2013. augusztus 27. kedd

aug. 27
0:06
US Open: Nadal könnyedén vette az első akadályt (She)
Sima győzelemmel kezdte az év utolsó Grand Slam-tornáját a második helyen kiemelt Rafael Nadal, aki 6:4, 6:2, 6:2-re legyőzte az amerikai Ryan Harrisont, így bejutott a második fordulóba, ahol a Rogerio Dutra Silva–Vasek Pospisil mérkőzés győztesével találkozik.
aug. 27
0:24
Chelsea: Rooney valószínűleg marad az MU-nál - Mourinho (She)
José Mourinho, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea menedzsere a Manchester United elleni, gól nélküli döntetlenre végződött mérkőzést követően elmondta, hogy Wayne Rooney minden bizonnyal nem távozik az Old Traffordról ezen a nyáron.
aug. 27
6:42
Labdarúgás: az UEFA-hoz is eljutott a Csatáry-molinó híre (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetséghez (UEFA) intézett levelet a náci háborús bűnösök után kutató Simon Wiesenthal Központ hétfőn amiatt, hogy az MTK Budapest elleni augusztus 17-i bajnoki labdarúgó-mérkőzésen FTC-szurkolók egy csoportja In memoriam Csatáry László feliratot feszített ki a lelátón, a háborús bűntettekkel vádolt Csatáryra emlékezve.
aug. 27
7:00
Profi ökölvívás: kútba esett Erdei Ward elleni meccse (She)
Erdei Zsolt (33–1–0, 19) nem bokszol szeptember 28-án Andre Ward (26–0–0, 14) ellen. A nagyközépsúlyú világranglistát vezető amerikai novemberben bunyózik legközelebb, de hogy ki ellen, egyelőre kérdéses.
aug. 27
7:00
Gyűrűző bundabotrány (Behaviour)
A Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) a fogadási csalások miatt folyamatban lévő újabb nyomozás keretében őrizetbe vette és gyanúsítottként hallgatta ki az első ügyben megvádolt K. Zoltánt és L. Mátyást.A nyomozó főügyészség az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében jelezte: ezúttal "kilenc rendbeli részben folytatólagosan elkövetett gazdálkodó szervezet dolgozója kötelezettségének megszegésére…
aug. 27
7:02
Győznének Bukarestben (Behaviour)
Kihirdette keretét a románok és az észtek elleni soros világbajnoki selejtezőkre Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
aug. 27
7:04
Második a női váltó (Behaviour)
Az eddigi eredmények - vagy inkább eredménytelenségek - után szinte a csodával határos módon szerepelt, és ezüstérmet szerzett a Gyenesei Leila, Földházi Zsófia, Kovács Sarolta összeállítású magyar női váltó a tajvani Kaohsziungban zajló öttusa-világbajnokságon.
aug. 27
7:06
A Greenpeace immár az F1-t sem kíméli (Behaviour)
Noha jó esetben most arról kellene visszaemlékezést olvasnia mindenkinek, hogy Sebastian Vettel kézzel fogható közelségbe került zsinórban a negyedik világbajnoki címéhez - 46 pont az előnye összetettben -, ám a Belga Nagydíj alatt olyan történt, ami eddig nem fordult elő Formula 1-es versenyeken.
aug. 27
7:18
Irány a főtábla! (Behaviour)
Öt együttes ma csatlakozik ahhoz a 22-höz, amely alanyi jogon részt vehet a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmében. A selejtezősorozat utolsó állomásának utolsó előtti napján az Arsenal van a legjobb helyzetben, de az Austria sem panaszkodhat. Szalai Ádám együttese, a Schalke a hazai 1-1 után utazott Görögországba.
