2013. július 25. csütörtök

júl. 25
0:09
Felkészülés: a Kaposvár kétgólos vereséget szenvedett (She)
A Kaposvári Rákóczi labdarúgócsapata szerdán felkészülési mérkőzésén 2–0-ra kikapott az izraeli élvonalban szereplő Hapoel Akkótól.
júl. 25
0:13
Férfi kézi: Alex Dujshebaev Szkopjéban folytatja (She)
Helyi lapértesülés szerint Alex Dujshebaev a Vardar Szkopje férfi kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.
júl. 25
0:45
Tenisz: Fognini folytatta jó sorozatát, Karlovic nem tudta (She)
A legutóbbi két tornáját (Stuttgart, Hamburg) megnyerő Fabio Fognini a horvátországi Umagban is folytatta remek sorozatát, a 2. fordulóban két szettben verte meg holland ellenfelét.
júl. 25
1:00
Kazah pokolba látogat a norvég kiscsapat (Agroinform)
Kazahsztánban játszani nem leányálom, ezúttal ezt próbáljuk kihasználni.
júl. 25
6:06
Tizenegyesekkel ültek Dél-Amerika trónjára Ronaldinhóék (Agroinform)
A Libertadores Kupa döntőjében az Atlético Mineiro 2-0-es rendes játékidő után 4-3-ra győzött a tizenegyespárbajban.
júl. 25
7:03
KTE: nem járhatnak úgy, mint a Honvéd Lanzafaméval (She)
Sallói István, az NB I rajtjára készülő Kecskeméti TE-Phoenix Mecano klubigazgatója kijelentette: csapatukban nem szerepelhet manipuláció gyanújába keveredő mérkőzés vizsgálata során hatóságilag meggyanúsított labdarúgó.
júl. 25
7:06
Sno lehet a Ferencváros újabb sztárigazolása (Behaviour)
Azt már régóta tudjuk, hogy Ricardo Moniz személye egyre több, nemcsak levezetni szándékozó holland focistát csábít a Ferencvároshoz. Úgy tűnik, rövidesen itt a következő, nemzetközileg is elismert játékos, ugyanis a csakfoci.hu információi szerint megérzett Budapestre Evander Sno, és tárgyalásokat kezdett arról, hogy a zöld-fehéreknél folytassa pályafutását.
júl. 25
7:08
Kékszalag földről, vízről, levegőből (Behaviour)
Példátlan médiatörténeti akcióra készül a SportKlub: a csatorna ma élőben közvetít a Kékszalag vitorlásversenyről, reggel fél kilenctől egészen az éjjel tíz óra körül várható befutóig. A SportKlub földről-vízről-levegőből tudósít Magyarország egyik legjelentősebb sport- és társasági eseményéről, hiszen a műsorvezetők a parton felállított stúdióból éppúgy bejelentkeznek majd, mint a hajók között…
júl. 25
7:10
MLSZ-reagálás lapunk cikkére (Behaviour)
A Magyar Labdarúgó Szövetség kommunikációs osztálya levélben reagált a múlt héten megjelent Győri gyomorkeserű (2013. július 16., 15 oldal) című cikkünkre. A szövetség kifogásolta, hogy írásunkban azt sugalltuk, mintha az utóbbi időben a Győri ETO FC-t méltánytalanságok sora érte volna a szervezet elnöke, Csányi Sándor részéről.
júl. 25
7:12
Megalázták a magyar focit (Behaviour)
A Videoton és a Győr kiesése után már csak a Budapest Honvéd és a Debrecen maradt versenyben az európai labdarúgó kupákban. Közülük a Loki van valamivel könnyebb helyzetben a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének ma esti visszavágója előtt, ugyanis amíg a fővárosiaknak kétgólos hátrányt kellene ledolgoznia a szerb Vojvodinával szemben, addig Kondás Elemér együttese döntetlenről indul a norvég…
júl. 25
7:14
Hungaroring: hőség és nézőcsúcs lesz (Behaviour)
A világ egyik legnépszerűbb sportága, a Formula 1 látogat el, immár 28. alkalommal hazánkba, hogy a Hungaroringen kiderüljön, vajon a háromszoros világbajnok, Sebastian Vettel tovább növeli-e az előnyét az idei világbajnokságon, vagy esetleg valamelyik másik pilóta sikerével válik szorosabbá az összetett pontverseny állása.
júl. 25
7:21
Kiderült, ki lesz a magyar csapat zászlóvivője a Világjátékokon (Infostart)
Kanyó Dénes lesz a magyar csapat zászlóvivője a Világjátékok megnyitóján. A többszörös világbajnok búvárúszó csak úgy vállalta a megtisztelő feladatot, hogy gyakorlatilag a bevonulás után elhagyja a stadiont és visszamegy a szállására pihenni.
