2013. augusztus 4. vasárnap

aug. 4
0:06
Vizes-vb: Varga Dénes az MVP, Nagy Viktor a torna kapusa (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott tagját, Varga Dénest választották a Barcelonában rendezett vizes-világbajnokság legértékesebb játékosának, míg a torna legjobb kapusának járó díjat Nagy Viktor érdemelte ki.
aug. 4
0:10
Videó: Hárai becsavarta, Varga szétlőtte, Szivós behúzta (She)
Elképesztő küzdelem után a magyar férfi vízilabda-válogatott 8–7-re legyőzte Montenegrót a barcelonai világbajnokság döntőjében, és 2003 után ismét aranyérmes lett. Szavak helyett beszéljenek inkább a képek!
aug. 4
0:24
Eurofutball: átok telepedett a dunaszerdahelyiekre (She)
Továbbra is nyeretlen a DAC a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban: az újonc dunaszerdahelyiek szombaton hazai pályán 1–0-ra kikaptak a Zlaté Moravce legénységétől.
aug. 4
0:28
Videó: hiába a gyönyőrű fejes, az Újpest nyert Fehérváron (She)
Az Újpest labdarúgócsapata 0–1-ről fordítva 2–1-re nyert a Puskás Akadémia ellen az NB I 2. fordulójának szombat esti mérkőzésén. A felcsútiak Tischler Patrik gyönyörű fejes góljával szerzetek vezetést, de Kabát Péter gyorsan egyenlített. A végeredményt Jarmo Ahjupera állította be a 61. percben.
aug. 4
0:42
Vizes-vb: a magyar válogatott az örökranglista élén (She)
Harmadik diadalával a magyar férfi vízilabda-válogatott a világbajnokságok örökranglistájának élére ugrott.
aug. 4
0:42
Gyurta Dániel világbajnok (Behaviour)
A barcelonai vizes világbajnokság úszóversenyeinek hatodik napján megszületett a második magyar aranyérem: Hosszú Katinka után Gyurta Dániel a 200 méteres mellúszásban világbajnoki csúccsal, 2.07.23- as idővel fölényesen győzött. Néhány órával korábban bronzérmet nyert a magyar női vízilabda válogatott, amely 10-8-ra legyőzte az orosz együttest.
aug. 4
1:00
NS: ARANYCSAPAT! Avagy világbajnok a magyar férfi vízilabda-válogatott! - vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.
aug. 4
4:00
Videó: „Naná, hogy elsírtam magam. Ezek után?” (She)
A magyar vízilabda-válogatott 8–7-re legyőzte Montenegrót a barcelonai világbajnokság döntőjében és 2003 után ismét aranyérmes lett. A mérkőzés után Decker Ádám, Decker Attila, Bátori Bence, Gór-Nagy Miklós, Hosnyánszky Norbert, Szivós Márton és Hárai Balázs értékelt a Nemzeti Sportnak.
aug. 4
7:00
Real Madrid: Bale 2014 nyarán 96 millióért érkezik? (She)
A Cadena Ser rádióállomás értesülései szerint a Tottenham Hotspur labdarúgócsapata elfogadta a Real Madrid 96 millió eurós ajánlatát Gareth Bale-ért. A hírek szerint azonban a walesi válogatott klasszis csak a szezon végén, vagyis 2014 nyarán vált klubot.
aug. 4
7:18
Felkészülés: óriási Juve-hibák, Galaxy-büntetés, Real-siker (She)
A Los Angeles Galaxy 3–1-re legyőzte az Egyesült Államokban zajló International Champions Cup elnevezésű felkészülési mérkőzéssorozat vasárnapi fellépésén a Juventust. Az MLS bajnoka megbüntette az olasz bajnok játékosainak durva hibáit, így Antonio Conte vezetőedző nem lehetett elégedett a torinóiak teljesítményével. Ugyancsak a Dodger Stadionban a Real Madrid Cristiano Ronaldo és Mesut Özil…
aug. 4
7:54
Világjátékok: döntőbe jutottak a női strandkézilabdázók (She)
A magyar női strandkézilabda-válogatott bejutott a Caliban zajló világjátékok döntőjébe. Gróz János csapata szombaton előbb Tunéziát verte meg 2–0-ra, majd az esti elődöntőben a norvégokat gyűrték le 2–0-ra.