aug. 27
7:20
Fradi: ezért 3-5 éves eltiltás jár Európában (Behaviour)
Úgy tűnik, immár teljesen elbeszél egymás mellett a Ferencváros vezetősége, valamint annak ultrái. Tegnap ugyanis lejárt Kubatov Gábor ultimátuma, miszerint önként jelentkezzenek azok, akik egy szégyenteljes, rasszista transzparenssel végig sértettek minden jóérzésű szurkolót, illetve ez a maroknyi csoport komoly foltot ejtett a Ferencvárosi Torna Club 114 éves szellemiségén.
aug. 27
7:36
A Ferencváros elleni fellépést sürget a Wiesenthal Központ az UEFA-nál (Infostart)
Az Európai Labdarúgó Szövetséghez (UEFA) intézett levelet a náci háborús bűnösök után kutató Simon Wiesenthal Központ hétfőn amiatt, hogy az MTK Budapest elleni augusztus 17-i bajnoki labdarúgó-mérkőzésen FTC-szurkolók egy csoportja In memoriam Csatáry László feliratot feszített ki a lelátón, a háborús bűntettekkel vádolt Csatáryra emlékezve.
aug. 27
7:54
U17: dupla főpróba az Eb-selejtezők előtt ezen a héten (She)
Az augusztus elején rendezett Telki Kupa után ismét nemzetközi meccseket játszik az Eb-selejtezők előtt álló magyar U17-es labdarúgó-válogatott.
aug. 27
7:56
US Open: Serena gázolt, Federer programja változott (She)
Serena Williams elég gyors volt ahhoz, hogy az eső erősödése előtt befejezze rendkívül egyoldalú mérkőzését Francesca Schiavone ellen (6:0, 6:1) az idei tenisz US Open első versenynapján, viszont az ötszörös bajnok Roger Federer meccsét a szlovén Grega Zemlja ellen már nem tudták elkezdeni – kedden újra megpróbálják.
aug. 27
8:12
Nem akarásnak alibizés lett a vége - meccselemzés, Manchester United-Chelsea (Agroinform)
Mindent megtett a bajnoki cím két várományosa, hogy lehetőleg egy értékelhető mozzanatot se lássunk tőlük.
aug. 27
8:48
U20-as válogatott: az Újpesttől a Mönchengladbachig, íme a keret (She)
Róth Antal szövetségi edző a nyári korosztályváltás után összehívta az új U20-as válogatottat, hogy az U19-es válogatottakból kiöregedő, de az U21-es korosztályos csapathoz még fiatal labdarúgók se maradjanak egy évig megmérettetés nélkül, és az átmeneti évben is játszhassanak válogatott meccseket. Az 1994-es születésű játékosokból összeálló válogatott a Vasassal mérkőzik kedden – írja a…
aug. 27
8:50
Videó: Rooney színezte az MU-Chelsea rangadót (She)
Mint arról beszámoltunk, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) második fordulójának rangadóján a Manchester United gól nélküli döntetlent játszott odahaza a Chelsea-vel. A londoniakkal hírbe hozott Wayne Rooney végig a pályán volt, s több jó megmozdulása is volt az összecsapáson. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
aug. 27
8:52
Cselgáncs-vb: japán és mongol arany a nyitó napon (She)
A férfiak 60 kg-os küzdelmeiben a 2011-ben a juniorok között már aranyérmes, mindössze 20 esztendős japán Takato Naohisa diadalmaskodott, míg a női 48 kg-os súlycsoportban a mongol Mönkhbatyn Urantsetseg végzett az első helyen a Rio de Janeiróban zajló cselgáncs-világbajnokság hétfői nyitónapján.
aug. 27
9:06
Videó: bolondot csinált a védőkből a győztes gólt szerző csatár (She)
A mexikói élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában a Cruz Azul 2–1-e nyert a Puebla otthonában. A vendégek támadója, Joao Rojas zseniális megoldással állította be a végeredményt a 88. percben. A játékos három védőt és a kapust is elküldte egy pazar csellel, majd a hálóba lőtt. Íme!
