2013. október 29. kedd

okt. 29
0:06
Primera División: a Bilbao fejessel nyert a Getafe ellen (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 10. fordulójában az Athletic Bilbao egygólos győzelmet aratott a Getafe otthonában. A három pontot érő gólt a 19 éves francia légiós, Aymeric Laporte egy szöglet után szerezte a nyolcadik percben. Azt követően hiába kezdeményezett és támadott többet a házigazda, elmaradt az egyenlítés, így pont nélkül maradt.
okt. 29
0:06
Madridban nyert a Bilbao (Agroinform)
Az Athletic Bilbao 1-0-ra nyert a Getafe otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 10. fordulójának záró meccsén.
okt. 29
7:00
Atlétika: tartanak a terrortól, védik a New York-i maratonit (She)
Példátlan biztonsági intézkedések mellett rendezik meg november 3-án a New York-i maratonit, tartva az áprilisi bostoni maratonin történt terrorcselekményhez hasonló támadás megismétlődésétől – jelentette az amerikai média.
okt. 29
7:36
FIFA-Aranylabda: íme, az idei lista, rajta hat Bayern-játékos (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) és a France Football francia szaklap kedd reggel nyilvánosságra hozta annak a 23 labdarúgónak a nevét, akik közül kikerül az idei Aranylabda-szavazás győztese.
okt. 29
7:54
FIFA-Aranylabda: az év legjobb tíz edzője Ancelottitól Wengerig (She)
Az Aranylabda-várományos labdarúgók névsorával egy időben a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség közzétette azt a tízes listát is, amelyről kiválasztják a 2013-as esztendő legjobb edzőjét.
okt. 29
7:56
NFL: a védelem mentette meg a Seattle Seahawkst (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) hétfő esti rangadóján az NFC West sereghajtója, a St. Louis Rams fogadta a csoportot vezető Seattle Seahawks csapatát. A Seahawks támadósora nagyon gyenge produkciót nyújtott, Russell Wilsont folyamatos nyomás alatt tudta tartani a Rams védelme, így a hazaiak az utolsó másodpercig meccsben tudtak maradni, de a győzelem végül nem jött össze…
okt. 29
8:12
Mourinho morog, korán jön az újabb rangadó (Agroinform)
Az Arsenal kedden a Chelsea-t fogadja az angol labdarúgó Ligakupa nyolcaddöntőjében.
okt. 29
8:30
FIFA-Aranylabda: letaszítaná a trónról Messit? Kinek adná a díjat? (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) és a France Football francia szaklap kedd reggel nyilvánosságra hozta annak a 23 labdarúgónak a nevét, akik közül kikerül az idei Aranylabda-szavazás győztese. Ön kinek adná a rangos elismerést? Szavazzon!
okt. 29
8:30
Veretlen maradt a Kansas City (Metropol)
Nyolcadik mérkőzését is megnyerte a Kansas City a tengerentúli profi amerikaifutball–ligában.
okt. 29
8:32
Ajánló: MK, angol Ligakupa, olasz és spanyol liga - program (She)
Jó ebédhez magyar foci: négy mérkőzést rendeznek a Magyar Kupában a 16 közé jutásért, az élvonalbeli csapatok közül a Ferencváros, az MTK, a Kaposvár és a Lombard Pápa is pályára lép. Arsenal–Chelsea rangadó az angol Ligakupában, míg Olaszországban az Inter, Spanyolországban pedig a Barcelona lép pályára bajnokin.
okt. 29
8:34
Videó: bravúrcsapat - miben rejlik a Honvéd jó szériája? (She)
Az előző bajnokságot harmadik helyen záró Budapest Honvéd beragadt az új szezon rajtjánál. A 9. fordulót még a 14. helyről várta 8 ponttal, azóta azonban makulátlan a mérlege a kispesti csapatnak. Kemenes Szabolcs szerint a harmóniában rejlik az együttes jó szériájának magyarázata.
