2013. július 23. kedd

júl. 23
0:09
Férfi kosár: a 9-16. helyért játszunk az U18-as B-div. Eb-n (She)
Miután csoportjában 2/2-es mutatóval a harmadik helyen végzett a ma szabadnapos U18-as magyar férfi kosárlabda-válogatott, a korosztály legjobbjai a 9–16. helyért küzdhetnek tovább a Macedóniában zajló B-divíziós Európa-bajnokságon.
júl. 23
0:27
Légiósok: Köteles 2017-ig írt alá a Genkhez (She)
Köteles László ma meghosszabbította a szerződését a belga élvonalban szereplő KRC Genk labdarúgócsapatánál. A klub honlapja arról számolt be, hogy a két fél 2017-ig írt alá.
júl. 23
0:31
BL: Továbbra is támadójátékot várok a csapatomtól - Sousa (She)
Higgadt, kimért, tárgyilagos nyilatkozatot adott a kedd esti BL-mérkőzés előtt Paulo Sousa, az izraeli Maccabi Tel-Aviv labdarúgócsapatának vezetőedzője. Együttese 2–0-s előnyről kezdi meg a selejtező második fordulójában a Győri ETO elleni visszavágót.
júl. 23
3:42
Kihirdették bő kereteiket a hokihatalmak (Agroinform)
A kanadaiak, az amerikaiak, az oroszok és a svédek is hétfőn jelentették be, hogy kik lesznek a tagjai a bő keretnek.
júl. 23
4:54
Korábbi MVP-t tiltott el a baseball-liga, még többen juthatnak a sorsára (Agroinform)
Érik az utóbbi évek legnagyobb doppingbotránya az MLB-ben, Ryan Braunt egész idényre eltiltották.
júl. 23
4:58
Majd' évi ötmillió dollárt ért az Edmonton csatárának Gretzky-csúcsbeállítása (Agroinform)
Sam Gagner, az Oilers csatára három évre hosszabbított Kanadában összesen 14.4 millió dollárért.
júl. 23
5:30
Cseh legendával vigasztalódik a New Jersey (Agroinform)
Jaromir Jágr egy évre írt alá az Ördögökhöz, akik idén már elvesztették két legjobb góllövőjüket.
júl. 23
6:27
Nem lehetnek "olimpiai jegyárak" a budapesti vizes vb-n (Infostart)
A Magyar Úszószövetség elnöke szerint összességében nyereséges lehet a 2021-es úszó-, műugró- és vízilabda-világbajnokság. Gyárfás Tamás azután mondta ezt a Napi Gazdaságnak, hogy a nemzetközi szövetség múlt heti döntése nyomán az eseményt Budapest és Balatonfüred rendezheti.
júl. 23
7:03
PSG: Semmi okom arra, hogy távozzak - Ibrahimovic (She)
Zlatan Ibrahimovic, a jelenleg Svédországban edzőtáborozó Paris Saint-Germain svéd labdarúgója újságíróknak elmondta: nem tervezi, hogy elhagyja a párizsi klubot.
júl. 23
7:06
Ünneplés után jöhet a kemény munka (Behaviour)
A nemzetközi szövetség, a FINA büró pénteki döntésével Magyarországnak adta a 2021-es vizes világbajnokság rendezési jogát. Az eseményen Orbán Viktor is jelen volt, s tevékenyen részt vett a magyar pályázat sikerre vivésében. A miniszterelnök maga intett, hogy a győzelem után a munka következik, hiszen olyasmire vállalkoztunk, amire még soha sem.
júl. 23
7:08
Marc Marquez már Amerikát is meghódította (Behaviour)
Vasárnap, európai idő szerint majdnem éjfélkor intették le a gyorsasági motoros világbajnokság Laguna Secában rendezett futamát.
júl. 23
7:10
Átverték a világbajnokot? (Behaviour)
Bár személyesen Hende Csaba miniszter hívta meg Vári Gyulát a kecskeméti Nemzetközi Repülőnapra, a háromszoros világbajnok vadászpilóta neve mégsem szerepel a hivatalos programban - tudta meg lapunk. Hende Csaba májusban azután küldte el a meghívót a nyugállományban levő repülőtisztnek, hogy a repülőnap szervezői visszautasították Vári jelentkezését, ami óriási felzúdulást keltett.
