2013. augusztus 7. szerda

aug. 7
0:42
10 dolog, amit jó, ha tudsz a budapesti vívó vb-ről (Agroinform)
Szerdától már az érmekért vívnak Budapesten, az idén 100 éves Nemzetközi Vívószövetség centenáriumi világbajnokságán.
aug. 7
1:00
Tenisz: a wimbledoni elődöntős kibabrált Venus Wiliamsszel (She)
A Torontóban zajló kemény pályás női tenisztorna első fordulójában Venus Williams három játszmában kikapott a 13. helyen kiemelt belga Kirsten Flipkenstől, aki idén elődöntőt játszhatott Wimbledonban. A nyolcaddiként rangsorolt német Angelique Kerber számára is véget ért a kanadai verseny, miután már a második fordulóban vereséget szenvedett a szlovák Dominika Cibulková ellen.
aug. 7
5:12
Gyárfás Tamás: a bajnokok emeltek engem magasra (Behaviour)
Megalakult a nyolc év múlva Magyarországon rendezendő vizes világbajnokság szervező bizottsága, amelynek elnökéül Kósa Lajos debreceni polgármestert, Gyárfás Tamást, a Magyar Úszó Szövetség elnökét választották, s a főváros részéről társelnök lett Szentes Tamás, a főpolgármester helyettese.
aug. 7
6:24
Benedek Tibor: A vízilabda nemzeti kincs (Infostart)
A magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya szeretne további sikereket elérni, de szerinte nincs garancia semmire. Benedek Tibor az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta: történelmet írt a csapatával együtt.
aug. 7
7:00
A nyitányt nem lehetett elszúrni (Behaviour)
Elkezdődött, ráadásul mindjárt nagy magyar bravúrral! A Budapesten rendezendő centenáriumi vívó-világbajnokság első napján Varga Katalin legyőzte a 13-szoros világbajnok és hatszoros olimpiai bajnok olasz Valentina Vezzalit. A magyarok ezen kívül is remek napot zártak, a férfi kardban érdekelt Iliász Nikolász, valamint a női párbajtőrben indult Budai Dorina és Antal Edina kivételével valamennyien…
aug. 7
7:02
A sólyom, a sas, meg a kiskakas (Behaviour)
Orbán Viktor az általa alapított Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiának adott évértékelő nyilatkozatában rengeteg hangzatos kijelentést tett, a sportsajtó ingerenciáját mégis leginkább a Ferencváros értékesítésével kapcsolatos mondatai birizgálták meg. Azóta újabb és újabb elképzelések látnak napvilágot, ki lehet az a "tőkeerős kérő, aki erősebb és nagyobb, mint bárki más tulajdonosa", és aki heteken…
aug. 7
7:18
Bajnokok Kupája: az Inter 11-esekkel nyert a Juve ellen (She)
Az Egyesült Államokban folyó Bajnokok Kupája elnevezésű felkészülési tornán kedd este – magyar idő szerint szerda hajnalban – a 7. és az 5. helyért játszottak a csapatok Miamiban. Az Inter 1–1-es döntetlen után 11-esekkel győzte le a Juventust, és lett 7., míg a Valencia az Everton elleni 1–0-s sikerrel végzett az 5. helyen.
aug. 7
7:36
Tenisz: Djokovics három gémet engedélyezett F. Mayernek (She)
A Montrealban zajló, 2.9 millió dollár összdíjazású ATP-torna második fordulójában az első helyen kiemelt szerb Novak Djokovics biztosan nyert a német Florian Mayer ellen, a győztes két játszmában összesen három gémet engedélyezett a vesztesnek.
aug. 7
7:54
Bajnokok Kupája: az Inter 11-esekkel nyert a Juve ellen (She)
Az Egyesült Államokban folyó Bajnokok Kupája elnevezésű felkészülési tornán kedd este – magyar idő szerint szerda hajnalban – a 7. és az 5. helyért játszottak a csapatok Miamiban. Az Inter 1–1-es döntetlen után 11-esekkel győzte le a Juventust, és lett 7., míg a Valencia az Everton elleni 1–0-s sikerrel végzett az 5. helyen.
aug. 7
8:12
Lábtörés és bírólökés - lehet mérlegelni (Agroinform)
A Ferencváros-Videoton rangadón Alempijevics meglökte Kassait. Van ilyen, el kell tiltani. De meddig és mihez képest?
aug. 7
8:30
Liverpool: Elmegyek, mert megígérték nekem - Suárez (She)
Luis Suárez még az angol Liverpool futballistája ugyan, de nagy a valószínűsége, hogy ezen a nyáron klubot vált. Minden bizonnyal az Arsenalban köt ki. A Liverpool ugyan köti az ebet a karóhoz, az uruguayit a klubhoz, a játékos azonban egy tavalyi megállapodásra hivatkozva szinte már szabadnak érzi magát és távozna. Szakmai érdekeire hivatkozva.
