2013. július 26. péntek

júl. 26
0:09
Tenisz: Troickit doppingvétség miatt másfél évre eltiltották (She)
A Nemzetközi Teniszszövetség tájékoztatása szerint doppingvétség miatt tizennyolc hónapos eltiltást kapott Viktor Troicki. A 27 éves szerb teniszező az áprilisi monte-carlói versenyen nem adott vérmintát az ellenőröknek.
júl. 26
0:27
Kékszalag: Litkey Farkas tizenegyedszer (Infostart)
Izgalmas, szoros versenyben Litkey Farkas és csapata nyerte a 45. Kékszalag Laptop.hu Nagydíjat, ezzel 11. alkalommal diadalmaskodott a vitorlásversenyen.
júl. 26
0:27
NS: Webber-exkluzív; a Fradi harca; NB I-es melléklet (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.
júl. 26
2:15
Videó: Nagyon jó ilyen szurkolók előtt játszani - Kovács Péter (She)
A labdarúgó Európa-liga második selejtezőkörének visszavágóján a DVSC-Teva Nyíregyházán 3–0-s vereséget szenvedett a norvég Strömsgodsettől, így búcsúzott a további küzdelmektől. Az NSO Tv-nek Kovács Péter, a norvég csapat támadója elmondta, nem tervezi, hogy Magyarországon fejezné be pályafutását.
júl. 26
2:33
F1: a mezőnyből öten győztek nálunk (Blikk)
júl. 26
6:45
PSG: a távozó Leonardo miatt pontlevonás fenyeget (She)
Hárompontos felfüggesztett levonással sújtotta a francia élvonalbeli Paris Saint-Germaint a Francia Labdarúgó-szövetség (FFF), amiért a júliusban távozó sportigazgató, a brazil Leonardo még egy májusi bajnokin kakaskodott egy játékvezetővel.
júl. 26
7:06
Szerbia mumus maradt (Behaviour)
Kikapott a barcelonai vizes világbajnokságon a magyar férfi vízilabda-válogatott: Benedek Tibor szövetségi kapitány együttese három góllal maradt alul a szerbekkel szemben a szerdai csoportmeccsen. Ahhoz, hogy csoport másodikok legyünk, holnap Ausztráliát kellene legyőznünk.
júl. 26
7:08
Elrajtolt a Kékszalag vitorlásverseny (Behaviour)
Reggel kilenc órakor Balatonfüredről elrajtolt a 45. Kékszalag Laptop.hu Nagydíj Balaton-kerülő vitorlásverseny mezőnye. A szervezők tájékoztatása szerint 525 hajó - fedélzetükön összesen nagyjából 2500 résztvevővel - vágott neki a légvonalban 145 kilométeres táv leküzdésének. Ez azt jelenti, hogy nem dőlt meg a részvételi rekord, 2010-ben ugyanis 623 vitorlást regisztráltak.
júl. 26
7:10
Női pólóban háromból három a vizes-vb-n (Behaviour)
A brazilok (20-6) és az Eb-címvédő olaszok (10-4) után a csoportzáró mérkőzésen a kazahokat is könnyedén, 18-7-re győzte le a magyar női vízilabda-válogatott, és ezzel csoportjában az élen végzett a barcelonai vizes vb-n. Merész András együttese így hibátlan teljesítménnyel zárt a D jelű kvartett élén, és a szombati nyolcaddöntőben a britekkel találkozik.
júl. 26
7:12
Verbálisan verhetetlenek ligája (Behaviour)
Hiába a magyar futballcsapatok "gyalázatos" szereplése a nemzetközi kupaporondon, biztosak lehetünk abban, hogy a ma esti Pápa-Puskás Akadémia találkozóval (19 óra, tv: m1) egy "zseniális, fantasztikus, lüktető iramú" bajnokság veszi kezdetét. Ne legyenek kétségeink: az NB I-ből élők megint el akarják majd hitetni velünk, hogy amit látunk, az maga a megtestesült fejlődés. Mintha a valóság a szavak…
júl. 26
7:21
El: Nem sikerült pótolni Lanzafamét és Martínezt - Rossi (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, a labdarúgó Európa-liga második selejtezőkörének visszavágóján is kikapott a Budapest Honvéd a Vojvodinától, és 5–1-es összesítéssel búcsúzott a sorozattól. Marco Rossi elismerte, a szerb csapat minőségben egyértelműen föléjük nőtt, míg Marco Nikolics szerint már a meccs előtt látta a nyugalmat a játékosain.
júl. 26
7:42
Forróság és újítások Mogyoródon (Metropol)
A címvédő Sebastian Vettel a favorit, aki eddig még nem győzött a Magyar Nagydíjon.