okt. 29
8:48
NHL: a bajnok megfizetett a Wildnak a hazai vereségért (She)
A bajnok Chicago Blackhawks idegenben magabiztosan, 5–1-re legyőzte a Minnesota Wildot a tengerentúli profi jégkorongbajnokság (NHL) magyar idő szerint keddre virradóra megrendezett játéknapján, s ezzel visszavágott a néhány nappal ezelőtti hazai vereségért.
okt. 29
9:06
Siófok: Pál András aláírt, Ivancsics Gellért télen érkezik (She)
A Nemzeti Sport információi szerint Pál András ma aláírta a szerződését a másodosztályban szereplő Siófokkal. A futballista 2014 nyaráig marad a Balaton partján.
okt. 29
9:06
Gólt sem ütött a Rangers hazai idénnyitóján (Metropol)
A New York Rangers játékosai képtelenek voltak betalálni Peter Budaj kapujába.
okt. 29
9:08
Franciaország: kirúgták Filkor Attiláék edzőjét (She)
Hétfőn menesztették Didier Tholot-t, a francia labdarúgó-bajnokság másodosztályában (Ligue 2) szereplő Chateauroux vezetőedzőjét.
okt. 29
9:08
Ismét a pályán James király és udvartartása (Metropol)
A Miami nagy generációjának vélhetően utolsó közös szezonjában a triplázás a célja.
okt. 29
9:10
Portugália: távozott a sereghajtó El-csapat edzője (She)
Távozik a Pacos Ferreira labdarúgócsapatának kispadjáról a korábbi Európa-bajnoki ezüstérmes középpályás, Costinha.
okt. 29
9:24
Videó: az olasz csatár megpuszilta a lest intő partjelzőt (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában is nyert a Roma: a „farkasok” a csereként pályára lépő Michael Bradley távoli lövésével 1–0-ra nyertek emberhátrányban az Udinese vendégeként. A találkozón érdekes jelenet játszódott le: Antonio Di Natale megpuszilta a partjelzőt, miután az lesen állította meg. Íme!
okt. 29
10:00
Videó: mókamester - Balotelli két kötényt is kiosztott edzésen (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan egyik edzésén Mario Balotelli előbb Cristián Zapatának, majd M'Baye Niangnak is kiosztott egy kötényt. Tekintse meg, érdemes!
okt. 29
10:00
Egymást és a gázt tapossák az üldözők, előre menekül a Roma (Agroinform)
A Farkasok és a Juventus papírforma-győzelmet arathatnak, a Fiorentina és a Napoli egymás ellen mutathatják meg.
okt. 29
10:18
Arsenal: a Twitter újra bajba sodorhatja Frimpongot (She)
Emmanuel Frimpong, az Arsenal középpályása a Twitteren keresztül azt a megjegyzést tette, hogy egészen biztosan többet játszana, ha fehér és angol lenne.
okt. 29
10:36
Norvégia: Kovács nem akarja elszalasztani az aranyesélyt (She)
Kovács Péter, a Strömsgodset magyar légiósa csapata egymást követő második mérkőzésén szerzett csereként beállva győztes gólt a norvég labdarúgó-bajnokságban, és a Start elleni vasárnapi diadallal kézzelfogható közelségbe került a bajnoki címhez.
okt. 29
10:54
Videó: sikítófrász - megőrült a riporter a félpályás gól után (She)
A német negyedosztályú labdarúgó-bajnokságban a Waldhof Mannheim játékosa, Ajdin Zeric zseniális félpályás gólt lőtt a Wormatia Worms ellen. A kommentátor egyenesen megőrült a találatot látva. Íme!
okt. 29
10:54
Meglepetés? Vagy mégsem? (Agroinform)
Az Eurocup keddi játéknapján a Radnicskire fogadunk a Szentpétervár ellenében
okt. 29
11:12
Labdarúgás: a „takarodjon mindenki” nem működik - Sallói (She)
A KTE klubigazgatójaként dolgozó korábbi válogatott légiós, Sallói István úgy látja, a Szalai-beszéd mindenkit arra figyelmeztetett, hogy nézzen magába. A menedzser a Digi Sport Reggeli Start című műsorában azt mondta, nincs hibátlan új generáció, ezért „a mindenki takarodjon, aki eddig dolgozott a fociban” hangulat nem működik. Ellenőrzés kell az edzőképzésbe és főként terjeszteni kell a…
okt. 29
11:12
Az igazat mondd, ne csak a valódit! (Agroinform)
Egy olimpiai bajnok mindig példakép volt idehaza. És az is marad, még ha "csúsztatós" címlapokkal le is akarják járatni.
