2013. augusztus 5. hétfő

aug. 5
0:24
Felkészülés: a Valencia négyet gurított az Internek (She)
Felkészülési mérkőzésen a spanyol Valencia labdarúgócsapata négygólos győzelmet aratott az olasz Internazionale ellen.
aug. 5
6:42
Vizes-vb: kitűnő bizonyítvány a világbajnok pólósoknak (She)
Olvasóink nem fukarkodtak a jó osztályzatokkal: a szombaton Barcelonában világbajnoki címet szerző férfipólósok közül senki sem kapott 8.50-nél rosszabb átlagú érdemjegyet. Húzóembereink pedig közelebb voltak a 10-hez, mint a 9-hez.
aug. 5
7:00
Simicskó: nyereséges lehet a hazai vizes vb (Infostart)
A korábbi rendezvények alapján nyereségessé lehet tenni a 2021-es vizes világbajnokságot - nyilatkozott a hétfői Világgazdaságnak Simicskó István, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára.
aug. 5
7:00
Bajnokok Kupája: jöhet a Chelsea-Real Madrid finálé! (She)
A Chelsea 2–0-ra legyőzte a Milant a Bajnokok Kupája nemzetközi felkészülési labdarúgótorna magyar idő szerint hétfő hajnali mérkőzésén, ezzel bejutott a fináléba, ahol a csapatot irányító José Mourinho előző klubja, a Real Madrid lesz az ellenfele.
aug. 5
7:00
Újra világbajnok a magyar vízilabda (Behaviour)
Világbajnok lett a magyar férfi vízilabda-válogatott, amely a Barcelonában zajló vizes vb-n a szombat esti döntőben 8-7-re nyert Montenegró ellen.
aug. 5
7:02
A Videoton simán verte a Ferencvárost (Behaviour)
Noha a miniszterelnök szerint - aki a Puskás Labdarúgó Akadémia alapítójaként nyilatkozott a felcsúti intézmény honlapjának - a magyar labdarúgásban minden a legnagyobb rendben (legföljebb néhány stadionra van még szükség), az NB I. hétvégi második fordulója alapján keresve sem nagyon találni sok pozitívumot.
aug. 5
7:18
FTC: cáfolják, hogy Pászkány Árpád megveszi a csapatot (She)
A Ferencváros részéről hivatalosan és határozottan cáfolták a korábbi sajtóértesülést, miszerint Pászkány Árpád, az erdélyi CFR Cluj tulajdonosa megveszi a zöld-fehér labdarúgócsapatot, vagy a közeljövőben részesedést vásárol az FTC Zrt.-ben – olvasható a hétfői Nemzeti Sportban.
aug. 5
7:20
Tenisz: Stosur először győzte le Azarenkát, tornát nyert vele (She)
Az ausztrál Samantha Stosur két év után először nyert WTA-tornát, köszönhetően a világranglista-2. Viktorija Azarenka sima legyőzésének a carlsbadi viadal fináléjában. A szlovák Magdalena Rybariková megvédte címét Washingtonban.
aug. 5
7:36
Három aranyat söpörtek be a magyar birkózók (Behaviour)
Az olimpiai ezüstérmes Lőrincz Tamás, valamint Lőrincz Viktor és Kiss Balázs is győzött a kötöttfogású birkózók varsói 56. Pytlasinski-emlékversenyén.
aug. 5
7:38
Nem viccelnek: 4 milliárd ember szeme tapadhat Magyarországra (Behaviour)
A korábbi rendezvények tanúsága alapján nyereségessé lehet tenni a 2021-es vizes világbajnokságot - nyilatkozott a hétfői Világgazdaságnak Simicskó István, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára.
aug. 5
7:54
NFL: Romo nélkül nyert a Dallas a klasszikus nyitányon (She)
A Dallas Cowboys győzelmével vette kezdetét az NFL 2013–2014-es idénye: a texasiak az előidény 0. hetének hagyományos Hall of Fame-mérkőzésén 24–20-ra győzték le a későn ébredő Miami Dolphinst.
aug. 5
7:54
Hosszú, Gyurta és Cseh - nyolc csodás nap Barcelonában (Agroinform)
Ha a nyaralás miatt lemaradtál az úszó vb eseményeiről, ne búslakodj, mi összefoglaljuk a legfontosabb történéseket.
aug. 5
8:12
Franciaország: csak a kispad jutott Coulibalynak a nyitányon (She)
A napokban szerződtetett Adamo Coulibaly a kispadon ült, de nem kapott játéklehetőséget a Racing Lensban, amely 1–0-ra legyőzte az újonc Cercle Athlétique Bastiát a francia másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Ligue 2) 1. fordulójának vasárnap késő esti mérkőzésén.
