2013. október 18. péntek

okt. 18
0:24
Férfi kosár Euroliga: Hanga csapata óriási diadallal kezdett (She)
Csütörtök este hét mérkőzéssel folytatódott a férfi kosárlabda Euroliga alapszakasz-csoportkörének nyitó fordulója, s többek közt Hanga Ádám új klubja, a Laboral Kutxa is bemutatkozott a sorozatban, méghozzá egy hatalmas, a Maccabi Tel-Aviv elleni diadallal. Több óriási meglepetés is lógott a levegőben, ám végül a Panathinaikosz kivétel a nagyok meg is úszták a blamát. Íme, a játéknap…
okt. 18
0:42
FTC: Besic iránt a Tottenham és az Aston Villa is érdeklődik? (She)
Muhamed Besic, a Ferencváros labdarúgócsapatának bosnyák védője úgy tudja, hogy a Tottenham és az Aston Villa is érdeklődik iránta.
okt. 18
7:18
Magyar Kupa: Baja helyett idegenben az Újpest ellen (She)
Nem tudja hazai pályán fogadni a labdarúgó Magyar Kupa következő fordulójában a Baja az Újpestet, így a találkozót a Megyeri úton rendezik.
okt. 18
7:20
NFL: a Seattle győzött az Arizona otthonában (She)
Az Arizona Cardinals otthonában tovább folytatta remeklését a Seattle Seahawks: a vendégek az NFL 7. fordulójának nyitó mérkőzésén 34–22-re győzték le csoportbeli ellenfelüket. A Seahawks irányítója, Russell Wilson három touchdown-passzt adott, Mashawn Lynch pedig összesen 91 futott yarddal és egy TD-vel járult hozzá a sikerhez. A Seattle mérlege hét meccs után hat győzelem és egy vereség, és…
okt. 18
7:36
NHL: először kapott ki az Avs, Chicagóban nyert a St. Louis (She)
Már nincs makulátlan csapat az észak-amerikai jégkorongbajnokságban (NHL): a Colorado Avalanche 4–2-re kikapott otthon a Detroit Red Wingstől. A Vörös Szárnyaknál Jonathan Franzén és Pavel Dacjuk is duplázott, a hazaiak pedig hiába egyenlítettek 0–2-ről, a harmadik harmadban már nem tudtak talpra állni, mert Jonas Gustavsson ismételten jól védett, 40 lövésből 38-at hárított.
okt. 18
7:36
Az MLSZ statisztikákon alapuló fantasyjátékot indít (Metropol)
A játékban részt vevő szurkolók értékes nyereményekért versenyeznek már a 11. fordulótól.
okt. 18
7:54
Férfi kosár: állampolgárságot kapott az amerikai hátvéd (She)
Csütörtöktől immár magyar állampolgár is E. J. Kusnyer (27), a Körmend férfi kosárlabdacsapatának hátvédje.
okt. 18
8:12
FTC: Adams édesanyja nem hagyja magára fiát (She)
Nem hagyja el Magyarországot fia nélkül Akeem Adams édesanyja. Mint ismert, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros légiósa szeptember 25-én súlyos szívrohamon esett át, továbbra is válságos állapotban van, az életveszély még mindig nem múlt el.
okt. 18
8:14
Légiósok: Tőzsér ismét a Genoa első csapatával edz (She)
Gian Piero Gasperini, a Genoa labdarúgócsapatának edzője egy interjúban elmondta, hogy a klub két légiósa, Tőzsér Dániel és Zé Eduardo ismét együtt edz a többiekkel, és ha megfelelő teljesítményt nyújtanak, számít rájuk a mérkőzéseken is.
okt. 18
8:30
Hollandia: Sno ismét E. Koeman csapatánál készül (She)
Ismerős arc tűnt fel a holland élvonalbeli RKC Waalwijk labdarúgócsapatának csütörtöki edzésén: Evander Sno. A Ferencváros által is kiszemelt középpályás ismét az Erwin Koeman irányította együttesnél tréningezik.