aug. 4
7:56
Vizes-vb: A csapat és a kapitány is tudta, hogy mit kell tennünk - Gór-Nagy (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott megnyerte a barcelonai világbajnokságot: Benedek Tibor szövetségi kapitány csapata a döntőben 8–7-re győzte le Montenegrót. A mieink 2003 után diadalmaskodtak ismét, tíz évvel ezelőtt szintén a katalán fővárosban értünk fel a csúcsra. A nemzeti csapat tagjai közül Decker Ádám számára egyelőre felfoghatatlan a világbajnoki aranyérem, míg Gór-Nagy Miklós…
aug. 4
8:12
A Vidi pofonból lábadozik, a Fradi erőteljes - Csank János (Agroinform)
A Ferencváros vasárnap 16:30-kor a Videotont fogadja, a Csank János a hatharom.com-nak elemezte az esélyeket.
aug. 4
8:30
WTCC: a Duna Tv közvetíti az argentin forduló futamait (She)
A Duna televíziós csatorna közvetíti vasárnap a túraautó-világbajnokság (WTCC) argentin fordulójának futamait, Michelisz Norberttel a mezőnyben.
aug. 4
8:32
Vizes-vb: Jakabos, Hosszú és a férfi váltó is úszik - program (She)
Négy számban rendeznek előfutamokat vasárnap délelőtt a barcelonai vizes-világbajnokságon. Férfi 400 vegyesen rajthoz áll Verrasztó Dávid, a nőknél ugyanebben a számban pedig Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna. A férfi 4x100-as vegyes váltó is úszik.
aug. 4
8:48
Tenisz: Del Potro-Isner és Azarenka-Stosur döntő jön (She)
Juan Martín del Potro és John Isner játszhatja a washingtoni férfi tenisztorna fináléját. Az argentin játékos Tommy Haast búcsúztatta két játszmában (pedig Haas vezetett 4:1-re is az elsőben), míg az amerikai Dmitrij Turszunov ellen fordított és jutott be a döntőbe.
aug. 4
8:48
Más érzés ez most kapitányként - Benedek Tibor (Agroinform)
Magyarország hat ezüst- és egy bronzérem mellett 1973 és 2003 után harmadik aranyát szerezte meg.
aug. 4
8:50
Újpest: súlyosnak tűnik a lecserélt védő sérülése (She)
Súlyosnak tűnik Molnár Sándor, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest védőjének sérülése. A 19 éves futballistát térdsérülés miatt kellett lecserélni a tegnapi Puskás Akadémia FC elleni 2–1-re megnyert találkozón.
aug. 4
9:06
Szivós Márton: "Adjatok egy pofont, hadd ébredjek fel!" (Infostart)
Az edzői stáb - a póló íratlan szabályainak megfelelően - a diadal után megfürdött, a játékosok a vállukra emelték a kapitányt - ünnepelt az új aranycsapat. A magyar vízilabda-válogatott Montenegró 8-7-es legyőzésével megszerezte a világbajnoki címet. Íme, a felhőtlen boldogság szavai.
aug. 4
9:06
Haladás: a mentők szállították kórházba a rosszul lett védőt (She)
Devecseri Szilárdot, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás védőjátékosát a Győri ETO elleni bajnoki mérkőzés lefújása után a mentők kórházba szállították.
aug. 4
9:24
Légiósok: a Lazio is érdeklődik Vass iránt - sajtóhír (She)
Román sajtóhírek szerint az olasz élvonalbeli Lazio labdarúgócsapata is érdeklődik Vass Ádám iránt. Mint arról beszámoltunk, a CFR Clujtől távozó magyar középpályás a Serie B újoncával, a Latina Calcióval tárgyal és hamarosan szerződést is köthet a klubbal.
aug. 4
9:24
Elhasalt a Juve, nem hibázott a Real Madrid - videó (Agroinform)
A Juventus 3-1-re kikapott a Los Angeles Galaxytól, míg a Real Madrid 2-1-re verte az Evertont.
aug. 4
9:42
NB I: Tervezünk még további erősítéseket - Benczés (She)
Az Újpest FC 2–1-re nyert a Puskás Akadémia FC vendégeként a labdarúgó NB I 2. fordulójának szombati zárómérkőzésén. A hazaiak vezetőedzője, Benczés Miklós bár bizakodó a jövőre nézve, további erősítéseket tervez, míg a vendégek szakvezetője, Kozma István szerint most a három pont megszerzése volt a legfontosabb.
aug. 4
9:42
Adjatok egy pofont, hadd ébredjek fel - pólós aranyszavak (Agroinform)
Világbajnok lett a magyar férfi vízilabda-válogatott, amely a szombat esti döntőben 8-7-re nyert Montenegró ellen.
