2013. július 25. csütörtök

júl. 25
12:09
MotoGP: pontatlan diagnózis, eltört Pedrosa kulcscsontja (She)
Törött kulcscsonttal versenyzett Dani Pedrosa a gyorsaságimotoros-világbajnokság legutóbbi futamán, Laguna Secában. A spanyol vb-győztes a kaliforniai verseny után hazautazott, ahol újabb vizsgálatokon esett át, és ekkor derült ki a súlyos sérülés.
júl. 25
12:11
MTK: a Puskás Akadémia megvette Tischlert - hivatalos (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB I egyik újonca, a Puskás Akadémia bejelentkezett Tischler Patrikért, az MTK támadójáért. Hírünket nem sokkal később az MTK hivatalos honlapja is megerősítette, amely közölte, eladta a támadót az újoncnak. A Puskás Akadémia is bejelentette Tischler érkezését, és igaznak bizonyultak információink: a játékos három évre írt alá.
júl. 25
12:27
Vizes-vb: magyar-kazah meccs élőben az NSO-n (She)
Kötelező győzelemként kalkulált meccs vár a magyar női vízilabda-válogatottra a barcelonai vizes-világbajnokságon: a délben kezdődő találkozón Kazahsztán az ellenfél, majd jöhet a megérdemelt pihenő. Kövessék nyomon a mérkőzést folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
júl. 25
12:29
F1: Mateschitz egyedül állja az Osztrák GP költségeit (She)
Dietrich Mateschitz, a Red Bull tulajdonosa elmondta, állami támogatás nélkül, saját zsebből fizeti az F1-es versenynaptárba 2014-ben visszakerülő Osztrák Nagydíj költségeit.
júl. 25
12:31
Videó: egy csel - Ronaldinho megforgatta az ellenfelet (She)
Ronaldinho remek formában futballozott az Atlético Mineiróban az Olimpia elleni visszavágón a Libertadores-kupa döntőjében. Az alábbi felvételen egy látványos csellel veri át a rá támadó Nelson Benítezt.
júl. 25
12:42
Semmi közöm Martino kinevezéséhez - Messi (Agroinform)
A négyszeres aranylabdás cáfolta, hogy köze lenne az argentin szakember barcelonai beiktatásához.
júl. 25
13:00
Ki menti meg a magyarok becsületét? (Agroinform)
A Loki ellenfele erősödött, a Honvéd gyengült az odavágóhoz képest, vajon a hazai pálya előnye elegendő lesz a sikerhez?
júl. 25
13:03
Man. United: „folyik a harc" Fabregas megszerzéséért (She)
Az angol bajnok Manchester United labdarúgócsapata továbbra is szeretné megszerezni Cesc Fabregast a Barcelonától. A katalánok két ajánlatot már elutasítottak a spanyol válogatott középpályásért, ám a „vörös ördögök" újabb lépésre készülnek.
júl. 25
13:05
F1: A teszten láttuk, a Red Bull-lal mindenki gyors - Alonso (She)
Fernando Alonso nemrég elismerően nyilatkozott Sebastian Vettel idei teljesítményéről, de a Magyar Nagydíj előtt rámutatott, hogy a Red Bullban ülve bárki gyors lehet.
júl. 25
13:18
Legek nyara (Agroinform)
A magyar futball holtidénye is bőven adott beszédtémát. Hol kellemeset, hol kínosat. Ezekből szemezgettünk.
júl. 25
13:21
Vizes-vb: Kazahsztánt is legyőzte női válogatottunk (She)
Újabb fölényes győzelmet aratott a magyar női vízilabda-válogatott a barcelonai világbajnokság csoportkörében: Merész András együttese Brazília és Olaszország után csütörtökön Kazahsztánt múlta felül, 18–7-re.
júl. 25
13:36
Lefújta Götze búcsúját a Dortmund (Agroinform)
A Borussia Dortmund elvileg a Bayern München elleni szombati Német Szuperkupa-döntőben búcsúztatta volna Mario Götzét.
júl. 25
13:39
Csak a magyarok választottak két nőt (Infostart)
A Risztov Éva, Olasz Anna, Papp Márk összeállítású magyar csapat a 9. helyet szerezte meg a barcelonai vizes vb nyílvízi öt kilométeres úszócsapat-versenyében.
