2013. október 4. péntek

okt. 4
3:15
F1: Dél-koreai Nagydíj, 1. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
A dél-koreai Jongnamban folytatódik a Formula–1-es világbajnoki sorozat. A szombatra és vasárnapra ígért tájfun előtt kifejezetten szép időben kezdheti meg a mezőny a körözést. A favorit ezúttal is Sebastian Vettel, kérdés, versenybe szállhat-e vele a mezőny többi tagja.
okt. 4
3:51
Műszívvel is élhet Adams (Blikk)
Budapest - Újfajta műszív segíthet Akeem Adamsen (22). A Ferencváros trinidadi labdarúgója egy hete szenvedett infarktust, három életmentő műtétet hajtottak végre rajta a városmajori klinikán, ahol jelenleg műszívre kapcsolva, mélyaltatásban tartják.
okt. 4
5:03
F1: Hamilton az élen, Raikkönen a falnak csapta a Lotust (She)
A dél-koreai Jongnamban folytatódik a Formula–1-es világbajnoki sorozat. A szombatra és vasárnapra ígért tájfun előtt kifejezetten szép időben indult a száguldás, az első edzésen Lewis Hamilton megelőzte a két Red Bullt – ez nem újdonság, az előző nagydíjakon is a Mercedes pilótája kezdett a legjobban, mielőtt Sebastian vettel átvette a hatalmat. Az edzésen Felipe Massa defekt miatt alig…
okt. 4
5:57
NFL: elhullottak az irányítók a Browns és a Bills meccsén (She)
Fordulatos mérkőzéssel kezdte meg az NFL 5. játékhetét az Amerikai főcsoport két meglepetéscsapata, a Cleveland és a Buffalo. A Bills kétszer is vezetett idegenben, végül mégis a Trent Richardson futó két héttel ezelőtti eladása után temetett Browns nyert, megszerezve zsinórban harmadik győzelmét. A meccsen mindkét csapat irányítója megsérült, a clevelandi Brian Hoyer esete tűnt súlyosabbnak,…
okt. 4
7:09
F1: Dél-koreai Nagydíj, 2. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Lewis Hamilton kezdte a leggyorsabb körrel a Dél-koreai Nagydíjat, ami nem meglepetés, hiszen Olaszországban és Szingapúrban is a Mercedes angolja vette a legjobb rajtot. Aztán mindkét helyszínen magához ragadta a karmesteri pálcát Sebastian Vettel, aki ugyanezt tervezi Jongnamban is. Hogy milyen sikerrel? A válaszhoz közelebb kerülünk a 2. szabadedzésen.
okt. 4
7:09
Ippont ért, nem büntetőt (Behaviour)
Az Arsenal megszerezte sorozatban tizedik győzelmét is, miután kedd este legyőzte a szezont ugyancsak kiválóan kezdő Napolit a Bajnokok Ligája második fordulójában (2-0). A Dortmund és a Chelsea gólzáporos győzelemmel feledtette a BL-nyitány kudarcát, míg a Milan megint a hajrában szerzett gólt, pedig Balotelli szabálytalankodott, nem ő volt a szenvedő fél. Az Ajax trénerre, Frank de Boer azt…
okt. 4
7:11
Európa Liga: meccsdömping a kontinensen (Behaviour)
Akárcsak kedden és szerdán a BL-ben, úgy tegnap az Európa Ligában is a második játéknapon feszültek egymásnak a csapatok.
okt. 4
7:13
Bámulatos bajorok, béna britek (Behaviour)
Erődemonstrációt tartott a német labdarúgás a Bajnokok Ligája 2. fordulójában. Nem csupán azzal, hogy a címvédő Bayern lefutballozta a Premier League (talán) legerősebb játékosállományú csapatát, a Manchester Cityt - és az 1-3 nem is tükrözi hűen a valós differenciát -, hanem összességében azzal: mind a négy résztvevője győzni tudott.
okt. 4
7:27
Anglia: a kapitány kiáll Hart mellett, ő marad az első számú (She)
Roy Hodgson, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elmondta, hogy amíg az ő kezében van a döntés, Joe Hart lesz az elsőszámú kapusa a nemzeti csapatnak.
okt. 4
7:29
NHL: Ovecskin duplázott; emberhátrányos Boston-gólok (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) harmadik játéknapján győzelemmel mutatkozott be a tavalyi döntős Boston Bruins, amely hazai pályán 3–1-re verte meg a Tampa Bay Lightninget, míg a Pittsburgh Penguins könnyed sikerrel és kapott gól nélkül kezdte az új idényt. Radim Vrbata jóvoltából megszületett a szezon második mesterhármasa is.