okt. 18
8:48
Vb 2014: hat héten belül jöhet a negyedik mexikói kapitány (She)
Helyi sajtóértesülések szerint a világbajnoki selejtezőkön vergődő, de az utolsó szalmaszálban még reménykedő mexikói labdarúgó-válogatott hat héten belül harmadszor is kapitányt vált.
okt. 18
9:06
Videó: csúnyán átverte a Man. City védője csinos munkatársát (She)
Micah Richards, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City védője csúnyán megviccelte a csapat fotósát, Sharon Lathamet és marketing menedzserét, Jane Farquhart. A játékos éppen egy reklámfilm forgatásán vett részt, amikor az egyik mozdulatnál kissé ügyetlen volt és majdnem elesett. Az egyik rendezőasszisztenssel viszont azt találták ki, hogy azzal…
okt. 18
9:08
Ajánló: Roma-Napoli rangadó a Serie A-ban - program (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság 8. fordulójának nyitó mérkőzésén csúcsrangadót rendeznek, hiszen a hibátlanul menetelő Roma az eddig egyszer pontot veszítő Napolit fogadja. Rangadó lesz Oroszországban is, ahol a Zenit és a CSZKA feszül egymásnak, a Bundesligában pályára lép a Bayer Leverkusen, a Ligue 1-ben az Olmypique Marseille.
okt. 18
9:10
Videó: orosz rulett - idén vagy jövőre legyen a női BL-ben final four? (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség Végrehajtó Bizottsága zöld utat adott a női Bajnokok Ligája esetében is a final fournak. Ami biztos, hogy a csapatok Budapesten vagy Ljubljanában játszanák a négyes döntőt, a kérdés az, hogy már ebben a szezonban, vagy csak jövőre. Az NSO Tv a BL-ben szereplő magyar csapatoknál érdeklődött.
okt. 18
9:24
Arsenal: Wenger szerint készen állnak a bajnoki aranyéremre (She)
Noha Arsene Wenger nemrégiben nevetségesnek minősítette az Arsenalt bajnokesélyesnek kikiáltókat, a klub részvényeseinek csütörtöki közgyűlésén arról beszélt, hogy igenis céljuk az angol labdarúgó Premier League megnyerése ebben a szezonban.
okt. 18
9:42
Vb-selejtezők - Ahol 6 hét alatt a negyedik szövetségi kapitányt nevezik ki (Infostart)
Kevesebb mint másfél hónap alatt a negyedik szövetségi kapitányt nevezik ki a mexikói labdarúgó-válogatott élére.
okt. 18
9:42
F1: nehéz helyzetben Di Resta, távozhat a Force Indiától (She)
Két okból is nehéz helyzetben van Paul Di Resta (27): egyrészt immár hét versenyen nullázott sorozatban, másrészt nincs mögötte tőkeerős szponzor, ezért a Force India erősen gondolkodik azon, hogy nem használja fel a 2014-re érvényes opcióját.
okt. 18
9:44
Mikler Roland presztízscsatára számít a világbajnok ellen (Infostart)
Mikler Roland, a magyar férfi kézilabda-válogatott kapusa presztízscsatára számít a spanyolok elleni november 2-i barátságos mérkőzésen, mivel a világbajnok érkezik Debrecenbe, ráadásul a két csapat a januári, dániai Európa-bajnokságon egy csoportban szerepel majd.
okt. 18
9:44
Videó: nem mindennapi kötényt adott a brazil Everton (She)
Nemcsak a győzelemnek, de egy parádés cselnek is tapsolhattak a brazil labdarúgó-bajnokságban szereplő Cruzeiro szurkolói. Kedvenceik 1–0-ra legyőzték a Fluminensét, míg a csapat középpályása, Everton Ribeiro ritkán látható köténnyel csapta be ellenfelét az oldalvonal mellett. Nézze meg a remek mozdulatot!