aug. 27
9:08
Öttusa-vb: két szám után második a magyar férfi váltó (She)
Az első két szám, azaz a vívás és az úszás után a fehéroroszokkal holtversenyben a második helyen áll a magyar férfi váltó a tajvani Kaohsziungban zajló öttusa-világbajnokságon
aug. 27
9:24
Női kézi: elvileg 3 hetet vesz igénybe Görbicz felépülése (She)
Görbicz Anitának várhatóan három hétre lesz szüksége ahhoz, hogy felépüljön ujjtöréséből. A Győri Audi ETO kézilabdázója a PWC Handball Fiesta elnevezésű felkészülési torna döntőjében sérült meg.
aug. 27
9:26
Profi ökölvívás: Kovács vb-címre megy a Pacquiao-gálán (She)
November 24-én, a makaói Manny Pacquiao–Brandon Rios mérkőzéssel fémjelzett gálán kockára teszi WBA félnehézsúlyú világbajnoki címét Bejbut Sumenov; a kazah öklöző ellenfele a felvidéki Kovács Tamás (23–0, 14 KO) lesz.
aug. 27
9:28
Videó: Serena esélyt sem adott, Nadal söpréssel kezdett (She)
Mint beszámoltunk róla, Serena Williams elég gyors volt ahhoz, hogy az eső erősödése előtt befejezze rendkívül egyoldalú mérkőzését Francesca Schiavone ellen (6:0, 6:1) az idei tenisz US Open első versenynapján, míg Rafael Nadal három sima szettben (6:4, 6:2, 6:2) győzte le az amerikai Ryan Harrisont. Íme!
aug. 27
9:30
Evezés: középdöntőbe jutott a Simon, Juhász duó a vb-n (She)
A kormányos nélküli kettesek között érdekelt Simon Béla, Juhász Adrián duó második lett keddi reményfutamában, ezzel bejutott a középdöntőbe, azaz a legjobb 12 közé a dél-koreai Csungdzsuban zajló, vasárnapig tartó evezős-világbajnokságon.
aug. 27
9:42
Tenisz: három nemzetközi torna ősszel Magyarországon (She)
Három felnőtt nemzetközi tenisztornát is rendez ősszel Magyarország.
aug. 27
9:42
Nadal és a Williams-lányok már továbbmentek, Federernek várnia kell (Agroinform)
A férfiaknál 2. kiemelt Rafael Nadal és a nőknél elsőként rangsorolt Serena Williams is sikerrel vette az 1. fordulót.
aug. 27
10:00
Videó: rizikó - a női kajak négyesnek nagy kihívás az elsőség (She)
Csütörtöktől a selejtezőfutamokkal kezdődik Duisburgban a kajak-kenu világbajnokság. Az elmúlt években magyar szempontból a női kajak volt a legerősebb szakág, így Storcz Botond szövetségi kapitány ezúttal is a hölgyektől várja a legtöbb aranyérmet.
aug. 27
10:18
Videó: a női kajak négyesnek nagy kihívás a vb-elsőség (She)
Csütörtöktől a selejtezőfutamokkal kezdődik Duisburgban a kajak-kenu világbajnokság. Az elmúlt években magyar szempontból a női kajak volt a legerősebb szakág, így Storcz Botond szövetségi kapitány ezúttal is a hölgyektől várja a legtöbb aranyérmet.
aug. 27
10:20
Ajánló: ma este eljön Szalai Ádámék nagy pillanata - műsor (She)
Kedden és szerdán lejátsszák a labdarúgó Bajnokok Ligája idei selejtezősorozatának utolsó mérkőzéseit: Szalai Ádám csapata, a német Schalke a görög PAOK vendégeként kedden este lép pályára, feladata a hazai döntetlen fényében igen nehéznek ígérkezik.