okt. 4
7:45
Büntetőkkel kapott ki a Volán (Metropol)
A Sapa Fehérvár AV19 hazai környezetben büntetőkkel kikapott a Red Bull Salzburg együttesétől.
okt. 4
7:45
Gullit és Van Basten sem bírt vele, Andrusch József ismét öltönyben fürdene (Agroinform)
Andrusch József 1984-ben kivédte a hollandok szemét, holott a magyar válogatott akkor sem számított esélyesnek.
okt. 4
7:47
Gulácsiék idegenben nyertek (Metropol)
A Salzburg 2-1-re nyert a dán Esbjerg vendégeként a labdarúgó Európa Liga csoportküzdelmeinek második fordulójában.
okt. 4
8:03
Holland-magyar: vége a jegyárusításnak, 770 szurkolónk lesz a meccsen (She)
Befejeződött a jegyárusítás az október 11-i amszterdami Hollandia–Magyarország világbajnoki selejtezőre.
okt. 4
8:21
Koreai Nagydíj - Hamilton volt az első szabadedzés legjobbja (Infostart)
A pontversenyben harmadik helyen álló brit Lewis Hamilton (Mercedes) volt a leggyorsabb a Forma-1-es Koreai Nagydíj pénteki, első szabadedzésén.
okt. 4
8:21
NSM: minden az NFL-ről, az NBA-ről és az NHL-ről! (She)
NFL, NBA, NHL – három tengerentúli liga, amely a nagy vízen innen is érdekes. Mit kell és mit érdemes tudni a ligák csapatairól? A Nemzeti Sport Magazin legújabb számában mindent megtalál a nagy amerikai ligákról. Keresse a 100 oldalas kiadványt az újságárusoknál!
okt. 4
8:39
Hamilton gyors Koreában (Metropol)
A második helyen a világbajnoki címvédő és a jelenlegi pontversenyben is élen álló német Sebastian Vettel végzett.
okt. 4
8:39
Hamilton kezdett a legjobban Jongnamban (Agroinform)
A pontversenyben harmadik helyen álló brit volt a leggyorsabb a Koreai Nagydíj pénteki első szabadedzésén.
okt. 4
8:57
1 milliárdot ér a vébé (Blikk)
Budapest – A dicsőségen kívül anyagilag is megérné a magyar labdarúgó-válogatottnak, ha kijutna a jövő évi világbajnokságra.
okt. 4
8:57
F1: Hamilton az élen maradt Dél-Koreában (She)
Lewis Hamilton a közepesen kemény gumik után a szuperlágyakon is a leggyorsabb volt a Dél-koreai Nagydíj pénteki edzésnapján, mindkét tréningen Sebastian Vettelt utasította maga mögé. A két-két Mercedes és Red Bull két tizeden belül zárt egymáshoz képest, őket követték tisztes távolból a Ferrarik és a Lotusok. A szombatra várt tájfunnak még a szellője sem érkezett meg a pályára, a második…
okt. 4
8:57
Rekordszámú befutó lehet a maratonon (Metropol)
A klasszikus 42 kilométer mellett rövidebb távokon is lehet indulni.
okt. 4
8:59
Videó: a Fradi nehézségei; Dávid Kornél a fedélzeten (She)
A hétvégén a tizedik fordulót rendezik az NB I-ben. A Nulladik Félidőben Lipcsei Betta és Molnár Mátyás elemezte a hétvége érdekes kérdéseit. Továbbá megtudhattuk, hogy a vasárnapi Harmadik Félidő vendége ezúttal Dávid Kornél korábbi NBA-játékos lesz.
okt. 4
9:15
Koreai Nagydíj: Ismét Hamilton volt leggyorsabb (Infostart)
A pontversenyben harmadik helyen álló brit Lewis Hamilton (Mercedes) volt a leggyorsabb a Forma-1-es Koreai Nagydíj pénteki, második szabadedzésén is.
okt. 4
9:15
Klopp az Arsenal ellen is a lelátón csücsülhet (Agroinform)
Az UEFA fegyelmi bizottsága még egy mérkőzésre eltiltotta a Borussia Dortmund vezetőedzőjét.