aug. 5
8:12
"Három-négy érem benne van a csapatunkban" (Behaviour)
Elképesztő mezőny, fantasztikus vívók, hatalmas várakozás - ekként lehet röviden a ma kezdődő vívó-világbajnokságot jellemezni leírni. Budapest újra bizonyíthatja, milyen remek szervező, ha egy világversenyről van szó. A hazai esélyekről megoszlanak a vélemények, az optimistábbak négy érmet remélnek. Egy biztos, ma délelőtt a kardozók egyéni selejtezőjével elkezdődik a Syma Csarnokban a vívás…
aug. 5
8:14
Tenisz: Azarenka feljött a 2. helyre, Babos a százban (She)
A carlsbadi tornán a döntőbe jutó, abban viszont Samantha Stosurtól kikapó Viktorija Azarenka Marija Sarapova megelőzésével feljött a WTA-ranglista második helyére. Stosur két helyet javítva 11., a washingtoni tornagyőztes Magdaléna Rybáriková a 42.
aug. 5
8:30
Dőlnek a csontvázak az NSZK-s szekrényekből is? (Agroinform)
Hamarosan már nem csak az egykori NDK "szakállas", "agyonkokszolt" sportolói kapcsán gúnyolódhat az utókor.
aug. 5
8:48
Ajánló: Szalai első tétmeccse a Schalkéban és a tévében - program (She)
Hétfő este játssza első tétmérkőzését a 2013–2014-es idényben a Schalke 04, amely a Német Kupa első fordulójában az ötödosztályú Nöttingen otthonában lép pályára, talán a nyáron szerződtetett Szalai Ádámmal a soraiban. Este a Bayern München is játszik, negyedosztályú ellenfele otthonában kezdi meg a címvédést.
aug. 5
8:48
Gomes dicsért, Moniz csalódott volt (Agroinform)
A Videoton Nikolics Nemanja duplájával 2-0-s győzelmet aratott a Ferencváros ellen.
aug. 5
8:50
Videó: vívó-vb-rajt - Szilágyi nem foglalkozik a „külső terhekkel” (She)
Hétfőn kezdődik a budapesti vívó-világbajnokság. A magyar főváros eddig három alkalommal adott otthont vívó-vb-nek. Az NSO Tv videójából kiderül, milyen elvárásokkal vágnak neki a jubileumi, 100. világbajnokságnak a vívók.
aug. 5
9:06
Hol áll a magyar úszósport a nagyvilágban? (Infostart)
A magyar úszósport nagy sikerét hozta a barcelonai világbajnokság: a csapat az éremtáblázaton - második legjobb európai küldöttségként - az ötödik helyen végzett. Elemzés az úszósport helyzetéről, I. rész: a férfi mezőny. Gyurta Dániel és Cseh László őrzi a helyét a legszűkebb elitben.
aug. 5
9:06
Anglia: Mourinho az unalom miatt nem lett szövetségi kapitány (She)
José Mourinho 2007-ben kis híján elfogadta az angol Labdarúgó-szövetség ajánlatát a szövetségi kapitányi posztra, ám most egy interjúban elmondta, hogy amikor belegondolt, milyen ritkán kell dolgoznia, és az ideje nagy részében unatkozna, visszautasította az ajánlatot, s ezt követően érkezett Fabio Capello.
aug. 5
9:06
Mourinho alig köszönt el, máris a Real Madriddal találkozik (Agroinform)
Dörzsölhetik a tenyerüket a drámai helyzetre fogékonyak, José Mourinho szembe kerül a Real Madriddal.
aug. 5
9:08
Benedek: A játékosaim akár az uszodát is lebontották volna (Infostart)
Benedek Tibor szövetségi kapitány szerint a csapategység és a folyamatos fejlődés volt a világbajnoki győzelem egyik kulcsa. A férfi vízilabda válogatott tagjai vasárnap délután érkeztek haza a barcelonai vizes vb-ről, többen nyilatkoztak az InfoRádiónak. A női együttes tagjai örültek a harmadik helynek.
aug. 5
9:08
Golf-vb: Tiger Woods lehengerlő győzelmet aratott (She)
A világelső Tiger Woods magabiztos győzelmével ért véget magyar idő szerint hétfő hajnalban a profi golfozók világbajnoki sorozatának idei harmadik versenye, az ohiói Akronban megrendezett Bridgestone Invitational.