aug. 27
10:36
Videó: gól helyett kapufa - Gomez óriási ziccert hibázott el (She)
A Fiorentina 2–1-re nyert hazai pályán a Catania ellen az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 1. fordulójának záró mérkőzésén. A találkozón David Pizarro bombagóljával szerezték meg újból a vezetést – s mint később kiderült, a győzelmet érő találatot – a lilák. A meccs 41. percében Mario Gomez tovább növelhette volna a hazaiak előnyét, azonban ordító helyzetben hét méterről kapufára lőtte a…
aug. 27
10:36
Fehérorosz játékvezetők a magyar-észt meccsen (Metropol)
A fehérorosz Alekszej Kulbakov vezeti szeptember 10-én a Magyarország-Észtország labdarúgó világbajnoki selejtezőt.
aug. 27
10:36
Az észtek elleni selejtezőt fehérorosz bíró vezeti (Agroinform)
A fehérorosz Alekszej Kulbakov vezeti szeptember 10-én a Magyarország-Észtország labdarúgó világbajnoki selejtezőt.
aug. 27
10:54
Arsenal: az Ajax belga válogatott védőjét csábítják - sajtóhír (She)
Holland sajtóhírek szerint az angol élvonalbeli Arsenal labdarúgócsapata érdeklődik az Ajax védője, Toby Alderweireld iránt. Az amszterdamiak belga válogatott játékosa állítólag távozna a klubtól, egy spanyolországi ajánlatot azonban már visszautasítottak érte.
aug. 27
10:56
Férfi kézi: Nagy Kornél fejét 5-6 öltéssel varrták össze (She)
Nagy Kornél is azon dunkerque-i játékosok közé tartozik, akik nem úszták meg sérülés nélkül a doboji kézilabdatornát. A francia csapat magyar válogatott átlövőjének homlokát 5-6 öltéssel kellett összevarrni.
aug. 27
10:58
Videó: dőltek a röhögéstől - „kipukkadt a Ferguson-lufi” (She)
Mint beszámoltunk róla, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) második fordulójának rangadóján a Manchester United gól nélküli döntetlent játszott odahaza a Chelsea-vel. Sir Alex Ferguson is a helyszínen tekintette meg a mérkőzést, és egy igen vicces jelenetet rögzítettek a kamerák a skót szakemberről. Íme!
aug. 27
11:12
Feröer: Turi Gézáék újra kupát nyertek, de most másképp (She)
Akárcsak egy évvel ezelőtt, ismét Turi Géza csapata, a Vikingur Göta nyerte meg a labdarúgó Feröeri Kupát, miután a hétvégi döntőben 2–0-ra legyőzte a bajnok EB/Streymurt.
aug. 27
11:30
Három meccsre eltiltották Huszti Szabolcsot (Infostart)
Három mérkőzésre szóló eltiltással büntette a Német Labdarúgó Szövetség (DFB) Huszti Szabolcsot, a Hannover középpályását, akit a csapat múlt szombati, Schalke elleni bajnoki találkozóján állított ki a játékvezető.
aug. 27
11:30
Hannover: szigorú büntetés, Huszti három meccset kapott (She)
Három mérkőzésre szóló eltiltással sújtották Huszti Szabolcsot, a német élvonalbeli Hannover labdarúgócsapatának magyar légiósát. A 30 éves középpályást a Schalke elleni hazai bajnokin (2–1) állították ki, azon a meccsen, amelyen gólt szerzett és gólpasszt adott.
aug. 27
11:30
Mourinho 48 órát adott Rooneynak (Metropol)
Korábban olyan sajtóhírek jelentek meg, hogy Rooney elvágyódik az Old Trafford Stadionról.
aug. 27
11:30
Mindenki elégedetlen, Mourinho Rooneytól követel döntést (Agroinform)
A Chelsea menedzsere úgy beszélt a Rooney-ügyről a hétfői rangadó után, mintha ők sosem erőltették volna az átigazolást.
aug. 27
11:32
Férfi kézi: Ukrajnába igazolt a Dunaferr korábbi kapusa (She)
Az ukrán Motor Zaporizzsja férfi kézilabdacsapatában folytatja pályafutását Richard Stochl, a Dunaferr korábbi szlovák válogatott kapusa.
