2013. július 29. hétfő

júl. 29
6:42
Tenisz: Cibulková legyőzte A. Radwanskát a döntőben (She)
A harmadik kiemel Dominika Cibulková 3:6, 6:4, 6:4-re legyőzte az elsőként rangsorolt lengyel Agnieszka Radwanskát a stanfordi kemény pályás női teniszverseny döntőjében. A 24 éves szlovák játékos pályafutása harmadik WTA-tornagyőzelmét aratta.
júl. 29
7:06
Hamilton végzett az élen (Behaviour)
Pályafutása során negyedszer nyert futamot a Hungaroringen Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája, aki a 28. Forma-1-es Magyar Nagydíjon aratott rajt-cél győzelmével beállította a Mogyoródon szintén négyszer diadalmaskodó hétszeres világbajnok Michael Schumacher rekordját.
júl. 29
7:08
Szuper volt a német Szuperkupa (Behaviour)
Az előző idényben a Bayern Münchennel szemben minden fronton alulmaradó Borussia Dortmund nyerte a német labdarúgó Szuperkupát, miután szombat este 4-2-re verte a Jupp Heynckesszel triplázó, a szakembert a nyáron Pep Guardiolára cserélő bajor együttest.
júl. 29
7:10
Szilágyitól aranyat várnak a vívó-vb-n (Behaviour)
Bő egy hét múlva kezdetét veszi az idei év egyik legrangosabb hazai rendezésű sporteseménye a budapesti vívó-világbajnokság. A nevezés lezárult, és egy híján száz ország versenyzői lépnek majd pástra augusztus 5. és 12. között a Syma Csarnokban megrendezésre kerülő viadalon.
júl. 29
7:12
Hosszú Katinka a 200 vegyes favoritja (Behaviour)
Az eredeti lajstromban nem szereplő Verrasztó Evelyn "utónevezésével" a 100 méter női pillangón is indult magyar vasárnap, a barcelonai vizes világbajnokság úszóversenyeinek nyitónapján, amelynek délelőtti selejtezőiben így hatan álltak rajthoz, s négyen jutottak tovább közülük. Kapás Boglárka ráadásul országos csúccsal tette ezt 400 méter gyorson.
júl. 29
7:14
Rich Chernomaz: lelép a nagy generáció (Behaviour)
Június közepén hároméves szerződést kötött a Magyar Jégkorong Szövetséggel Rich Chernomaz, amelynek értelmében a felnőtt és az U20-as válogatottnak is ő lesz a szövetségi kapitánya. A kanadai szakember még megbízott kapitányként vb-bronzéremig vezette a nemzeti csapatot, melyet a következő időszakban újjáépít, hogy pár év múlva ismét az A-csoportot ostromolhassuk.
júl. 29
7:16
Pintér kikelt a nyitányon (Behaviour)
A magyar kupacsapatok siralmas európai mutatványa nemigen kedvezett az NB I nyitányának. Lassú, unalmas játék, visszafogott látogatottság, ellenben annál nagyobb "arcoskodás" jellemezte az első fordulót.
júl. 29
7:36
Honvéd: nem hosszabbított Délczeg, átadólistára került (She)
Debreceni András, a labdarúgó NB I-ben szereplő Bp. Honvéd korábbi középső védője nem hosszabbította meg szerződését, ezért tavaly októbertől nem számítottak rá az első csapat keretében, de a játékosnak a nyárig kellett várnia.
júl. 29
8:30
Zaragoza: megszüntetnék a 150 milliót kereső Pintér szerződését (She)
Spanyol sajtóhírek szerint a Real Zaragoza továbbra is azon dolgozik, hogy új csapatot találjon Pintér Ádámnak és több társának, és a spanyol élvonalból kieső klub meg szeretné szüntetni a játékosok szerződését.
júl. 29
8:30
Forma 1-es pilóta zenélt Budapesten - fotó (Agroinform)
Giedo van der Garde, a Caterham csapat versenyzője keverte a zenét a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace-ban
júl. 29
8:48
Tenisz: az olasz menetelőnek most a „hármasugrás” sikerült (She)
Nincs változás a férfi teniszezők legfrissebb világranglistájának élmezőnyében: a szerb Novak Djokovics vezet a brit Andy Murray és a spanyol David Ferrer előtt. Az utóbbi időben remek formát mutató olasz Fabio Fognini, aki a döntőig menetelt a múlt heti umagi tornán, ezúttal három helyet lépett előre, és már a 16. A legmagasabban rangsorolt magyar, Fucsovics Márton maradt a 250. helyen.
