2013. július 3. szerda

júl. 3
0:21
FTC: Moniz visszahozná az időt, amikor a Fradi topcsapat volt (She)
Ahogy arról korábban beszámoltunk, meghosszabbította szerződését a Ferencváros NB I-es labdarúgócsapatának vezetőedzője, Ricardo Moniz. A holland szakember a fradi.hu-nak nyilatkozva elmondta: a jövőben eredményességben is többet vár csapatától.
júl. 3
4:51
70 milliós álomautót vezet Szalai (Blikk)
Gelsenkirchen ­– Szerelem első látásra. Szalai Ádám (25) fogalmazott így, amikor megpillantotta az egyik ismerősénél a Wiesmann GT MF5 kocsicsodát.
júl. 3
6:39
Férfi kézi: a legjobb nyolcba vágynak az U21-esek a vb-n (She)
Debreczeni Dávid az U21-es kézilabda-válogatott tagjaival szinte a klubszezon lezárulta óta folyamatosan edz. A fiúk hamarosan Boszniába utaznak, ahol július 14. és 28. között rendezik meg az U21-es világbajnokságot. A Magyar Kézilabda-szövetség a csoportból való továbbjutást várja el, de Debreczeni és csapattársai még magasabbra teszik a lécet, szeretnének a legjobb nyolcba kerülni.
júl. 3
6:57
Haladás: meghosszabbította szerződését a fiatal kapus (She)
Meghosszabbította június 30-án lejáró szerződését a Haladás kapusa, Mursits Roland – adta hírül a labdarúgó NB I rajtjára készülő szombathelyi futballklub hivatalos honlapja.
júl. 3
7:06
FIA: jöhet a gumiteszt! (Behaviour)
Úgy tűnik, lassan már nem telik el futam a Formula 1-ben anélkül, hogy a hírek középpontjában ne a Pirelli legyen. Igaz, a múlt hétvégi Brit Nagydíjon olyan mértékben vált veszélyessé az olasz gyártó által szállított abroncs - négy bal hátsó defekt (Lewis Hamilton, Felipe Massa, Jean-Eric Vergne és Sergio Perez autóján), a futófelület gyors kopása -, hogy a versenyzők és a csapatok is komolyan…
júl. 3
7:08
Újabb korábbi bajnok búcsúja Wimbledonban (Behaviour)
Úgy tűnik, a tegnapi sem volt kivételes nap az idei harmadik Grand Slam-tornán, azaz a női negyeddöntőkben ezúttal sem a szakemberek által esélyesebbnek vélt játékosok jutottak be a legjobb négy közé. Mondjuk az, hogy sem amerikai, sem kínai, sem pedig orosz vagy fehérorosz játékos nincs az elődöntőben, az két hete még szinte elképzelhetetlen lett volna.
júl. 3
7:10
Fiatalok helyett a pilóták tesztelnek (Behaviour)
Úgy tűnik, a Silverstone-ban tapasztaltak nagyon gyorsan cselekvésre késztették az érdekelteket. Az F1-es Brit Nagydíjon immár kijelenthető, csődöt mondott a Pirelli, és a sorozatos defektek, illetve a gumik futófelületének rendkívül gyors kopása szinte életveszélybe sodorta a több alkalommal is háromszáz felett száguldó pilótákat.
júl. 3
7:12
Kamuti Jenő: "Egy aranyban hiszek!" (Behaviour)
Lassan már csak egy hónap van hátra a budapesti vívó-világbajnokságig, melynek szervezésében ismét jelentős szerepet vállal az örökifjú dr. Kamuti Jenő. A már 76 éves, korábbi világbajnok tőrvívónk az 1959-es vb-n versenyzőként, az 1975-ösön versenyzőként és szervezőként, az 1991-esen a Magyar Vívó Szövetség elnökeként és főszervezőként volt jelen, most a szervező bizottság és a Directoire…
júl. 3
7:14
Eladó az egész futballvilág (Behaviour)
Éppen csak elkezdődött és augusztus 31.-ig tart az átigazolási időszak a nemzetközi labdarúgásban, s noha néhány nagy transzfer (Falcao, Neymar) láttán már most a szemünket dörzsöljük, a java még hátra van. De annyi már most is látszik, hogy a tendencia tartós, ezúttal is az arab és az orosz milliárdosok, klubtulajdonosok költik a legtöbb pénzt játékosvásárlásra. Vajon miért éppen ők?
