2013. augusztus 22. csütörtök

aug. 22
1:00
BL: a PAOK-edző szerint visszavágón is Schalke a favorit (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének utolsó fordulójában az Arsenal háromgólos előnyre tett szert a Fenerbahce otthonában, így kényelmes pozícióból várja a jövő heti visszavágót – és az eredménnyel magunk az érintettek is elégedettek. A Schalke hazai pályán 1–1-et játszott a PAOK-kal, amelynek német edzője már a lefújás után a visszavágó zárt kapus meccse miatt sopánkodott.
aug. 22
1:00
Mourinho sikerrel járt a mumus ellen (Agroinform)
A Chelsea José Mourinho irányításával az utolsó négy alkalommal nem tudott nyerni az Aston Villa ellen.
aug. 22
1:04
Spanyol Szuperkupa: nem kapott ki Madridban a Barcelona (She)
A spanyol Szuperkupa első mérkőzésén a kupagyőztes Atlético Madrid a bajnoki címvédő Barcelonát fogadta a Vicente Calderón Stadionban, és az összecsapás 1–1-es döntetlenre végződött, David Villa és Neymar találataival. A visszavágót augusztus 28-án rendezik Barcelonában.
aug. 22
1:08
Tenisz: a litván a „nagy meccs” visszavágójára készül (She)
Újabb győzelme után már a negyeddöntőre készülhet Ricardas Berankis a Winston Salem-i férfi tenisztornán. A 23 éves litvánnak Sam Querrey lesz a következő ellenfele, akihez felemás emlékek fűzhetik, hiszen élete eddigi egyetlen ATP-fináléjában, 2012-ben Los Angelesben az amerikaitól kapott két sima játszmában.
aug. 22
5:30
Spanyol Szuperkupa - Az Atlético Madrid döntetlent játszott a Barcelonával (Infostart)
A kupagyőztes Atlético Madrid hazai környezetben 1-1-es döntetlent játszott a bajnok Barcelona ellen a labdarúgó Spanyol Szuperkupa első mérkőzésén.
aug. 22
6:24
Közeli ismerősök, ha összecsapnak... - meccselemzés, Atlético Madrid-Barcelona (Agroinform)
Legutóbbi csapata ellen szerezte meg a vezetést Villa, Neymar találatával mégis a Barca került előnybe az odavágón.
aug. 22
7:00
Horvátország: a sajtótájékoztató közben rúgták ki a zágrábi edzőt (She)
Gyakorlatilag harmadszor rúgták ki a zágrábiak edzőjét rövid időn belül a horvát Dinamo labdarúgócsapatának kispadjáról, ezúttal az Austria Wien elleni 0–2-s BL-vereség után.
aug. 22
7:00
Zajlik az európai focinagyüzem (Behaviour)
Egyaránt győzelemmel mutatkozott be a hét végén Carlo Ancelotti és Manuel Pellegrini, de jókora különbséggel: a Real Madrid 2-1-re nyert a Betis ellen, a Manchester City 4-0-ra a Newcastle ellenében.
aug. 22
7:02
Gondok a riválisoknál (Behaviour)
Kedvezően alakul a magyar labdarúgó-válogatott helyzete a 2014-es brazíliai világbajnokság kvalifikációs sorozatában, még ha nem is feltétlenül saját erőfeszítései jóvoltából. Hanem a riválisoknál tapasztalható mind nagyobb problémák folytán.
aug. 22
7:04
EL: a Maccabi főtáblás, a többiek vágynak rá (Behaviour)
Az Európa Liga főtáblájára vezető utat elsőként a Maccabi Tel Aviv teljesítette, miután az utolsó selejtezőkörben pályára se kellett lépnie.