júl. 29
8:50
Vizes-vb: az első magyar aranyesély, a női pólósok a 4 közé jutnának - program (She)
Négy magyar úszó és a női vízilabda-válogatott is medencébe száll a barcelonai vizes-vb hétfői eseményein. Cseh László számára ma kezdődik el a program, míg Hosszú Katinka favoritként indul este a 200 méteres vegyes úszás döntőjében, amelyben Jakabos Zsuzsanna is rajtkőre áll. Merész András vízilabdázói a négy közé jutásét pólóznak Hollandiával, nem sokkal az esti úszóprogram befejezése…
júl. 29
8:52
NB I: jelentősen nőtt a fiatalok aránya a szezonnyitón (She)
A labdarúgó NB I 2013–2014-es szezonjának nyitó fordulójában 72 százalékkal több utánpótláskorú játékos lépett pályára a tavaszi idénynyitóhoz képest.
júl. 29
9:06
Junior férfi kézi-vb: harmadik aranyukat nyerték a svédek (She)
A svéd válogatott 28–23-ra nyert a spanyolok ellen a Bosznia-Hercegovinában megrendezett junior férfi kézilabda-vb döntőjében. Az északi ország fiataljai 2003 és 2007 után harmadszor lettek a világ legjobbjai.
júl. 29
9:06
Fabregas Martinóval tárgyal, tisztázzák a sorsát (Agroinform)
Habár az FC Barcelona nem hajlandó megválni Cesc Fabregastól, de a játékos szeretné pontosan tudni mi vár rá a jövőben.
júl. 29
9:24
Világjátékok: Kamuti díjat adott a szövetségi elnöknek (She)
Díjat adott át Kamuti Jenő, a Nemzetközi Fair Play Bizottság elnöke Ron Froehlichnek, a világjátékok Nemzetközi Szövetsége (IWGA) elnökének a nem olimpiai sportágak kolumbiai seregszemléjén, Caliban.
júl. 29
9:24
Sör, mámor és hőség a Hungaroringen (Agroinform)
Forróság, meglepően kedvező árak és barátságos szurkolók, avagy így látta szerkesztőnk a mogyoródi futamot.
júl. 29
9:26
Guardiola pofonnal motiválta Thiagót - videó (Agroinform)
A Bayern München-Dortmund német Szuperkupa-döntő második félidejének ivószünetében csattant a pofon.
júl. 29
9:42
Tenisz: Babos három, Czink egy helyet javított a ranglistán (She)
Nem történt változás a női teniszezők legfrissebb világranglistájának élmezőnyében: az amerikai Serena Williams vezet az orosz Marija Sarapova és a fehérorosz Viktorija Azarenka előtt. A magyarok közül Babos Tímea három (103.), míg Czink Melinda egy helyet (200.) javított.
júl. 29
9:44
Videó: Coulibaly megvillant - gólt fejelt Arzéék ellen (She)
Mint beszámoltunk róla, a francia másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Ligue 2) rajtjára készülő Lens nemzetközi felkészülési mérkőzésen 4–2-re legyőzte a belga Charleroi-t, a korábbi diósgyőri Vicente Arze együttesét. A félidőben még vesztésre álló (1–2) franciáknál a korábbi debreceni Adamo Coulibaly a szünetben állt be csereként, és az NB I legutóbbi két kiírásának gólkirálya az 53. percben…
júl. 29
10:00
Neymar csatlakozott a Barcelonához (Agroinform)
Vasárnap megérkezett Barcelonába és beköltözött új otthonába Neymar, aki hétfőn már edzésre jelentkezik új együttesében.
júl. 29
10:18
Vitorlázás: Berecz Zsombor 14. lett a Finndingi Eb-n (She)
Berecz Zsombor a 14. helyen végzett a vitorlázó nyílt Finndingi Európa-bajnokságon.
júl. 29
10:20
Vizes-vb: Hosszú magyar csúcsot javított, majd visszalépett (She)
Hosszú Katinka 59.40 másodperces országos csúccsal a második helyen jutott tovább 100 m háton a középdöntőbe a barcelonai vizes-vb-n, ám ebben a számban nem folytatja szereplését. Azért döntött így, mert a 100 m hát középdöntőjét nem sokkal a 200 m vegyes fináléja előtt rendezik.
