Panamának le kellett győznie az Egyesült Államokat ahhoz, hogy elcsípje az interkontinentális pótselejtezőt érő 4. helyezést. A 92. perc elején még 2–1-re vezetett Panama, ám a vb-szereplést korábban kiharcoló amerikaiak sportszerűen küzdve az utolsó pillanatokban megfordították a…
okt. 16
7:36
Fazekas László elvállalná a magyar válogatott irányítását (Agroinform)
A 92-szeres magyar válogatott, Fazekas László régóta fájlalja, hogy nem kérik ki a véleményét a futballunk kapcsán.
okt. 16
8:30
Felkészülés: Adams honfitársai nem bírtak Új-Zélanddal (She)
Trinidad és Tobago labdarúgó-válogatottja felkészülési mérkőzésen hazai pályán gól nélküli döntetlenre végzett az interkontinentális pótselejtezőre készülő Új-Zéland ellen.
okt. 16
8:48
Válogatott: Büszke vagyok a gólomra - Nikolics (She)
A magyar labdarúgó-válogatott hazai pályán 2-0-ra legyőzte Andorrát világbajnoki selejtezőn. A mérkőzés első találatát szerző, a válogatottban először kezdő Nikolics Nemanja klubcsapata honlapján, a vidi.hu-n értékelte teljesítményét.
okt. 16
8:48
Löw 2016-ig lehet kapitány (Metropol)
Az 53 éves szakvezető azt mondta: ő és a szövetség vezetése is nyitott a további munkára.
okt. 16
8:48
Chile és Ecuador a vébén, Uruguaynak pótselejteznie kell (Agroinform)
Az Egyesült Államok segített Mexikónak, amely így pótselejtezhet a brazíliai tornáért.
okt. 16
8:50
Ajánló: tévés meccsek a Ligakupában - a program (She)
Szerdán 12 mérkőzéssel folytatódik a Ligakupa küzdelemsorozata, s két mérkőzés a televízió képernyőjére is kerül: 17 órától a DVTK–Vasas, 19.30-tól a Győr–FTC mérkőzést közvetíti a Sport1. Az NB III Nyugati csoportjában egy mérkőzést játszanak.
okt. 16
8:52
Videó: az MU sztárja ajtó-ablak helyzetet puskázott el (She)
Mint beszámoltunk róla, a vb-selejtező CONCACAF zónabeli selejtezősorozatában Costa Rica 2–1-re nyert Mexikó ellen. Javier Hernandez, a Manchester United játékosa már a 18. percben megszerezhette volna a vezetést Mexikónak, azonban kihagyta a ziccert. Íme!
okt. 16
9:06
Vb 2014: még 11 hely kiadó - a további program (She)
Huszonegy hely már elkelt, tizenegy azonban még mindig kiadó a 2014-es brazíliai labdarúgó-világbajnokságon. Kedden este eldőlt, hogy az európai zónában melyik nyolc nemzeti csapat játszhat pótselejtezőt, továbbá az interkontinentális pótselejtezők párosítására is fény derült. Lássuk, a selejtezők további programját.
okt. 16
9:08
NHL: Roy remek edző - a Colorado hatodszor is győzött (She)
Tovább folytatta remeklését a Colorado Avalanche, amely hat mérkőzés után is veretlen az NHL-ben. A Keleti főcsoportban a Toronto és a Pittsburgh is hozta hazai mérkőzését, és őrzi első helyezését a divíziójában.
okt. 16
9:24
DVTK: Tomiszlav Szivics türelemre intett - Futács (She)
Futács Márkó, a labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK csatára csapata honlapján elmondta, tudja, hogy türelmesnek kell lennie, és akkor újabb gólokat tud szerezni.