aug. 22
7:06
Csodagólok Lyonban (Behaviour)
Öt meccset rendeztek a labdarúgó Bajnokok Ligája utolsó selejtezőfordulójának keddi játéknapján, s ezen odavágók közül csupán a PSV-Milan párharc maradt nyitott (1-1), a többi eldőlni látszik, de legalábbis jókora fordulatnak kellene bekövetkeznie . A Zenit biztosan ott lesz a főtáblán, jó eséllyel a Maribor és a Real Sociedad is, és ígéretes helyzetben van a kazah Karagandi úgyszintén, amely a…
aug. 22
7:08
A Fradi kér elnézést a rasszista molinóért (Behaviour)
A jóérzésű szurkolókban, sőt, talán inkább az a helyes, hogy a kulturált emberekben még mindig felháborodást kelt a szombati FTC-MTK örökrangadón néhány, magát "drukkernek" valló egyén akciója: egy csoport a Fradi táborban "In memoriam Csatáry László" feliratot feszített ki.
aug. 22
7:18
Serie B: a Latinánál Feczesin lett az első számú kiszemelt (She)
Miután a 28 éves francia Abdelkader Ghezzal visszautasította a Latina labdarúgócsapatának ajánlatát, a tuttomercatoweb.com értesülései szerint az olasz másodosztályú klubnál csatárposztra Feczesin Róbert lett az első számú kiszemelt.
aug. 22
7:20
Tenisz: Marosiék nem bírtak a kiemelt párossal (She)
Nagy csatában kikapott, így búcsúzott a New Havenben zajló, 637 ezer dollár összdíjazású WTA-tornától Marosi Katalin. A magyar teniszező az amerikai Megan Moulton-Levy oldalán a második fordulóban három szettes mérkőzésen szenvedett vereséget a harmadik helyen kiemelt Sania Mirza, Cseng Csie indiai, kínai párostól.
aug. 22
7:36
Barcelona: megvizsgálják a combját fájlaló Messit (She)
Szerda este a spanyol bajnoki címvédő Barcelona 1–1-es döntetlent játszott az Atlético Madrid otthonában a spanyol Szuperkupa első mérkőzésén. A katalánoknál – ha az eredmény miatt nem is – a négyszeres aranylabdás Lionel Messi egészségi állapota miatt aggódhatnak. Az argentin világklasszist combfájdalmak miatt ugyanis a szünetben le kellett cserélni.
aug. 22
7:38
DVTK: Debreceni András hamarosan aláírhat (She)
Hamarosan aláírhat az élvonalbeli Diósgyőri VTK-hoz Debreceni András, amint arról korábban már beszámoltunk, a 24 éves labdarúgó már több mint két hete képben van a miskolciaknál.
aug. 22
8:12
ETO: Bajnok és kupagyőztes akarok lenni - Mevoungou (She)
Nyáron Ausztriából, a Sturm Grazból a magyar bajnok Győri ETO-hoz szerződött Patrick Mevoungou. A kameruni válogatott középpályás a klub hivatalos honlapjának elmondta, szeretne aranyérmet szerezni az NB I-ben és a Magyar Kupában (vagy a Ligakupában).
aug. 22
8:14
Női junior vízi-vb: Ukrajnával játszunk a negyeddöntőért (She)
Ukrajna ellen játszik majd a negyeddöntőbe jutásért a korosztályos magyar női vízilabda-válogatott a görögországi Voloszban zajló junior-világbajnokságon, miután csoportjában a második helyen végzett.
aug. 22
8:30
Videó: Neymar fejes góllal mentette meg a Barcelonát (She)
A spanyol Szuperkupa első mérkőzése az Atlético Madrid és a Barcelona között 1–1-es döntetlennel ért véget. Az exbarcás David Villa szenzációs kapáslövéssel szerzett vezetést, ezt Neymar fejes gólja egyenlítette ki a második félidőben. Összefoglaló.
aug. 22
8:30
Rudolf Gergely Mezőkövesden köthet ki? (Agroinform)
A hatharom.com utánajárt, vajon hol folytatja pályafutását a Diósgyőrben szabadlistára került válogatott támadó.