okt. 4
9:33
Arsenal: C. Ronaldo megegyezett az „ágyúsokkal”, majd az MU-t választotta? (She)
Az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger a Daily Mirrornak elmondta, hogy 2003 nyarán közel álltak Cristiano Ronaldo szerződtetéséhez, ám a portugál klasszis Carlos Queiroz személye miatt végül a Manchester Unitedet választotta.
okt. 4
9:33
Vettel egyelőre Hamilton háta mögött (Agroinform)
A pontversenyben harmadik helyen álló brit volt a leggyorsabb a Koreai Nagydíj pénteki, második szabadedzésén is.
okt. 4
9:35
NBA: Németországban kezelik Bryantet, játéka kérdéses (She)
Kobe Bryant, a Los Angeles Lakers kosárlabdacsapatának sztárjátékosa Németországba utazott gyógykezelésre, ám nem az áprilisban elszakadt Achilles-inát kezelteti.
okt. 4
9:37
Tenisz: Nadal elképesztő feltámadását Fognini bánta (She)
A pekingi kemény pályás tenisztorna negyeddöntőjében Rafael Nadal 2:6, 1:4-es hátrányban volt az olasz Fabio Fognini ellen, amikor megemberelte magát, és lehengerlő játékkal három játszmában megnyerte a meccset, így ezen a borításon idén a 25. mérkőzésén sem talált legyőzőre.
okt. 4
9:51
Játékossors: az eltiltott Lanzafame amatőrökkel edz (She)
A legutóbb a labdarúgó NB I-ben szereplő Honvédban kölcsönben futballozó Davide Lanzafamével nagyot fordult a világ: a fogadási botrányban való érintettsége miatt 16 hónapra eltiltották, ráadásul klubjától, a Cataniától is kirakták. A 26 éves támadó nehéz időszakot él át, ám alig várja, hogy visszatérhessen a pályára.
okt. 4
9:51
Nadal elődöntős Pekingben (Metropol)
A spanyol világklasszis hátrányból fordítva nyert Fognini ellen. Ha megnyeri a tornát, akkor újra világelső lesz.
okt. 4
9:53
F1: a csapatok szerint csak 20 verseny lesz 2014-ben (She)
A Formula–1-es csapatok szerint túl messzire ment a Nemzetközi Automobil-szövetség és a Formula One Management azzal, hogy 22 versenyből álló előzetes versenynaptárat hirdetett. A pénteki sajtótájékoztatón elhangzottak szerint a New Jersey-i futamból aligha lesz valami.
okt. 4
9:53
Bryantet Németországban kezelik (Metropol)
A Lakers csütörtökön jelentette be, hogy első számú játékosa még mindig küzd az áprilisi Achilles-ín szakadással.
okt. 4
10:09
Szavazás: hogyan szerepel a Győr és az FTC a kézi BL-ben? (She)
A férfi kézilabdázók elitsorozata után a hétvégén elrajtol a női Bajnokok Ligája is, amely ugyan a férfi BL-hez képest továbbra is amatőr kistestvér benyomását kelti – nem tudható például, hogy lesz-e a szezon végén final four… –, cserébe viszont erős a magyar érdekeltség, olyannyira, hogy az sem lenne (nagy) meglepetés, ha két magyar csapat játszaná a döntőt. Ön szerint hogyan szerepel a…
okt. 4
10:09
Ismét Hamilton volt leggyorsabb (Behaviour)
A pontversenyben harmadik helyen álló brit Lewis Hamilton (Mercedes) volt a leggyorsabb a Forma-1-es Koreai Nagydíj pénteki, második szabadedzésén is.
okt. 4
10:11
Vb 2014: lengyel játékvezető az Andorra elleni meccsünkön (She)
Eldőlt, hogy a magyar labdarúgó-válogatott záró világbajnoki selejtezőjén, Andorra ellen lengyel játékvezetői csapat működik közre.
okt. 4
10:27
EYOF 2017: jövő nyárra készülhet el a győri uszoda (She)
Jövő nyár végén avathatják fel azt az új győri sportuszodát, amely a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) egyik helyszíne lesz – közölte az MTI érdeklődésére pénteken a városháza sajtófőnöke.
okt. 4
10:27
A Honvéd megfricskázná a Fradit, simázhat a Vidi (Agroinform)
Tovább folytatódhat az Újpest vesszőfutása, míg a Puskásban komoly meglepetésre készül a Honvéd.
okt. 4
10:29
Ligakupa: az MTK egy nappal korábban fogadja a Kisvárdát (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottságának döntése értelmében az eredetileg tervezetthez képest egy nappal korábban rendezik az MTK–Kisvárda Ligakupa-mérkőzést.
