2013. október 30. szerda

okt. 30
0:06
Primera División: Vigóban is győzött a Barcelona (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság, a Primera División 11. fordulójában frissiben Real Madridot vert Barcelona a Celta Vigóhoz látogatott, és magabiztos, három nullás győzelmet aratott.
okt. 30
0:06
A Celtát is két vállra fektette a Barca (Agroinform)
A címvédő és listavezető Barcelona 3-0-ra nyert a Celta Vigo otthonában a spanyol bajnokság hétközi fordulójában.
okt. 30
0:10
NS: DVTK-edzésles; 10-0-s FTC-hangolás; őrültek Újpesten? - szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.
okt. 30
0:24
Tenisz: Tsonga kikapott, így lemaradt a vb-részvételről (She)
Jo-Wilfried Tsonga biztosan nem lesz ott az ATP-világbajnokságon, miután elszalasztotta kvalifikálási esélyét a párizsi tenisztornán. A francia játékos három szettben kikapott Nisikori Keitől, így biztosan nem lesz ott a világranglista top 8-ában. Richard Gasquet ellenben életben tartotta reményeit, méghozzá Fernando Verdasco elleni közel három órás győzelmével.
okt. 30
6:42
Törölte internetes profilját a "fantomgól" szerzője (Infostart)
Törölte profilját a Facebook közösségi portálról Stefan Kießling, aki másfél hete győztes "fantomgólt" szerzett a Hoffenheim-Bayer Leverkusen mérkőzésen a német labdarúgó Bundesligában.
okt. 30
7:00
MLS: Beckham megalapíthatja klubját Miamiban - sajtóhír (She)
Miamiban alapít új profiligás (MLS) futballklubot David Beckham, az angolok nemrég visszavonult futballsztárja - jelentették szerdára virradóra hírügynökségek. Az amerikai média szerint a nyár folyamán Beckham felmérte a terepet, sajtóértesülések szerint Atlantában, San Antonióban és San Diegóban is megfordult hasonló céllal. Végül azonban Miami lett a végállomás, amint arról október elején…
okt. 30
7:18
NBA: győzelemmel rajtolt a Miami és a Lakers (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának első játéknapján mindhárom pályaválasztó győzött, köztük a címvédő Miami Heat, valamint az a Lakers, amely városi rangadót nyert a Clippers ellen.
okt. 30
7:18
Magyar vezetők köszöntötték a százéves Tarics Sándort (Metropol)
Tarics Sándor 2011. augusztus 2. óta a legidősebb élő olimpiai bajnok a világon.
okt. 30
7:36
NHL: a Rangers elkapta az Islanderst, 11 gól Chicagóban (She)
Az észak–amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 28. játéknapján a Rangers nyerte meg a New York–i derbit az Islanders ellen. A Toronto az Edmonton vendégeként nyert úgy négy góllal, hogy közben shutouttal zárt. Tizenegy gól esett Chicagóban, ahol a házigazda Blackhawks egy góllal győzött az Ottawa Senators ellen. A játéknap nyolc találkozója közül hat mérkőzésen minimális különbség…
okt. 30
7:38
NB II: mecénását gyászolja a siófoki csapat (She)
Mecénását és „tizenkettedik emberét” gyászolja az NB II-ben szereplő BFC Siófok futballcsapata: hosszan tartó, súlyos betegség után, 69 éves korában elhunyt Papp Dániel.
okt. 30
7:54
Labdarúgás: pályán a Győr, a Vidi, a Man. City és a Real - program (She)
Az élvonalbeli bajnokságban meghatározónak számító labdarúgócsapatunk lép ma pályára a Magyar Kupa 4. fordulójában, a Győri ETO, a Videoton, a DVSC-Teva és a Diósgyőr is vendégként harcolhatja ki a nyolcaddöntőbe jutást. Angliában Ligakupa-mérkőzést játszik a Tottenham és a Manchester City, Olaszországban bajnokit a címvédő Juventus, míg a Napoli Firenzében, a Lazio Milánóban vendégeskedik. A…
okt. 30
7:54
Száz nap múlva rajt a szocsi téli játékokon (Metropol)
Január 19-én dől el hivatalosan, hány tagú lesz a magyar csapat. A kvalifikáció január 19-én zárul.