júl. 29
10:36
Beszéltem Ancelottival - Ibrahimovic (Agroinform)
A Real Madrid felkészülési mérkőzésen 1-0-ra verte a Paris Saint-Germaint Göteborgban.
júl. 29
10:54
Vizes-vb: Cseh nyolcadikként jutott tovább 100 háton (She)
Cseh László 54.06-tal a nyolcadik legjobb idővel kvalifikálta magát a 100 méteres hátúszás középdöntőjébe a barcelonai vizes-vb-n.
júl. 29
10:54
Megszülethet az első magyar arany Barcelonában! (Agroinform)
Hétfőn női 200 vegyesen Hosszú Katinka révén lesz aranyesélyesünk, továbbá Jakabos Zsuzsiért is szoríthatunk.
júl. 29
10:56
F1: a 2014-es szezon is Ausztráliában fog rajtolni (She)
Bár a korábbi években megszokhattuk, hogy legkésőbb a Magyar Nagydíj hétvégéjén megjelenik a következő évi Formula–1-es versenynaptár tervezete, az idén ez elmaradt, Bernie Ecclestone csak részleteket közölt a 2014-es menetrendről a Hungaroringen.
júl. 29
10:56
Hosszú országos csúccsal elődöntős (Agroinform)
Hosszú Katinka saját, áprilisban felállított országos csúcsát csaknem egy másodperccel megjavította 100 m háton.
júl. 29
11:30
Bujka: Elkaptuk a fonalat, Hollandia is verhető (She)
A Barcelonában zajló vizes-világbajnokságon a Merész András vezette magyar női vízilabda-válogatott a negyeddöntőben Hollandiával csap össze hétfő este 20.15 órakor. Bujka Barbara, a mieink centere szerint nehéz mérkőzés lesz, hisz a hollandok erősek, de egyáltalán nem verhetetlenek.
júl. 29
11:30
Hosszú Katinka visszalépett, a 200 m vegyesre koncentrál (Agroinform)
A magyar versenyző kiváló eredménye ellenére visszalép az esti folytatástól a 200 m vegyes döntője miatt.
júl. 29
11:48
Videó: brutális belépő - Miku beleszállt a fiatal hollandba (She)
Felkészülési mérkőzésen a Feyenoord 3–1-re nyert a Getafe ellen. A 19 éves középpályás, Joey Sleegers a hónap elején került fel a holland klub akadémiájáról az első csapathoz, de könnyen kettétörhet a karrierje a Getafe támadója, Miku brutális belépője után. Íme!
júl. 29
11:48
Jönnek a félelem nélküli emberek (Agroinform)
A toronyugrás sem veszélytelen műfaj, de mit mondjunk akkor azokra, akik 27 méterről vetik magukat a vízbe.
júl. 29
12:06
Sampdoria: a Halival és az SVSE-vel is játszanak - hivatalos (She)
Immár hivatalos, hogy az élvonalbeli (Serie A) Sampdoria augusztusban felkészülési meccsen összeméri tudását az NB I-es Szombathelyi Haladással, illetve később a másodosztályú SVSE-vel is.
júl. 29
12:06
Forróság és győzelem - nagyot kaszáltunk a múlt héten (Agroinform)
A múlt hét peches és gyenge eredménye után ezúttal komolyat szakított a 63.com csapata!
júl. 29
12:08
Vizes-vb: Kapás Boglárka országos csúcsa 1500 méteren (She)
Kapás Boglárka 16:02.58 perces országos csúccsal megnyerte futamát a női 1500 méteres gyorsúszásban a Barcelonában zajló vizes-vb-n, és az ötödik legjobb idővel döntőbe jutott.
júl. 29
12:24
Kemény Dénes új munkát kapott (Infostart)
Gyárfás Tamás alelnököt bízta meg a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) új összetételű vezető testülete, a büro a szervezet kommunikációs tevékenységének irányításával.
júl. 29
12:24
Fabregas ügynöke megegyezett a Manchesterrel - sajtóhír (Agroinform)
A Sunday Express értesülése szerint Cesc Fabregas ügynöke megegyezett a Manchester Uniteddel a személyes feltételekről.
