2013. július 30. kedd

júl. 30
3:06
Nemes bosszú a Szuperkupán - meccselemzés, Borussia Dortmund-Bayern München (Agroinform)
A Borussia Dortmund visszavágott a BL-döntőért Pep Guardiola bemutatkozó mérkőzésén a Bayernnak, s 4-2-re győzött.
júl. 30
6:42
Futsal: váltás a válogatott élén, spanyol tréner jöhet (She)
Három év után távozik Frank Tamás, a magyar futsalválogatott szövetségi edzője.
júl. 30
7:00
Videoton: Kleinheislernek itt a helye! - José Gomes (She)
José Gomes, a Videoton szakvezetője már januárban felfigyelt Kleinheisler László tehetségére, számára nem volt kérdéses, hogy a fiatal labdarúgót erre a szezonra már nem kölcsönzik vissza a Puskás Akadémiának.
júl. 30
7:00
A Debrecen kiütötte a Kaposvár csapatát (Behaviour)
A Kaposvár vasárnap este vezetést szerzett ugyan a DVSC otthonában, ám ez volt a csapat egyetlen értékelhető momentuma. Ezt követően emberhátrányba került és összeomlott, így végül súlyos vereséget szenvedett a labdarúgó NB I első fordulójában. A Debrecen viszont nagyon motivált volt, mindenképpen feledtetni akarta a Stromsgodset elleni hétközi kupakudarcot.
júl. 30
7:02
Hungaroring: taps, siker, nézőcsúcs (Behaviour)
Szinte mindenben a leget nyújtotta az elmúlt hétvégén a Hungaroring. A 28. alkalommal megrendezett Formula 1-es Magyar Nagydíj sok szempontból írt történelmet: nézőcsúcs és nézettségi rekord született, semmilyen rendbontás nem történt a versenyhétvége alatt, ráadásul a hazai nézők egyik kedvencét, Lewis Hamiltont immár negyedszer koronázták meg Mogyoródon. Egy kis visszatekintő szavakban és…
júl. 30
7:18
FTC: megtették az ajánlatot, a spanyol védő szívesen jönne (She)
A spanyol AS sportlap tudni véli, hogy a Ferencváros három évre szóló szerződést ajánlott David Mateosnak, a Real Madrid B labdarúgójának. A spanyolok így megerősítik a Nemzeti Sport Online tegnapi hírét, miszerint a védő szerződtetésére még mindig van esély a zöld-fehéreknél.
júl. 30
7:54
Légiósok: Pintér Ádám egyelőre a Zaragozával edz (She)
Pintér Ádám egyelőre a spanyol másodosztályú labdarúgó-bajnokság rajtjára készülő Zaragozával edz.
júl. 30
7:56
Profi ökölvívás: Erdei amerikai sztárbunyóssal csapna össze (She)
Úgy tűnik, hazánk legeredményesebb profi ökölvívója, Erdei Zsolt folytatni kívánja pályafutását, és a Gyenyisz Gracsov ellen elszenvedett szoros pontozásos veresége ellenére sem tett le Amerika meghódításáról.
júl. 30
8:30
Újpest: megérkezett a fiatal belga légiós - sajtóhír (She)
A belga l'avenir.net beszámolója szerint Simon Ligot, a Standard Liege labdarúgója vasárnap útra kelt Budapestre, hogy az Újpest kölcsönjátékosa legyen a 2013–2014-es idényben.
júl. 30
8:32
Videó: hatalmas fölény - így lett világbajnok Hosszú Katinka (She)
Mint arról beszámoltunk, Hosszú Katinka az első helyen végzett 200 méter vegyesen a Barcelonában zajló vizes-világbajnokságon. A finálé másik magyarja, Jakabos Zsuzsanna hatodik lett. Tekintse meg a döntőt!
júl. 30
8:48
Vizes-vb: nehéz meccs vár a férfipólósokra - program (She)
Női vízilabdázóink hétfői bravúrja után kedden Benedek Tibor férficsapatán a sor, hogy bejusson a vízilabda-világbajnokság elődöntőjébe. Ehhez 15.30-kor az eddig százszázalékos, a csoportkörben Montenegrót (6–4) és Spanyolországot (8–7) is felülmúló Görögországot kellene legyőzni. Az úszóprogramban délelőtt három magyar száll vízbe, az immár 200 vegyesen is világbajnok Hosszú Katinka mellett Biczó…
júl. 30
8:48
A londoni mumus spanyolokkal játszik a Merész-csapat a négy között (Agroinform)
Az olimpiai ezüstérmes spanyol csapattal találkozik a női válogatott a barcelonai világbajnokság szerdai elődöntőjében.