okt. 30
7:56
Ló és lovasa (Metropol)
A Forma–1 lényegénél fogva a toppilótákat elsősorban az autójuk különbözeti meg egymástól.
okt. 30
8:12
Száz éves Tarics Sándor olimpiai bajnok (Infostart)
A magyar államfő és a miniszterelnök is köszöntötte a százéves Tarics Sándor olimpiai bajnokot.
okt. 30
8:12
Vb 2014: az új-zélandiak eltiltatnák az MU-csatárt (She)
Az Új-zélandi Labdarúgó-szövetség arra kérte a FIFA-t, hogy a mérkőzés videofelvétele alapján állapítsák meg: kapott-e valóban sárga lapot a Costa Rica elleni vb-selejtezőn Javier „Chicharito” Hernández, a mexikói válogatott csatára.
okt. 30
8:14
PMFC: jótékonysági meccsre érkezhet a West Ham United (She)
Jótékonysági mérkőzés keretében láthatja vendégül az élvonalbeli PMFC-Matias az angol labdarúgás egyik patinás klubját, a West Ham Unitedet. Erről a lehetőségről egy pécsi sajtótájékoztatón esett szó – számolt be a klub honlapja.
okt. 30
8:48
FIFA-Aranylabda: Ribéry a Bayern jelképe, megérdemli a díjat (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) és a France Football francia szaklap kedd reggel nyilvánosságra hozta annak a 23 labdarúgónak a nevét, akik közül kikerül az idei Aranylabda-szavazás győztese. Az általunk megkérdezett szakíróknál Franck Ribéry a legesélyesebb – a Bayern München francia klasszisa a jelképe volt az év legsikeresebb csapatának.
okt. 30
8:49
Martinónak tetszett a Barca új középpályája (Agroinform)
Sikerrel vette a hétközi akadályt az FC Barcelona, amely 3-0-ra nyert kedden a Celta Vigo otthonában.
okt. 30
8:50
Bundesliga: a Wolfsburg az MU-ból és a Chelsea-ből igazolna (She)
A Manchester United és a Chelsea labdarúgócsapatából igazolna a német élvonalbeli Wolfsburg: Klaus Allofs sportigazgató jelezte, a „farkasok” kinézték maguknak Kagava Sindzsit és Kevin de Bruyne-t.
okt. 30
8:52
Újpest: Kozmának is mennie kellett, perre készül - sajtóhír (She)
Marc Leliévre tíz nappal ezelőtt történt lemondását, valamint három nappal későbbi távozását követően Kozma István sem maradt sokáig az élvonalbeli Újpest labdarúgócsapatának alkalmazásában. A Hivatásos Labdarúgók Szervezetének honlapja arról számolt be, hogy elküldték a klubtól a szakembert, aki valószínűleg nem hagyja annyiban a dolgot, és perre készül.
okt. 30
8:54
Videó: Szalai Ádámnak abszolút igaza van - Esterházy (She)
Sokan és sokféle irányból megközelítve elmondták már véleményüket a magyar labdarúgó-válogatott világbajnoki selejtezős teljesítményéről, az NSO Tv szakértői ezúttal posztról posztra veszik górcső alá, mire lehetnek képesek a jelenlegi kerettagok a továbbiakban, illetve kinek kellene maradnia, mennie, esetleg jönnie.
okt. 30
9:06
Beckham csapatot alapít (Infostart)
Miamiban alapít új profiligás (MLS) futballklubot David Beckham, az angolok nemrég visszavonult futballsztárja - jelentették hírügynökségek.