júl. 25
7:21
Libertadores-kupa: Ronaldinho csapatáé a trófea - videó (She)
A korábbi aranylabdás Ronaldinho csapata, a brazil Atlético Mineiro hódította el idén a legnagyobb presztízsű dél-amerikai labdarúgó-klubsorozatot, a Libertadores-kupát, miután a döntő magyar idő szerint csütörtök hajnalban megrendezett fináléban (2–0) tizenegyesekkel felülmúlta a paraguayi Olimpiát.
júl. 25
7:39
Ronaldinho csapata nyerte a legtekintélyesebb dél-amerikai klubkupát (Infostart)
A kétszer is a világ legjobbjának választott Ronaldinho csapata, az Atlético Mineiro nyerte meg a Libertadores Kupát. A brazil együttes kétgólos hátrányból kezdte a visszavágót a paraguayi Olimpia ellen, de 2-0-ra nyert, majd győzött a tizenegyes-párbajban.
júl. 25
7:41
A nyár legszebb gólját kapta a Real Madrid (Infostart)
Álomgólt lőtt a Lyon a Real Madrid ellen, 2-0-ra vezetett, de nem tudott nyerni. A spanyolok edzője, azt mondta a mérkőzés után, hogy ahhoz képest, hogy csak 15 napja dolgozik a csapata, nem is nyújtott rossz teljesítményt.
júl. 25
7:57
Franciaország: Coulibalyt a Marseille ellen tesztelték (She)
Adamo Coulibaly szerda este pályára lépett a francia másodosztályú labdarúgó-bajnokság rajtjára készülő Lensban a Marseille elleni tesztmeccsen.
júl. 25
8:12
Budapesti hanyatlás, Csank és Várhidi vidéki fölényt vár (Agroinform)
A hatharom.com-nak nyilatkozó Várhidi Péter az Újpesttel, Csank János pedig az FTC-vel nyert bajnoki címet a fővárosból.
júl. 25
8:15
ETO: a Maccabi ellen megsérülő Takácsot meg kell műteni (She)
Völgyi Dániel sérülés miatt el sem utazhatott a Maccabi Tel-Aviv elleni Európa-liga-visszavágóra, Pátkai Máté ugyancsak sérülés miatt kényszerült a lelátóra, és úgy tűnik, Takács Ákosra is kihagyás vár a Győri ETO játékosai közül.
júl. 25
8:18
Futball, meccs nélkül (Metropol)
Mérkőzés nincs, csak negyvenezer néző, és egyetlen gól.
júl. 25
8:30
Ancelotti a tragikus vonatbaleset miatt nem nyilatkozott (Agroinform)
A jelentések szerint kisiklott egy szuperexpressz szerda este a spanyolországi Santiago de Compostela mellett.
júl. 25
8:51
NBA: úgy tűnik, LeBron James többé nem lesz válogatott (She)
A tengerentúli média vezető helyen foglalkozik a hírrel, amely szerint elképzelhető, hogy a kétszeres olimpiai aranyérmes, az idén a Miami Heat csapatával újra NBA-bajnoki címet szerző LeBron James többé nem lép pályára az amerikai kosárlabda-válogatottban.
júl. 25
8:53
Világjátékok: a szegedi delfinember lesz a zászlóvivőnk (She)
Kanyó Dénes lesz a magyar csapat zászlóvivője a világjátékok megnyitóján a kolumbiai Caliban. A többszörös világbajnok búvárúszó csak úgy vállalta a megtisztelő feladatot, hogy gyakorlatilag a bevonulás után elhagyja a stadiont és visszamegy a szállására pihenni.
júl. 25
8:55
Videó: Újpesten a kispadon is összevisszaság van - Bognár (She)
Bognár György korábbi válogatott futballista és Vincze András, a Nemzeti Sport labdarúgórovatának vezetője a hétvégén kezdődő NB I kiesőjelöltjeiről beszélgettek. Bognár szerint az Újpestnél a kispadon sem tiszta a helyzet, nemhogy a pályán, és a csapat nem erősödik. A kapus Balajcza Szabolcs nyilatkozatára utalva elmondta, dicséretes az őszintesége. Bognár György úgy véli, négy-öt együttest…
júl. 25
9:06
Megtört a jég, a Liverpool eladja Suárezt (Agroinform)
Az uruguayi támadóra 50 millió fontos árat szabott ki Brendan Rodgers menedzser.