júl. 3
7:51
DVTK: a kettős lábtörés és a fájdalom a múlté, újra edzésben (She)
Nem érzett fájdalmat első felkészülési mérkőzésén Csirszki Martin, aki hét hónappal a kettős lábtörése után immár teljes erővel készül a Diósgyőri VTK-val a labdarúgó NB I közelgő rajtjára.
júl. 3
7:53
Női kézi: Hajdu János pótolhatja Böhn kapitányt (She)
A Nemzeti Sport információi szerint Hajdu János pótolhatja a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitányát, Karl Erik Böhnt, aki már biztosan nem lesz ott a válogatott kispadján a decemberi szerbiai vb-n.
júl. 3
8:30
Hosszú Katinka a világbajnokság után férjhez megy (Agroinform)
A világbajnok úszónő a barcelonai vébé után összeházasodik amerikai szerelmével, egyben edzőjével, Shane Tusuppal.
júl. 3
8:45
NB II: a Szpari fél év után nem hosszabbít Bodnár Lászlóval (She)
Nem marad a Nyíregyháza NB II-es labdarúgócsapatánál Bodnár László, a télen Pécsről szerződtetett korábbi válogatott védő.
júl. 3
8:48
A Fradi a legfontosabb állomás edzői karrieremben - Moniz (Agroinform)
Meghosszabbította szerződését a Ferencvárossal Ricardo Moniz, a labdarúgócsapat vezetőedzője.
júl. 3
8:50
Hosszabbított a Haladás kapusa (Agroinform)
Három évvel meghosszabbította június 30-án lejáró kontraktusát a Haladás kapusa, Mursits Roland.
júl. 3
8:54
Yohan Blake nélkül, de világsztárokkal (Metropol)
Az olimpiai és világbajnok Carmelita Jeter is indul a Gyulai István Emlékversenyen.
júl. 3
9:03
NB II: korábbi élvonalbeli támadóval erősít a Várda (She)
Dusan Pavlov személyében megvan a labdarúgó NB II-ben induló Várda SE első új igazolása. A szerb csatár mellett tucatnyi labdarúgó érkezhet.
júl. 3
9:06
Nyolc évet hosszabbított a Pittsburgh legjobb védője (Agroinform)
Kris Letang, a szezon legponterősebb hátvédje (5 gól, 33 gólpassz) 58 millió dollárt fog keresni 2021-ig.
júl. 3
9:39
Program: lesz Fradi-Vasas, pályán az ETO és a DVTK (She)
A labdarúgó NB I rajtjára készülő csapatok nemzetközi és hazai ellenfelekkel is játszanak szerdán felkészülési mérkőzést. A külföldi bajnokságok ráhangoló időszaka is zajlik, sőt lesz egy mérkőzés az Európa-liga selejtezőjében is.
júl. 3
9:41
Videoton: Szekeres Adrián először lehet kezdő az El-ben (She)
Marco Caneira eltiltása miatt először bizonyíthat kezdőként az Európa-liga küzdelmeiben az élvonalbeli Videoton labdarúgócsapatának hátvédje, Szekeres Adrián, aki cseppet sem izgul, és kettős győzelmet vár a montenegrói Mladost Podgorica ellen.
júl. 3
9:42
Hamilton újra gödörben, szakított popsztár kedvesével (Agroinform)
A Forma-1-es pilóta és az énekesnő Nicole Scherzinger útjai nem először váltak szét, ezúttal végleges a szakítás.
júl. 3
9:57
Videoton: Szekeres Adrián először lehet kezdő az El-ben (She)
Marco Caneira eltiltása miatt először bizonyíthat kezdőként az Európa-liga küzdelmeiben az élvonalbeli Videoton labdarúgócsapatának hátvédje, Szekeres Adrián, aki cseppet sem izgul, és kettős győzelmet vár a montenegrói Mladoszt Podgorica ellen.