júl. 25
13:39
Vizes-vb: Risztovék a 9. helyen zárták a csapatversenyt (She)
A 9. helyet szerezte meg a Risztov Éva, Olasz Anna, Papp Márk összeállítású magyar csapat a barcelonai nyílt vízi úszó vb öt kilométeres csapatversenyében.
júl. 25
13:54
Harmadik ajánlatot tesz Fabregasért a Manchester (Agroinform)
Két ajánlatra már nemet mondott, hamarosan egy harmadikat is kaphat az FC Barcelona.
júl. 25
13:57
Újabb meccset nyert, s csoportelső a női pólóválogatott (Infostart)
Merész András együttese 18-7-re győzött harmadik mérkőzésén a kazahok ellen.
júl. 25
13:57
Videó: hatalmas helyzetet hagyott ki a brazil Pikachu (She)
Hihetetlen, ahogy Yago Pikachu, a Paysandu labdarúgója kihagyott egy ziccert az Atlético PR elleni mérkőzésen a Brazil Kupában. A 20. percben egy gyors Paysandu-támadás végén Pikachunak egy méterről kellett volna az üres kapuba rúgnia a labdát, ám helyette nagyon mellé trafált. A találkozót az Atlético Paranaense nyerte meg 2–1-re.
júl. 25
13:59
Tischler Patrik a Puskás Akadémiába igazolt (Infostart)
Noha az érdekeltek átigazolási díjról nem tesznek említést, az MTK szerdán a közösségi oldalon azt hozta nyilvánosságra, hogy "igen jelentős, a klub költségvetését is nagyban befolyásoló ajánlatot kapott" Tischler Patrikért. Ha ez utóbbiból indulunk ki, az összeg a hazai belső piacon rekordközeli lehet.
júl. 25
13:59
Férfi kosár: Hanga iránt mind az öt spanyol élklub érdeklődött (She)
Az idény kezdetére felépül a nyáron műtött Hanga Ádám, a spanyol élvonalban (ACB) szereplő, euroligás Laboral Kutxa kosárlabdacsapatának frissen szerződtetett magyar játékosa, aki iránt Spanyolországból, Olaszországból és Ázsiából is érdeklődtek.
júl. 25
14:12
Csoportelső a női vízilabda-válogatott (Agroinform)
A csoportzáró mérkőzésen a kazahokat is könnyedén, 11 góllal győzte le a magyar női vízilabda-válogatott.
júl. 25
14:15
F1: limitidővel lassíthatják a kerékcseréket (She)
A sebességhatár csökkentése, a fotósok és az operatőrök kitiltása, valamint a bukósisak kötelező használata után további szankciókkal próbálják megelőzni a Német Nagydíjon történt boxutcai baleset megismétlődését. A Magyar Nagydíj előtti csapatvezetői értekezleten megtárgyalják, érdemes-e bevezetni a kerékcserék minimális limitidejét.
júl. 25
14:17
Tour de France: a brit kormány 10 millió fonttal száll be (She)
A brit kormány 10 millió fonttal (3.4 milliárd forint) járul hozzá a 2014-es Tour de France kerékpáros körverseny első három, szigetországi szakaszának megrendezéséhez.
júl. 25
14:18
A szezonnyitóra rendben lesz Hanga (Metropol)
A július eleji térdműtétjét követően Hanga mankóval, a bal lábán combtól bokáig fehér szorítókötésben jelent meg csütörtöki sajtótájékoztatóján.
júl. 25
14:33
Videó: a Fradi még erősítene, az MTK-nál nagy a jövés-menés (She)
A labdarúgó NB I-es szezont felvezető sorozatunk harmadik részében a Haladásnál, a Kecskemétnél, a Ferencvárosnál és az MTK-nál néztünk szét. A Haladás kerete nem sokat változott, Radó András szerint ez lehet a csapat erőssége. A KTE új edzővel készül. A Fradinál örülnek Leonardo visszatérésének, meg annak is, hogy Böde Dániel és Muhamed Besic ugyancsak maradt. Az MTK-nál pedig nagy a…
júl. 25
14:35
F1: Nem lesz több jövőre 20 futamnál - Ecclestone (She)
Bernie Ecclestone leszögezte, az Osztrák Nagydíj visszatérése ellenére sem lesz 22 verseny a 2014-es Formula–1-es versenynaptárban, sőt 20 futamra korlátozza a menetrend hosszát.