okt. 18
10:00
Videó: parádés duplával dőlt meg Gretzky 32 éves rekordja (She)
Taylor Hall legenda lett, mondhatni hal(l)hatatlan. Az Edmonton Oilers jégkorongozója a New York Islanders elleni mérkőzésen nyolc másodperc alatt szerzett két gólt, megdöntve ezzel a legendás Wayne Gretzky 32 éves rekordját. A kanadai klasszisnak 1981. december 18-án kilenc másodperc kellett a St. Louis Blues elleni duplához. Hall azonban csak a két találatnak örülhetett, az Edmonton végül 3–2-re…
okt. 18
10:00
Hall megdöntötte Gretzky rekordját (Metropol)
Az Edmonton Oilers csatára nyolc másodperc különbséggel lőtt két gólt a New York Islanders ellen 3-2-re elveszített mérkőzésen és ezzel megdöntötte a legendás Wayne Gretzky klubcsúcsát.
okt. 18
10:00
Nagyot szakítanánk az ismeretlen orosz sráccal (Agroinform)
A moszkvai keménypályás torna pénteki játéknapján egy hazai játékos növelheti bankunkat.
okt. 18
10:02
PAFC: Szekeres és Haraszti kihagyja a Vidi elleni bajnokit (She)
Felvetődött a kérdés a szombati Videoton–Puskás Akadémia labdarúgó NB I-es bajnoki mérkőzés kapcsán, hogy a székesfehérvári együttestől kölcsönkapott három meghatározó futballista, Haraszti Zsolt, Lencse László és Szekeres Adrián pályára lép(het)-e az újonccsapatban. A felcsúti klubtól azt a tájékoztatást kaptuk, hogy nincs szóbeli megállapodás a felek között, vagyis játszhatnak.
okt. 18
10:04
FTC: Akeem Adams egész bal lábát amputálták (She)
A teljes bal lábát amputálni kellett a Ferencváros labdarúgójának, Akeem Adamsnek, miután szeptember 25-én szívinfarktust kapott, és a keringés-összeomlás szövődményeként elhalt a végtag izomzata – számolt be róla a Blikk.
okt. 18
10:18
Barcelona: offenzíva Agüeróért, az 55 milliós argentinért (She)
A spanyol élvonalbeli FC Barcelona labdarúgócsapata jövő nyáron ajánlatot készül tenni a Manchester Citynek Sergio Agüeróra – szellőztette meg az információt a Punto Pelota című televíziós műsor riportere, Francois Gallardo.
okt. 18
10:19
Ezt várjuk a Roma-Napoli csúcsrangadótól (Agroinform)
Jó mérkőzést, gólokat, na meg persze profitot várunk a Serie A nyolcadik fordulójának rangadóján.
okt. 18
10:20
Női röpi: amerikai blokkolózseni igazolt a magyar bajnokságba (She)
Sareea Freeman személyében igazi gyöngyszemre bukkantak a bajnoki és Magyar Kupa-címvédő Vasas Óbuda női röplabdacsapatánál. A 193 centiméter magas amerikai center (aki feladó-átlóként is bevethető) eddig a Floridai Állami Egyetemen halmozta a sikereket: csapatát három főcsoportbajnoki címhez segítette, míg ő maga az egyetem történetének tizedik legjobb blokkolója. Mostantól viszont a…
okt. 18
10:22
Gyász: elhunyt a Tour de France szökési rekordere (She)
Kilencvenhat éves korában elhunyt Albert Bourlon, aki a Tour de France kerékpáros körverseny történetének leghosszabb sikeres szökését vitte véghez, még 1947-ben.
okt. 18
10:54
Befogott Farkasok, zárkózó Inter, tovább bénázó Milan? (Agroinform)
Már pénteken, ráadásul csúcsmeccsel kezdődik az olasz bajnokság újabb fordulója! Megszakad végre a Roma menetelése?