okt. 30
9:42
MK: Gyurcsó nem örülne a békéscsabai túlórának (She)
A labdarúgó Magyar Kupa 4. fordulójában az élvonalban listavezető Videoton a másodosztályban ötödik helyen álló Békéscsaba vendégeként lép pályára. (A 18 órakor kezdődő találkozót a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti.) Gyurcsó Ádám, a fehérváriak válogatott szélsője a vidi.hu klubhonlapnak arról nyilatkozott, hogy a bajnoki kisiklást követően (otthon kaptak ki a Bp. Honvédtól 2–1-re)…
okt. 30
10:00
Újpest: Simon szerint Leliévre bukásában mindenki hibás (She)
Tizenkét fordulót követően az Újpest csak tizenkettedik a bajnokságban, azonban erről a legkevésbé Simon Krisztián tehet. A 22 esztendős szélső valamennyi mérkőzésen a lilák kezdő tizenegyében jutott szóhoz, és négy gólja mellett rendre lendületes futballal vétette magát észre. Sokan úgy vélekednek, olyan formában futballozik, mint amikor teljesítményével felkeltette a Feyenoord figyelmét –…
okt. 30
10:02
Lábgolf: Hámori Ferenc nyerte az első magyar bajnokságot (She)
A korábbi válogatott Hámori Ferenc nyerte meg az első alkalommal kiírt magyar lábgolf (footgolf)-bajnokságot.
okt. 30
10:18
NB III: harmadszor is kikapott a Vietnamban turnézó REAC (She)
Harmadik mérkőzésén is vereséget szenvedett a vietnami tornán szereplő REAC labdarúgócsapata.
okt. 30
10:20
Videó: Griffin az idén is tombol, Henry lezsákolta a Clipperst (She)
Elrajtolt az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 2013–2014-es szezonja, így itt az első összeállítás a mérkőzések legszebb jeleneteiből. Van, ami sosem változik: Roy Hibbert ezúttal sem marad adós az elképesztő blokkokkal, Blake Griffin pedig továbbra is veszélyes a palánk szerkezetére. A játéknap legkiemelkedőbb pillanata azonban a New Orleans Hornetsből a Lakersbe szerződő Xavier…
okt. 30
10:22
Kerékpár: Armstrong lehet az UCI feltárásának koronatanúja (She)
Koronatanú lehet a doppingvétség miatt hét Tour de France-elsőségétől megfosztott amerikai Lance Armstrong a Nemzetközi Kerékpáros-szövetség (UCI) múltját vizsgáló eljárásban.
okt. 30
10:36
FTC: Adams komoly anyagi segítséget kap Trinidadból (She)
A szeptember 25-i szívinfarktusa óta kórházban fekvő ferencvárosi labdarúgóról, Akeem Adamsről honfitársai sem feledkeznek meg: egy szurkolói portál jótékonysági akciójának köszönhetően 12 ezer dollár (2.5 millió forint) érkezik Trinidad és Tobagóból a védőnek, számolt be róla a blikk.hu.
okt. 30
10:36
Higuaín és Rossi csatáját hozhatja a Serie A rangadója (Agroinform)
A Fiorentina a Napolit fogadja az olasz labdarúgó-bajnokság 10. fordulójának szerdai rangadóján.
okt. 30
10:38
Videó: Xabi Alonso szemtelenül „bebőrözte” Zidane-t (She)
A Real Madrid tréningjén a mindenhol szokásos cicázásba a csapat másodedzője, Zinedine Zidane is beszállt. Bár ne tette volna, hiszen a francia válogatott korábbi vezéregyéniségének Xabi Alonso egészen szemtelen és könnyed kötényt osztott ki, amit „Zizou” egy kissé zokon is vett.