júl. 25
9:27
WTCC: ezzel az autóval száll harcba Micheliszékkel Loeb (She)
A Citroën bemutatta a C-Elysée túraautó-világbajnokságon indítandó változatát. A Sébastien Loeb nevével fémjelzett gyári csapat négykerekűjét ugyanaz az 1.6 literes motor hajtja majd, mint amely a DS3-asban dübörög a raliversenyeken, a teljesítménye 380 lóerő lesz.
júl. 25
9:29
Vizes-vb: „ebédre” jönnek a kazahok női pólósainknak (She)
Kötelező győzelemként kalkulált mérkőzés vár a magyar női vízilabda-válogatottra a barcelonai vizes-világbajnokságon: a délben kezdődő találkozón Kazahsztán lesz az ellenfél, majd jöhet a megérdemelt pihenő.
júl. 25
9:42
Kettőzött erővel kell küzdenünk - Mészáros Norbert (Agroinform)
A Debrecen csütörtökön a Strömsgodsetet fogadja Nyíregyházán a labdarúgó Európa Liga-selejtezőjének visszavágóján.
júl. 25
9:45
Arany-kupa: Panama bekavart, elmarad a szokásos álomdöntő (She)
Sorozatban negyedszer már nem lesz Egyesült Államok–Mexikó döntő az észak- és közép-amerikai válogatottak kétévente megrendezett kontinentális tornáján, az Arany-kupán: a magyar idő szerint csütörtök virradóra lejátszott elődöntőben a házigazda amerikaiak 3–1-re legyőzték Hondurast, Mexikó viszont 2–1-re kikapott Panamától, így 2005 után újra Egyesült Államok–Panama finálé zárja a viadalt.
júl. 25
9:47
Program: a DVSC és a Honvéd az El-ben, játszanak női pólósaink (She)
Ma rendezik a labdarúgó Európa-liga második selejtezőkörének visszavágóit. A DVSC a Norvégiában elért 2–2-es döntetlen után a továbbjutásért küzd a Strömsgodsettel, míg a szintén itthon játszó Honvéd kétgólos hátrányt próbálhat meg ledolgozni a szerb Vojvodina ellen. A barcelonai vizes-vb-n női pólósaink a kazahokkal csapnak össze 12.10 órakor.
júl. 25
10:00
Haase borsot törhet Tipszarevics orra alá! (Agroinform)
A tavalyi finalista Janko Tipszarevics komoly gödörben van, amiből jó eséllyel profitálhatunk.
júl. 25
10:02
Különleges volt a Barca ellen játszani - Guardiola (Agroinform)
Továbbra is veretlen Josep Guardiolával a nyári felkészülési mérkőzéseken a Bayern München.
júl. 25
10:03
Férfi kézi EHF-kupa: a Csurgó ellenfele a hazai visszavágóban bízik (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, a férfi kézilabda EHF-kupa 2. fordulójában a spanyol Aragón vár a Csurgóra. Az ibériaiak egyelőre nem tudják, mire számítsanak a magyar csapattól, de bíznak a hazai, zaragozai visszavágóban.
júl. 25
10:05
Videó: skorpiórúgással szerzett gólt az Inter labdarúgója (She)
Szenzációs gólt szerzett Fredy Guarín, az Internazionale futballistája a Vicenza elleni felkészülési mérkőzésen. A kolumbiai játékos a 7. percben egy jobb oldali beadás után skorpiórúgással lőtte a labdát a kapuba. Az Inter 3–1-re győzött.
júl. 25
10:07
Vitorlázás: elrajtolt a 45. Kékszalag mezőnye Füredről (She)
Reggel kilenc órakor Balatonfüredről elrajtolt a 45. Kékszalag Laptop.hu Nagydíj Balaton-kerülő vitorlásverseny mezőnye.
júl. 25
10:18
Piqué és Shakira Hawaiion eveztek - fotó (Agroinform)
A kolumbiai énekesnő, Shakira és párja, az FC Barcelona védője, Gerard Piqué az utóbbi napokat Hawaiion töltötték.
júl. 25
10:21
Olympiakosz: ujjongó tömeg fogadta Javier Saviolát - videó (She)
Kétéves szerződést kötött a görög futballbajnok Olympiakosz Pireusszal az argentin Javier Saviola, akit 1999-ben hazájában és a dél-amerikai földrészen is az év játékosának választottak.
júl. 25
10:36
Megyeri Balázs klubtársa lesz Javier Saviola (Agroinform)
Kétéves szerződést kötött a görög futballbajnok Olympiakosszal az argentin Javier Saviola.