aug. 5
9:24
Átigazolások: Korzikára került a francia válogatott játékos (She)
Alain Orsoni, a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Ajaccio elnöke legutóbbi interjújában elmondta: az előző két szezont a Lille-nél töltő Benoit Pedretti a korzikai csapatnál folytatja pályafutását.
aug. 5
9:26
Bayern: Magath Thiago miatt bírálja Guardiolát (She)
Az edzői karrierje befejezésén gondolkodó Felix Magath, a Bayern München korábbi mestere a szakma jeles képviselői közül elsőként fogalmazott meg éles kritikát Josep Guardiolával szemben. A spanyol trénert elsősorban Thiago Alcántara szerződtetése miatt bírálta.
aug. 5
9:42
Videó: Chelsea-siker - Schürrle pazar kapáslövése a Milan ellen (She)
Mint beszámoltunk róla, a Chelsea 2–0-ra legyőzte a Milant a Bajnokok Kupája nemzetközi felkészülési labdarúgótorna magyar idő szerint hétfő hajnali mérkőzésén, ezzel bejutott a fináléba. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
aug. 5
9:44
Újpest: Hülye vagyok, felelőtlenséget követtem el - Ahjupera (She)
Győztes gólt szerzett, ám nem lehet teljesen boldog Jarmo Ahjupera, az Újpest 29 esztendős észt csatára, aki fegyelmezetlensége miatt kapott két sárga (így piros) lapot a Puskás Akadémia elleni bajnokin. Ahjupera maga is beismeri: nagy felelőtlenséget követett el.
aug. 5
10:00
Úszunk az aranyban! (Infostart)
A magyar úszók három arany- egy ezüst- és egy bronzérmet szereztek a barcelonai vizes világbajnokságon. Hosszú Katinka 400 és 200 vegyesen lett első, 200 pillangón harmadik, Gyurta Dániel 200 mellen lett első, Cseh László 100 pillangón végzett a második helyen.
aug. 5
10:00
Juventus: Nincs szükségünk ennyi csatárra - Marotta (She)
Giuseppe Marotta, a Juventus labdarúgócsapatának sportigazgatója legutóbbi interjújában elmondta: az új igazolásokkal több játékos is feleslegessé vált, így szinte biztosra vehető, hogy a nyáron két csatár még elhagyja a torinói klubot.
aug. 5
10:00
El kell felejtenünk Mourinhót - Sergio Ramos (Agroinform)
Sergio Ramos nem hullajtott könnyeket, amikor José Mourinho távozott a Real Madridtól.
aug. 5
10:02
Az úszókapitánynak Barcelona továbbra is csodálatos város (Infostart)
Minden idők egyik legsikeresebb vizes világbajnokságát zárta a magyar úszócsapat a katalán fővárosban vasárnap, ahol a versenyzők összesen öt érmet - három aranyat, egy ezüstöt és egy bronzot - szereztek, emellett hét országos csúcsot, s egy Európa-rekordot is felállítottak, továbbá több értékes döntős helyezést is kiérdemeltek.
aug. 5
10:02
NHL: visszavonultatják a detroiti védőlegenda mezét (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokságban (NHL) szereplő Detroit Red Wings visszavonultatja Nicklas Lidström 5-ös számú mezét. A procedúrára 2014. március 6-án, a Colorado Avalanche elleni mérkőzés előtt kerül sor.
aug. 5
10:04
FTC: Vass Ádám mától Moniz csapatával készül (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Vass Ádám edzéslehetőséget kért és kapott korábbi klubjától, a Ferencvárostól, így a szabadon igazolható középpályás mától már Ricardo Moniz vezetőedző csapatával készül.
aug. 5
10:06
Videó: Kemény Dénes is meghatódott a vb-siker láttán (She)
Montenegrót legyőzve világbajnok lett a magyar férfi vízilabda-válogatott. A korábbi kapitány, Kemény Dénes is a lelátóról nézve végig az összecsapást, s meghatottan vette tudomásul a győzelmet. Íme!
aug. 5
10:08
Vívás: ma kezdődik a vb, íme, a teljes program! (She)
Mától nyolc napon át, huszonkét év után újra vívó-világbajnokságot rendez Magyarország, ahol Szilágyi Áron tavalyi londoni olimpiai győzelme óta újra virágzásnak indult a sportág. A Syma-csarnok nagytermében azonban nagyon erős konkurenciával kell számolni, mert amíg annak idején csak magyarok, olaszok, franciák, németek, oroszok űzték világszínvonalon ezt a sportot, megtanulta és megszerette a…
aug. 5
10:18
Brazília: Fred nem találja a helyét a tizenegyesponton (She)
A címvédő Fluminense 1–1-es döntetlent játszott a Ponte Preta vendégeként a brazil országos labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának vasárnapi játéknapján.
