2013. július 31. szerda

júl. 31
0:24
Brazília: újra munkában a Real Madrid korábbi edzője (She)
A várakozásoknak megfelelően Vanderlei Luxemburgo lett a Fluminense labdarúgócsapatának új vezetőedzője. A korábban a Real Madridot és a brazil válogatottat is irányító szakember Abel Bragát váltja a Rio de Janeiró-i klub kispadján.
júl. 31
0:42
Honvéd: távozik a kispestiektől a 22 éves olasz hátvéd (She)
Olasz sajtóértesülés szerint távozik a Bp. Honvéd labdarúgócsapatától Nicola Canzian. A 22 éves védő a hazájában szeretne klubot találni magának.
júl. 31
1:00
Tenisz: Marosiék három játékot nyertek a carlsbadi tornán (She)
Marosi Katalin 6:1, 6:2-es vereséget szenvedett az amerikai Megan Moulton-Levy oldalán a Sania Mirza, Flavia Pennetta duótól a carlsbadi kemény pályás tenisztorna párosküzdelmeinek 1. fordulójában.
júl. 31
2:12
Hogyan fogadjunk felkészülési meccsekre? (Agroinform)
A következő cikkünkben a felkészülési mérkőzésekre való fogadás sajátosságait boncolgatjuk.
júl. 31
7:00
Hazaküldték a zsenit a vébéről (Infostart)
Hazaküldték a 200 méteres mellúszásban olimpiai és világbajnoki címvédő Gyurta Dániel edzőjét, Széles Sándort a barcelonai vizes világbajnokságról. A mesteredző szerint gyomorfekély, a szakma szerint alkoholproblémák miatt.
júl. 31
7:00
NB III: Hollandiából hozhat magyar fiatalt a Fradi II (She)
Az NB III-ban induló Ferencváros II labdarúgócsapatának vezetőedzője, Lipcsei Péter teszteli a holland első osztályú Heerenveen U19-es csapatának keretéhez tartozó Péter Antalt – írja a fradi.hu.
júl. 31
7:00
Vizes vb - Elődöntőben Benedek fiai (Behaviour)
A görögök fölényes, 9-3-as legyőzésével bejutott az elődöntőbe a magyar férfi vízilabda-válogatott a barcelonai vizes világbajnokságon.
júl. 31
7:02
A férfi pólósok is elődöntősök! (Behaviour)
Régen látott, remek játékkal a legjobbkor rukkolt elő a magyar férfi vízilabda-válogatott: az eddig pontveszteség nélkül menetelő görögöket nagy fölénnyel, 9:3-ra verte, és bejutott a barcelonai vizes világbajnokság elődöntőjébe. Benedek Tibor csapata ezzel egy lépésra került a hőn áhított éremhez, ami az elmúlt évek meglehetősen visszafogott produkciói után igencsak eredményes szereplésnek…
júl. 31
7:04
Erdei és Bedák élete nagy lehetősége előtt (Behaviour)
Noha elég régen volt a magyar profi ökölvívásban, hogy valóban extraklasszis ellenfelekkel szemben kapjanak bizonyítási lehetőséget a legjobbjaink, most úgy tűnik, akár ketten is életük meccsét vívhatják meg a szorítóban. A korábban két súlycsoportban is világbajnoki címet szerző Erdei Zsolt például egyáltalán nem akar még visszavonulni, és ismét Amerika meghódítására készül.
júl. 31
7:36
Milan: az Intertől vesznek kölcsön középhátvédet (She)
A városi rivális Internazionalétól vesz kölcsön játékost a középhátvédposzton megszorult Milan: Matias Silvestre egy évre érkezik a piros-feketékhez, akiknél sérülés miatt Daniele Bonera és Philippe Mexes sem játszhat az idény elején.
júl. 31
7:38
ETO: Rafael Burgos Győrben folytatja - sajtóhír (She)
Több salvadori portál is arról számolt be, hogy Rafael Burgos Győrben folytatja a pályafutását. A legutóbb Kecskeméten, az osztrák Ried kölcsönjátékosaként futballozó válogatott támadó a hírek szerint egy évre kötelezi el magát, csütörtökön már Győrben edz.
júl. 31
8:12
NB II: újabb akadémistát szerződtetett a Vasas (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas hivatalos honlapján jelentette be, hogy egy újabb Kubala akadémistával, Jákó Jánossal kötött szerződést.