júl. 30
8:50
Borítékolható az Ajax bajnoki címe?! (Agroinform)
Ezúttal az Ajax vág neki a legjobb kerettel a holland bajnokságnak, amely csapat zsinórban a negyedik elsőségére készül.
júl. 30
9:06
Videó: szétlőtt plexi - a megváltozott Volán első vizes-jeges edzése (She)
Marty Raymond és Rob Pallin edzőpáros részvétele nélkül, tikkasztó hőségben kezdte meg jeges edzéseit a Sapa Fehérvár AV 19 jégkorongcsapata. A Krefeldbe szerződő Sofron István szinten tartás végett csatlakozott az együtteshez, s búcsúajándékként ripityára törte a plexit. Az NSO Tv-nek Benk András és Szirányi Bence beszélt az első tréningről.
júl. 30
9:24
Tenisz: a második kiemelt az első washingtoni kiesők egyike (She)
A második helyen kiemelt Sloane Stephens két játszmában kikapott az orosz Olga Pucskovától, így már az első fordulóban búcsúzott a washingtoni teniszverseny női egyesétől.
júl. 30
9:42
Újpest: a belga védő megegyezett a Sint-Truidennel? (She)
Sajtóhírek szerint a belga másodosztályú Sint-Truiden labdarúgócsapata szóban már mindenben megegyezett Naim Aarabbal, az Újpest FC védőjével. A 25 éves belga játékost hetek óta tesztelte a klub, és a jelek szerint szerződést is kínál neki.
júl. 30
9:42
Még Higuaínék nélkül verte Drogbáékat a Napoli - videó (Agroinform)
3-1-re győzött a Galatasaray ellen a Napoli a két csapat hétfő esti felkészülési mérkőzésén.
júl. 30
10:00
Videó: pazar emelés - Szalai Ádám duplája a Leipzig ellen (She)
Mint arról beszámoltunk, a Schalke a szünetben 2–1-re vezetett a Lokomotive Leipzig elleni felkészülési mérkőzésen (a végeredmény is ez lett). A gelsenkircheniek mindkét találatát Szalai Ádám szerezte. Íme a magyar légiós góljai!
júl. 30
10:02
Röplabda: a válogatott játékos visszatér a Kaposvárhoz (She)
Kétévi külföldi szereplés után visszatért a Fino-Kaposvár röplabdabajnok és kupagyőztes csapatába a válogatott Németh Ferenc.
júl. 30
10:04
Férfi kosárlabda: Somogyi hazatér, az Albánál folytatja? (She)
Fehérvárról a bajnoki cím után a vezetőedző Dzunics Braniszlav visszatért Paksra, míg a meghatározó játékosok közül sokan távoztak, és Damian Hollis maradása sem biztos. A magyar állampolgársággal is rendelkező amerikai kosaras is Olaszországba igazolhat.
júl. 30
10:18
Makkabia Játékok: 20 magyar érem Jeruzsálemben (She)
A magyar sportolók négy arany-, öt ezüst- és 11 bronzérmet szereztek a 19. Makkabia Játékokon Jeruzsálemben.
júl. 30
10:18
Húsz magyar érem a Makkabia Játékokon (Infostart)
A magyar sportolók négy arany-, öt ezüst- és 11 bronzérmet szereztek a 19. Makkabia Játékokon Jeruzsálemben.
júl. 30
10:18
Ajánlatot tett a Real Madrid hátvédjének a Ferencváros? (Agroinform)
Spanyolországi sajtóhírek szerint 3 évre a Fradiba szerződhet David Mateos, aki jelenleg Amerikában túrázik a Reallal.
júl. 30
10:20
Bp. Honvéd: a csapat korábbi olasz trénere nosztalgiázik (She)
Massimo Morales, a Bp. Honvéd labdarúgócsapatának korábbi vezetőedzője jelenleg a német harmadik ligás Stuttgarter Kickers vezetőedzője, ez azonban nem akadályozza meg abban, hogy szép szavakkal idézze fel a kispestieknél töltött időszakát.