aug. 22
8:48
U18-as B-div. női kosár Eb: vereséggel kezdtük a középdöntőt (She)
Vereséggel kezdett a középdöntőben a korosztályos magyar női kosárlabda-válogatott a Miskolcon zajló U18-as B-divíziós Európa-bajnokságon.
aug. 22
8:48
Esélyes az olimpiára Gyarmati Anna (Metropol)
Élete legjobb eredményét érte el a magyar versenyző az új-zélandi világkupán.
aug. 22
9:06
Arsenal: Benzema és Di María Wenger legújabb kiszemeltjei (She)
A BBC információi szerint az angol élvonalbeli Arsenal két legújabb kiszemeltje a Real Madridban szereplő Karim Benzema és Ángel di María. Állítólag Arsene Wenger menedzsernek még közel 100 millió fontja van igazolásokra.
aug. 22
9:06
New Haven-i tenisztorna: Marosiék kiestek párosban (Metropol)
A magyar teniszezőnő Megan Moulton-Levy-jal az oldalán a negyeddöntőben nagy csatában kikapott a harmadik kiemelt Sania Mirza, Cseng Csie kettőstől.
aug. 22
9:06
Messi combjának állapota miatt aggódnak Barcelonában (Agroinform)
Az argentin klasszis az Atlético Madrid elleni szerda esti mérkőzés első félidejében sérült meg, csütörtökön vizsgálják.
aug. 22
9:24
BL: borzasztó idényrajt, a régi sikeredző a romeltakarító (She)
A rossz bajnoki rajt (két döntetlen, három vereség) hatására a dán bajnok, BL-főtáblás FC Köbenhavn edzőt váltott: Ariel Jacobs helyett a csapatot korábban sikerekre vezető Stale Solbakken irányít.
aug. 22
9:42
Jégkorong: edzője szerint a Fradi öltözője „megtisztult” (She)
Az álmoskönyvek szerint nem túl szerencsés két héttel a bajnokság kezdete előtt bekapcsolódni a jégkorongos előszezonba. A Ferencvárosnál viszont annak is örülnek, hogy a csapat első, szeptember 6-i Mol Liga-meccse előtt már tesztelhet, mivel felújítás miatt nem nyitott ki idejében a Pesterzsébeti Jégcsarnok. A bemutatkozás így csütörtökre maradt, a zöld-fehérek a szlovák másodosztályú HK…
aug. 22
9:42
Sarapova visszalépett (Metropol)
A négyszeres Grand Slam-győztes játékos jobb vállának sérülése miatt mondta le a New York-i US Openen való szereplését.
aug. 22
9:42
Rövid helyett hosszú passzokra kényszerítettek minket - Martino (Agroinform)
A Barcelona vezetőedzője szerint az Atlético Madrid a szerda esti mérkőzés bizonyos szakaszaiban a katalánok fölé nőtt.
aug. 22
9:44
El: a kezdés a Dinamo Kijevé, a zárás a Sevilláé - program (She)
A labdarúgó Európa-ligában ma harminc mérkőzést rendeznek, a selejtező rájátszásának tétje a csoportkörbe jutás, ma az első meneteken esnek túl a felek. A csütörtöki kezdés az ukrán Dinamo Kijevé, a zárás a spanyol Sevilláé lesz – előbbi idegenben, utóbbi hazai környezetben lép pályára –, de láthatjuk majd a nyáron klasszisokkal erősítő, BL-be vágyó angol Tottenhamet is a grúz Dinamo Tbiliszi…
aug. 22
9:46
Vb 2014: csak Németországban félmillió jegyet rendeltek (She)
Megkezdődött a jegyárusítás a 2014-es brazíliai labdarúgó-világbajnokságra, s máris százezreivel érkeznek a jegyigénylések a FIFA-hoz. Németországban például tizenhat óra alatt félmillió tikettet igényeltek a szurkolók.