okt. 30
10:54
Férfi kosár: a Thunder után Magyarország - új légiós Pakson (She)
Három mérkőzés után megköszönték a játékot Durrell Summersnek a Paks férfi kosárlabdacsapánál, és útjára bocsájtották. A jelentős egyetemi múlttal a háta mögött érkező amerikai játékos nem tudta azt a játékot nyújtani, amit vártak tőle. Három mérkőzésen összesen 10 pontot tudott elérni, ami egy légiós esetében botrányosan kevés. Ennek tükrében nem meglepő, hogy a közelgő EuroChallenge-nyitány…
okt. 30
10:56
Orosz Kupa: 8000 kilométert utaztak, ki is kaptak (She)
Két mérkőzéssel megkezdődött a labdarúgó Orosz Kupa 5. köre: a Volgának és a Rubin Kazanynak egyaránt mintegy nyolcezer kilométeres út után kellett pályára lépnie az orosz Távol-Keleten, ki is kapott mindkét élvonalbeli csapat. A Habarovszk és a Vlagyivosztok (alighanem minden rivális legnagyobb örömére) egymással csap össze a nyolcaddöntőben.
okt. 30
11:12
Brazília: Diego Costa milliók álmának fordított hátat - Scolari (She)
Nehezen tér napirendre Luiz Felipe Scolari afölött, hogy az Atlético Madrid brazil labdarúgója, Diego Costa a jövőben a spanyol válogatottban kíván szerepelni. A vb-házigazda brazil válogatott szövetségi kapitánya a szakmát mellőzve érzelmi oldalról próbálta megközelíteni a történteket.
okt. 30
11:14
Bayern: Robbennek megtisztelő a PSG érdeklődése, de marad (She)
Több francia újság is hírt adott arról, hogy Arjen Robben, a Bayern München holland klasszisa felkeltette a dúsgazdag Paris Saint-Germain érdeklődését. A szélső a Bildnek jelezte: megtisztelő az érdeklődés, de esze ágában sincs elhagynia a félelmetes erejű Bayernt.
okt. 30
11:16
Videó: szétlőtték a koronggal Nyikolaj Habibulin sisakját (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) 28. játéknapján sem maradtunk érdekes és vicces jelenetek nélkül. Az Ottawa Senators támadója, Kyle Turris például olyan erővel találta el a chicagói Nyikolaj Habibulin sisakját, hogy eltört rajta a rögzítő. A Philadelphia Flyers egyik női szurkolója úgy érezte, Halloween ünnepéről a mérkőzés közben is megemlékezik: zombijelmeze pedig abszolút…
okt. 30
11:30
Serie A: „Nyerni akarunk, de a Napoli a scudetto esélyese” (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 10. fordulójának rangadóján a 2. helyen álló Napoli az ismét jó formába lendülő Fiorentina otthonában szerepel. A hazaiak mestere, Vincenzo Montella természetesen győzni szeretne, de ellenfelét a bajnokság egyik fő esélyesének tartja, így tudja, hogy ez nagyon nehéz feladat lesz együttese számára.
okt. 30
11:30
A szlovénok és a szlovákok is hengerelhetnek (Agroinform)
A férfi kézi vb-selejtezők első szakaszában a szlovénok és a szlovákok is többgólos győzelem előtt állnak.
okt. 30
11:32
Röplabda: Horváth Dóra vezérletével nyert a Rabita (She)
Öt mérkőzésen hat magyar érdekeltségű csapat lépett pályára kedden a röplabdázók Bajnokok Ligájában és a CEV-kupában. Ami az előbbi sorozatot illeti, ott Horváth Dóra vezérletével nyert a tavasszal BL-döntőt játszó azeri Rabita Baku, míg Sándor Renáta és Kiss Katalin csapata a nyolcaddöntőbe került az utóbbi viadalban.