aug. 27
11:32
A klubok egyharmaddal többet költenek a bevételüknél (Metropol)
A siralmas kupaszereplés 200 millió forint bevételt hozott a nemzetközi kupákban szerepelt magyar focicsapatoknak.
aug. 27
11:34
Öttusa-vb: a lovaglás után negyedik a magyar férfi váltó (She)
A harmadik szám, a lovaglás nem sikerült a legjobban, így a negyedik helyről várhatja a kombinált számot a magyar férfi váltó a tajvani Kaohsziungban zajló öttusa-világbajnokságon.
aug. 27
11:48
Videó: sznúkersztár - 3 éves, de már O'Sullivanhez hasonlítják (She)
Egy kínai tehetségkutató műsorban tűnt fel Vang Vu-ka, aki még csak hároméves, de máris benne látják a sznúker új szupersztárját. A kisfiú szinte alig éri fel az asztalt, ám így is bármilyen helyzetből elrakja a golyókat, akár csak Ronnie O'Sullivan. Íme!
aug. 27
11:48
A lovaglás után negyedik a magyar férfi váltó (Metropol)
A harmadik szám nem sikerült túl jól a magyaroknak az öttusa-vébén.
aug. 27
11:48
Csatáry-molinó - Az UEFA-hoz fordult a Simon Wiesenthal központ (Behaviour)
Az Európai Labdarúgó Szövetséghez (UEFA) intézett levelet a náci háborús bűnösök után kutató Simon Wiesenthal Központ hétfőn amiatt, hogy az MTK Budapest elleni augusztus 17-i bajnoki labdarúgó mérkőzésen FTC-szurkolók egy csoportja In memoriam Csatáry László feliratot feszített ki a lelátón, a háborús bűntettekkel vádolt Csatáryra emlékezve.
aug. 27
11:50
Kézi: Rivera és Hergeirsson lett az év edzője az IHF-nél (She)
A férfiaknál a spanyol Valero Rivera, a nőknél pedig az izlandi Thorir Hergeirsson lett az év edzője 2012-ben a Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) által szervezett szavazáson.
aug. 27
11:52
NBA: rejtélyes ügy, cáfolják Lamar Odom eltűnését (She)
Ügynöke cáfolja a korábbi sajtóhírt, mely szerint Lamar Odom, a legutóbbi NBA-idényt a Los Angeles Clippersben töltő kosárlabdázóról három napja senki sem tud semmit.
aug. 27
12:06
BVB: súlyosabb a baj, Gündogan hosszabb kényszerpihenőn (She)
A vártnál többet kell kihagynia Ilkay Gündogannak, a német élvonalbeli Borussia Dortmund labdarúgójának: a klub hivatalos közlése szerint a középpályás hétfőn MRI-n vett részt, amely után kiderült, hogy legalább négy hétig nem léphet pályára.
aug. 27
12:08
F1: a Renault tarthatja Räikkönent a Lotusnál (She)
Kimi Räikkönen akkor marad a Lotusnál a 2014-es idényben, ha a csapat a Renault-val megkötendő új szerződésében garanciát kap a francia vállalattól arra, hogy a Red Bull-lal azonos feltételekkel jut hozzá az új turbómotorokhoz – állítja Gerard Lopez, a Lotus-istálló tulajdonosa.
aug. 27
12:10
Videó: bombaforma - Nadal fantasztikusan csavarta vissza (She)
Mint arról beszámoltunk, sima győzelemmel kezdte az év utolsó Grand Slam-tornáját a második helyen kiemelt Rafael Nadal, aki 6:4, 6:2, 6:2-re legyőzte az amerikai Ryan Harrisont. Az összecsapás egyik legemlékezetesebb labdameneténél már úgy tűnt, hogy Harrisoné lesz a pont, ám az amerikai lecsapása után Nadal fantasztikus módon futotta be és csavarta vissza a pályára a labdát. Íme!

Keresés