2013. augusztus 21. szerda

aug. 21
0:06
Tenisz: az egyik címvédő visszalépett, a másik győzött (She)
A New Haven-i kemény pályás női tenisztorna első fordulójában a címvédő Petra Kvitová szűk kétórás mérkőzésen 4:6, 6:3, 6:3-ra legyőzte a német Annika Becket, így bejutott a következő körbe.
aug. 21
7:00
Tenisz: a második körben búcsúzott a hetedik kiemelt (She)
A New Haven-i kemény pályás női tenisztorna második fordulójában a hetedik kiemelt német Sabine Lisicke két játszmában búcsúzott az orosz Anasztaszija Pavljucsenkova ellen.
aug. 21
7:00
A brazilok időben elkészülnek a vb nyitómeccs stadionjával (Behaviour)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) főtitkára szerint biztos, hogy elkészül időben a jövő évi világbajnokság nyitómérkőzésének otthont adó Sao Pauló-i Itaquera Stadion.
aug. 21
7:02
Rafael Nadal keményen küzdi magát előre (Behaviour)
Egészen fantasztikus menetelést mutat be az idén a februárban nyolc hónapos kihagyás után visszatért Rafael Nadal. A wimbledoni tornát leszámítva - ahol már az első körben kiesett - valamennyi tornán (11) döntőzött, és kettő kivételével meg is nyerte azokat, köztük egy Grand Slam-viadalt (Roland Garros) és öt mesterversenyt (Indian Wells, Madrid, Róma, Montreal, Cincinnati).
aug. 21
7:04
Nani Roma: győzelem és tolmácskodás (Behaviour)
Világsztárok sora tartotta lázban Pápa lakóit, akik testközelből láthatták a Dakar-győzteseket, a terep-rally nemzetközi és hazai legjobbjait. Nagy sikerrel ért véget vasárnap este a jubileumi, tízedik HunGarian Baja Terep-rally Világkupa futam.
aug. 21
7:06
Az 50. magyar aranyért (Behaviour)
Alig ért véget a vívók és az atléták világbajnoksága, mától az öttusázókra vetül a rivaldafény: Tajvanon megkezdődik a sportág idei legfontosabb versenye. A magyarok - a korábbi bejelentésektől eltérően - mégis teljes csapattal utaztak a helyszínre, ahol a júliusi Európa-bajnokság diadalmenete után mindenképp szeretnének legalább egy aranyérmet nyerni, ami egyúttal a magyarok ötvenedik vb-címe…
aug. 21
7:18
NB I: Kassaié az ETO-Vidi, Farkasé a Loki-FTC - bíróküldés (She)
Megvannak a labdarúgó NB I 5. fordulójának játékvezetői! Kassai Viktor a vasárnapi Győri ETO–Videoton rangadón kap majd szerepet, míg a szintén a hét utolsó napján lévő DVSC-Teva–Ferencváros összecsapáson Farkas Ádám fújja majd a sípot.
aug. 21
7:18
Elhunyt Gyarmati Dezső (Behaviour)
Nyolcvanöt éves korában tegnap elhunyt Gyarmati Dezső, minden idők legeredményesebb vízilabdázója, aki játékosként háromszoros, edzőként egyszeres olimpiai bajnok. A Nemzet sportolóját a vízilabda szövetség és a II. kerület - melynek díszpolgára volt - saját halottjának tekinti. Temetéséről később intézkednek.
aug. 21
7:20
Liverpool: műteni kell az uruguayi védő térdét (She)
Meg kell műteni Sebastián Coates, a Liverpool uruguayi labdarúgójának térdét szalagszakadás miatt. Azt egyelőre nem tudni, pontosan mennyi ideig lesz így harcképtelen a 22 esztendős válogatott.
aug. 21
7:54
U18-as válogatott: a Pisont-csapat legyőzte Ukrajnát (She)
A magyar U18-as labdarúgó válogatott 1–0-ra legyőzte Ukrajnát a csehországi Jezek-tornát.
aug. 21
7:56
Program: Szalaiék a BL-ért hajtanak, este Atlético-Barca (She)
Öt mérkőzést rendeznek szerdán is a labdarúgó Bajnokok Ligája utolsó selejtezőkörében: a Klaas-Jan Huntelaar sérülése után vélhetően Szalai Ádámot bevető Schalke 04 a görög PAOK-kal mérkőzik meg, a nap legerősebbnek tűnő párosítása a Fener–Arsenal. Az Atlético Madrid és a Barcelona a spanyol szuperkupáért csatázik, a Chelsea és az Aston Villa angol bajnokit vív.