aug. 7
8:32
Légiósok: Pintér átigazolása augusztus végéig is elhúzódhat (She)
A Zaragozától minden bizonnyal távozó Pintér Ádám átigazolási ügy augusztus végéig is elhúzódhat – írja az El Periódico de Aragón című spanyol lap, amely a válogatott futballista ügynökét, Filipovics Vladant is megszólaltatta.
aug. 7
8:48
NB II: a fradista tehetség mellett a bajai házi gólkirály is Siófokon (She)
A korábban a Sheffield Unitednél is megforduló ferencvárosi középpályással, Gárdos Andrással és a bajai házi gólkirállyal, Szöllősi Tamással vált véglegessé az NB II augusztus 17-i rajtjára készülő Siófok kerete.
aug. 7
8:48
A Juve győzelem nélkül, az Inter is legyűrte - videó (Agroinform)
Az Egyesült Államokban zajló Bajnokok Kupája felkészülési tornán az olasz bajnok az utolsó helyet szerezte meg.
aug. 7
8:50
Videó: „A magyar fiatalok nem rosszabbak, mint a légiósok” (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett videoblogjában Bognár György. A Nemzeti Sport és az NSO Tv állandó szakértője ezúttal a labdarúgó NB I-ben rendre szerephez jutó magyar fiatalokat vette górcső alá.
aug. 7
8:52
Napoli: Novothny közel a Juve Stabiához - sajtóhír (She)
Az olasz átigazolási hírekkel foglalkozó Tuttomercatoweb az Il Mattino napilap értesüléseire hivatkozva állítja, Novothny Soma, a Napoli magyar csatára közel áll ahhoz, hogy kölcsönbe a Serie B-ben szereplő Juve Stabiához kerüljön a 2013–2014-es szezonra.
aug. 7
9:06
ETO: 140 millió forint is befolyhat a Bayern-meccs jegyeiből (She)
Szinte biztos, hogy telt ház, hozzávetőlegesen tizenötezer néző előtt rendezik vasárnap 16.30-tól a Győri ETO–Bayern München gálamérkőzést. Klement Tibor ügyvezető még hétfő délutáni tájékoztatása szerint az ETO-park nyugati lelátórészére valamennyi jegy elkelt, aztán kedd kora estére a kapu mögötti, legolcsóbb, nyolcezer forintos belépők is elfogytak.
aug. 7
9:24
Videó: Császár csapattársa érezte a ritmust az edzésen (She)
Dohai edzőtáborban készül a 2013-14-es szezonra a Paris Saint-Germain férfi kézilabdacsapata. A tréningen rögzítették a kamerák, amint az egyik gyakorlatnál Császár Gábor csapattársa, Luc Abalo láthatóan jól érezte a ritmust. Íme!
aug. 7
9:24
Tartsátok be a szavatokat és adjatok el - Suárez üzent (Agroinform)
Suarez már nagyon menne, de a Liverpool nem áll kötélnek, pedig az uruguayi nagyon szeretne a BL-ben játszani.
aug. 7
9:26
Kaposvár: szeptemberben Franciaországban műtik Bankot (She)
Combműtét előtt áll a Kaposvári Rákóczi labdarúgója, Bank István, a beavatkozásra szeptemberben Franciaországban kerül sor, s a hátvéd kilenc hónapig nem futballozhat.
aug. 7
9:28
Válogatott: száznál is kevesebb hely van a bukaresti különvonatra (She)
Még mintegy nyolcvan jegyet lehet vásárolni a nyolcszáz férőhelyes különvonatra, amellyel a magyar labdarúgó-válogatott szurkolói szervezett keretek között utazhatnak Bukarestbe a szeptember 6-i, Románia elleni világbajnoki selejtezőre.
aug. 7
9:42
Tottenham: „Ha Bale menni akar, erővel nem tudjuk játékra bírni” (She)
Alighanem van még hátra jó pár kör az idei nyár slágeréből, a Bale-ügyből – bár a spanyol As már egy héttel ezelőtt 120 millió euróról és biztos megállapodásról írt a Real Madriddal –, a walesi labdarúgó kapcsán ezúttal az angol Tottenham Hotspur egyik prominens vezetője, Sir Keith Mills nyilatkozott. A klub egyik igazgatója azt találta mondani: amennyiben a játékosban megszületett az…
aug. 7
9:44
Tenisz: Babos Tímea már negyeddöntős Szucsouban (She)
Babos Tímea második mérkőzését is megnyerte, ezzel bejutott a negyeddöntőbe a 125 ezer dollár összdíjazású szucsoui kemény pályás tenisztornán.