okt. 30
11:48
FTC: Monizt már a Tottenhamnél is imádták - Fülöp M. (She)
Addig edzhet a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárosnál, amíg csak akar, amiért hálás a zöld-fehéreknek Fülöp Márton válogatott kapus, aki leküzdötte a rákot, és elkezdi a csapatkeresést, elsősorban, de nem mindenáron külföldön. Fülöp a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, már a Tottenhamnél nagy kedvence lett Ricardo Moniz, az FTC mostani mestere, akit imádtak a játékosok,…
okt. 30
11:48
Özil gesztusa, Mourinhónak adta a mezét - fotók (Agroinform)
A Chelsea 2-0-ra nyert az Arsenal otthonában a labdarúgó Ligakupa nyolcaddöntőjének keddi meccsén.
okt. 30
11:50
NB I: „Csak akkor emelkedik fel a magyar futball, ha újra erős lesz a Fradi és az Újpest” (She)
Pénteken a főváros főpolgármestere, Tarlós István az FTC elnöke, Kubatov Gábor valamint a kiemelt budapesti nagyberuházásokért felelős kormánybiztos, Fürjes Balázs látogatott el az új Fradi-stadion építkezésére és tekintette meg a Látogató Központot – adta hírül a fradi.hu.
okt. 30
11:52
Kézi: Putics a legjobb Bundes-gólszerzők között, Vujin a 2. (She)
A válogatott játéknapok miatt rövid időre szünetel a német férfi kézilabda-bajnokság, a handball-world.com szakportál a lélegzetvételnyi szünetet kihasználva a napokban a Bundesliga legjobb gólszerzőiről közölt statisztikát. A világ legjobb bajnokságának jelenlegi legeredményesebb játékosa a Hamburg dán válogatott szélsője, Hans Lindberg, aki 12 gólt dobott a Füchse Berlin elleni rangadón.
okt. 30
12:06
Bundesliga: „Hamarosan a világ legerősebb bajnoksága lehet” (She)
Fényes jövőt jósol a német labdarúgó Bundesligának Bastian Schweinsteiger, a Bayern München játékosa.
okt. 30
12:24
Kerékpár: a Tour-győztes kapta meg a nagy presztízsű díjat (She)
A 2013-as Tour de France győztese, Chris Froome kapta meg a Velo d'Ort, azaz az év legjobb kerékpározójának járó elismerést. A Sky brit versenyzője a szavazáson többek között a Giro d'Italiát megnyerő Vincenzo Nibalit és az UCI-világranglistát vezető Joauqim Rodríguezt is maga mögé utasította.
okt. 30
12:26
Bundesliga: a Hoffenheimé a svéd bajnok 22 éves „csékája” (She)
Svéd válogatott labdarúgót szerződtetett a Hoffenheim: a német csapat megerősítette, hogy Jiloan Hamad, a Malmö középpályása a klubnál folytatja pályafutását.
okt. 30
12:42
Serie A: „Nem szerencsések vagyunk”; rekordra hajt a Roma (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 10. fordulójában a listavezető Roma a Chievo ellen szezonbeli tizedik sikerét arathatja, Rudi Garcia vezetőedző szerint nem a szerencsén múlik a csapat jó szereplése.
okt. 30
12:44
MK: továbbjutott a Pécs, az ETO legyőzte a Gyirmótot - eredmények (She)
Nyolc mérkőzést rendeztek szerda kora délután a labdarúgó Magyar Kupában. Az Újpest hat gólt vágva jutott be a nyolcaddöntőbe, a DVSC és a DVTK is a hajrában harcolta ki a győzelmet. Meglepetésre búcsúzott az MVM Paks, a Nyíregyháza Spartacus pedig csak 11-esekkel múlta felül az Egert.
okt. 30
13:18
MU: Januzaj óriási, Ronaldóra emlékeztet - Fortune (She)
A Manchester United labdarúgócsapatának volt középpályása, Quinton Fortune a fiatal Cristiano Ronaldo felbukkanásához hasonlította az ifjú Adnan Januzaj teljesítményét.
okt. 30
13:18
Kozmát kirúgták, bírósághoz fordul (Agroinform)
Az indoklás szerint nem megfelelően készítette fel a csapatot, csakhogy valójában nem is ez volt a feladata.

Keresés