aug. 4
10:00
MLS: Seattle lett a Tottenham-támadó új állomáshelye (She)
Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Seattle Sounders bejelentette a Tottenhamtől távozó Clint Dempsey átigazolását. A 99-szeres amerikai válogatott támadó szerződésének részleteit nem hozta nyilvánosságra a klub.
aug. 4
10:18
Videó: nincs pacsi - „A játékos akkor is tűrje a negatív kritikát” (She)
A DVTK labdarúgócsapatának vezetői az MTK elleni mérkőzés előtt hivatalos közleményben tudatták, szurkolói atrocitás miatt bizonytalan ideig felfüggesztették a már hagyományos, meccs utáni pacsizást a játékosok és a szurkolók között. Az NSO Tv a szurkolók körében utánajárt a dolognak.
aug. 4
10:18
Már Bale nélkül is sokan vagyunk - Ancelotti (Agroinform)
A Real Madrid mestere nem esne kétségbe, ha Gareth Bale nélkül kellene nekivágnia a szezonnak.
aug. 4
10:20
A vonalbíró térde bánta Pucskova dühkitörését - videó (Agroinform)
Az orosz Olga Pucskova dühösen elütött labdája okozott furcsa kizárást a washingtoni női tenisztorna nyolcaddöntőjében.
aug. 4
10:36
Vizes-vb: Verrasztó Dávid döntős 400 méter vegyesen (She)
Verrasztó Dávid döntőbe jutott 400 méter vegyesen a barcelonai vizes-világbajnokságon. A magyar úszó a második előfutamból kvalifikálta magát a fináléba, méghozzá az ötödik legjobb idővel (4:13.95 perc).
aug. 4
10:38
Videó: Juve-vereség, ritkán látható baki Pirlótól (She)
Az Egyesült Államokban zajló International Champs Cup elnevezésű labdarúgótornán a Los Angeles Galaxy 3–1-re legyőzte a Juventust. A kaliforniaiak Omar Gonzalez okos emelésével kerültek előnybe, de Alessandro Matri egy kapushibát kihasználva még a szünet előtt egyenlített. A második játékrészben Robbie Keane és Landon Donovan is betalált hazai oldalon, a torinóiak viszont már nem tudtak…
aug. 4
10:40
Vizes-vb: A csapatszellem volt a döntő faktor - Benedek (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott megnyerte a barcelonai világbajnokságot: Benedek Tibor csapata a döntőben 8–7-re győzte le Montenegrót. A szövetségi kapitány szerint a jövő évi hazai Eb-n is cél az első hely.
aug. 4
10:54
Videó: Ronaldo megoldotta, Özil bepasszolta - Real-siker (She)
A Los Angeles Galaxy mellett a Real Madrid is győzelemmel kezdte az Egyesült Államokban zajló International Champions Cup elnevezésű labdarúgótornát. A spanyolok az angol Everton ellen nyertek 2–1-re Cristiano Ronaldo és Mesut Özil góljával. A liverpooliaktól a horvát Nikica Jelavic volt eredményes. Nézze meg a gólokat!
aug. 4
10:56
Vizes-vb: Hosszú és Jakabos is döntős 400 vegyesen (She)
Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna is döntőbe jutott 400 vegyesen a barcelonai vizes-világbajnokságon. Előbbi a legjobb idővel (4:32.72 perc) úszta magát a fináléba, míg utóbbi egyéni csúccsal (4:34.93).
aug. 4
11:12
Napoli: Benítez Skrtelt és Mascheranót is szeretné (She)
Sajtóértesülések szerint a Napoli labdarúgócsapatát irányító Rafael Benítez (53) Martin Skrtelt (28) és Javier Mascheranót (29) kívánja szerződtetni korábbi játékosai közül. A szlovák és az argentin futballista egyaránt a Liverpoolnál dolgozott a spanyol szakember keze alatt, Mascherano viszont 2010 óta a Barcelonában szerepel.
aug. 4
11:12
Én csak elültettem a magot, ők hagyták kinőni - Benedek Tibor (Agroinform)
A magyar válogatott háromszoros olimpiai bajnok szövetségi kapitánya most már edzőként is világbajnok lett.
aug. 4
11:14
FIFA: „A labdarúgást nem fertőzte meg a dopping” (She)
Jirí Dvorák, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) vezető orvos szakértője szerint a futballt nem fertőzte meg a dopping.
aug. 4
11:14
A Fradinak erősebb és nagyobb kérője lesz, mint bárki másnak - Orbán Viktor (Agroinform)
A miniszterelnök szerint a felháborodás és a magyarázat nem segít a magyar labdarúgás jelenlegi eredménytelenségén.