júl. 23
7:12
Chris Froome felért a csúcsra (Behaviour)
Noha nagy várakozások előzték meg, a sportágat befeketítő korábbi doppingbotrányok kissé elrontották a 100. Tour de France rendezőinek szájízét. A villanyfényben megrendezett történelmi befutó - melyet a német Marcel Kittel nyert meg - után még számos kérdés ott motoszkál mindenki fejében.
júl. 23
7:14
Az aszfaltról jutnának a vívó-vb dobogójára (Behaviour)
Az augusztusi hazai világbajnokságra készülő női kardválogatott, valamint a közvetlen utánpótlásuk, az U23-as Európa-bajnokságot megnyerő fiatalok - Márton Anna, Várhelyi Anna, Benkó Réka, Varga Dóra, Mikulik Júlia, Gárdos Judit, Garam Nóra és László Luca - a tatai edzőtábort hagyták maguk mögött, hogy Gárdos Gábor vezetőedzővel az élen kipróbálják, vajon a pást után a Hungaroringen található…
júl. 23
7:16
BL: vajon képes lesz-e a csodára a Győri ETO? (Behaviour)
Egészen fanatikusnak kell ahhoz lennie a magyar drukkernek, aki úgy véli, reális esélye van a Győrnek arra, hogy még ezen a nyáron tétmeccset játsszon a svájci Basellel. Ugyanis ez a Bajnokok Ligája selejtező kizárólag akkor jöhet létre, ha Pintér Attila gárdája a hazai pályán elszenvedett 2:0-ás vereség után ma este fél kilenckor Tel Avivban legalább három találatot elérve kivívja a továbbjutást…
júl. 23
7:21
Megint változott a helyzet: Tito helyett Tata jöhet a Barcánál (Infostart)
A jelek szerint Guus Hiddink nem a Barcelona kedvéért szakított az Anzsival. A két legnagyobb spanyol sportnapilap, a Marca és a barcelonai Sport egybehangzóan állítja, hogy ma a katalán klub bejelenti, hogy Tata Martino lesz Tito Vilanova utódja.
júl. 23
7:21
Sárkányhajó-vb: szerdától Szegeden a világ legjobbjai (She)
Öt kontinens harminc országának mintegy háromezer sportolója vesz részt a szerdán kezdődő és vasárnapig tartó szegedi IDBF sárkányhajó-világbajnokságon.
júl. 23
7:39
Bayern: Sammer figyelmezteti sztárjait, tilos megsértődni (She)
Matthias Sammer, a Bayern München sportigazgatója figyelmeztette a BL-győztes német bajnokcsapat labdarúgóit: az eddigieknél is élesebb harc lesz a kezdőcsapatba kerülésért, és a rotáció következtében alkalmanként kimaradó sztároknak sem tanácsos megsértődni.
júl. 23
7:57
Zaragoza: Pintér Ádámot görög és török klub hívja (She)
Az El Periódico de Aragón információi szerint Pintér Ádámnak, a Real Zaragoza magyar labdarúgójának török és görög klubtól érkező ajánlata is van.
júl. 23
8:12
42 éves kapus és 40 éves csatár a Premier League veterán válogatottjában (Agroinform)
Brad Friedelt, Rio Ferdinandot, Frank Lampardot vagy Steven Gerradot minden edző szívesen látná csapatában.
júl. 23
8:33
Videó: nyitány - ezer néző előtt edzett a Pick Szeged (She)
A Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának hétfő esti nyílt edzésére közel ezer néző volt kíváncsi. Hatalmas taps köszöntötte az új játékosokat: Ilyés Ferencet, Niko Mindegíát, Roberto García Parrondót és Vladimir Vranjest, illetve az új trénert, Juan Carlos Pastort és segítőjét Marko Krivokapicsot.
júl. 23
8:35
Edzősors: Csak a Vác miatt vállaltam - Csank János (She)
A megyei első osztályban induló Vác labdarúgócsapatához vezetőedzőnek visszatérő Csank János a Nemzeti Sportnak elmondta: kötelességének érezte, hogy segítsen korábbi csapatának, de nem hiszi, hogy könnyű lesz megszerezni a bajnoki címet.
júl. 23
8:51
Tenisz: máris búcsúzott egy kiemelt Stanfordban (She)
A nyolcadik helyen kiemelt szlovák Magdalena Rybariková már a hétfői nyitókörben búcsúzott a kaliforniai Stanfordban zajló kemény pályás női tenisztornán.