okt. 29
11:14
PL: Fletcher a Man. United U21-eseinél tért vissza (She)
Közel egy év után ismét pályára lépett Darren Fletcher, a Manchester United skót futballistája: a korábban krónikus bélproblémákkal kezelt középpályás hétfőn az U21-es csapatban 67 percet játszott.
okt. 29
11:30
FIFA-Aranylabda: hat Bayern-futballista a jelöltek között (Infostart)
Az elmúlt szezonban triplázó, azaz bajnok és kupa-, valamint Bajnokok Ligája-győztes Bayern München hat futballistája is bekerült a 2013-as FIFA-Aranylabda jelöltjei közé.
okt. 29
11:30
Oroszország: tripla és dupla jelzi Priskin Tamás felépülését (She)
Priskin Tamás néhány héten belül mesterhármast és duplát is elért az Alanyija Vlagyikavkazban, hat góljával a hetedik helyen áll az orosz másodosztályú labdarúgó-bajnokság góllövőlistáján. A csatár a hétvégi két találata után a Nemzeti Sportnak elmondta: önbizalmat ad neki, hogy felépülése óta az edzője rendre beállítja a kezdő tizenegybe.
okt. 29
11:30
Egykori ikonja törne borsot a Barca orra alá (Agroinform)
Az Atlético Madrid és a Barcelona idegenben, míg a Real Madrid odahaza gyarapítaná pontjai számát.
okt. 29
11:48
Videó: Priskin-dupla - fejjel és lábbal is betalált (She)
Mint beszámoltunk róla, az orosz másodosztályú labdarúgó-bajnokság (FNL) 21. fordulójában az Alanyija Vlagyikavkaz 2–1-re nyert a Nyeftyehimik ellen. Előbb a találkozó 17. percében fejjel, majd az 54. percben 6 méterről lábbal vette be a kaput Prsikin Tamás. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
okt. 29
11:50
Kosárlabda: amerikaiak a buszbalesetet szenvedő Győrnél (She)
Két amerikai játékost igazolt a szeptember eleji buszbaleset miatt betöltetlen helyekre a HAT-AGRO UNI Győr női kosárlabdacsapata.
okt. 29
11:52
Válogatott: Szabics szerint Szalai üzenete borzasztó (She)
A nemrégiben visszavonuló Szabics Imre volt a Digi Sport Reggeli Start című műsorának egyik vendége, és a Sturm Graznál betöltött új pozíciója mellett kérdésre válaszolva beszélt a magyar labdarúgó-válogatottnál a hollandiai 1–8 után kialakult helyzetről is – többek között elmondta a véleményét Szalai Ádám elhíresült sajtótájékoztatójáról.
okt. 29
12:06
Újpest: Vignjevics nem érti, hogy állhattak kiesésre (She)
Nebojsa Vignjevics, az Újpest labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint az MTK elleni siker visszaadhatja a játékosok hitét, és persze számára sem volt mindegy, hogy miként kezdődik a magyarországi kalandja.
okt. 29
12:08
NB I: Andó-Szabóé a DVTK-FTC - játékvezetők (She)
Andó-Szabó Sándor kapta meg a hétvége legjobban várt NB I-es mérkőzését, vagyis a Diósgyőr–Ferencváros összecsapást. Az Újpest–Debrecen meccset Vad II István dirigálja, Kassai Viktor pedig Pakson működik közre. Folytatódik Farkas Ádám nagy sorozata, ő az egyetlen, aki eddig minden fordulóban vezetett.