júl. 29
12:42
NB I: a hét végén már a Mezőkövesd is képernyőn (She)
A labdarúgó NB I hét végi 2. fordulójában a másik újonc csapat, a Mezőkövesd-Zsóry is képernyőre kerül, vasárnap este a forduló záró mérkőzésén (a két csapat pályaválasztói jogának felcserélése után) a Debrecenhez látogat. Íme, a teljes program a televíziós közvetítésekkel.
júl. 29
12:42
Neymar Messi mellé állt az első edzésén - fotó (Agroinform)
Neymar vasárnap megérkezett Barcelonába, hétfőn pedig edzésre jelentkezett a csapatnál.
júl. 29
12:44
Férfi kosár: spanyol edző a bajnok Fehérvár kispadján (She)
A bajnoki és Magyar Kupa-címvédő Alba Fehérvár hivatalos honlapján mutatta be új vezetőedzőjét, a spanyol Carlos Fradét.
júl. 29
13:00
NB II: korábbi élvonalbeli középpályással erősít az Ajka (She)
Lassan kialakul a labdarúgó NB II-ben szereplő FC Ajka kerete, a Budaörstől érkező Lattenstein Norberttel együtt már nyolc új játékos csatlakozott a klubhoz.
júl. 29
13:02
Hollandia: az FTC-kiszemelt Sno a Twenténél tűnt fel (She)
Egyre kisebb a valószínűsége, hogy az NB I-es Ferencvároshoz igazol Evander Sno: a 26 éves védekező középpályás hétfőn a holland élvonalbeli Twente labdarúgócsapatánál jelentkezett edzésre.
júl. 29
13:36
Videó: bukás - a hajrában csíptek el pontokat Seedorféktól (She)
A brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában a Flamengo 1–1-es döntetlent játszott a Botafogóval. Clarence Seedorfék hiába vezettek sokáig 1–0-ra, a 95. percben Elias megmentett egy pontot csapatának. Tekintse meg a találkozó összefoglalóját!
júl. 29
13:36
Bale augusztusban a Real Madridé lesz - sajtóhír (Agroinform)
Könnyen lehet, hogy augusztusban egymás tenyerébe csap a Real Madrid és a Tottenham elnöke.
júl. 29
13:54
Dortmund: Lewandowskinak problémája van egyesekkel (She)
Robert Lewandowskinak problémája van néhány emberrel a Borussia Dortmund labdarúgócsapatánál. Ezt a BL-döntős német klub lengyel csatára maga mondta el a Sky-nak.
júl. 29
13:54
A felkészüléstől a pódiumig - a Magyar Nagydíj legjobb képei (Agroinform)
Összegyűjtöttük a legjobban sikerült, legérdekesebb képeket a hétvégi Forma-1-es Magyar Nagydíjról.
júl. 29
14:12
Hosszú és Kapás csúcs volt, Cseh biztatóan kezdett (Agroinform)
Mindhárom magyar remekelt a barcelonai vizes vb úszóprogramjának hétfői selejtezőiben.
júl. 29
14:30
Videó: K. O. - kővel küldte földre a pályabírót a raliversenyző (She)
A hétvégi Észt ralin érdekes jelenetet rögzítettek a kamerák. Az egyik versenyző autója egy kanyarban felverte a köveket, amelyek a legrosszabb helyen találták el a pályabírót. A férfi összerogyott, s a társai gyorsan a segítségére siettek, ám a videó alapján úgy tűnik, ők is inkább jót szórakoztak a történteken.
júl. 29
14:32
F1: Szavazzon! Értékelje velünk az idény első felét! (She)
A Magyar Nagydíj 35. körével lezárult a 2013-as Formula–1-es idény első fele. A mogyoródi versenyt követően arra kérjük olvasóinkat, mondják meg, önök szerint ki volt a legjobb versenyző az első tíz futamon, valamint tízes skálán osztályozza a csapatok teljesítményét. Aki hozzászólásával szövegesen is megmagyarázza, miért döntött úgy, ahogy, attól a Nemzeti Sport ezen a héten idézhet is…
júl. 29
14:48
Anglia: boltoni rúgta az első bajnoki gólt 125 éve (She)
Újságírók kiderítették, ki szerezte az első bajnoki gólt Angliában. 125 évvel ezelőtt a Bolton válogatott labdarúgója, Kenny Davenport talált elsőként a hálóba.

Keresés