okt. 18
11:12
FINA: Hosszú Katinka is jelölt az év legjobbja címre (She)
Ismét elindult a szavazás, hogy kié legyen a világ legjobbja cím a FINA szakágaiban. A szövetség hivatalos lapja, a FINA Aquatics World Magazine által szervezett voksolás keretében ma postázták a szavazólapokat a világ valamennyi nemzeti szövetségének, a FINA tisztviselőinek, bizottsági képviselőinek, illetve a nemzetközi média szakíróinak. Jó hír, hogy a női úszók listáján ott szerepel Hosszú…
okt. 18
11:48
Női kézi BL: a Fradi riválisának irányítója fél évre kidőlt (She)
Az elmúlt években is több sérüléssel bajlódó Laerke Möller, az FTC-vel egy Bajnokok Ligája-csoportban szereplő dán Midtjylland irányítója térdsérüléssel hat-hét hónapra kidőlt a sorból.
okt. 18
11:50
Videó: a Barca tinije pimasz csellel verte át a védőjét (She)
A Barcelona férfi kosárlabdacsapata 67–60-as győzelmet aratott az Euroliga csoportkörének első fordulójában a szerb Partizan Beograd ellen. A hazai mérkőzésen öt perc lehetőséget kapott a horvát kosárlabdázás egyik legnagyobb tehetségeként kikiáltott Mario Hezonja. A 18 éves játékos ugyan nem dobott pontot, de egy látványos, láb közötti csellel becsapta ellenfelét.
okt. 18
11:52
Németország: Löw vezetheti a 2016-os Eb-re a válogatottat (She)
A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) hivatalos sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy 2016 júliusáig meghosszabbította Joachim Löw szerződését. A német válogatott szövetségi kapitánya ennek értelmében a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságig marad a nationalelf élén.
okt. 18
11:54
NBA: edzője mezét vonultatja vissza a Brooklyn Nets (She)
A Brooklyn Nets visszavonultatta korábbi legendás kosárlabdázója, a nyár óta a csapat vezetőedzőjeként dolgozó Jason Kidd 5-ös számú mezét.
okt. 18
12:06
Videó: vér - brutális mozdulattal törlesztett az orosz hokis (She)
Brutális szabálytalanságot láthatott a közönség a kontinentális hokiligában (KHL) rendezett Ak Barsz Kazany–Medvescak Zagreb mérkőzésen. A vendégek játékosa, Matt Murley kissé eljátszotta, hogy Grigorij Panyin visszahúzta őt, ez azonban nem tetszett az orosz hokisnak, aki a késleltetett kiállítás alatt hatalmas erővel a palánkra nyomta ellenfele fejét. A kazanyi védő öt perc plusz végleges…
okt. 18
12:06
Best of Pljuscsenko Szocsiban - feledékeny Björndalen (Agroinform)
Ahogy közeleg a tél, úgy pörög fel a "hírgyár" a havas-jeges sportok világában, így most is volt miből válogatni.
okt. 18
12:42
Videó: a gólgyáros kapus zseniális mozdulattal mentett (She)
A Sao Paulo labdarúgócsapata hazai pályán 3–0-s győzelmet aratott a sereghajtó Náutico felett a brazil bajnokság 29. fordulójában. A vendéglátók gólgyáros kapusa, Rogério Ceni ezúttal ugyan nem talált be, de rutinos és hidegvérű megoldásával valószínűleg megmentette csapatát a góltól. Védőtársa, Édson Silva röviden gurította haza a labdát, de a 40 éves kapus egy mesteri mozdulattal átemelte…
okt. 18
13:00
MTK: Kanta felépült, játszhat a hétvégi bajnokin is (She)
Felépült sérüléséből a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK csapatkapitánya, Kanta József – adta hírül a klub hivatalos honlapja. A válogatott középpályás így pályára léphet a Lombard elleni szombati bajnokin.