júl. 26
7:57
FTC: még nem mondtak le Sno megszerzéséről (She)
Azok után, hogy Ulysse Diallo odakanyarította nevét ferencvárosi szerződésére, ötre gyarapodott az új zöld-fehér játékosok száma, de a mali támadó korántsem az utolsó, akit ezen a nyáron cserkészett be a népligeti (szak)vezetőség. Evander Sno megszerzéséről ugyanis továbbra sem mondtak le a Fradinál.
júl. 26
7:59
Haladás: titokzatos román válogatott támadó a képben (She)
A labdarúgó NB I rajtjára készülő Haladás csütörtöki szurkolói ankétján többek között elhangzott: elképzelhető, hogy a szombathelyiek egy gólerős román támadóval erősítenek.
júl. 26
8:00
Litkey Farkas megnyerte a Kékszalagot (Metropol)
Ezzel 11. alkalommal diadalmaskodott a vitorlásversenyen. Izgalmas, szoros verseny volt.
júl. 26
8:01
Magyar Nagydíj: a vonatbaleset áldozatai előtt tiszteleg a Lotus (She)
A Lotus-istálló hátsó légterelőjének átfestésével tiszteleg a csütörtöki spanyolországi vonatszerencsétlenség áldozatai előtt.
júl. 26
8:15
Inter: Moratti a lehetséges új tulajdonossal tárgyalt (She)
Csütörtökön Milánóban tárgyalt egymással Massimo Moratti, az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Internazionale elnöke, valamint Erick Thohir indonéz üzletember.
júl. 26
8:17
NFL: Ryan új szerződése - öt év, 103.75 millió dollár (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Atlanta Falcons szerződést hosszabbított első számú irányítójával, Matt Ryannel.
júl. 26
8:33
Tenisz: a tini megizzasztotta az első kiemelt Isnert (She)
Három kiemelt is búcsúzott az atlantai férfi tenisztornán a magyar idő szerint péntek hajnali programban, de az első kiemelt John Isner továbbjutott – ha nem is könnyen.
júl. 26
8:35
Vizes-vb: a férfipólósok 10:50-től játszanak Ausztráliával (She)
A Benedek Tibor szövetségi kapitány által irányított magyar vízilabda-válogatott a Barcelonában zajló vizes-világbajnokságon ma 10:50 órától játszik Ausztrália ellen a férfitorna csoportkörének harmadik fordulójában. Miután mindkét együttes egy győzelemmel (Kína) és egy vereséggel (Szerbia) áll, így a tét csoport második helye. A találkozót a Nemzeti Sport Online élőképes, folyamatosan…
júl. 26
8:51
NB I: szezonkezdés az újonc PAFC pápai vendégjátékával (She)
Az újonc Puskás Akadémia pápai vendégjátékával kezdődik ma este 19 órától az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2013–2014-es idénye. A felcsútiak szereplését nagy várakozás előzi meg, miként az előző kiírásban a kiesés elől az utolsó fordulóban megmenekülő Lombardét is: mire jutnak egymás ellen, illetve a szezonban? A találkozót a Nemzeti Sport Online hagyományos online tudósításban közvetíti!
júl. 26
9:09
PAFC: Bravúr lenne a bennmaradás - Benczés (She)
Benczés Miklós, a labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia vezetőedzője csapata honlapján értékelte esélyeiket a Lombard Pápa elleni mai bajnoki rajt előtt.
júl. 26
9:11
Videó: NB I-es rajt - Mancini fiától Juhász végleges döntéséig (She)
A labdarúgó NB I-es szezont felvezető sorozatunk negyedik részében a Győrnél, a Debrecennél, a Videotonnál és a Honvédnál néztünk szét. A videóból kiderül, melyik csapat milyen elvárásokat támaszt az új idény felé, valamint hogyan értékelik a maguk mögött hagyott felkészülési időszakot.
júl. 26
9:13
Zaragoza: Pintérnek egyelőre csak magyar ajánlatai vannak (She)
Az El Periódico de Aragón információja szerint a spanyol labdarúgó-bajnokság másodosztályába kieső Zaragozából elvágyódó Pintér Ádámnak egyelőre csak Magyarországról vannak ajánlatai, de a labdarúgó nem szeretne hazatérni, így tovább folyik a klubkeresés.
júl. 26
9:24
Rossinak hiányzik Lanzafame és Martinez (Agroinform)
A Budapest Honvéd kettős vereséggel, 1-5-ös összesítéssel búcsúzni kényszerült az Európa Ligától.