aug. 21
8:12
R. Madrid: Khedira sérülése nem súlyos, nem játszhat Raúlék ellen (She)
Nem súlyos Sami Khedira, a Real Madrid német válogatott középpályásának sérülése, így minden bizonnyal csak a csütörtöki, al-Szadd elleni Santiago Bernabéu Kupát kell kihagynia.
aug. 21
8:48
Inter: algériai középpályás érkezett Bolognából (She)
Egybehangzó olasz sajtóhírek szerint az élvonalbeli Inter megszerezte a Bologna algériai válogatott középpályását, Szafir Taidert.
aug. 21
9:06
Videó: cicázás, kocogás - így készül a Barca a szuperkupára (She)
A Barcelona szerda este az Atlético Madrid ellen lép pályára a spanyol szuperkupa döntőjének első mérkőzésén. A katalánok egy átmozgató edzéssel készültek a találkozóra, kocogással és cicázással.
aug. 21
9:06
Elvitte a korábbi Real-középpályást a Lokomotiv az Anzsitól (Agroinform)
Zajlik az elvándorlás az Anzsi Mahacskala együttesétől, a francia Lassana Diarrát átigazolta a Lokomotiv Moszkva.
aug. 21
9:24
Légiósok: a REAC korábbi kapusa a finn élvonalba igazolt (She)
Ismét Finnországban bizonyíthat Szentpéteri Viktor, a REAC korábbi kapusa. A 33 éves labdarúgó az élvonalbeli KuPS-hoz írt alá.
aug. 21
10:00
Sarapova, a kis édes - Sugarpova néven indulna New Yorkban (Agroinform)
Ideiglenesen megváltoztatná a nevét a US Open idejére Marija Sarapova, aki saját édességgyártó cégét reklámozná.
aug. 21
10:18
Videó: két csatárral a gyengén védekező románok ellen (She)
A magyar labdarúgó-válogatott szeptember 6-án, Bukarestben sorsdöntő vb-selejtezőn lép pályára Románia ellen. Bognár György, az NSO Tv szakértője a múlt heti válogatott mérkőzések alkalmával közelebbről is megfigyelhette soron következő ellenfelünket. A korábbi válogatott labdarúgó az ott tapasztaltakról, valamint a várható felállásról is beszélt.
aug. 21
10:54
Férfi kézi: Az eredményekhez a legjobb légiósok kellenek - Nagy L. (She)
Tornagyőztesként érkezett haza Németországból az MKB-MVM Veszprém kézilabdacsapata, amely a mindössze 26 ezres lélekszámú Ehingenben megrendezett Sparkassen-kupa döntőjében a Császár Gábort is soraiban tudó PSG-vel került szembe, és 28–25-re legyőzte. Nagy László, a veszprémiek klasszis jobbátlövője a Telekom Sporthír Szolgálatnak nyilatkozva elmondta, a minél eredményesebb szereplés érdekében nem…
aug. 21
10:54
Átúszta a La Manche-csatornát Mányoki Attila (Metropol)
Az utolsó két órában már teljes sötétségben haladt, háromszor is medúza csípte meg.
aug. 21
10:56
Rg: nincs bizonyíték, nem tiltják el a csalással vádolt bírókat (She)
A Nemzetközi Tornaszövetség (FIG) fellebbviteli bizottsága augusztus 15-én meghozott és most nyilvánosságra került döntésével bizonyíték hiányában elutasította a FIG elnöki vétó után beadott kérelmét, amely tizenhat ritmikus gimnasztika pontozóbíró eltiltására irányult. A fellebbviteli bizottság szerint a tizenhat pontozó – köztük egy magyar – bűnössége nem bizonyítható a 2012 végi nemzetközi…
aug. 21
10:58
Úszás: Mányoki magyar csúccsal tudta le a La Manche-t (She)
Átúszta a La Manche csatornát a különleges vízi vállalkozásairól ismert Mányoki Attila, aki beállítva a magyar csúcsot, 10 óra és 47 perc alatt teljesítette az angliai Dover és a franciaországi Tardinghen közötti 47.23 kilométeres távot.