júl. 25
10:39
Múltidézés: Budapesten tört be a vasfüggöny mögé a Formula-1 (Infostart)
Huszonhét éve, 1986 márciusában készült el a Hungaroring, melyen 1986. augusztus 10-én került sor az első Forma-1-es Magyar Nagydíjra. Múltidézés a pénteken kezdődő Magyar Nagydíj előtt.
júl. 25
10:39
Hollandia: kiváló erősítésnek tartják a fiatal magyart (She)
Henk Veldmate, a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság rajtjára készülő Groningen technikai igazgatója szép szavakkal méltatta Adorján Krisztiánt, akit a minap vettek kölcsön az angol Liverpool utánpótlásából.
júl. 25
10:41
Videó: a jó hajrá is kevés volt a szerbek ellen a vizes-vb-n (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott 13–10-re kikapott Szerbiától a barcelonai vizes-világbajnokság csoportmérkőzésén. A Benedek Tibor irányította csapat az elején még 2–0-ra vezetett, ám a szerbek fordítottak, és az utolsó negyedben négygólos előnyre tettek szert. Bár 11–7 után Madarasék sorozatban háromszor is megzörgették az ellenfél hálóját, az egyenlítés már nem jött össze. Íme, a…
júl. 25
10:42
Elrajtolt a Kékszalag mezőnye (Metropol)
Összesen 525 hajó vesz részt a Balaton-kerülő vitorlásversenyen.
júl. 25
10:43
FTC: A Milanba, a Juvéba vagy a Dortmundba is beférnék - Besic (She)
Muhamed Besic, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros fiatal bosnyák védője a Nemzeti Sportnak adott interjújában elmondta, hogy bár kapott ajánlatokat a nyáron, egyik sem volt olyan, amelyikért elhagyta volna a zöld-fehéreket – a Fraditól ugyanis csak topcsapat hívására távozna.
júl. 25
11:12
A Vojvodina mestere szerint nem lefutott a párharc (Agroinform)
A Honvéd a Vojvodinát fogadja a labdarúgó Európa Liga-selejtezőjének csütörtöki visszavágóján.
júl. 25
11:15
Férfi kézi: Pastornak a sorsdöntő BL-selejtező a legfontosabb (She)
Szerdán megérkezett a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata Szerbiába. Az új tréner, Juan Carlos Pastor folytatja a hagyományt: Kopaonikban, a nemzeti parkban, magaslaton tart erőnléti felkészítést a 18 tagú keretnek. Az együttes augusztus 3-án tér haza, majd 7-én az RN Löwen vendégeként Németországban játszik edzőmeccset. A szegedi szurkolók augusztus 10-én láthatják a Temesvárt fogadó gárdát.…
júl. 25
11:17
F1: a Red Bull tulajdonosa Ricciardót dicséri (She)
Dietrich Mateschitz, a Red Bull tulajdonosa röviden értékelte a múlt heti silverstone-i Formula–1-es tesztet, amelyen Daniel Ricciardo, a Toro Rosso ausztrál pilótája fél napot a Red Bullban töltött. Az osztrák milliárdos elégedett a látottakkal, de még nem mondta ki, hogy jövőre ki lesz Mark Webber utóda az első csapatban.
júl. 25
11:33
Vívó-vb: több mint 100 ország versenyzői érkeznek (She)
A hét elején jelzett 99-hez képest kettővel több, 101 ország versenyzői lépnek pástra a budapesti vívó-világbajnokságon, melyre augusztus 5. és 12. között kerül sor a Syma Csarnokban.
júl. 25
11:35
Kerékpár: O'Grady is bevallotta, hogy doppingolt a '98-as Touron (She)
Két nappal azután, hogy bejelentette a visszavonulását, Stuart O'Grady olimpiai és világbajnok ausztrál kerékpáros bevallotta: doppingolt az 1998-as Tour de France-on.
júl. 25
11:37
Bayern: Különleges és hasznos volt a Barca-meccs - Guardiola (She)
Josep Guardiola, a Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője szerdán először kényszerült ellenfélként tekinteni korábbi klubjára, a Barcelonára, s mint elmondta, a különleges alkalom remek felkészülési lépcsőfok is volt egyben.
júl. 25
11:39
Boksz: kitiltotta edzéseiről legendás édesapját Chávez Jr. (She)
A korábbi középsúlyú bokszvilágbajnok, Julio César Chávez Jr. továbbra is tartja magát korábbi elhatározásához, mely szerint élő legenda édesapját nem engedi be többé az edzéseire.
júl. 25
11:48
A Red Bull a Hungaroring után bejelenti Webber utódját (Agroinform)
Dietrich Mateschitz, a Red Bull tulajdonosa elégedetten nyilatkozott Daniel Ricciardo teljesítményéről.

Keresés