aug. 7
10:00
Paks: Sok futballista beszél, de nincs mögötte semmi - Hullám (She)
Hullám Attila, az MVM Paks labdarúgója a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elárulta, nem akar olyan labdarúgó lenni, aki szeret nagyokat mondani, miközben nincs mögötte semmi, ezért kizárólag a futballra és új klubja, a Paks jó szereplésére koncentrál.
aug. 7
10:02
WTCC: Muller lesz Loeb csapattársa a Citroënnél (She)
A Citroën Racing bejelentése szerint a háromszoros túraautó-világbajnok Yvan Muller lesz Sébastian Loeb csapattársa a következő szezontól.
aug. 7
10:04
Videó: düh - arcon ütötte ellenfelét a Barca kapusa (She)
Az ecuadori élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában az Emelec 2–0-ra nyert a Barcelona otthonában. A találkozó után a hazaiak kapusa, Máximo Banguera arcon vágta a vendégek csapatkapitányát, Pedro Quinónezt. Íme!
aug. 7
10:06
Ferencváros: Buzsáky Ákos is Moniz csapatával készül (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint a héten a Ferencváros labdarúgócsapatával edz a hússzoros magyar válogatott középpályás, Buzsáky Ákos.
aug. 7
10:18
Vívó-vb: női tőrben és férfi kardban lesz aranyérmes - program (She)
A Budapesten zajló vívó-világbajnokságon az egyéni selejtezőket követően ma már két fegyvernemben, női tőrben és férfi kardban is győztest hirdetnek. Előbbiben négy, utóbbiban három magyar versenyzőért szoríthatunk a 64-es főtáblán, köztük az olimpiai bajnok Szilágyi Áronnak.
aug. 7
10:18
A Chelsea excsatára nekiállt "buzizni" (Agroinform)
Éles kirohanást intézett a homoszexuális társadalom és Luis van Gaal ellen az FK Vojvodina sportigazgatója.
aug. 7
10:20
Sampdoria: Koman többre vihette volna - Palombo (She)
Vasárnap óta Bükfürdőn edzőtáborozik a Sampdoria, amely tegnap felkészülési mérkőzésen 2–1-re kikapott a Haladástól. Angelo Palombo exkluzív interjút adott a Nemzeti Sportnak, amelyben beszélt Laczkó Zsoltról és Koman Vladimirről is.
aug. 7
10:22
Videó: Kuyt előkészítése után Meireles bombagólt lőtt Gulácsinak (She)
Mint beszámoltunk róla, a török Fenerbahce a Gulácsi Péterrel felálló osztrák Salzburg kiejtése után jutott be a Bajnokok Ligája negyedik selejtezőkörébe. Az mérkőzés 8. percében Dirk Kuyt labdáját Raul Meireles kapásból a kapuba bombázta. Íme!
aug. 7
10:36
Videó: Kuyt előkészítette, Meireles bebombázta Gulácsinak (She)
Mint arról beszámoltunk, a török Fenerbahce a Gulácsi Péterrel felálló osztrák Salzburg elleni párharc megnyerésével jutott be a Bajnokok Ligája-selejtező playoff körébe. A mérkőzés egyik legszebb jelenete a török csapat egyenlítő gólja volt: a 8. percben Dirk Kuyt labdáját Raul Meireles kapásból bombázta a kapuba. Íme!
aug. 7
10:54
Videó: Alonso repesztett a Ferrari legújabb sportautójával (She)
Fernando Alonso tesztvezetésre vitte a Ferrari legújabb sportautóját Fioranóban. 2005 és 2006 világbajnoka az egyik legfontosabb láncszeme a projektnek, miután ő a fő tesztelője a 6.3 literes V12-es motorral felszerelt autónak.
aug. 7
10:54
Ibrahimovic és Cavani, vagy Falcao ünnepelhet? (Agroinform)
Ezúttal nem az a kérdés, hogy mikor nyeri meg a PSG a bajnokságot, hanem egyáltalán megnyeri-e?
aug. 7
10:56
Labdarúgás: rajt az MK-ban, irány a BL-rájátszás - program (She)
Az első fordulót rendezik a labdarúgó Magyar Kupa 2013–2014-es kiírásában, egyelőre az NB II-es és az alacsonyabb osztályú csapatok lépnek pályára. Kivétel a Mezőkövesd, amely a nyártól már NB I-esként szerepel, s szerdán 20 órától a Szolnoki MÁV otthonában játszik. A győztes továbbjut. A Bajnokok Ligájában a selejtező 3. fordulójának visszavágóját követően szintén lesz nyolc újabb…
aug. 7
11:12
Vívó-vb: Varga Gabriella nem bírt Vezzalival (She)
Három magyar női tőröző maradt versenyben a 64-es tábla első fordulóját követően a budapesti vívó-világbajnokságon.
