2013. augusztus 1. csütörtök

aug. 1
0:42
Vizes-vb: a spanyol pólósok szerint szurkolóik nélkül nem sikerült volna (She)
Egygólos (13–12) győzelem aratott a magyar együttes ellen, így készülhet az Ausztrália elleni döntőre a spanyol női vízilabda-válogatott a Barcelonában zajló vizes-világbajnokságon. A spanyolok szerint szurkolóik jelenléte döntőnek bizonyult.
aug. 1
2:48
Videó: Majdnem, hogy nekünk fújtak a bírók - Merész András (She)
A bronzéremért játszhat a magyar női vízilabda-válogatott, miután a Barcelonában zajló vizes-világbajnokság női pólótornájának elődöntőjében nagy csatában, szoros meccsen, egygólos (13–12) vereséget szenvedtek a házigazda spanyol együttestől. Az NSO Tv-nek Merész András, a női pólósok kapitánya elmondta, nem a hazai pálya döntött az elődöntőben.
aug. 1
7:00
Cottbus: ha Sváb csak télen ír alá, a klub 600 ezer eurót spórol (She)
A német Bild megfejtette, miért nem írt még alá Sváb Dániel, a Ferencváros lejárt szerződésű 22 éves védője a német másodosztályú Cottbushoz. Két kulcsszó van: a pénz és a balszerencse. Az ügy januárban rendeződhet, de az még messze van.
aug. 1
7:00
Aranyba vésendő centenárium (Behaviour)
A következő napokban egymás után érkeznek a centenáriumi vb szereplői Budapestre, augusztus 3-ig gyakorlatilag mindenki megjön, aki részt vesz a nyár egyik legrangosabb magyarországi sporteseményén. A szervezőbizottság a MOL Vívó Világbajnokság helyszíne, a SYMA Csarnok mellett, a Körcsarnokban biztosít edzéslehetőséget a csapatoknak.
aug. 1
7:02
Hazai páston érhet a csúcsra Szász Emese (Behaviour)
Pár nap. és elkezdődik a centenáriumi vívó-világbajnokság, melyen Budapest ad otthont. Lapunk tegnapi számában a férfi kard és párbajtőr esélyeit latolgattuk, míg sorozatunk mai részében a szintén éremesélyes két női szakág, a tőr és a párbajtőr kerül terítékre. Kezdjük a dobogóra talán esélyesebb párbajtőrözőkkel.
aug. 1
7:04
BL: előnyben a PSV és a Lyon (Behaviour)
Az esélyeknek megfelelően a PSV és Lyon is előnyt szerzett hazai pályán a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában. A Győrt magabiztosan búcsúztató Maccabi Tel-Aviv szintén kikapott a közelmúltban igen figyelemreméltó eredményeket elérő Basel otthonán, ám a 0-1 nem ledolgozhatatlan hátrány Paulo Sousa csapata számára. A legkényelmesebb helyzetbe a Viktoria Plzen került: a…
aug. 1
7:06
Minszk: indul a menet (Behaviour)
Minszkben ma kezdi meg a 2015-ös Európa-bajnokság első selejtezőkörét a magyar férfi kosárlabda-válogatott. A szabályzat szerint az első körben érdekelt 13 csapatból csak a legjobb vívja ki közvetlenül a részvételt az ukrajnai Eb-n, a többiek a jövő nyári második körben javíthatnak.
aug. 1
7:08
Széles Sándor: "Jól vagyok" (Behaviour)
Kedden este bombaként robbant a hír, hogy a a barcelonai vizes világbajnokságon ma, kedvenc számában, a 200 méteres mellúszásban bemutatkozó olimpiai és világbajnoki címvédő Gyurta Dániel edzőjét, Széles Sándort hazaküldték. Voltak félreérthető nyilatkozatok, ám mostanra már legalább az biztos, hogy a tavaly az Év edzőjének választott Széles jól van, és bízik abban, hogy tanítványa a jelenléte…
aug. 1
7:36
Felkészülés: az Everton tizenegyesekkel verte a Juvét (She)
Az Everton tizenegyesekkel legyőzte a Carlos Tévez, Fernando Llorente csatárkettőssel felálló Juventust a nyolccsapatos nemzetközi felkészülési torna első fordulójában. Az Atlético Madrid egy góllal nyert Peruban.