aug. 21
11:00
Videó: a Pool igazolásának sűrű napja volt új klubjánál (She)
Aly Cissokho kedden a Valenciától érkezett a Liverpoolhoz egy évre kölcsönbe. A francia balhátvédnek mozgalmas napja volt új klubjánál, az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatok mellett elkészültek első liverpooli fotói, és nem mellékesen aláírta szerződését is.
aug. 21
11:02
Anzsi: a francia válogatott Diarra is a Lokomotivhoz ment (She)
A Lokomotiv Moszkva labdarúgócsapatába igazolt az Anzsi Mahacskalától a 28-szoros francia válogatott Lassana Diarra.
aug. 21
11:30
A Real Madridból vagy a Manchester Unitedből szipkázna a PSG (Infostart)
Egy balszélsővel mindenképpen szeretné megerősíteni keretét a Paris Saint-Germain labdarúgócsapata.
aug. 21
11:30
FTC: „A magyar topklubok az Eredivisiében is helytállnának” (She)
Jack Tuijp, a Ferencváros NB I-es labdarúgócsapatának holland játékosa a Spitsnek adott nyilatkozatában mesélt magyarországi élményeiről, illetve azt is elmondta, hogy a honi topklubok megállnák a helyüket a holland élvonalban.
aug. 21
11:30
A PSV dominált, de Allegri elégedettebb lehet, mint Lennon vagy Garde (Agroinform)
A Celtic mestere bosszús volt vereségük után, a Lyonét bevallottan meglepte a Real Sociedad a keddi BL-selejtezőn.
aug. 21
11:32
PSG: balszélsővel erősítenének, Di María és Nani is kiszemelt (She)
Egy balszélsővel mindenképpen szeretné megerősíteni keretét a Paris Saint-Germain labdarúgócsapata.
aug. 21
11:48
Egy magyar átúszta a La Manche-csatornát (Infostart)
Átúszta a La Manche-csatornát a különleges vízi vállalkozásairól ismert Mányoki Attila, aki beállítva a magyar csúcsot 10 óra és 47 perc alatt teljesítette az angliai Dover és a franciaországi Tardinghen közötti 47,23 kilométeres távot.
aug. 21
11:48
Vb 2014: hét óra alatt egymillió jegyigénylés a meccsekre (She)
Hét óra alatt egymillió jegyigénylés érkezett a 2014-es, brazíliai labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseire, miután kedden megkezdődött a belépők értékesítésének első fázisa.
aug. 21
12:06
PAFC: Czvitkovics Péter aláírt a felcsútiakhoz - hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia FC hivatalos honlapján jelentette be, hogy a DVSC-Teva válogatott középpályása, Czvitkovics Péter kettő plusz egy évre aláírt a felcsúti együtteshez.
aug. 21
12:06
Hét óra alatt kelt el egymillió jegy a vb-re (Metropol)
Hét óra alatt egymillió jegyigénylés érkezett a 2014-es, brazíliai labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseire.
aug. 21
12:06
Fülöp-szigeteki kosárlabdába fektetünk (Agroinform)
Öt fontos játékos dőlt ki a Talk 'N Text Tropang Texters kosárlabda-csapatából, megveretjük őket.
aug. 21
12:08
Aprópénzen alkudozik a Milan és a CSZKA a Honda-ügyben (Agroinform)
A nyári nagy transzferekhez képest vicces összeget kérnek az oroszok a japán játékosért, de a Milannak annyi sincs.
aug. 21
12:24
Videó: elsodorta edzőjét a Reading fiatalja (She)
A Reading U16-os csapatának edzője, Martin Dean ezentúl minden bizonnyal távolabbról dirigálja csapatát a meccsek közben. Egyik játékosa ugyanis egy versenyfutás után már nem bírta lefékezni magát, és elsodorta az oldalvonalhoz közel álló trénert.
aug. 21
13:00
Légiósok: a Padovánál továbbra is számolnak Feczesinnel (She)
Hivatalos bejelentés továbbra sincs, de az olasz másodosztályú Padova labdarúgócsapatánál továbbra is számolnak Feczesin Róbert megszerzésével.
aug. 21
13:00
Marad még hely az akadémistáknak? Czvitkovics is Felcsútra igazolt (Agroinform)
A Puskás Ferenc Akadémia FC átigazolta Czvitkovics Pétert a Debrecentől, kettő plusz egyéves szerződést kötött vele.