okt. 18
13:18
Magyar jelöltek a világ legjobb úszói szavazáson (Infostart)
Négy magyar - Hosszú Katinka, Nagy Viktor, Varga Dénes és Bujka Barbara - is jelölt a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) év legjobbjai szavazásán.
okt. 18
13:18
MU: a legenda C. Ronaldónak adná az újra szabad 7-es mezt (She)
Bryan Robson, a Manchester United labdarúgócsapatának korábbi legendás csapatkapitánya boldog lenne, ha hamarosan újra Cristiano Ronaldón feszülne a korábban általa is viselt, 7-es számú MU-mez.
okt. 18
13:18
Hitzfeld "tábornok" nem lesz magyar szövetségi kapitány (Agroinform)
A svájciak német szövetségi kapitánya bejelentette, hogy a 2014-es világbajnokság után visszavonul.
okt. 18
13:36
Kerékpár: az üldözött Vuelta-győztes új vizekre evez (She)
A 2013-as Vuelta-győztes Chris Horner az idény végén távozik a RadioShack-Leopard-Trek kerékpárcsapatától. A hírről maga a 41 éves versenyző számolt be az egyik közösségi oldalon, megköszönve csapatának az elmúlt négy évet.
okt. 18
13:38
WTCC: Michelisz szerint Mullerhez képest belőle még hiányzik a rutin (She)
Michelisz Norbert tavalyi WTCC világbajnoki szereplésén egy vagy két helyet javítva a 4-5. összetett pozíció elérését látja az idei sorozat végére reálisnak két futammal a vége előtt. A túraautó-vb magyar pilótája a Digi Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, a záró futam Makaóban a kedvence, ahol nyerne és jövőre is marad a Zengő csapatában.
okt. 18
13:54
Australian Open: egyelőre kérdéses Murray indulása (She)
Egyelőre kérdéses, hogy a hátműtéten átesett, wimbledoni bajnok Andy Murray pályára léphet-e a januári Australian Openen, az év első tenisz Grand Slam-tornáján.
okt. 18
13:56
Real Madrid: Bale játszhat, Ancelotti leül Casillasszal (She)
Gareth Bale felépült combsérüléséből, így a Real Madrid walesi futballistája pályára léphet csapata szombati bajnokiján, a Málaga ellen.
okt. 18
14:12
Válogatott: Kemény szerint önbizalom nélkül nincs siker (She)
Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda-szövetség elnöke szerint egy sportoló nem mehet ki fehér zászlót lengetve a pályára. A vízilabdázók szövetségi kapitányaként három olimpiai aranyat nyerő szakember szerint futballistáinknak többek között ebben kellene megváltozniuk.
okt. 18
14:30
Videó: gondok - Leonardo lehet a Fradi megváltója? (She)
A hétvégén rendezik a labdarúgó NB I 11. fordulóját. A Sport Televízió két műsorvezetője, Takács Rita és Petur András kiemelten foglalkozott a Videoton és a Puskás Akadémia szombat kora délutáni összecsapásával, illetve a Ferencváros problémáival a Nulladik félidőben.
okt. 18
14:30
Szalai most megmutathatja (Agroinform)
A 9. fordulóban a listavezető Bayern München a Mainz ellen lép pályára, míg a Schalke az újonc Braunschweighez látogat.
okt. 18
14:32
Magyar Kupa: mégis Baján lesz az Újpest elleni meccs (She)
Újra módosult a Baja–Újpest Magyar Kupa-mérkőzés helyszíne. Bár pár órával ezelőtt még úgy volt, hogy a bajaiak inkább elutaznak Budapestre, minthogy zárt kapus mérkőzést játsszanak, végül mégis Baján lesz az október 30-i mérkőzés – üres lelátók előtt.
okt. 18
14:32
Sérülés gyengíti a Fradi ellenfelét (Agroinform)
Bő fél évig nem játszhat térdsérülés miatt a dán Midtjylland irányítója, Laerke Möller.

Keresés