okt. 29
12:24
Serie B: Feczesinnek továbbra is rakoncátlankodik a térde (She)
Továbbra sincs bevethető állapotban Feczesin Róbert, az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Padova csatára.
okt. 29
12:24
Amerikai kosarasokat igazolt a Győr (Metropol)
Két amerikai játékost igazolt a szeptember eleji buszbaleset miatt betöltetlen helyekre a HAT-AGRO UNI Győr női kosárlabdacsapata.
okt. 29
12:24
A Valencia Szlovéniában sem lassítana (Agroinform)
A remek formában lévő spanyol csapat kiütheti a gödörben lévő Olimpija Ljubljanát.
okt. 29
12:26
Videó: röhej - elszúrták a Cruyff-Olsen-féle trükkös büntetőt (She)
Egy osztrák alacsonyabb osztályú labdarúgó-bajnokin az ATSV Stadl-Paura 5–1-re nyert az SK Altheim ellen. A találkozón egy érdekes szögletkombinációt akartak bevetni az ATSV játékosai. Az egyikük még le tudta passzolni a büntetőt, de a 16-oson kívülről érkező társát megelőzte a kapus, így nem jött be nekik, ami a Johan Cruyff, Jesper Olsen ajaxos párosnak 1982-ben igen. Íme!
okt. 29
12:28
Labdarúgás: Gibraltár Szlovákia ellen mutatkozik be (She)
A legújabb UEFA-tagállam, Gibraltár novemberben vívja története első hivatalos válogatott találkozóját, amelyen Szlovákia lesz az ellenfél. Erről a szlovák szövetség honlapja számolt be.
okt. 29
12:42
Mészöly Kálmán: Kizárólag magyar lehet a szövetségi kapitány (Infostart)
Mészöly Kálmán, 61-szeres válogatott labdarúgó és korábbi szövetségi kapitány szerint magyar szakembernek kell irányítania a nemzeti csapatot.
okt. 29
12:42
Mészöly Kálmán szerint magyar kapitány kell (Metropol)
Mészöly Kálmán, 61-szeres válogatott labdarúgó és korábbi szövetségi kapitány szerint magyar szakembernek kell irányítania a nemzeti csapatot.
okt. 29
13:00
Serie A: Walter Samuel fél év után térhet vissza (She)
Walter Samuel, az Internazionale argentin középső védője az első mérkőzését játszhatja a szezonban az Atalanta elleni bajnokin.
okt. 29
13:00
A szlovákok ellen debütál a gibraltári futballválogatott (Metropol)
Gibraltár májusban lett az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) 54. tagállama.
okt. 29
13:18
Mély meghajlást kapott a Bayern, de a favorit újra Messi (Agroinform)
Hat Bayern-játékos került fel a FIFA-Aranylabda 23-as listájára, de közülük legfeljebb Franck Ribérynek van esélye.
okt. 29
13:20
Cuevas Montevideóban is nagy menetelésre készül (Agroinform)
Kedden a jó formában lévő hazai játékosra fogadunk az Uruguay Openen.
okt. 29
13:36
FTC: Nincs edzőkérdés a Ferencvárosnál - Orosz Pál (She)
Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója elmondta, nincs edzőkérdés a Ferencvárosnál.
okt. 29
13:38
Belgium: „Köteles László a szezon legjobb kapusa” (She)
A belga labdarúgó-bajnokság következő fordulójában a Köteles Lászlót is soraiban tudó Genk szerda este a Kortrijket fogadja, amelynek edzője szerint fel kell készülniük rá, hogy a magyar kapus sok bosszúságot okoz számukra.
okt. 29
13:54
Németország: visszatér a Bayernhez a bázeli sikeredző (She)
Visszatér a Bayern München kötelékébe Heiko Vogel, aki edzőként a felnőttek között a Basel labdarúgócsapatánál dolgozott sikeresen.
okt. 29
13:54
Száz nap múlva kezdődik a legdrágább téli olimpia (Metropol)
A 37,5 milliárd euróba kerülő szocsi téli olimpia február 7-től 23-ig tart majd.

Keresés