aug. 21
13:02
Videó: lehetőségek - élj velük! Piqué, LeBron megmutatja (She)
Az amerikai sportszergyártó cég új reklámjában több világsztár is szerepel, kezdve LeBron Jamestől egészen Gerard Piquéig. A kisfilm a kitartásra, a lehetőségek kihasználására hívja fel a figyelmet: ha valamiben jó vagy, mérettesd meg magad, és győzd le a legjobbat!
aug. 21
13:04
Hódeszka: Gyarmati Anna egyre közelebb az olimpiai induláshoz (She)
A 10. helyen végzett a hódeszkások múlt hétvégén megrendezett új-zélandi világkupáján Gyarmati Anna, ezzel a világranglistán a 29. pozícióba jött fel, így már csak öt helyet kell javítania ahhoz, hogy elindulhasson a jövő évi szocsi téli olimpián.
aug. 21
13:18
PAFC: Ideje elkezdeni a pontgyűjtést - Czvitkovics (She)
Miután Czvitkovics Péter a DVSC-Tevától a Puskás Akadémiához szerződött, a felcsúti klub hivatalos honlapjának elmondta, reméli, tud segíteni az NB I-ben még nyeretlen újoncnak a felzárkózásban.
aug. 21
13:54
HSV: az 1-5 után Mallorcán lazító Aogo repült a keretből (She)
Thorsten Fink, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hamburger SV vezetőedzője száműzte az első csapat keretéből Dennis Aogót.
aug. 21
13:56
Válogatott: jegyvásárlási akció a negatív csúcs után a románoknál (She)
Jegyvásárlási akcióval igyekeznek minél több nézőt a stadionba csábítani a románok a mieink és a törökök elleni, szeptemberi világbajnoki selejtezők előtt.
aug. 21
13:58
Videó: így látta a Milan meccsét az „őrült” kommentátor (She)
Az érzelemdús stílusáról ismert olasz kommentátor, Tiziano Crudeli nem hazudtolta meg önmagát a Milan BL-selejtezőjén sem, amikor Stephan El Shaarawy gólt rúgott a PSV-nek. Minden további szöveg felesleges, a lényeg a videóban!
aug. 21
14:00
Haladás: Halmosi büntetése nem publikus - Artner Tamás (She)
Miután a DVSC-Teva elleni, 1–1-re végződő NB I-es bajnokin reklamálás miatt piros lapot kapott Halmosi Péter, a Haladás labdarúgója, klubja megbüntette a csapatkapitányt, ám hogy miként, az nem publikus – mondta Artner Tamás vezetőedző a szombathelyiek honlapjának.
aug. 21
14:12
Autósport: Schumacher újra ott lesz a Bajnokok Tornáján (She)
A visszavonult Michael Schumacher decemberben részt vesz az autósport szokásos évadzáró gáláján, a Bajnokok Tornájának nevezett viadalon.
aug. 21
14:12
Wenger dühösen védekezik, a Fener támadna, Szalai "remek alternatíva" (Agroinform)
Az Arsenal menedzsere kikelt a kritizálói ellen, úgy tűnik, hogy nincs sok ideje a szerdai BL-meccsel foglalkozni.
aug. 21
14:14
Real Madrid: Xabi Alonso újabb három hónapra kidőlt (She)
Mielőtt teljesen felépült volna ágyéksérüléséből, újabb három hónapra harcképtelenné vált Xabi Alonso, a Real Madrid labdarúgócsapatának spanyol válogatott középpályása. A beszámolók szerint a 31 esztendős játékos lábközépcsonttörést szenvedett a „királyiak” szerda délelőtti edzésén.
aug. 21
14:16
Újpest: hat hétre kidőlt az NB I-ben debütáló tehetség (She)
Hat hétig nem játszhat Toricska Rajmond, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest 20 éves játékosa – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
aug. 21
14:30
Öngyilkos lett a román labdarúgó-válogatott volt csapatkapitánya (Infostart)
Öngyilkos lett Costica Stefanescu, a román labdarúgó-válogatott egykori csapatkapitánya, az ország történetének egyik legjobb hátvédje.
aug. 21
14:30
Ciprus: a rutinos magyar kapus helyett hazai játékost igazolnak (She)
A Nemzeti Sport Online Ciprusról származó információja szerint mégsem szerződteti Sebők Zsoltot az Enoszisz, hanem helyette egy hazai kapussal erősít.

Keresés