okt. 16
9:26
Videó: Neymar a sípszó után szétbombázta ellenfelét (She)
A brazil labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 2–0-s győzelmet aratott az Afrikai Nemzetek Kupája 2012-es győztese, Zambia ellen. Neymar az első félidő hosszabbításában végzett el szabadrúgást, a védők kifejelték a labdát. A bíró már belefújt a sípjába, hogy véget vessen a játékrésznek, ám a Barcelona labdarúgója elrúgta a kipattanó labdát, amely telibe találta az ellenfelét. Lett is egy…
okt. 16
9:42
Csak ne a portugálokat! - Ribéry (Agroinform)
A francia válogatott a második helyen végzett selejtezőcsoportjában, készülhet a novemberi pótselejtezőre.
okt. 16
9:44
Király és az ő alattvalói - értékelés (Agroinform)
A végén csak legyűrtük Andorrát, a győzelem harmadik helyet ért, az összteljesítmény viszont mélyebb elemzést igényel.
okt. 16
10:00
FTC: csütörtökön műthetik Kuruczot; Adams testvére a csapattal edz (She)
Kidőlt a sorból Kurucz Péter. A Ferencváros nyáron igazolt kapusa edzésen sérült meg, az első diagnózisok szerint meglehetősen súlyosan. A hírek szerint a játékos korábban pótolt térdszalagjai sérültek, ha valóban így van, hosszabb pihenő várhat rá. Hogy pontosan mennyit kell kihagynia, az a beavatkozást követően dől el, Kurucz Péter az orvosi stáb tervei szerint csütörtökön fekszik…
okt. 16
10:02
Vb 2014: Minden kitűzött célunkat elértük - Del Bosque (She)
A spanyol válogatott Albacetében 2–0-ra legyőzte a grúzokat, így kiharcolta a brazíliai világbajnoki szereplést. A csapat szövetségi kapitánya, Vicente del Bosque elmondta, ha igényt tartanak a szolgálatára, akkor a világbajnokság után is marad kispadon.
okt. 16
10:18
Videó: rekord hosszúságú tizenegyespárbaj Angliában (She)
Az angol Hampshire Senior Cupon a Brockenhurst és az Andover csapata új rekordot állított fel: a két csapat játékosainak 29 tizenegyest kellett elvégezni ahhoz, hogy eldőljön a mérkőzés, végül a Brockenhurst nyert 15–14-re. Íme!
okt. 16
10:18
Büszke vagyok, hogy magyar válogatottként szereztem gólt - Nikolics (Agroinform)
A Videoton csatára Andorra ellen először volt kezdő a magyar labdarúgó-válogatottban.
okt. 16
10:20
Vb 2014: Már semmi sem álhat a hosszabbításom útjába - Löw (She)
Miután a svédek 5–3-as legyőzésével veretlenül zárta a vb-selejtezők C-csoportját Németország, Joachim Löw, a németek szövetségi kapitánya elmondta, így már semmi sem állhat a szerződéshosszabbítása útjába.
okt. 16
10:36
FTC: csütörtökön műthetik Kuruczot; Adams testvére a csapattal edz (She)
Kidőlt a sorból Kurucz Péter. A Ferencváros nyáron igazolt kapusa edzésen sérült meg, az első diagnózisok szerint meglehetősen súlyosan. A hírek szerint a játékos korábban pótolt térdszalagjai sérültek, ha valóban így van, hosszabb pihenő várhat rá. Hogy pontosan mennyit kell kihagynia, az a beavatkozást követően dől el, Kurucz Péter az orvosi stáb tervei szerint csütörtökön fekszik…
okt. 16
10:38
MLSZ: A kapitány a 2014-es kijutással kacérkodott, mi a 2016-os Eb-t ígértük - Csányi (She)
Jelenleg is zajlik Csányi Sándor MLSZ-elnök helyzetértékelője. A sportvezető ismét leszögezte, hogy a 2016-os Európa-bajnoki szereplést tűzték ki célul, de Egervári Sándor már a 2014-es vb-kvalifikációval is kacérkodott.