júl. 31
8:30
FTC: Orosz Pál több ügynökkel is tárgyal Madridban (She)
Hétfőn a Nemzeti Sport Online adta hírül, hogy David Mateos akár már ezen a héten a Ferencvároshoz szerződhet a Rel Madridtól. Azóta az is kiderült, hogy az FTC Zrt. vezérigazgatója Madridban tárgyal.
júl. 31
8:32
F1: a Ferrari ajánlatot tett Räikkönennek - sajtóhír (She)
A német Bild szerint a Ferrari-istálló ajánlatot tett Kimi Räikkönennek, akit a 2014-es idényre szerződtetne. A Lotus finn pilótáját a Red Bull is hívja, sőt a Magyar Nagydíj hétvégéjén az is felvetődött – szintén a Bild szerint –, hogy akár Fernando Alonso is Sebastian Vettel csapattársa lehet a világbajnok istállónál.
júl. 31
8:48
FTC: Orosz Pál több játékosról is tárgyal Madridban (She)
Hétfőn a Nemzeti Sport Online adta hírül, hogy David Mateos akár már ezen a héten a Ferencvároshoz szerződhet a Real Madridtól. Azóta az is kiderült, hogy az FTC Zrt. vezérigazgatója Madridban tárgyal.
júl. 31
8:48
Veszélyben Messi házassága, egy szőke nő miatt bukhat - fotó (Agroinform)
Kellemetlen helyzetbe hozta Lionel Messit egy argentin bulvárújság.
júl. 31
8:50
Tenisz: Hewitt és Davigyenko is kiesett Washingtonban (She)
Az utóbbi hetekben kifejezetten jó formába lendülő Lleyton Hewitt a washingtoni kemény pályás tenisztornán már az első fordulóban búcsúzott, miután két szettben kikapott az amerikai Ryan Harrisontól. Nyikolaj Davigyenko az első körből erőnyerőként továbbjutott, a második fordulóban viszont nem bírt az ausztrál Marinko Matoseviccsel.
júl. 31
8:52
Videó: bivalyizmok helyett a taktika dominál a női pólósoknál (She)
A magyar női vízilabda-válogatott bejutott az elődöntőbe a Barcelonában zajló vizes-világbajnokságon, miután a negyeddöntőben 11–7-re nyert Hollandia ellen. Merész András szövetségi kapitány együttese szerdán Spanyolországgal találkozik.
júl. 31
9:06
Vizes-vb: a női pólósok a döntőért játszanak - program (She)
Szerda este a magyar női pólóválogatott a világbajnoki döntőbe jutásért játszik a házigazda spanyolokkal Barcelonában. Az úszóprogramban négy magyar érdekelt délelőtt, Cseh László 200 méteres vegyes úszásban, Takács Krisztián 100 gyorson, Jakabos Zsuzsanna és Hosszú Katinka 200 pillangón száll medencébe.
júl. 31
9:06
Marosi kiesett párosban (Agroinform)
Marosi Katalin és az amerikai Megan Moulton-Levy párosa kiesett az első fordulóban a kaliforniai Carlsbadban.
júl. 31
9:08
NBA: elhunyt a liga első kosarának szerzője (She)
Kilencvennégy éves korában elhunyt Oscar „Ossie” Schectman, a New York Knicks egykori irányítója, a tengerentúli profi kosárlabdaliga (NBA) első kosarának szerzője.
júl. 31
9:10
Videó: pazar cselek a Fradi II fiatal kiszemeltjétől (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB III-ban induló Ferencváros II vezetőedzője, Lipcsei Péter teszteli a holland első osztályú SC Heerenveen U19-es csapatának keretéhez tartozó Péter Antalt. Tekintse meg a Fradi II kiszemeltjének pazar cseleit!
júl. 31
9:12
Argentína: Lamela pályára léphet Rómában, Agüero nem (She)
A sérüléséből lábadozó Sergio Agüero nem játszhat az argentin labdarúgó-válogatottban az olaszok elleni felkészülési mérkőzésen, augusztus 14-én, Rómában.
júl. 31
9:14
Honvéd: 2016-ig hosszabbított a fiatal hátvéd (She)
Az NB I hétvégi nyitó fordulójában Kecskeméten 3–1-es vereséget szenvedő Budapest Honvéd hivatalos honlapján jelentette be a hírt, hogy Baráth Botond, a klub hátvédje meghosszabbította szerződését.
