2013. augusztus 28. szerda

aug. 28
0:06
Angol Ligakupa: a Pool megszenvedett a továbbjutásért (She)
Az angol Ligakupa 2. fordulójában a Liverpool hazai pályán csak hosszabbításban tudta legyőzni a Notts Countyt. A Pool már 2–0-ra is vezetett a rendes játékidőben, de a harmadosztályú együttes kiharcolta a ráadás lehetőségét – hiába.
aug. 28
0:24
Schalke: a kézsérüléssel játszó Szalai a legjobb (She)
A német regionális Westdeutsche Allgemeine Zeitung (WAZ) osztályozókönyve alapján a két gólt szerző, a Schalke harmadik találatában is kulcsszerepet játszó Szalai Ádám bizonyult a gelsenkircheniek legjobbjának a PAOK elleni BL-selejtezőn.
aug. 28
0:42
Francia Ligakupa: könnyed Auxerre-siker - eredmények (She)
Az Auxerre magabiztos győzelmet aratott a Caen otthonában a francia Ligakupa 2. fordulójában, s jutott tovább a köbvetkező körbe.
aug. 28
0:46
NS: Szalai a hős, debreceni kosársokk - szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.
aug. 28
0:50
Schalke: még a miniszterelnök is gratulált Szalinak (She)
Orbán Viktor miniszterelnök is gratulált Szalai Ádámnak a remek teljesítményéért.
aug. 28
1:18
Schalke: még a miniszterelnök is gratulált Szalainak (She)
Orbán Viktor miniszterelnök is gratulált Szalai Ádámnak a remek teljesítményéért.
aug. 28
1:54
Schalke: Újabb lépés a karrieremben; röntgen Németországban - Szalai (She)
A Schalkét két góljával a Bajnokok Ligája-főtáblára segítő Szalai Ádám elmondta, hogy ez a siker számára egy újabb lépés a karrierjében. A magyar támadó a sérülésével kapcsolatban nem említett konkrétumot, mindenképpen megvárja a németországi vizsgálatokat.
aug. 28
7:00
Vajda két érmet remél (Behaviour)
Várhatóan rekordszámú résztvevője lesz a ma kezdődő kajak-kenu világbajnokságnak a németországi Duisburgban. Az előzetes nevezési lista szerint 75 országból körülbelül 1500 sportoló száll hajóba az év legjelentősebb versenyén. Magyarországot 35-en képviselik majd, és Storcz Botond szövetségi kapitány nyolc-tíz érmet remél a magyar versenyzőktől.
aug. 28
7:02
Az UEFA-hoz fordult a Wiesenthal központ (Behaviour)
Az Európai Labdarúgó Szövetséghez intézett levelet a náci háborús bűnösök után kutató Simon Wiesenthal Központ hétfőn amiatt, hogy az MTK elleni augusztus 17-i bajnoki labdarúgó-mérkőzésen FTC-szurkolók egy csoportja "In memoriam Csatáry László" molinót feszített ki a lelátón.
aug. 28
7:04
Ez lehet az év meccse (Behaviour)
A BL-főtáblára kerülés a tétje a Pick Szeged férfi kézilabda csapata ma esti odavágójának, nem véletlenül tartják ezt a találkozót az év meccsének. Ez az összecsapás ugyanis - no meg a vasárnapi visszavágó - alapjaiban határozza meg az idényt. Juan Carlos Pastor mester - ha lehet mondani - vakon meccsel a Metalurg Szkopje együttesével, minthogy a Szeged még soha nem játszott a macedón élgárdával.
aug. 28
7:06
Átgázoltak ellenfelükön a Williams-nővérek (Behaviour)
Nagy meglepetés nem született az idei utolsó Grand Slam-torna, a US Open nyitó fordulójában (legalábbis a lapzártánkig befejeződött találkozókon), igaz, a 11. helyen kiemelt japán Nishikorit egy ismeretlen brit elbúcsúztatta.
aug. 28
7:18
US Open: Djokovics simán nyert, Stosur máris kiesett (She)
Mindenféle megerőltetés nélkül, csupán öt játékot veszítve jutott a második fordulóba a világelső Novak Djokovics a tenisz US Openen. Tomás Berdych is simán nyert, akárcsak a nőknél Viktorija Azarenka és Sara Errani – ők még gémet sem veszítettek. A 2011-es női bajnok Samantha Stosur ugyanakkor máris kiesett,  miutzán három szettben kikapott Victoria Duvaltól.
aug. 28
7:18
Zárul a selejtező (Behaviour)
Ma este lezárul a labdarúgó Bajnokok Ligája július eleje óta selejtezősorozata, s kialakul a 32-es főtábla mezőnye. A pályára lépő 10 együttes közül három fél lábbal már az elitmezőnyben érezheti magát.
aug. 28
7:36
Szalai gólokkal Schalke továbbjutás a BL-ben (Metropol)
Többek között Szalai Ádám góljaival jutott a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörébe a Schalke 04.
aug. 28
7:54
Szalai Ádám "kitermelte a vételárát" - ünnepli a német sajtó (Infostart)
Királykategória! Draxler és Szalai megcsinálták a Schalkének - hirdeti a legtekintélyesebb német futballszaklap, a Kicker internetes kiadásának címlapja. A magyar válogatott középcsatára - az elcsépelt közhellyel élve - alaposan törlesztette már a vételárát.