aug. 1
7:38
Átigazolás: van út az NB II-es ZTE-től a litván élcsapathoz (She)
A litván első osztályú FK Kruoja Pakruojishoz szerződött a tavasszal Zalaegerszegen futballozó fehérorosz támadó középpályás, Alekszandr Tiskevics.
aug. 1
7:54
Anglia: a Videoton után a Blackburnben játszhat a védő (She)
A Videoton labdarúgócsapata a nyár elején nem hosszabbított a lejáró szerződésű spanyol védővel, Héctor Sánchezzel, aki így szabadon igazolhatóvá vált, jelenleg pedig az angol Blackburnnél szerepel próbajátékon.
aug. 1
8:12
Cottbus: 600 ezer eurót bukhat a Fradi, ha Sváb később ír alá (She)
A német Bild megfejtette, miért nem írt még alá Sváb Dániel, a Ferencváros lejárt szerződésű 22 éves védője a német másodosztályú Cottbushoz. Két kulcsszó van: a pénz és a balszerencse. Az ügy januárban rendeződhet.
aug. 1
8:48
Videó: visszavágó - a horvát cserepad minőségi visszalépés, de... (She)
Mint ismert, a magyar férfi vízilabda-válogatott fölényesen, 9–3-ra legyőzte Görögországot a barcelonai vizes-vb negyeddöntőjében. Az elődöntőben Horvátországgal csap össze a Benedek-csapat. Varga Dániel az NSO Tv-nek elmondta, a horvát cserepad nem épp a minőséget képviseli.
aug. 1
8:50
Vizes-vb: nehéz elődöntő vár a férfiakra, éremesélyek úszásban - program (She)
Horvátország ellen kell kiharcolnia a világbajnoki döntőbe jutást férfi vízilabda-válogatottunknak Barcelonában. Benedek Tibor csapatára a görögök elleni negyeddöntőben nyújtott örömjáték után sokkal nehezebb feladat vár 20.15-től. Úszásban a szerda esti „tétlenség" után csütörtökön nemcsak délelőtt, hanem este is több magyarért szoríthatunk: miután Gyurta Dániel fő számában száll vízbe délelőtt…
aug. 1
8:52
Légiósok: Futáccsal számol a Leicester, de nem játszik (She)
Az angol másodosztályú Leicesterben Futács Márkó a legutóbbi szezonban kevés lehetőséget kapott – tavasszal kölcsön is adták a Blackpoolnak –, és egyelőre a nyári időszakban sem tudta bejátszani magát a csapatba, ennek ellenére a mezkiosztásnál még számoltak vele, vagyis elképzelhető, hogy marad.
aug. 1
8:54
Tottenham: megegyeztek a Reallal, 120 millió euró Bale ára - sajtóhír (She)
A spanyol As a címoldalán hozza a Bale-sztori legújabb fejezetét: a walesi szélső árában megegyezett egymással az angol Tottenham Hotspur és a spanyol Real Madrid. A két érintett klub végül minden eddiginél magasabb, 120 millió euróban állapodott meg, amelybe viszont beleszámíthatnak olyan cserealapnak nevezhető játékosokat, mint Fabio Coentrao, Ángel di María és legújabban Álvaro Morata –…
aug. 1
9:06
A világrekord-ajánlatot is kevesli a Tottenham a Real Madridtól (Infostart)
Carlo Ancelotti, a Real Madrid edzője először ismerte el, hogy klubja tárgyalásban áll az angol Tottenhammel Gareth Bale megszerzése ügyében. A londoni klub 85 millió fontot és Álvaro Moratát megkapva hajlandó lenne elengedni a walesi játékost. A vételár világcsúcsot jelentene.