aug. 5
10:20
DVSC: Sidibe semmire sem emlékszik, 3 hetet kihagy (She)
Ijesztő sérülést szenvedett Ibrahima Sidibe, a DVSC-Teva labdarúgócsapatának csatára a Mezőkövesd-Zsóry elleni, 1–0-ra megnyert bajnokin. Sidibét erős agyrázkódással szállították kórházba, a DVSC hivatalos közleménye szerint a koponya CT nem mutatott ki nagyobb bajt. A futballista csak arra emlékszik a meccsből, hogy felment a pályára.
aug. 5
10:36
Urszula ismét földbe döngölheti Pennettát (Agroinform)
Páratlan évet írunk, tehát ezúttal a lányok játszanak Torontóban, ahol szokás szerint erős mezőny jött össze.
aug. 5
10:38
Messi a Siratófalnál járt - fotó (Agroinform)
A jeruzsálemi Siratófalnál járt az FC Barcelona labdarúgócsapata.
aug. 5
10:54
Vívó-vb - A kardozók selejtezőjével megkezdődtek a küzdelmek (Infostart)
A férfi kardozók egyéni küzdelmeinek selejtezőjével hétfőn délelőtt megkezdődött a budapesti MOL vívó-világbajnokság.
aug. 5
10:54
Videó: Torres elesett a labdában, majd bebőrözte a Milan-játékost (She)
Mint beszámoltunk róla, a Chelsea 2–0-ra legyőzte a Milant a Bajnokok Kupája nemzetközi felkészülési labdarúgótorna magyar idő szerint hétfő hajnali mérkőzésén, ezzel bejutott a fináléba. Fernando Torres többször is megvillant a találkozón, az egyik akciónál előbb elesett a labdában, majd bebőrözte ellenfelét. Íme!
aug. 5
10:56
Műugrás: Barta Nóra úgy érzi, leminősítették, ezért befejezi (She)
Visszavonul a versenyzéstől Barta Nóra Eb-ezüst- és bronzérmes műugró, miután a Magyar Műugrószövetség (MMSZ) nem támogatta, hogy továbbra is részesüljön a havi 50 ezer forintos Gerevich-ösztöndíjban – írja a hvg.hu.
aug. 5
11:12
Utánpótlás kajak-kenu vb - Pompás a magyar mérleg (Infostart)
A magyar versenyzők remek teljesítményt nyújtva összesen nyolc arany-, négy ezüst- és öt bronzéremmel zárták az ifjúsági és U23-as kajak-kenu világbajnokságot a kanadai Wellandban.
aug. 5
11:12
Arsenal: arab játékszervezőt tesztelnek a héten (She)
Angol lapértesülés szerint az Arsenal labdarúgócsapatához arab játékos érkezhet. A London Evening Standard híre szerint az Egyesült Arab Emírségekből érkező Omar Abdulrahman 21 éves és a középpályán képes a legjobb teljesítményre.
aug. 5
11:12
Ana Ivanovics fürdőruhában is dögös - fotók (Agroinform)
Nem először és aligha utoljára készítettek fürdőruhás képeket Ana Ivanovicsról.
aug. 5
11:14
Videó: csúnyán beégett a skót karatemester a gyerekek előtt (She)
Egy skót taekwondomester gyerekeknek tartott előadást a sportág szépségeiről, de semmi sem sikerült abból, amit be akart mutatni, sőt az egyik kislányt még meg is sebesítette. Pechjére mindezt rögzítették, íme!
aug. 5
11:16
Tenisz: a kitzbüheli győzelem 17 helyezést ért - ranglista (She)
Nem változott a helyzet a férfi teniszezők világranglistájának első 21 helyén, a Washingtonban tornát nyerő Juan Martín del Potro maradt a hetedik. A Kitzbühelben győztes Marcel Granollers 17 pozíciót javítva a 36. helyre jött fel.
aug. 5
11:30
Chile: az életmentő műtét előtt még kivédte a büntetőt (She)
Perforált béllel védett büntetőt Mauricio Viana, a chilei Santiago Wanderers labdarúgócsapatának kapusa.
aug. 5
11:32
Argentína: Simeone tinédzser fia bemutatkozott a Riverben (She)
Vereséggel kezdte az argentin labdarúgó-bajnokság őszi szezonját (Torneo Inicial) a River Plate: a „milliomosok" 1–0-ra kaptak ki a Gimnasia La Plata vendégeként.

Keresés