aug. 7
11:12
Ki lő gólt az Elfsborg-Celtic meccsen? (Agroinform)
Az óriási tét mellett mindkét csapat támadószekciójából kulcsjátékosok hiányoznak, ezért kevés gólra számítunk.
aug. 7
11:14
NFL: klasszissal erősített a Cowboys; súlyos térdsérülések (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Dallas Cowboys a New York Jets korábbi kiváló belső támadófalemberével, Brandon Moore-ral erősítette meg a keretét.
aug. 7
11:16
Női kézi: Az álmom, hogy visszatérek Magyarországra - Böhn (She)
Már hat kemoterápiás kezelésen esett át a leukémiával küzdő Karl Erik Böhn, aki a Blikknek adott interjúban elmondta, az az álma, hogy visszatér Magyarországra, és újra a női válogatott szövetségi kapitányaként dolgozik.
aug. 7
11:18
NBA: otthon vívja a szezonnyitót a címvédő Miami (She)
Hazai pályán, a Chicago Bulls ellen vívja a 2013–2014-es idény nyitó mérkőzését a címvédő Miami Heat az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA).
aug. 7
11:30
Ligue 1: nagy lehetőség előtt a tahiti válogatott játékos (She)
Próbajátékra utazik a francia élvonalbeli Lorient-hoz a tahiti válogatott 23 éves játékosa, Steevy Chong Hue.
aug. 7
11:30
Buzsáky a Fradiban? (Agroinform)
A 31 éves középpályás együtt készül a Ferencvárossal, jelenleg nincsen csapata, a Fradinak meg nincsen irányítója.
aug. 7
11:32
NB III: korábbi élvonalbeli védővel erősít a Hatvan (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint hazatér külföldről a korábban az NB I-ben többek között Fehérváron, Kaposváron és Siófokon futballozó jobbhátvéd, Tereánszki-Tóth Péter, és az NB III Keleti csoportjában induló FC Hatvanban folytatja pályafutását.
aug. 7
11:34
FTC: az Atlético Madridnál is megforduló brazil jöhet (She)
Több osztrák internetes forrásban is megjelent a hír, hogy a legutóbb kölcsönben a Rapid Wienben szereplő brazil védő, Gerson a Ferencvárosban folytathatja pályafutását. Ezt a játékos maga is megerősítette a Facebook-oldalán.
aug. 7
11:48
Válogatott: Cech és Rosicky nélkül jönnek a csehek (She)
A cseh labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Michal Bílek kijelölte keretét a Magyarország elleni, augusztus 14-i felkészülési mérkőzésre. A csehek Petr Cech és Tomás Rosicky nélkül érkeznek Budapestre.
aug. 7
11:50
Videó: óriási szólógóllal csinált bolondot a védőkből a csatár (She)
A brazil másodosztályban szereplő Palmeiras 2–1-re nyert a Sao Caetano otthonában. A vendégek csatára, Alan Kardec pazar egyéni alakítás végén lőtt gólt. Íme!
aug. 7
11:52
Atlétikai vb: Bolt megdöntené 200 méteres csúcsát (She)
Világos célokat tűzött ki maga elé Usain Bolt a szombaton kezdődő, moszkvai atlétikai világbajnokságra: a jamaicai sprintersztár három aranyérmet szeretne szerezni, és megdöntené saját világcsúcsát 200 méteres síkfutásban.
aug. 7
12:06
Vívó-vb: Knapek Edina és Mohamed Aida nyolcaddöntős (She)
Knapek Edina Varga Katalint, míg Mohamed Aida a német Anne Sauert legyőzve bejutott a legjobb 16 közé a női tőrözők szerdai egyéni versenyében a budapesti MOL vívó-világbajnokságon.
aug. 7
12:06
Raúl Meireles megmutatta Gulácsinak, mi az a BL - videó (Agroinform)
A Bajnokok Ligája selejtezőjének 3. fordulójában a török Fenerbahce 3-1-es győzelmet aratott Isztambulban.
aug. 7
12:08
Férfi kosár: derűlátó a sorsdöntő meccs előtt a kapitány (She)
Bizakodva és elszántan várja a szombati, kecskeméti sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezőt a fehéroroszok ellen Sztojan Ivkovics, a magyar férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya.

Keresés