aug. 1
9:06
Videó: a vb-döntőért - Varga Dániel a rövid horvát kispadban bízik (She)
Mint ismert, a magyar férfi vízilabda-válogatott fölényesen, 9–3-ra legyőzte Görögországot a barcelonai vizes-vb negyeddöntőjében. Az elődöntőben Horvátországgal csap össze a Benedek-csapat. A Horvátországban légióskodó Varga Dániel az NSO Tv-nek elmondta, a rivális cserepadja nem a minőséget képviseli.
aug. 1
9:24
Videó: 12–9 után 12–13 - így kaptak ki a vb-elődöntőben a női pólósok (She)
Mint ismert, a bronzéremért játszhat a magyar női vízilabda-válogatott a Barcelonában zajló vizes-világbajnokság női pólótornáján, miután az elődöntőben nagy csatában, szoros meccsen egygólos vereséget (13–12) szenvedtek a házigazda spanyol együttestől. Tekintse meg a találkozó összefoglalóját!
aug. 1
9:26
Ciprus: a Videotonnal bajnok kapus új csapatnál edz (She)
A Videotonnal 2011-ben bajnokságot nyerő kapus, Sebők Zsolt Cipruson belül válthat klubot – az élvonaltól búcsúzó AEP Pafosztól az első osztályú Enoszisz Neon Paralimnihez szerződhet.
aug. 1
9:28
Ajánló: El-dömping, Bayern-City Münchenben - futballprogram (She)
Csütörtökön az Európa-liga-selejtező 3. fordulójával folytatódik a nemzetközi kupahét, 29 mérkőzést játszanak Kazahsztántól Skóciáig, Lettországtól Spanyolországig szerte Európában. Közben folytatódik az európai topcsapatok felkészülése is, Münchenben az Audi-kupa a végéhez ér, míg az egyesült államokbeli International Champions Cup a Real Madrid, a Chelsea és az Inter számára is kezdetét veszi.
aug. 1
9:42
Újpest: sokgólos meccset vár Kabát a PAFC ellen (She)
A lila-fehérek támadója, Kabát Péter nehéz meccsre számít a Puskás Akadémia elleni hétvégi bajnokin, ugyanakkor meg van győződve arról, hogy az Újpest sokgólos meccsen győzelmet arat.
aug. 1
9:42
Last minute védőkeresés a Barcelonánál, David Luiz és Agger a lista élén (Agroinform)
A katalánok sok időt elpocsékoltak felesleges várakozással, most már gyorsan kell cselekedniük, ha belső védőt akarnak.
aug. 1
10:00
Videó: gyenge kísérlet - drukker rúgta a Juve-játékos 11-esét (She)
Mint arról beszámoltunk, az Everton szétlövéssel legyőzte a Carlos Tévez, Fernando Llorente csatárkettőssel felálló Juventust az egyesült államokbeli nyolccsapatos nemzetközi felkészülési torna első fordulójában. Éppen Kwadwo Asamoah készülődött a tizenegyeshez, amikor egy szurkoló beszaladt a pályára és kapura tűzte a labdát. Íme!
aug. 1
10:02
Tenisz: kiemelt franciák fekete napja, Hingis visszatért (She)
A Washingtonban zajló tenisztornán a férfiak mezőnyében három francia, a nőknél egy német kiemelt búcsúzott a 2. fordulóban. Gilles Simon (francia, 5.), Julien Benneteau (francia, 12.), Michaël Llodra (francia, 17.) és Mona  Barthel (német, 6.) búcsújában közös, hogy mind a négyen két játszmában kaptak ki.
aug. 1
10:18
Videó: Dzsudzsák-módra - a PSV támadója szétlőtte a kapu jobb sarkát (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörében a holland PSV hazai környezetben 2–0-ra nyert a belga Zulte Waregem ellen. Az apai ágon ghánai származású holland Memphis Depay óriási gólt lőtt a kapu jobb sarkába. A 19 éves játékos egyébként Dzsudzsák Balázs posztján vethető be a bal oldalon. Íme!