júl. 23
8:54
MLB: doppingeltiltás 2011 legjobbjának (Metropol)
A szezon hátralevő részére eltiltották Ryan Braunt, az észak-amerikai profi baseball-ligában szereplő Milwaukee Brewers sztárját.
júl. 23
9:09
Monaco: az MU-tól elvágyódó Nanival tárgyalnak - sajtóhír (She)
Francia lapinformációk szerint a Monaco újabb nagy név szerződtetésének lehetőségét mérlegeli: a legújabb kiszemelt Nani, a Manchester United portugál labdarúgója.
júl. 23
9:24
Szélsőt keres a Monaco, Hulk után Nani a célkeresztben (Agroinform)
Hiányposztra igazolna újabb klasszist az francia élvonal újonca, a Manchester United portugálja lehet a befutó.
júl. 23
9:27
Magyar Nagydíj: hivatalosak a boxutcai szigorítások (She)
A Nemzetközi Automobil-szövetség motorsport világtanácsa elfogadta a Német Nagydíjon történt boxutcai baleset miatt elrendelt biztonsági szigorításokat, így a Magyar Nagydíjon már minden, az autón dolgozó szerelőnek bukósisakot kell viselnie, a verseny alatt pedig nem 100, hanem 80 kilométer per óra lesz a sebességkorlátozás.
júl. 23
9:29
Videó: ázsiai túra - edzésen villogott az MU japán klasszisa (She)
Mint beszámoltunk róla, ázsiai túrája során a Manchester United Jokohamába is ellátogatott. Az angol labdarúgócsapat meg is tartotta első edzését, ahol a „vörös ördögök" kiválósága, Kagava Sindzsi pazar gólokat szerzett. Íme!
júl. 23
9:31
ETO: Valamilyen oknál fogva sikerült előrébb lépnem - Lang (She)
Úgy tűnik, mégsem adja kölcsön a magyar bajnok Győri ETO fiatal hátvédjét, Lang Ádámot – a veszprémi nevelésű játékos a Naplónak elmondta, számít rá a Pintér Attila vezette szakmai stáb.
júl. 23
9:45
Sampdoria: a Sopron lehet az ellenfél augusztusban (She)
Az már korábban eldőlt, hogy augusztus 4-10. között Magyarországon, Bükön edzőtáborozik majd az olasz Sampdoria. Az olasz élvonalbeli együttes augusztus 9-én Sopronban az NB II-es SVSE ellen léphet pályára felkészülési meccsen.
júl. 23
10:03
Videó: napszemüvegben akart szögletet rúgni Donovan (She)
Mint beszámoltunk róla, a házigazda Egyesült Államok sima győzelmet aratott Salvador felett a 12. Arany-kupa negyeddöntőjében. Az amerikaiak 5–1-re nyertek, a mérkőzés legjobbja Landon Donovan volt, aki egy gólt szerzett, hármat pedig előkészített. A találkozó 87. percében a nézők különféle tárgyakat zúdítottak a szöglethez készülő Donovanre, aki fel is próbált egy napszemüveget, de az…
júl. 23
10:05
Kerékpár: visszavonult a Tour részvételi rekordere (She)
Befejezte pályafutását Stuart O'Grady, aki 1997 óta rekordot jelentő 17 alkalommal indult el a Tour de France kerékpáros körversenyen.
júl. 23
10:21
MLB: eltiltás dopping miatt 2011 legjobb baseballozójának (She)
A szezon hátralevő részére eltiltották Ryan Braunt, az észak-amerikai profi baseball-ligában (MLB) szereplő Milwaukee Brewers sztárját.
júl. 23
10:39
Barcelona: Zubizarreta Martinóról jelent, közel a bemutatás (She)
A barcelonai Sport értesülései szerint kedd reggel Sandro Rosell házában gyűltek össze az FC Barcelona vezetőségi tagjai, hogy meghallgassák Andoni Zubizarreta sportigazgatót a vezetőedzőnek kiszemelt Gerardo Martinóról.
júl. 23
10:54
Higuaín távozása Madridba repítheti Suárezt (Agroinform)
Ha a Pool - megfelelő ajánlat esetén - áldását adja az uruguayi távozására, ő lehet a Nápolyba tartó argentin utódja.
júl. 23
10:57
Videó: Schwarzenegger és Brad Pitt után Szilágyi Áron szúr (She)
Az augusztus 5-12. közötti budapesti MOL vívó-világbajnokság hivatalos kampányfilmje még az amerikai csatorna, az NBC oldalán is elérhető. A Yahoo egy nem hivatalos kisfilmet is közzétett, amelyben a londoni olimpia kardvívóbajnoka, Szilágyi Áron mellett még Uma Thurman, Brad Pitt és Arnold Schwarzenegger is feltűnik. Íme!