aug. 22
10:00
Fiorentina: hosszabbítottak a sikeredzővel (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) legutóbbi negyedik helyezettje, a Fiorentina meghosszabbította Vincenzo Montella vezetőedző szerződését.
aug. 22
10:02
Real Madrid: „Órák kérdése Bale bejelentése” - sajtóhír (She)
„Gareth Bale Real Madridba igazolásának hivatalos bejelentése csupán órák kérdése” – hangzott el a kijelentés a Cope rádióállomás El Partido de las 12 című műsorában. Az információ szerint a spanyol gigász és a Tottenham mindenben megegyezett a walesi szélső átigazolásáról.
aug. 22
10:04
Férfi kézi: Karabatic a nagy fogás, Ilics a 7., Császár a 11. (She)
A handball-planet.com kézilabdás szakportál összeállítást közölt az idei nyár átigazolási szezonjának legnagyobb fogásairól. A prímet a Pays d'Aix HandBallt elhagyó francia világklasszis, Nikola Karabatic vitte el, aki a Barcelonában folytatja pályafutását. Csakúgy, mint a lista negyedik helyezettje, a szintén világklasszis átlövő, Kiril Lazarov.
aug. 22
10:18
US Open: a 2006-os bajnok Sarapova mégsem indul (She)
Mégsem indul az idei US Openen Maria Sarapova, a 2006-os bajnok, aki harmadik kiemeltként vághatott volna neki a viadalnak. Az orosz teniszező vállsérülése nem jött teljesen rendbe, így kénytelen kihagyni a rangos versenyt.
aug. 22
10:20
BL: Nem erre számítottunk, de tilos letörni - Szalai Ádám (She)
Szalai Ádám, a Schalke magyar labdarúgója úgy véli: bár a PAOK elleni 1–1 nem a kívánt eredmény, a szerdai BL-selejtező után nem szabad utat engedni a negatív érzéseknek, mert az árthat a jövő heti görögországi visszavágónak, a továbbjutási esélyeknek.
aug. 22
10:36
Videó: új rendszerrel száll harcba a Pick Szeged a BL-ben (She)
Bár még egy hónapja sem tartózkodik Magyarországon Juan Carlos Pastor, a Pick Szeged kézilabdacsapatának edzője, kifejezetten pozitív benyomásokat szerzett eddig. Az NSO Tv interjújában a spanyol tréner elmondta, új játékszisztémát akar meghonosítani az együttesnél. A jelek szerint ez nem megy könnyen, de a BL-selejtezőre már össze kell állnia a csapatnak.
aug. 22
10:38
DVTK: Dudás, Kovács és Szivics áll a szurkolók rendelkezésére (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK vezetősége igyekszik minden kérdésben kielégítő választ adni szurkolóinak, akik viszont csütörtök délutánra demonstrációt szerveztek. A klub elöljárói, Dudás Hunor ügyvezető, Kovács Zoltán sportigazgató és Tomiszlav Szivics vezetőedző személyes találkozóra invitálja a drukkerek képviselőit.
aug. 22
11:12
Videó: mindenkit váratlanul ért, hogy eltűnt a baseball-labda (She)
Ritkán látható jelenet játszódott le a Chicago White Sox és a Kansas City Royals baseballmérkőzésen. Ervin Santana, a kansasiak dobója csapattársához, az elkapó Salvador Pérez felé dobta a labdát, ám a venezuelai csak hozzáért, nem tudta megfogni. A játékszer nagy sebességgel továbbrepült a fal irányába, ott azonban eltűnt az egyik résben. Egy pillanatra a támadók és a védők is megdöbbentek,…
aug. 22
11:12
Szalaiék a második félidő miatt bosszúsak, Wenger idegeinek jót tett a siker (Agroinform)
A Schalke 04 nem tudott előnyt kiharcolni a PAOK elleni visszavágóra, az Arsenal viszont átgázolt a Fenerbahcén.