júl. 25
14:36
Csoportelső a női vízilabda-válogatott (Metropol)
A brazilok és az Európa-bajnoki címvédő olaszok után a csoportzáró mérkőzésen a kazahokat is könnyedén, 11 góllal győztük le.
júl. 25
14:38
Kilencedik a magyar csapat nyíltvízi úszásban (Metropol)
A vb-címet a németek jelentős előnnyel beérkező hármasa érdemelte ki a görög és a brazil trió előtt.
júl. 25
15:09
Csoportelső a női vízilabda-válogatott (Infostart)
A brazilok (20-6) és az Európa-bajnoki címvédő olaszok (10-4) után a csoportzáró mérkőzésen a kazahokat is könnyedén, 11 góllal győzte le a magyar női vízilabda-válogatott, amely ezzel magabiztosan nyerte meg négyesét a barcelonai vizes világbajnokságon.
júl. 25
15:27
Labdarúgás: az MLSZ csalódott az európai szereplés miatt (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség az NB I-es szezont beharangozó írásában kitér arra, hogy a nemzetközi kupaszereplés elmarad a jelenlegi elnökség 2010-es megválasztásakor kitűzött céloktól. A Videoton az Európa-liga első selejtezőkörében montenegrói ellenfelével szemben maradt alul, míg a Győri ETO a Bajnokok Ligájában szintén az első riválisa ellen esett ki, méghozzá kettős vereséggel.
júl. 25
15:29
NB II: súlyos sérülés miatt szakadt félbe az edzőmeccs (She)
A szünetben félbeszakadt az NB II-es újonc Kisvárda mérkőzése, mivel az első félidő lefújása előtt Doucoure Mamadou, az ellenfél Újpest U21 csatára olyan csúnyán rácsúszott a várdai Spekker Tamás lábára, hogy a labdarúgó nem tudott felállni, és mint utóbb kiderült, síp- és szárkapocscsonttörést szenvedett.
júl. 25
15:42
Elégedettek lehetünk - Merész András (Agroinform)
A kazahokat is könnyedén, 11 góllal győzte le a magyar női vízilabda-válogatott, amely ezzel megnyerte négyesét.
júl. 25
15:45
Ökölvívás: gazdát cserélhet a WBC félnehézsúlyú öve (She)
November 30-án Kanadában próbálja megvédeni a címét Adonis Stevenson, a WBC félnehézsúlyú bokszvilágbajnoka, méghozzá kötelező kihívója, a brit Tony Bellew ellenében.
júl. 25
16:00
Button a barátnőjével érkezett a Hungaroringre - fotó (Agroinform)
Jenson Button és barátnője, Jessica Michibata csütörtökön megérkezett a Hungaroringre.
júl. 25
16:03
Sevilla: 10.2 millió euróért vettek csatárt a PSG-től (She)
A Sevilla labdarúgócsapata 10.2 millió euróért megvette a Paris Saint-Germaintől Kevin Gameirót. A 26 éves francia csatár öt évre írt alá a spanyol klubhoz.
júl. 25
16:05
Felkészülés: nyolcat vágott a Balmaz a kis Lokinak (She)
Mai felkészülési mérkőzésen a Híres Gábor által edzett Balmazújváros fölényesen győzte le a DVSC második csapatát. A gólparádéban a nyáron újonnan szerződtetett Tóth Dániel négy gólt szerezve főszerepet vállalt.
júl. 25
16:06
Sportlövő Eb: Veres Kata bronzérmes (Metropol)
A magyar lövő 593 körös eredménnyel végzett a harmadik helyen a 60 lövéses versenyben.
júl. 25
16:07
Videó: itt a léc a cél! - a Spurs kapusai versenyeztek (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Tottenham jelenlegi kapusa, Hugo Lloris, valamint a klub korábbi kapuslegendája, Tony Parks egymás ellen versenyzett abban, hogy ki tudja többször eltalálni a lécet a tizenhatos vonaláról.