okt. 4
10:29
Hodgson ragaszkodik a betliző kapushoz (Agroinform)
Az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelentette, továbbra is Joe Hart az első számú kapus.
okt. 4
10:31
PFMC: Uzomának a német élvonalból is volt ajánlata (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC légiósa, Eke Uzoma iránt több németországi klub is érdeklődött a nyáron – erősítette meg a nigériai futballista. A 24 esztendős középpályás – aki korábban a Freiburgot és az 1860 Münchent is erősítette – arról is beszélt, hogy miért maradt a baranyai alakulatnál.
okt. 4
11:03
Videó: elképesztő feltámadás Ovecskin-parádéval (She)
Az Alekszandr Ovecskin vezette Washington Capitals kétszer is háromgólos hátrányba került a Calgary Flames ellenében, ám az orosz klasszis két góljának – és egy asszisztjának – is köszönhetően végül hosszabbításra mentette a meccset, amely aztán szétlövésben dőlt csak el, és Ovecskin abban sem hibázott.
okt. 4
11:05
Vidi: Torghellének nincsen érve rá, miért kellene kezdenie (She)
Torghelle Sándor, a Videoton támadója a szezonban mindössze 47 percet töltött a pályán a bajnokságban. Három bajnokin állt be csereként, mivel azonban a tavalyi őszi idénnyel ellentétben idén a fehérváriak nem játsszák Európa-liga-mérkőzések sorozatát, a csatár is kevesebb lehetőséghez jut. Torghelle azonban nem tud érvet felhozni amellett, hogy miért neki kellene kezdenie Nikolics Nemanja…
okt. 4
11:07
Videó: sérülés - fejbe rúgta Michut a kemény francia védő (She)
Stéphane Besle, a St. Gallen védője fejbe rúgta Michut a csütörtöki Európa-liga-csoportmeccsen. A Swansea játékosa egy beadást próbált elfejelni, amikor „találkozott” a francia hátvéd lábával.
okt. 4
11:09
Arsenal: Sagna megsérült, három hétig nem játszhat (She)
Sérülés miatt három hét kihagyás vár Bacary Sagnára, az Arsenal francia jobbhátvédjére. A sérülés tényét Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere a csapat mai sajtótájékoztatóján erősítette meg.
okt. 4
11:21
Ajánló: pályán Husztiék és Laczkóék; DVSC-Paks - program (She)
Magyar érdekeltségű mérkőzéseket is rendeznek a pénteki labdarúgóprogramban. A Huszti Szabolcsot foglalkoztató Hannover a Herthát fogadja a Bundesligában, míg a Laczkó Zsoltot – és a sérült Feczesin Róbertet – is soraiban tudó Padova a Varesével meccsel a Serie B-ben, míg az NB I-ben DVSC-Teva–Paks találkozóra kerül sor, de megkezdődik a Primera División 8. fordulója is.
okt. 4
11:21
Jövő nyár végére készülhet el az új győri sportuszoda (Metropol)
Az uszoda lesz a helyszíne a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválnak.
okt. 4
11:21
Az Atléticóban folytatja Kagawa? (Agroinform)
Az Atlético Madrid januárban ajánlatot tehet a Manchester United mellőzött középpályásáért, Sindzsi Kagawáért.
okt. 4
11:23
F1: a Sauber továbbra is a Ferrari motorjait használja (She)
A Sauber-istálló Dél-Koreában bejelentette, hogy meghosszabbította a Ferrarival kötött motorszállítási szerződését, így 2014-től is a maranellói motorokat használja.
okt. 4
11:25
Átigazolások: 11. klubjánál a Honvéd által csábított védő (She)
Olaszországban maradt, és a másodosztályú Cittadella labdarúgócsapatához igazolt Guiseppe Pugliese. A 30 éves balhátvéd a nyáron távozott az élvonalba feljutó Hellas Veronától, a Cittadella lett a 11. klubja hazájában 2002 óta.
okt. 4
11:39
Vb 2014: Bozsovics vagy Polekszics véd az angolok ellen (She)
Branko Brnovics, a montenegrói labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte keretét az Anglia és a Moldova elleni világbajnoki selejtezőkre. A szakember két kapusnak postázott meghívót: a Videoton korábbi, a Tom Tomszk jelenlegi kapuvédőjének, Mladen Bozsovicsnak, valamint a DVSC-t erősítő Vukasin Polekszicsnek.

Keresés