júl. 30
10:36
Real Madrid: a Tottenham 145 millió eurót kér Bale-ért? (She)
Nem telik el nap úgy az angol és a spanyol sportsajtóban, hogy ne esne szó Gareth Bale és a Real Madrid közeledéséről. A keddi főcímek közül a madridi Marcáé a legérdekesebb: a lap szerint a Tottenham 145 millió eurót kér a walesi balszélsőért.
júl. 30
10:38
Európa-liga: Bognár Tamás újabb meccsen fújja a sípot (She)
A magyar labdarúgócsapatok már nincsenek versenyben a nemzetközi porondon, egy játékvezetőnk viszont érdekelt lesz az Európa-liga selejtezőjének harmadik fordulójában.
júl. 30
10:40
Videó: kiütés – így jutott a négy közé női pólócsapatunk (She)
Mint arról beszámoltunk, a magyar női vízilabda-válogatott bejutott az elődöntőbe a Barcelonában zajló vizes-világbajnokságon, miután a negyeddöntőben 5–1-es első negyedet és 7–1-es első félidőt követően négy góllal nyert (11–7) Hollandia ellen. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
júl. 30
10:54
Hosszú Katinka félelmetes: ma 200 gyorson remekelt (Infostart)
A tegnap este 200 vegyesen világbajnoki címet nyert Hosszú Katinka 1:56.73 perces idővel, a 2. legjobb idővel jutott be a 200 méteres gyorsúszás ma esti középdöntőjébe a barcelonai vizes-vb-n.
júl. 30
10:54
MU: a Real Madridtól érkezhet középpályás - sajtóhír (She)
Sajtóhírek szerint a Manchester United labdarúgócsapata a Real Madrid középpályását, Luka Modricot szeretné megszerezni. A The Times szerint az angol bajnoknak egyik elsődleges célpontját – Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Cesc Fabregas – sem sikerült átigazolnia, így a blancók horvát karmesterére irányította figyelmét.
júl. 30
10:54
Így lőtte Szalai a hétfői góljait - videó (Agroinform)
Amint arról beszámoltunk, a Schalke Szalai Ádám két góljával legyőzte a Lokomotive Leipziget felkészülési mérkőzésen.
júl. 30
10:56
A Ferrari és Montezemolo figyelmeztette Alonsót (Infostart)
Közleményben figyelmeztette kétszeres világbajnok pilótáját, Fernando Alonsót a Forma-1-es Ferrari istálló, s annak elnöke, Luca di Montezemolo, mivel a spanyol versenyző élesen kritizálta a csapatot és az idei autót a vasárnapi Magyar Nagydíj után.
júl. 30
10:56
Vizes-vb: Hosszú másodikként jutott tovább 200 gyorson (She)
Hosszú Katinka 1:56.73 perces idővel, a 2. helyen kvalifikálta magát a 200 méteres gyorsúszás ma esti középdöntőjébe a barcelonai vizes-vb-n.
júl. 30
11:12
Vizes-vb: Biczó a 9. legjobb idővel elődöntős 200 pillangón (She)
Biczó Bence 1:56.70 perces idővel, a 9. helyen kvalifikálta magát a 200 méteres pillangóúszás ma esti középdöntőjébe a barcelonai vizes-vb-n.
júl. 30
11:14
Atlétika: visszavonul a kétszeres vb-győztes hármasugró (She)
Befejezi versenyzői pályafutását Yargelis Savigne, a kubaiak szabadtéren kétszeres világbajnok hármasugrója.
júl. 30
11:30
Videó: megbüntetve - 44 mp után kiállították a svéd kapust (She)
A svéd másodosztályú labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában a Hammarby 3–0-ra nyert az Örgryte otthonában. A találkozón a hazaiak kapusa, Peter Abrahamsson érthetetlen mozdulatot tett: a felívelt labdához kiszaladt a tizenhatoson kívülre, ám ahelyett, hogy felugorva elfejelte volna, kézzel elöklözte. Jött is a piros lap, íme!