júl. 23
10:59
Jégkorong: Sikorcin hosszabbított, teljes a keret Fehérváron (She)
Két évvel meghosszabbította szerződését Sikorcin Ladislav, a Sapa Fehérvár AV 19 magyar válogatott jégkorongozója.
júl. 23
11:01
Férfi kosár: Trotter Obie a Körmend orosz riválisánál (She)
Az orosz Triumf Ljuberciben folytatja pályafutását Trotter Obie, a magyar válogatott honosított kosarasa, aki az elmúlt idényben szintén Oroszországban, a Nyizsnij Novgorodban játszott – írja a kezdő5.hu.
júl. 23
11:15
NB II: korábbi utánpótlás-válogatott védőt igazol a Sopron (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Soproni VSE vezetősége megegyezett a korábbi utánpótlás-válogatott védővel, Tóth Mátéval, illetve csatlakozik a kerethez a Vasas kapusa, Halasi Péter is.
júl. 23
11:17
Kerékpár: egy nappal a Tour után Froome újra nyert (She)
Az összetettben győztes brit Chris Froome egy nappal a vasárnap zárult 100. Tour de France kerékpáros körverseny után már kritériumversenyt nyert Belgiumban.
júl. 23
11:51
El: a Strömsgodset kulcsembere megint kidőlt (She)
Úgy tűnik, a DVSC-Teva elleni Európa-liga-selejtező visszavágójáról is lemaradhat a norvég Strömsgodset első számú kapusa és csapatkapitánya, Adam Larsen Kwarasey.
júl. 23
12:06
Akik még az ETO-nál is nagyobb pácban vannak (Agroinform)
A lett, a luxemburgi és a feröeri bajnok reménytelen helyzetben, a kazah Sahtyor Karagandi nagy skalpot gyűjthet.
júl. 23
12:09
Gerardo Martino a Barcelona új vezetőedzője (Infostart)
Gerardo "Tata" Martino lett a bajnok FC Barcelona labdarúgócsapatának az új vezetőedzője.
júl. 23
12:09
Vizes-vb: Risztov 10 km-es úszása - élőben az NSO-n (She)
A barcelonai vizes-vb negyedik napján az első magyar éremért szurkolhatunk. Nyílt vízi úszásban 12 órától rendezik a női 10 km-es számot, amelyben Risztov Évának és Olasz Annának drukkolhatunk. A táv történéseit nyomon követhetik folyamatosan frissülő tudósításunkban!
júl. 23
12:30
Gerardo Martino a Barcelona új vezetőedzője (Metropol)
Kétéves szerződést kötnek az 50 esztendős argentin trénerrel, akinek segítői Elvio Paolorroso és Jorge Pautasso lesznek.
júl. 23
12:42
Gerardo Martino a Barcelona új vezetőedzője - hivatalos (Agroinform)
Az 50 éves argentin szakember két évre ír alá a katalánokhoz.
júl. 23
12:45
Arsenal: a szabadságán megsérülő védő is kihagyja a rajtot (She)
Arsene Wenger, az Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere klubja legutóbbi sajtótájékoztatóján elmondta: Laurent Koscielnyre, Thomas Vermaelenre, valamint a nyaralása alatt megsérülő Nacho Monrealra sem számít az augusztus 17-i bajnoki rajton.
júl. 23
12:47
NB III: Budapesten áll munkába a korábbi kövesdi sikerkovács (She)
Nagy terveket szövöget a labdarúgó NB III Középső csoportjában induló Rákosmente KSK: a vezetőedzőnek Huszák Gézát kinevező klub korábbi NB I-es és NB II-es játékosok segítségével élcsapattá kíván válni a harmadosztályban.
júl. 23
13:03
Könnyű ellenfeleket kaptak a magyarok a kézilabdakupákban (Infostart)
Kedden délelőtt az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) bécsi székházában lebonyolították a férfi és női kontinentális kupák sorsolását.
júl. 23
13:03
Videó: izzó parázson gyalogoltak a PL-csapat játékosai (She)
Különös csapatépítést választott a Southampton egyik edzésén Mauricio Pochettino menedzser. A játékosoknak forró parázson kellett végigmenniük edzőjük után. Íme!

Keresés