júl. 31
9:24
NB I: Kassai vezeti az FTC-Vidi rangadót - bíróküldés (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség kijelölte az NB I hét végi 2. fordulójának játékvezetőit.
júl. 31
9:42
Videó: sima Dortmund-siker - 19 éves csatár duplázott (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Borussia Dortmund Bajner Bálint nélkül 3–0-ra nyert idegenben a Würzburger Kickers elleni felkészülési mérkőzésen. A találkozón betalált a nyáron igazolt Pierre-Emerick Aubameyang, s két gólig jutott a mindössze 19 éves Marvin Ducksch. Íme!
júl. 31
9:42
Rohamléptekben épül az új Fradi-stadion - videó (Agroinform)
Elképesztő ütemben haladnak a munkálatok az Üllői úton, a Ferencváros új, minden igényt kielégítő stadionját építik.
júl. 31
9:44
Női kézi: olimpiai ezüstérmes a Siófok szakmai stábjában (She)
Olimpiai ezüst- és bronzérmes, Bajnokok Ligája-győztes kapusedzővel erősített a Siófok KC-Galerius Fürdő NB I-es női kézilabdacsapata. Farkas Andrea már meg is kezdte a munkát a somogyiak három kapusával, Pastrovics Melindával, Futaki Hajnalkával és Nagy Évával.
júl. 31
9:44
Zidane üzent Bale-nek, most vagy soha (Agroinform)
A Real Madrid csak egyszer hívja az embert, Zidane szerint Bale pontosan tudja, hogy mekkora esélyt kapott a sorstól.
júl. 31
10:00
Kecskemét: a visszatérés küszöbén áll Antal Botond (She)
Jó úton halad a mihamarabbi pályára lépés felé a KTE-Phoenix Mecano nyáron ujjtörést szenvedett kapusa, Antal Botond, aki már a hétvégén kapuba állhat a Kaposvár elleni, idegenbeli bajnoki mérkőzésen.
júl. 31
10:18
Franciaország: Coulibaly azt mondja, kirakatba tette a Loki (She)
Adamo Coulibaly hálásan gondol vissza a debreceni évekre: a lensois.com-nak adott interjújából kiderül, elsősorban a DVSC-Tevában elért sikereinek tudja be, hogy a napokban a korábbi (1998) francia bajnokcsapat, a jelenleg második ligás Lens játékosa lett.
júl. 31
10:18
Neymar időt kér, de boldognak vallja magát (Agroinform)
Először lépett pályára új együttesében, az FC Barcelonában Neymar.
júl. 31
10:20
Videó: egy álom vált valóra - a Lakers sztárja az Interben (She)
Mint arról beszámoltunk, Steve Nashről, a Los Angeles Lakers kanadai kosarasáról köztudott, hogy fanatikus (európai) futballszurkoló. A nagyszerű irányítónak régi vágya teljesülhetett, miután a világ egyik legpatinásabb klubcsapatában, az Internazionaléban edzhetett. Íme!
júl. 31
10:22
Győri ETO: „Barátságtalan a Ferencváros lépése” (She)
Tegnap már beszámoltunk arról, hogy a Ferencváros nem járul hozzá ahhoz, hogy megváltoztassák a Győri ETO elleni, augusztus 10-i bajnoki meccs időpontját – másnap lép pályára a Bayern München Győrben, ezért kérte az ETO a változtatást. A győriek ügyvezetője, Klement Tibor barátságtalan lépésnek tartja az elutasítást.
júl. 31
10:24
Kosárlabda: nagy esély a 2015-ös férfi Eb előselejtezője (She)
Nagy lehetőséget kap a magyar férfi kosárlabda-válogatott a 2015-ös Európa-bajnokság csütörtökön kezdődő selejtezősorozatában, az európai szövetség (FIBA Europe) ugyanis garantál egy helyet a 2013-as Eb-ről lemaradó csapatok egyikének.
júl. 31
10:36
Videó: taposták, rúgták - Neymar bemutatkozott a Barcában (She)
Az FC Barcelona labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 2–2-es döntetlent játszott a lengyel Lechia Gdansk otthonában. A katalánoknál ezen a találkozón mutatkozott be a nyáron igazolt Neymar, akit nem kíméltek az ellenfelek. Íme!