okt. 16
10:54
Vb 2014: „Ezer halált haltam minden lengyel támadásnál” (She)
Az angol válogatott Wayne Rooney és Steven Gerrard góljával 2–0-ra legyőzte Lengyelországot, így biztosította helyét a brazíliai világbajnokságon. Roy Hodgson szövetségi kapitány élete legdicsőbb pillanatáról beszélt a kijutással kapcsolatban.
okt. 16
11:12
Vb 2014: Már semmi sem állhat a hosszabbításom útjába - Löw (She)
Miután a svédek 5–3-as legyőzésével veretlenül zárta a vb-selejtezőit Németország, Joachim Löw, a németek szövetségi kapitánya elmondta, így már semmi sem állhat a szerződéshosszabbítása útjába.
okt. 16
11:14
Videó: eksztázisban ünnepelte a vb-re jutást a bosnyák riporter (She)
Mint arról beszámoltunk, Bosznia-Hercegovina labdarúgó-válogatottja a Litvániában elért 1–0-s győzelemmel kijutott a 2014-es brazíliai világbajnokságra, így története során először vehet részt nagy tornán. A bosnyák kommentátor percekig eksztázisban kiabálva ünnepelte a hatalmas sikert.
okt. 16
11:16
Schalke: Huntelaar sérülése súlyos, műteni kell - sajtóhír (She)
Klaas-Jan Huntelaar, a Schalke 04 holland csatára újabb térdsérülése miatt műtétre szorul – írja a német Der Westen.
okt. 16
11:30
MLSZ: Hét-nyolc név a pakliban, valószínűleg külföldi lesz a kapitány - Csányi (She)
Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke elmondta, valószínűleg külföldi szövetségi kapitánya lesz a magyar válogatottnak.
okt. 16
11:30
A FIS beszállt a foci vb-s vitába - az Északi-sark felé tart a láng (Agroinform)
Ahogy közeleg a tél, úgy pörög fel a "hírgyár" a havas-jeges sportok világában, így most is volt miből válogatni.
okt. 16
11:32
Guus Hiddink Magyarországról is kap ajánlatot? (Agroinform)
Ausztráliában úgy tudják, náluk, Lengyelországban, Dániában és Magyarországon is kiköthet a holland szakember.
okt. 16
11:48
Csányi Sándor külföldi kapitányt szeretne a válogatott élére (Infostart)
Várhatóan külföldi edző lesz a magyar labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya - mondta Csányi Sándor a Magyar Labdarúgó Szövetség szerdai sajtótájékoztatóján.
okt. 16
11:48
Videó: Coentrao és Almeida is telibe bombázta a lécet (She)
Mint arról beszámoltunk, kedd este a portugál labdarúgó-válogatott Coimbrában 3–0-ra nyert Luxemburg ellen a 2014-es labdarúgó-világbajnokság selejtezőjének európai F-csoportjában, és pótselejtezőt játszhat. A mérkőzésen több százszázalékos ziccer is kimaradt, először az első félidőben Fábio Coentrao, majd a másodikban Hugo Almeida találta telibe a lécet. Íme!
okt. 16
11:50
Vb 2014: Igazságtalanság lett volna, ha nem jutunk ki - Susic (She)
A bosnyák labdarúgó-válogatott kaunasi sikerével első alkalommal harcolta ki a világbajnoki részvételt. Safet Susic szövetségi kapitány szerint igazságtalanság lett volna, ha nem sikerül a kvalifikáció.
okt. 16
12:06
Videó: csapattársa arcon ütötte, le kellett fogni az MU-csatárt (She)
Az angol U21-es labdarúgó-válogatott 5–0-ra győzött Litvánia ellen Európa-bajnoki selejtezőn. A mérkőzésen az egyik brit szabadrúgást Wilfried Zaha és Ravel Morrison vitája követte – és egy pofon. Íme!
okt. 16
12:06
Csányi külföldi kapitányt szeretne (Metropol)
Az MLSZ elnöke szerint hét-nyolc név van a kalapban, három-négy olyan, aki már vezetett európai topcsapatot.