aug. 1
10:18
Bale 120 millió euró ellenében költözik Madridba - sajtóhír (Agroinform)
Az AS úgy értesült, hogy megszületett a megállapodás a Tottenham és a Real Madrid között a walesi szélső ügyében.
aug. 1
10:36
Hingis hat év után győzelemmel tért vissza (Infostart)
Visszavonulása után hat évvel győztes párosmeccsen tért vissza szerdán a carlsbadi tornán a korábbi világelső Martina Hingis, aki júliusban lett tagja a tenisz Hírességek Csarnokának.
aug. 1
10:36
Haladás: sokallják a kispesti Délzceg Gergely árát (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Haladás szerződtetné a Honvédnál átadólistára került Délczeg Gergelyt. A tárgyalások azonban megrekedtek a két klub között.
aug. 1
10:36
Szujó profi, de picit Palikos a stílusa - vélemények az F1-es közvetítésről (Agroinform)
Négy törzsszurkolót kérdeztünk az MTVA F1-közvetítéseiről. A legtöbben elégedettek, de akad, aki visszasírja Czollnert.
aug. 1
10:38
Átigazolás: a Sahtar elviheti az Arsenal elől a brazil Bernardot (She)
A brazil Atlético Mineiro elnöke elfogadta a Sahtar Doneck 25 millió eurós ajánlatát az ötszörös válogatott Bernardért, így a Konföderációs Kupát megnyerő brazil nemzeti csapat középpályása tárgyalhat az ukrán bajnokkal. Ha sikerül megegyezniük, és Bernard aláír, az Arsenal újabb olyan labdarúgóról marad le, akiért korábban jó eséllyel tett ajánlatot.
aug. 1
10:40
Vizes-vb: Verrasztó E. nem jutott tovább 100 m gyorson (She)
A 73 indulót felvonultató női 100 m gyors mezőnyében Verrasztó Evelyn nem jutott tovább a középdöntőbe a Barcelonában zajló vizes-világbajnokságon.
aug. 1
10:42
NFL: megszűnik az AFC-NFC párharc a Pro Bowlon (She)
A 2013–2014-es idény végén új rendszerben játsszák le az NFL gálamérkőzését, a Pro Bowlt. Megszűnik az 1971-ben bevezetett AFC–NFC párharc, ehelyett az évadzáró meccsre a szurkolók által beválasztott játékosok közül két csapatkapitány választ magának embereket.
aug. 1
10:54
Vizes-vb: Balog és Bernek is középdöntős 200 m háton (She)
A férfi 200 m hát mezőnyében Balog Gábor és Bernek Péter is bejutott a középdöntőbe a Barcelonában zajló vizes-világbajnokságon. Előbbi a tizedik, utóbbi a negyedik idővel.
aug. 1
10:56
Pécs: Dibusz próbálja túltenni magát a hibáján (She)
A PMFC kapusa, Dibusz Dénes is tudja, hogy hibát követett el a Ferencváros elleni, 2–1-re elveszített bajnokin, de próbálja túltenni magát a történteken.
aug. 1
10:58
Videó: római diadal - Tottiék meghódították Amerikát (She)
Az AS Roma 3–1-re legyőzte az észak-amerikai profi labxdarúgó-bajnokság (MLS) All Star-együttesét Kansas Cityben. Tekintse meg, hogyan diadalmaskodtak a rómaiak a Peter Vermes által irányított tengerentúli álomcsapat ellen!
aug. 1
11:12
Haladás: sokallják a kispesti Délczeg Gergely árát (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Haladás szerződtetné a Honvédnál átadólistára került Délczeg Gergelyt. A tárgyalások azonban megrekedtek a két klub között.
aug. 1
11:30
Videó: Superman hősiesen vetette magát a mélybe Barcelonában (She)
Szerdán rendezték a férfi szupertoronyugrás döntőjét a Barcelonában zajló vizes-világbajnokságon. A 27 méteres ugrásokból álló verseny után a cseh Michal Navratil különleges bemutatót tartott. Tekintse meg, érdemes!