júl. 26
9:27
Világjátékok: Jacques Rogge is beszédet mondott a megnyitón (She)
A hivatalos megnyitóval megkezdődtek a IX. világjátékok küzdelmei. A kolumbiai Cali városában augusztus 4-ig 100 ország versenyzője vesz részt a nem olimpiai sportágak seregszemléjén. A világjátékok rangját mi sem jelzi jobban, mint az, hogy a megnyitón beszédet mondott Jacques Rogge is. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke a sport tisztaságára, a sportszerűségre és a toleranciára hívta fel a…
júl. 26
9:29
Videó: üvegzseb - mit csinál az elnök a Libertadores-éremmel? (She)
Érdekes felvétel látott napvilágot a Libertadores-kupa éremátadásáról. A kamerák rögzítették, ahogy a Kolumbiai Labdarúgó-szövetség elnöke, Luis Bedoya összehajtja, majd mintha el akarná tenni az érmet. Íme!
júl. 26
9:31
Izrael: szép Hrepka-gól a hollandiai edzőtáborban (She)
Hrepka Ádám is gólt szerzett azon a csütörtöki felkészülési mérkőzésen, amelyet csapata, az izraeli labdarúgó-bajnokság rajtjára készülő Bnei Jehuda 5–0-ra megnyert a holland Vitesse utánpótláscsapata ellen.
júl. 26
9:45
MTK: Váratlanul ért Tischler Patrik távozása - Garami (She)
Mint arról tegnap beszámoltunk, Tischler Patrikot kivásárolta a Puskás Akadémia FC az MTK-tól. Domonyai László szerint korrekt ajánlatot kaptak a PAFC-tól, míg Garami Józsefet váratlanul érte a támadó távozása.
júl. 26
10:00
Az időmérőn múlik Räikkönen esélye - beharangozó (Agroinform)
Ha az időmérőn jól megy a Lotus, Räikkönen a futam esélyese, egyébként a Red Bullal kell számolni. Előzetes.
júl. 26
10:03
"Igazából nem jött össze semmi" - kupabúcsú után (Infostart)
Természetesen csalódottan értékelte a csütörtöki Európa Liga-selejtezős búcsút Kondás Elemér, a Debrecen, valamint Marco Rossi, a Budapest Honvéd labdarúgócsapatának vezetőedzője.
júl. 26
10:03
Terepfutás: „kéktúrás” magyarok a magashegyi Eb-n (She)
Magashegyi terepfutó Európa-bajnokságot rendeznek a hét végén, hazánkat idén először egy erős, alföldön és középhegységekben edződött csapat képviseli, amely reményeink szerint ebben a speciális szakágban felveszi a versenyt a kontinens legjobbjaival.
júl. 26
10:05
F1: Magyar Nagydíj, 1. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Újra Magyarországra érkezett a száguldó cirkusz mezőnye: péntektől vasárnapig a Magyar Nagydíj kerül a hírek középpontjába. Ami biztos, hogy a Hungaroringen debütálnak a Pirelli új gumijai, kérdés, a várható nagy hőségben kinek jön majd ki jobban a lépés, folytatódik-e a Red Bull szárnyalása?
júl. 26
10:07
PSG: „A Napoli elképesztő ajánlatot tett Verrattiért” (She)
Ügynöke szerint elképesztő ajánlatot tett Marco Verrattiért, a Paris Saint-Germain labdarúgójáért a Napoli. A középpályás megszerzése azonban így sem lesz egyszerű az olaszoknak, mivel a játékost a PSG is megtartaná.
júl. 26
10:21
Videó: baleset - C. Ronaldo eltörte egy kisfiú kezét (She)
Mint arról beszámoltunk, győzelemmel debütált a spanyol Real Madrid labdarúgócsapatának kispadján Carlo Ancelotti. Az olasz vezetőedző által irányított együttes az angol másodosztályú AFC Bournemouth ellen nyert 6–0-ra. A találkozón Cristiano Ronaldo egy elrontott szabadrúgással eltalálta egy 11 éves fiú kezét, ami az erős lövés következtében eltört. A portugál sztár a mérkőzés után…
júl. 26
10:23
Dortmund: törölték a programból Götze búcsúztatását (She)
A botrányos jelenetektől tartva törölte szombati programjából Mario Götze hivatalos búcsúztatását a Borussia Dortmund vezérkara, így szombaton „csak" a Bayern München elleni Szuperkupa-mérkőzést rendezik meg a Signal Iduna Parkban.
júl. 26
10:24
Vettel: "Nincs itt semmilyen átok!" (Behaviour)
A világ egyik legnépszerűbb sportága, a Formula-1 az idén immár 28. alkalommal látogat hazánkba. A világbajnokságban ugyan jelentősnek mondható előnnyel vezet Sebastian Vettel és a Red Bull, ám messze még a vége, így a nyári szünetet fölvezető Magyar Nagydíjon fordulhat a kocka. Vajon mit várnak maguktól a győzelemre esélyes pilóták?
júl. 26
10:36
Kicsit sárga, kicsit savanyú, de a miénk - III. rész (Agroinform)
Többrészes felvezetősorozatunk harmadik felvonásában sportfogadási szempontból vizsgáljuk az NB I-et.