aug. 4
11:16
Videó: ha van lövés, amit nem lehet védeni, Blancóé ilyen volt (She)
Fantasztikus góllal kezdte meg a felzárkózást a Metaliszt Harkiv labdarúgócsapata a Zorja ellen az ukrán bajnokság 4. fordulójában rendezett mérkőzésen. Az argentin Sebastián Blanco a 31. percben csereként állt be, majd öt perccel később védhetetlenül bombázott a hazaiak kapujának bal felső sarkába. A Bajnokok Ligája selejtezőjében induló, a görög PAOK-ot az első meccsen idegenben 2–0-ra legyőző…
aug. 4
11:30
Vizes-vb: döntőben a férfi 4x100-as vegyes váltónk is (She)
Döntőbe jutott a magyar férfi 4x100-as vegyes váltó a Barcelonában zajló vizes-világbajnokságon. A Cseh László, Gyurta Dániel, Pulai Bence, Takács Krisztián összetételű négyes a hetedik legjobb idővel (3:34.64 perc) kvalifikálta magát az esti fináléba.
aug. 4
11:30
A PSG nem csak a sztárok csapata - Blanc (Agroinform)
A Bordeaux elleni fináléban gólt szerzett a felkészülési időszak legeredményesebb párizsi játékosa, Hervin Ongenda.
aug. 4
11:32
Barcelona: egy játékos érkezik még, dán védő lehet az (She)
„Egyetlen játékost szerződtetünk még, nem többet” – jelentette ki Sandro Rosell, a Barcelona elnöke, avagy a katalán klub Neymar megszerzését követően továbbra is védőre vadászik a piacon.
aug. 4
11:32
Vasárnap a gólok szállíthatják a profitot (Agroinform)
A svájci és a holland bajnokságban is egy EL-csapat fogad egy újoncot, a gólokban látunk profitszerzési lehetőséget.
aug. 4
11:48
Profi ökölvívás: Chambers kikapott, Adamek győzött (She)
Nem sikerült túl fényesre a profi ökölvívó Eddie Chambers cirkálósúlyú visszatérése, miután meglepően sima pontozásos vereséget szenvedett Thabiso Mchunutól.
aug. 4
11:48
Tovább fogynak Usain Bolt ellenfelei 100-on (Agroinform)
A 2003-as világbajnok sprinter, Kim Collins sem lesz ott a moszkvai atlétikai világbajnokságon.
aug. 4
11:50
Birkózás: lengyelországi duplázás a Lőrincz testvérektől (She)
Lőrincz Tamás és Lőrincz Viktor is győzött az 56. kötöttfogású birkózó Pytlasinski-emlékversenyen Lengyelországban.
aug. 4
12:06
Vizes-vb: három döntőben is érdekeltek vagyunk - program (She)
Vasárnap este zárul a barcelonai vizes-világbajnokság. Az esti úszódöntők közül háromban is lesz magyar érdekeltség: Verrasztó Dávid 18.15-kor áll rajtkőre 400 vegyesen, majd egy órával később Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna is 400 vegyesen úszik. A lányok után közvetlenül a férfi 4x100-as vegyes váltónk döntőzik. Az esti program.
aug. 4
12:06
Szlovákia ellen javíthat a férfi kosárlabda-válogatott (Agroinform)
A fehéroroszok elleni vereség után Szlovákia ellen kötelező győzelem előtt áll a magyar férfi kosárlabda-válogatott.
aug. 4
12:08
Villas-Boas berágott Ancelottira, Bale nem eladó (Agroinform)
A Tottenham menedzsere szerint olasz kollégája nem tette helyesen, hogy a nyilvánosság előtt beszélt a Bale-ügyről.
aug. 4
12:24
Felkészülés: pályán az Arsenal és az Inter - program (She)
Több nemzetközi felkészülési mérkőzést is játszanak vasárnap. Az Emirates-kupa keretein belül az Arsenal a Galatasarayjal csap össze, a Napoli pedig a portugál bajnok Portóval. A Valencia a tengerentúli Champions Cupon az Interrel meccsel, míg az AC Milan a Chelsea-vel. Pályára lép még a Lazio, az Atlético Madrid és a Stoke City is.
aug. 4
12:42
Minden meccsen győznünk kell - Xabi Alonso (Agroinform)
A madridi játékos szerint jól sikerültek az erősítések, biztos benne, hogy valamennyi új fiú a csapat hasznára lesz.

Keresés