júl. 3
9:59
Milan: Robinho egyre közelebb korábbi klubjához (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan brazil támadója, Robinho egyre közelebb korábbi klubjához, a Santoshoz.
júl. 3
10:15
Bp. Honvéd: megvan az El-selejtezőre utazó 19 fős keret (She)
A Budapest Honvéd 19 fős kerettel indult útnak Podgoricába, a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének Cselik Niksics (montenegrói) elleni első mérkőzésére.
júl. 3
10:36
Debrecen női kézilabdacsapata marad az élvonalban (Agroinform)
A DVSC-Fórum a második vonalból feljutó, ám attól visszalépő szekszárdiak helyén tarthatja meg NB I-es tagságát.
júl. 3
10:38
Visszatért a pályára a diósgyőri tehetség (Agroinform)
A DVTK 18 éves középpályása, Csirszki Martin fél évvel kettős lábtörése után ismét pályára léphetett.
júl. 3
10:40
Csak papíron csukhatják le Szepesi Nikolett zaklatóját (Agroinform)
Az ügy elévülése miatt nem kellene a rács mögé vonulnia Bacsa Istvánnak, a Bp. Spartacus egykori masszőrjének.
júl. 3
10:42
Közel a döntőhöz a paraguayi Olimpia (Agroinform)
A paraguayi Olimpia 2-0-ra legyőzte a vendég kolumbiai Santa Fe együttesét a dél-amerikai kupasorozat elődöntőjében.
júl. 3
10:51
Messi és Neymar párbajozott (Infostart)
Lionel Messi és barátaiból álló csapat 8-5-re legyőzte a Neymar köré szerveződött együttest limai jótékonysági labdarúgó-mérkőzésen. A perui összecsapást a szervezők az óriások párbajaként harangozták be.
júl. 3
10:51
Világjátékok: személycsere után bizakodnak a siklóernyősök (She)
A kezdeti nehézségek ellenére jó előjelekkel készülnek a siklóernyősök a világjátékokra. A nem olimpiai sportágak világversenyére kvalifikációt szerzett magyar indulók közül Tóth Zsuzsanna egészségügyi okokra hivatkozva visszalépett, helyét Bolyán Anikó vette át a csapatban. A sportágban a magyar színeket így Bolyán Anikó és Kaszás Sándor képviseli majd Kolumbiában. A két válogatott versenyző a…
júl. 3
10:53
ETO: a Lázok-csere Dudáson múlik, a kameruni sokba kerül (She)
A Győri ETO két hét múlva fogadja a Maccabi Tel-Avivot a BL-selejtező 2. fordulójában, tehát szorítja a vezetőket az idő, ezért nem csoda, hogy minden nap tárgyalással telik a magyar bajnoknál. A Nemzeti Sport Online információja szerint az egyik kiszemelt az Admira Wacker kameruni középpályása, Patrick Mevoungou, akiért azonban egyelőre túl sokat kérnek. A paksi Lázok János szerződése pedig…
júl. 3
10:54
Messi és barátai legyőzték Neymar csapatát (Agroinform)
Lionel Messi és barátaiból álló csapat 8-5-re legyőzte a Neymar köré szerveződött gárdát a limai jótékonysági meccsen.
júl. 3
10:55
Labdarúgás: Messi és barátai legyőzték Neymar csapatát (She)
Lionel Messi és barátaiból álló csapat 8–5-re legyőzte a Neymar köré szerveződő együttest a limai jótékonysági labdarúgó-mérkőzésen.
júl. 3
10:57
Izrael: Hrepka Ádám sorsáról szavaztatják a szurkolókat (She)
Az izraeli labdarúgó-bajnokság élvonalában legutóbb a negyedik helyen végző Bnei Jehuda hivatalos honlapjának pillanatnyi szavazása Hrepka Ádám további sorsáról szól.
júl. 3
11:00
Messi és barátai legyőzték Neymar csapatát (Metropol)
A Limában rendezett jótékonysági mérkőzést 30 ezren nézték a helyszínen, volt olyan néző, aki 9000 solt (718 ezer forint) fizetett a jegyért.