aug. 1
11:30
Ausztrál győztese lesz a klasszikus számnak? (Agroinform)
Jön a barcelonai úszó vb klasszikus száma, a férfi 100 méteres gyorsúszás, ahol amerikai-ausztrál párharc várható.
aug. 1
11:32
Vizes-vb: Gyurta D. a 3. idővel középdöntős 200 m mellen (She)
A férfi 200 m mell mezőnyében Gyurta Dániel a harmadik idővel jutott be a középdöntőbe a Barcelonában zajló vizes-világbajnokságon.
aug. 1
11:32
Támadóhokira készülnek a Jegesmedvék kanadai vezetőedzőjükkel (Agroinform)
Bemutatták a miskolciak új trénerét, Travis Youngot, aki tisztában van vele, hogy győzelmeket várnak együttesétől.
aug. 1
11:34
Bayern: Luiz Gustavo vissza akarja küzdeni magát a kezdőbe (She)
Luiz Gustavo nem játszott szerdán az Audi-kupán a Sao Paulo ellen, megerősítve azokat a pletykákat, amelyek szerint el fogja hagyni a Bayern Münchent. Bár Josep Guardiola állítólag jelezte, hogy nem számol a brazil középpályással, a labdarúgó kész megküzdeni a helyéért a csapatban.
aug. 1
11:36
NB II: középpályás érkezett a Honvédtól Békéscsabára (She)
A 19 esztendős Balogh Milán átigazolásával teljessé vált a Békéscsaba kerete, a fiatal, csabai születésű középpályás a Honvéd akadémiájáról tért vissza az Előréhez.
aug. 1
11:48
Gyurta Dániel könnyedén bejutott a középdöntőbe (Infostart)
Gyurta Dániel futamában a második, összesítésben a harmadik legjobb idővel végzett a 200 méteres mellúszás előfutamaiban a barcelonai vizes világbajnokságon. Ugyancsak továbbjutott a legjobb 16 közé Balog Gábor és Bernek Péter a 200 méteres hátúszásban.
aug. 1
12:06
Videó: C. Ronaldo a baseball-labdával is pazarul bánik (She)
A Real Madrid immár Los Angelesben készül az új idényre. A spanyol futballcsapat ellátogatott az LA Dodger baseballegyütteshez, ahol fitogtathatták a tudásukat. Cristiano Ronaldo láthatóan a baseball-labdával is jól bánik. Íme!
aug. 1
12:06
A FINA-elnök biztos Michael Phelps visszatérésében (Agroinform)
Napok óta kering Michael Phelps esetleges visszatérésének híre a vb-n, a témának a FINA elnöke adott komoly lökést.
aug. 1
12:08
Tottenham: megegyeztek a Valenciával Soldadóról (She)
A Tottenham a hivatalos honlapján jelentette be, hogy megegyezett a Valenciával Roberto Soldado átigazolásáról. A játékosnak már csak az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon kell átesnie.
aug. 1
12:10
Real Madrid: Ancelotti elismerte, tárgyalnak Bale-ről (She)
Carlo Ancelotti a Real Madrid vezetőedzője a Los Angeles Galaxy elleni felkészülési mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón elismerte, hogy klubja tárgyal Gareth Bale megszerzéséről a Tottenhammel.
aug. 1
12:24
Real: Kaká és a Fradi-kiszemelt is ott van a Galaxy elleni keretben (She)
Carlo Ancelotti, a spanyol Real Madrid labdarúgócsapatának szakvezetője kijelölte húszfős keretét, amely az amerikai túra első mérkőzésén kinti idő szerint csütörtök este, európai idő szerint már pénteken hajnalban pályára lép a Los Angeles Galaxy ellen.
aug. 1
12:26
Bundesliga: telt ház előtt tér vissza a Braunschweig (She)
Telt ház előtt játssza 28 év után az első élvonalbeli mérkőzését az Eintracht Braunschweig labdarúgócsapata. A Bundesligába idén feljutó német klub csütörtökön közölte, hogy elfogytak a jegyek a Werder Bremen elleni jövő szombati idénynyitóra.

Keresés