júl. 25
16:09
Győri ETO: a horvát légiós visszatér szülővárosába (She)
A horvát élvonalbeli NK Osijek labdarúgócsapatánál folytatja a pályafutását Valentin Babic. Az NB I-es Győri ETO-tól távozó rutinos védőt korábban már hírbe hozták az eszéki gárdával, amelyhez most visszatér.
júl. 25
16:18
Tischlerért az újonctól érkezett korrekt ajánlat, a Puskás FC-hez szerződött (Agroinform)
A 21 éves támadó távozik az MTK-tól, hároméves szerződést kötött a felcsútiakkal.
júl. 25
16:21
NB II: visszatérhet Újvárosba a magyar bajnok védő (She)
A Vasastól távozó Nikolov Balázs a héten biztosan együtt gyakorol a labdarúgó NB II rajtjára készülő dunaújvárosiakkal, és már pályára is lépett a szerdai, Videoton II elleni edzőmérkőzésen.
júl. 25
16:23
Férfi kézi: a francia válogatott átlövő visszatér hazájába (She)
Az Atlético Madrid férfi kézilabdacsapatának megszűnésével klub nélkülivé váló Xavier Barachet egyévnyi spanyolországi légióskodás után visszatér hazájába, és a francia Saint-Raphaëlben folytatja pályafutását.
júl. 25
16:25
Real Madrid: Jesé után az orosz tehetség is hosszabbított (She)
Meghosszabbította a szerződését a Real Madrid labdarúgócsapatával Gyenyisz Cserisev, az együttes 22 esztendős szélsője. Az orosz utánpótlás-válogatottakat végigjáró futballista három évvel toldotta meg jövő nyáron lejáró kontraktusát, azaz 2017-ig kötelezte el magát a „királyiakhoz”.
júl. 25
16:27
Liverpool: Rodgers szerint még mindig komolytalan az Arsenal ajánlata (She)
Brendan Rodgers, a Liverpool menedzsere szerint az Arsenal Luis Suárezért tett legutóbbi, megemelt ajánlata még mindig köszönő viszonyban sincs a játékos valós értékével.
júl. 25
16:29
Vizes-vb: élőben látható a női pólósok nyolcaddöntője (She)
Az előzetes tervekkel ellentétben az M2 mégis élőben közvetíti a magyar női vízilabda-válogatott Nagy-Britannia elleni szombati nyolcaddöntőjét.
júl. 25
16:36
Megint a B-csapatból igazolt a Real (Agroinform)
Meghosszabbította a szerződését Gyenyisz Cserisev, a Real Madrid 22 éves orosz szélsője.
júl. 25
16:39
F1: Vettel stílusosan érkezett a Hungaroringre - fotó (She)
A világbajnoki éllovas Sebastian Vettel stílusosan érkezett meg a Magyar Nagydíjnak otthont adó Hungaroring paddockjába: felpattant a Red Bull egyik üzemi mini Hummerjára, és a csapat motorhome-jához szállíttatta magát „sofőrjével.”
júl. 25
16:57
Játékossors: Anglia felé veszi az irányt a volt DVTK-kapus (She)
Minden bizonnyal külföldön folytatja pályafutását a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK-tól távozó Ambrusics Róbert. A 21 éves kapus a Nemzeti Sport Online érdeklődésére elmondta: valószínűleg visszatér Angliába, ahol éveket töltött korábban.
júl. 25
16:59
Bundesliga 2.: a volt FTC-védő nem kellett a liláknak (She)
Nem lesz a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga 2.) szereplő Erzgebirge Aue játékosa Martin Klein. A klub hivatalos honlapjának tanúsága szerint a Ferencváros korábbi cseh hátvédje próbajátéka után távozott a lila-fehér együttestől.
júl. 25
17:01
F1: Hülkenberg az év végéig mindenképp a Saubernél marad (She)
Nico Hülkenberg a Hungaroringen cáfolta azokat az értesüléseket, miszerint a magyar Nagydíj lesz az utolsó versenye a Sauber-istállónál.
júl. 25
17:03
Vizes-vb: a jövőben lesznek férfi-női úszóváltók is (She)
A jövőben olyan váltószámot is rendeznek az úszóvilágversenyeken, amelyben férfiak és nők alkotnak majd egy csapatot – döntött csütörtökön a nemzetközi szövetség (FINA) Barcelonában, a mostani vizes világbajnokság helyszínén.

Keresés