okt. 16
12:06
Valószínűleg külföldi lesz a kapitány - Csányi Sándor (Agroinform)
Az MLSZ elnöke úgy fogalmazott: hét-nyolc név van a kalapban, három-négy olyan, aki már vezetett európai topcsapatot.
okt. 16
12:08
Kibékült Iváncsik Tamás és Mocsai Lajos (Agroinform)
A világbajnok Spanyolország ellen visszatérhet a magyar válogatottba Iváncsik Gergő, Gulyás Péter és Iváncsik Tamás is.
okt. 16
12:24
Németország: „Özil az agy, 40 éve nem láttam ilyen irányítót” (She)
A legendás brazil futballista, Zico szerint a német labdarúgó-válogatottnak 1970 óta nem volt olyan jó irányító középpályása, mint Mesut Özil.
okt. 16
12:42
Vb 2014: Stimac távozni fog a horvát padról! - Suker (She)
Davor Suker, a Horvát Labdarúgó-szövetség elnöke nem kertelt, amikor a döntésre jogosult grémium mai összehívásával kapcsolatban kérdezték. A Skócia elleni tegnapi vb-selejtezőn elszenvedett 2–0-s vereség után a zágrábi repülőtéren úgy nyilatkozott, Igor Stimacot menesztik a kispadról.
okt. 16
12:44
DTM: 26 év után visszatér a mezőny a Hungaroringre (She)
Huszonhat év után visszatér a Hungaroringre a német túraautó-bajnokság mezőnye. A DTM-ben legutóbb 1988-ban rendeztek versenyt a mogyoródi aszfaltcsíkon, ahol akkor a ma már 57 esztendős Johnny Cecotto győzött.
okt. 16
12:46
Videó: Luiz Suárez pofátlan műesése Argentína ellen (She)
Uruguay hazai pályán 3–2-re legyőzte Argentínát, de ez nem volt elég ahhoz, hogy egyenes ágon kvalifikálja magát a 2014-es brazíliai labdarúgó-világbajnokságra. A találkozón Luis Suárez látványos műesést produkált, majd értekesítette az ezért megítélt büntetőt. Íme!
okt. 16
13:00
Aláírták a támogatási szerződéseket kilenc kiemelt sportág vezetőjével (Infostart)
Simicskó István sportért és ifjúságért felelős államtitkár, valamint Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke szerdán aláírta a kilenc kiemelt sportág közép- és hosszú távú fejlesztési programját elindító támogatási szerződéseket az érintett sportszövetségek vezetőivel.
okt. 16
13:00
F1: Webber egy éve szidta, most dicséri Grosjeant (She)
Mark Webber a tavalyi Japán Nagydíj után első körös ámokfutónak nevezte Romain Grosjeant, a Lotus pilótáját, miután a francia kilökte őt a rajt után, s korábban a Belga GP rajtjánál okozott balesete után egyfutamos eltiltást kapott. A Red Bull ausztrál versenyzője elismerte, nagyot fordult a világ Grosjeannal, akire nem lehet ráismerni, és ez jó.
okt. 16
13:00
Rajtol az Euroliga! (Agroinform)
Szerdán kezdetét veszi a férfi kosárlabda Euroliga 2013/2014-es idénye.
okt. 16
13:02
MLSZ: Csányi élesen utasította vissza a fideszes politikusok megnyilatkozásait (She)
Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöke szerdán élesen visszautasította a Fidesz több politikusának napokban ellene és a szövetség más vezetője ellen intézett megnyilatkozásait. Deutsch Tamás EP-képviselőt Twitter-huszárnak nevezte, míg Kocsis Máté józsefvárosi polgármesternek, a Fidesz kommunikációs igazgatójának azt üzente, a focival kapcsolatban fogja be a száját, annyi…
okt. 16
13:02
A románok hálásak a hollandoknak a sportszerűségért (Agroinform)
Hollandia legyőzte a törököket, így Románia Magyarország és Törökország előtt pótselejtezős helyen végzett.

Keresés