aug. 22
11:30
Ezúttal Kolumbiába utazunk a haszonért (Agroinform)
48 órán belül két meccset játszik a La Equidad, a kevésbé fontosat valószínűleg lepasszolják.
aug. 22
12:06
Videó: a Fradi a Puskásban ünnepelte a vívóklasszist (She)
Az FTC–MTK örökrangadón Rédli András világbajnok párbajtőrözőnk is megjelent, mivel fanatikus Fradi-drukker. A pályára kisétálván a közönség nagy ovációval ünnepelte. A FradiMedia videója.
aug. 22
12:06
Benzema lett Wenger új célpontja, költenie kell az Arsenalnak (Agroinform)
Mondhatnánk, hogy 70 millió oka lehetne Arsene Wengernek arra, hogy megerősítse az Arsenalt.
aug. 22
12:24
Tömegsport: a sárkányhajótól a rúdtáncig minden kipróbálható (She)
A hagyományos sportágakon kívül igazi különlegességeket kipróbálhatnak az érdeklődők a Coca-Cola Testébresztő Női Mozgásfesztiválon. A rendező Magyar Szabadidősport Szövetség a hölgyeket és a szépkorúakat is átmozgatja szeptember 8-án és 9-én a budapesti Kopaszi-gáton. A rendezvény első napján a női sportfesztivált, a másodikon pedig a szépkorúak sportos napját bonyolítják le.
aug. 22
12:26
Gyász: korábbi főszerkesztőjét gyászolja a Nemzeti Sport (She)
Életének 85. évében, súlyos betegség után csütörtökön elhunyt Borbély Pál, a Nemzeti Sport korábbi lapigazgatója, főszerkesztője, futballrovat-vezetője és szakírója, egykori válogatott kosárlabdázó – tudatta a hírt a gyászoló család a Nemzeti Sport Online-nal.
aug. 22
12:42
Videó: a tv még csak a cserét jelezte, amikor piros lapot kapott (She)
Mindössze tíz másodpercet töltött a pályán Ante Rukavina a Dinamo Zagreb–Austria Wien (0–2) Bajnokok Ligája-selejtezőn. A horvát játékos a 71. percben lépett a pályára, ám néhány másodperc alatt kiállítást érően szabálytalankodott, és máris le kellett sétálnia a gyepről. Egyedülálló módon a képernyőkön egyszerre jelent meg a cserét jelző felirat és a játékvezető piros lapja.
aug. 22
12:42
Megbüntetik a Fradit, Kubatov kiakadt a szurkolókra (Agroinform)
Kiakadt a Csatáryt búcsúztató kemény magra Kubatov, az MLSZ szinte biztosan bünteti a Fradit az eset miatt.
aug. 22
13:00
Huszti és Szalai egymás ellen (Infostart)
"Magyar rangadóra" kerül sor a német labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában, ugyanis Huszti Szabolcs csapata, a Hannover a Szalai Ádámot foglalkoztató Schalke 04 együttesét látja vendégül.
aug. 22
13:00
Dopping: veszélyben Bolték, a WADA az olimpiáról is kizárathatja Jamaicát (She)
A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) figyelmeztette a jamaicai kormányt, hogy vizsgálja ki saját doppingellenőrző rendszerét. Amennyiben a szigetország nem tesz eleget a kérésnek, legvégső esetben versenyzőit akár kizárhatják a különböző megmérettetésekről – így akár az olimpiáról is.
aug. 22
13:02
Vízilabda: félezer gyermek pólózik egy teljes napon át (She)
Huszonnégy óra alatt 24 meccset játszik le pénteken és szombaton az a közel ötszáz gyermek- és serdülő sportoló, akik részt vesznek az 1 Nap Vízilabda elnevezésű tornán Budapesten.

Keresés