júl. 26
10:39
Barca: Gerardo Martino már a klubház előtt pózolt (She)
Csütörtök délután fél hat előtt érkezett meg Barcelonába a futballcsapat új vezetőedzője, Gerardo „Tata” Martino, ma egytől pedig sajtótájékoztató keretében hivatalosan is bemutatják.
júl. 26
10:41
Hollandia: megpróbálta eladni Némethet, dühöng a Roda (She)
Peter Gerards volt a legfőbb jelölt a holland élvonalbeli Roda technikai igazgatói posztjára, ám az 57 éves szakember esélyei jelentősen csökkentek, miután Németh Krisztiánt, az együttes magyar támadóját megpróbálta „rásózni" a NEC Nijmegenre.
júl. 26
10:43
Férfi kosár: tragikus baleset részese volt a Kaposvár edzője (She)
Autóbalesetet szenvedett Fekete Ádám, a legutóbbi szezonban bajnoki negyedik Kaposvár férficsapatának vezetőedzője.
júl. 26
10:45
Videoton: Szeretnénk nagyot alkotni a szezonban - Kovács I. (She)
Kovács István, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton középpályása csapata honlapjának, a vidi.hu-nak elmondta: a 2013–2014-es bajnoki szezont szeretnék győzelemmel kezdeni.
júl. 26
10:54
Miriuta sikeres bemutatkozására fogadunk (Agroinform)
A román élvonal 2. fordulójának pénteki mérkőzésén az újonc Corona Brasov a Ceahlaul otthonába látogat.
júl. 26
10:57
Vizes-vb: a szerb férfipólósok héttel győzték le Kínát (She)
A Barcelonában zajló vizes-világbajnokság férfi pólótornáján a csoportkör harmadik, utolsó fordulójában Szerbia a papírformának megfelelően legyőzte Kínát, így a mieinkkel azonos csoportban lévő együttes pontveszteség nélkül végzett a C-csoport első helyén. Kína pontot sem szerezve lett negyedik. A 10.50-kor kezdődő Magyarország–Ausztrália összecsapás tétje a csoport második helye, a…
júl. 26
10:59
Vizes-vb: magyar-ausztrál férfi vízilabdameccs az NSO-n! (She)
A Benedek Tibor szövetségi kapitány által irányított magyar vízilabda-válogatott a Barcelonában zajló vizes-világbajnokságon ma 10.50-től játszik Ausztrália ellen a férfitorna csoportkörének harmadik fordulójában. Miután mindkét együttes egy győzelemmel (Kína) és egy vereséggel (Szerbia) áll, így a tét a csoport második helye.
júl. 26
11:01
Férfi kosár: Ivkovics 12 fősre szűkítette a válogatott keretét (She)
A felkészülés hajrájához érkezett a magyar férfi kosárlabda-válogatott. A Fehéroroszország és a Szlovákia elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő csapat péntektől vasárnapig Szombathelyen vesz részt a Pannon-kupán, amelynek keretében Montenegró és Ausztria ellen gyakorolhat utoljára élesben az augusztus 1-jén sorra kerülő minszki selejtezőre.
júl. 26
11:03
Videó: utolsó erejével sétált végig a pálya szélén a szurkoló (She)
Megtartotta első edzését a Feyenoord labdarúgócsapata. Régi hagyomány a szurkolók körében, hogy tömegesen vonulnak ki a szezon első tréningjére. Most azonban nem minden a csapatról szólt, hanem annak egyik haldokló drukkeréről. Az 54 éves, súlyos beteg Rooie Marckhoz a Feyenoord labdarúgói egyenként mentek oda, megölelték, és biztatták. Három nappal az első edzés után Rooie elhunyt.
júl. 26
11:15
Úszás: Gyárfás Tamást a FINA alelnökévé választották (She)
Betetőzte Gyárfás Tamás a barcelonai sportdiplomáciai sikersorozatot. Pénteken, a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) kongresszusán a Magyar Úszószövetség elnökét a 203 tagországot felvonultató szervezet alelnökének választották, egyhangú szavazással.
júl. 26
11:17
Lombard: Ez nem egy játék, csinálni kell, amit mondok - Tóth (She)
Tóth Bálint, a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa vezetőedzője legutóbbi interjújában beszélt csapata felkészüléséről, az átigazolási időszakról és a Puskás Akadémia elleni bajnoki rajtról is.
júl. 26
11:33
Ciprus: a román klubelnök nagy álma volt a drága Leandro (She)
A román élvonalbeli Astra Giurgiu labdarúgócsapata csütörtökön idegenbeli győzelmével (2–1) kiejtette az Omonia Nicosiát az Európa-liga selejtezőjéből. Az Astra klubelnöke, Dinu Gheorghe a meccs előtt elmondta: a nyáron a ciprusi csapat három játékosát is szerette volna átigazolni.

Keresés