júl. 3
11:09
Férfi kézi Eb: a spanyolok ellen kezd a Mocsai-csapat (She)
Július 1-jétől indult el a nemzetközi jegyértékesítés a 2014-es dániai férfi kézilabda Európa-bajnokságra. Az EHF közben nyilvánosságra hozta a menetrendet, a Mocsai Lajos vezette magyar válogatott a B-csoportban a spanyolok ellen kezd, majd Izland ellen folytatja, végül a norvégokkal zár. Az első három helyezett folytathatja a középdöntőben.
júl. 3
11:12
A Honvéd 29 játékossal utazott Montenegróba (Agroinform)
A bajnoki harmadik Budapest Honvéd a Cselik Niksics kezdi meg szereplését az Európa Liga 2013/14-es szezonjában.
júl. 3
11:27
Mezőkövesd: Németh és Gévay is aláírt az újonchoz (She)
Mint arról korábban már beszámoltunk, Németh Norbert és Gévay Zsolt is a labdarúgó NB I-be feljutó Mezőkövesd igazol. A két futballistának végül sikerült megállapodnia a klubbal, előbbi egy, utóbbi három évre írt alá.
júl. 3
11:29
Újpest: Barczi Dávid Pakson szerepel próbajátékon (She)
Barczi Dávid, az Újpest labdarúgója a lila-fehér klub engedélyével Paksra utazott, ahol próbajátékon vesz részt.
júl. 3
11:48
Újabb francia tehetség az Arsenalnál (Agroinform)
Az Arsenal hivatalosan megerősítette, hogy hosszú távú szerződést kötött Yaya Sanogóval.
júl. 3
11:50
Újabb szerb játékosok Diósgyőrben (Agroinform)
Zoran Kostic középpályásként bevethető, míg Nenad Rajic kapusposzton bizonyíthat a szakmai stábnak.
júl. 3
11:52
Barczi Dávid Pakson próbázik (Agroinform)
Az Újpest középpályása, Barczi Dávid vasárnapig a Paks csapatánál szerepel próbajátékon.
júl. 3
11:54
Allen, West, Webster és Budinger sem kér a többi csapatból (Agroinform)
Tony Allen, David West, Martell Webster és Chase Budinger is korábbi kenyéradójával állapodott meg.
júl. 3
12:03
Dortmund: a BL-döntősnél folytatja a gaboni gólvágó? (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Dortmund sajtóhírek szerint közel áll hozzá, hogy megszerezze a Saint-Étienne 24 éves gaboni gólvágóját, Pierre-Emerick Aubameyangot.
júl. 3
12:05
Kézilabda: 13 pályázó a 2019-es férfi és női vb-re (She)
A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) közzétette pályázatát a 2019-es férfi és női világbajnokság rendezési jogára, előbbi esetében eddig hét, utóbbinál hat szövetség jelentkezett, hárman mind a két tornára kandidálnak. A férfi vb-re Dánia, Németország, Macedónia, Norvégia, Lengyelország, Szlovákia és Svédország, a nőire Japán, Macedónia, Norvégia, Szlovákia, Tunézia és Ukrajna jelentkezett.
júl. 3
12:06
Vajkezű hátvéddel igyekszik a rájátszásba a Timberwolves (Agroinform)
Kevin Martin négy évre kötelezte el magát a Minnesota Timberwolveshoz.
júl. 3
12:07
Lombard: Olaszországot is megjárt védő érkezhet (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a legutóbb az Egri FC-ben futballozó védő, Preklet Csaba is szerepel a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa kiszemeltjei között.
júl. 3
12:08
Németh, Balajti és Gévay Mezőkövesden folytatja (Agroinform)
Újabb rutinos labdarúgók állapodtak meg a Mezőkövesd Zsóry csapatával.
júl. 3
12:21
DVTK: újabb külföldi próbajátékosok érkeztek (She)
A középpályás, Zoran Kosztics és a kapus, Nenad Rajics személyében két új próbajátékost is tesztel a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK szakmai stábja.
júl. 3
12:24
Megoldódott a Bledsoe-ügy (Agroinform)
A Los Angeles Clippers tehetséges irányítója a Phoenix Sunsban folytatja pályafutását.

Keresés