júl. 30
11:30
Sérülése ellenére Sarapova már a US Openre hangol (Agroinform)
Idén sem vállalja a torontói tornát Marija Sarapova, aki a US Open augusztusi rajtjáig fel akar épülni csípősérüléséből.
júl. 30
11:32
120 millió euró? Komolyan ér ennyit Gareth Bale? (Agroinform)
Bár tárgyalni fognak az átigazolásáról, messze nem száz százalék, hogy a walesi szélső csapatot válthat ezen a nyáron.
júl. 30
11:48
Roma: Totti egyelőre nem akar hallani az amerikai szálról (She)
Francesco Totti, a Roma vezéregyénisége újságírói kérdésre válaszolva elhessegette a gondolatot, hogy a tengerentúli profi labdarúgóligába, az MLS-be igazolna.
júl. 30
11:50
Vizes-vb: Kis Gergő a 22. helyen zárt 800 gyorson (She)
Kis Gergő 8:00.92 perces idővel, a 22. helyen zárta a 800 méteres gyorsúszás kedd délelőtti előfutamait, így nem jutott be a szám esti döntőjébe a barcelonai vizes-vb-n.
júl. 30
11:52
NS: mit gondol a magyar klubok gyenge kupaszerepléséről? (She)
Július végére a magyar futballklubok be is fejezték a nemzetközi kupaszereplést. Mit gondol a siralmas produkcióról? Szavazzon!
júl. 30
12:06
FTC: nem akarnak változtatni a Bayern miatt az ETO-meccsen (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros nem járul hozzá a Győri ETO elleni bajnoki mérkőzés időpontjának módosításához – közölte hivatalos honlapján a fővárosi klub.
júl. 30
12:08
Brazília: azonnali hatállyal kirúgták a bajnokcsapat edzőjét (She)
A tavalyi brazil labdarúgó-bajnokságot megnyerő Fluminense vezetői bejelentették, hogy azonnali hatállyal szerződést bontottak Abel Braga vezetőedzővel.
júl. 30
12:24
Dortmund: Mindent megteszek a klubért - Lewandowski (She)
Nem szerződhetett a Bayern Münchenhez Robert Lewandowski, a Borussia Dortmund lengyel futballistája, aki kijelentette: mindent meg fog tenni jelenlegi klubja sikeréért.
júl. 30
12:24
Egerszegi Krisztina nyomában a litván szupertini (Agroinform)
Hétfő este óta a fiatal, alig 16 éves Ruta Meilutyte nevétől hangos a barcelonai uszoda.
júl. 30
12:26
Hosszú gyorson menetel tovább, Kis Gergő nincs formában (Agroinform)
Három magyar próbálkozott a barcelonai vizes vb úszóversenyeinek harmadik napján, kedden a délelőtti selejtezőkben.
júl. 30
12:42
Honvéd: Tchamival szerződést bontottak a kispestiek (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd hivatalos honlapján tette közzé, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott Hervé Tchamival.
júl. 30
13:00
Videó: Balotelli sírva nevetett az edzésen bénázó El Shaarawyn (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan két válogatott játékosa, Mario Balotelli és Stephan El Shaarawy láthatóan jól szórakozott az edzésen. Egyensúlyozási gyakorlatokat kellett végrehajtani, ám El Shaarawy nem jeleskedett. Íme!
júl. 30
13:00
Sousa bosszúja, Hulk a kispadon - jönnek a BL-selejtezők (Agroinform)
Kedden a BL selejtezőjének 3. fordulójában 9 mérkőzést rendeznek, összeszedtük mi mindent érdemes tudni a játéknapról.
júl. 30
13:02
F1: Ez a Mercedes jobb, mint a McLarenjeim - Hamilton (She)
Lewis Hamilton a Magyar Nagydíj megnyerése után eleinte szerényen latolgatta a 2013-as idény hátralévő részének esélyeit, de az angol Independentnek adott interjújában már nem fogta vissza magát. Idei Mercedeséről például azt mondta, jobb, mint bármelyik McLarene.
júl. 30
13:04
Belgium: Köteles riválisa a horvát bajnokhoz került (She)
A belga élvonalbeli KRC Genk labdarúgócsapata egy évre kölcsönadta Grzegorz Sandomierskit a horvát bajnok Dinamo Zagrebnek. A lengyel válogatott kapus rutinszerzés céljából távozott.

Keresés