júl. 31
10:54
Vizes-vb: Takács Krisztián nem jutott tovább 100 m gyorson (She)
Takács Krisztián 49.70 másodperccel a 24. lett a férfi 100 méteres gyorsúszás előfutamai során a barcelonai vizes-vb-n, így nem jutott tovább a középdöntőbe.
júl. 31
10:54
A Fluminense edzője lesz a korábbi Real-tréner (Agroinform)
A korábbi szövetségi kapitány Vanderlei Luxemburgót nevezték ki a Fluminense labdarúgócsapatának vezetőedzőjévé.
júl. 31
10:56
Légiósok: a CFR megszüntette Vass Ádám szerződését - hivatalos (She)
A kolozsvári CFR hivatalos honlapján közölte, hogy közös megegyezéssel megszüntették a csapat magyar középpályása, Vass Ádám szerződését.
júl. 31
10:56
Pellegrini címvédésre készül! (Agroinform)
Szerdán a barcelonai úszó vb-n egyetlen női döntőt rendeznek, a 200 m gyors ígérkezik a nap legizgalmasabb versenyének.
júl. 31
10:58
Vizes-vb: Hosszú és Jakabos is középdöntős 200 pillangón (She)
Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna is középdöntőbe jutott 200 méteres pillangóúszásban a Barcelonában zajló vizes-vb-n. Mindketten másodikok lettek a futamukban, Hosszú a 2., Jakabos a 7. idővel jutott tovább.
júl. 31
11:12
Ligue 1: a Bordeaux nyerte a versenyfutást Orbanért (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság rajtjára készülő Girondins Bordeaux hivatalosan bejelentette az argentin védő, Lucas Orban szerződtetését.
júl. 31
11:14
Vasas: mindenképpen műteni kell az amerikai csatárt (She)
Megoperálják az NB II-ben szereplő Vasas FC amerikai csatárát, Jacob Wilsont, aki jelenleg hasfalsérv miatt nem készülhet a csapattal. A 27 éves támadó teljes felépülése várhatóan egy hónapot vesz majd igénybe.
júl. 31
11:16
NFL: Harvint holnap megműtik, de még idén visszatérhet (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Seattle Seahawks elkapója, Percy Harvin csípőműtétnek veti alá magát, amely következtében az idény nagy részét kihagyni kényszerül.
júl. 31
11:30
Videó: edzője zakójában ünnepelte bődületes gólját (She)
A kolumbiai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság Clausura-szakaszának nyitó fordulójában a Deportivo Cali 3–0-ra nyert az Once Caldas otthonában. A találkozó 80. percében a vendégek középpályása, Vladimir Marín 35 méterről bődületesen nagy gólt lőtt szabadrúgásból, majd elvette edzője, Leonel Álvarez zakóját, s abban ünnepelt. Íme!
júl. 31
11:30
A szív és az ész harca, fogadjunk-e pólós lányaink ellen? (Agroinform)
A közelmúlt eredményei a spanyolok mellett szólnak, a szívünk azonban Merész András lányai felé húzna a vb-elődöntőben.
júl. 31
11:32
Vizes-vb: Cseh a legjobb idővel középdöntős 200 vegyesen (She)
Cseh László a legjobb idővel, 1:57.70-nel jutott a középdöntőbe 200 méteres vegyes úszásban a barcelonai vizes-vb-n.
júl. 31
11:32
Szalai a házi gólkirály, mindenkivel jó viszonyt ápol (Agroinform)
Pazar formában szerepel a Schalke felkészülési meccsein Szalai Ádám.
júl. 31
11:48
Videó: óriási világcsúcsdöntés - így lett Kapás hetedik (She)
Mint arról beszámoltunk, a barcelonai vizes-világbajnokságon a női 1500 méteres gyorsúszás döntőjében Katie Ledecky hatalmas, 15:36.53-as világcsúccsal győzött, míg Kapás Boglárka a hetedik helyen végzett. Tekintse meg a finálét - érdemes!
júl. 31
12:06
Real Madrid: a Fradi kiszemeltje még egyeztet Ancelottival (She)
Spanyol portálok arról számoltak be, hogy a Ferencváros labdarúgócsapata által kiszemelt David Mateos – aki jelenleg a Real Madrid amerikai túráján szerepel –, szeretne egyeztetni Carlo Ancelotti vezetőedzővel jövőjét illetően.

Keresés