aug. 28
7:54
Válogatott: 12 éves sikerre alapoz a volt csapatkapitány (She)
Románia Magyarország elleni 2001-es 2–0-s sikere és a bukaresti szurkolók buzdítása győzelemhez segítheti a román válogatottat a mieink elleni szeptember 6-ai selejtezőn – állítja Marius Niculae 32 éves csatár, a válogatott korábbi csapatkapitánya, aki ezúttal csak szurkolóként lehet jelen a találkozón.
aug. 28
7:54
Nehezen felfogható taktikával harcolnák ki a főtáblát Miklerék (Agroinform)
A selejtezőben kezdi a BL-t a Szeged, amelynek kapusát is segítségül hívtuk a Metalurg elleni párharc feltérképezéséhez.
aug. 28
8:12
Arsenal: Podolski megsérült, három hétre kidőlt (She)
Ágyéksérülést szenvedett a Fenerbahce elleni BL-selejtezőn Lukas Podolski, az Arsenal német válogatott csatára, akinek a hét végi Tottenham elleni bajnokit és az azt követő világbajnoki selejtezőket is ki kell hagynia.
aug. 28
8:14
DVSC: Sidibe ismét edzett, a Pécs ellen már játszhat (She)
Újra edzésbe állt a Debrecennél Ibrahima Sidibe, akinek azért volt szüksége több mint háromhetes kényszerpihenőre, mert az augusztus 4-ei Mezőkövesd elleni bajnokin agyrázkódást szenvedett.
aug. 28
8:30
Videó: felpörögve - Vajda Attila két vb-érmet vár magától (She)
Csütörtökön Duisburgban megkezdődik a kajak-kenu világbajnokság. Olimpiai bajnok kenusunk, Vajda Attila két számban indul a duisburgi világbajnokságon. A szegediek kiválósága fő számában, az olimpiai egyes számban, 1000 m-en térdel oda a rajthoz, illetve az új kedvencnek számító 5000 m-en.
aug. 28
8:48
Evezős-vb: Galambos Péter bejutott a középdöntőbe (She)
A könnyűsúlyú egypárevezősök között érdekelt Galambos Péter sikerrel vette szerdai negyeddöntőjét, s ezzel bejutott a középdöntőbe, azaz a legjobb 12 közé a dél-koreai Csungdzsuban zajló evezős-világbajnokságon. Az egypárban induló Széll Domonkos a 13-24. helyért folytathatja szereplését.
aug. 28
8:48
Elhunyt Kovács Zoltán, a Honvéd egykori játékosa (Agroinform)
26 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt Kovács Zoltán a Bp. Honvéd egykori játékosa.
aug. 28
8:50
Ajánló: a Mezőkövesd és a PAFC is pályára lép az MK-ban - program (She)
Szerdán folytatódnak a labdarúgó Magyar Kupa küzdelmei, a tét a harmadik fordulóba jutás. Az élvonalbeli csapatok közül a sorozat ezen szakaszában még csak két egyesület érintett, mégpedig a két újonc: a Puskás Akadémia az Andráshida, míg a Mezőkövesd a Kunszállás otthonában igyekszik kiharcolni a továbbjutást.
aug. 28
9:06
Edzősors: Líbiában kapott munkát a Sopron korábbi edzője (She)
Líbiában kapott munkát Roberto Landi, a Sopron korábbi edzője, aki 2011-ben Bicskei Bertalant váltotta a libériai válogatott szövetségi kapitányaként.
aug. 28
9:06
Federer és Djokovics nem hibázott, Stosur kiesett (Agroinform)
Az esélyesek közül a férfiak mezőnyéből Novak Djokovics és Roger Federer is simán vette az első kört.
aug. 28
9:08
Videó: sírva hagyta el a pályát a török labdarúgó (She)
A török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában a Trabzonspor 2–1-re nyert a Rizespor ellen. A találkozó 45. percében a hazaiak középpályása, Volkan Sen olyan zaklatott állapotba került egy nézőtéri bekiabálás miatt, hogy azonnal cserét kért, és sírva távozott a pályáról. Íme!
aug. 28
9:10
Ajánló: kialakul a csoportkör mezőnye a BL-ben, Barca-Atlético visszavágó - program (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája utolsó selejtezőkörének szerdai visszavágói után kialakul a csoportkör mezőnye. A szentpétervári Zenit számára formalitás lehet a ma esti meccs, a Real Sociedad is igen kedvező helyzetből várhatja a Lyon elleni második összecsapást, a maradék három párharcban azonban óriási küzdelem várható.
aug. 28
9:24
MTK: továbbra sem edzhet a csapattal Csiki és Horváth (She)
Továbbra is külön edz és rehabilitációs munkát végez a térdműtét után lábadozó Csiki Norbert és a Siófok elleni felkészülési mérkőzésen lábközépcsonttörést szenvedő Horváth Zsolt.
aug. 28
9:26
PAFC: Hajdúch egy lépéssel közelebb a visszatéréshez (She)
Csütörtökön egy lépéssel közelebb kerül a visszatéréshez Lubos Hajdúch, a Puskás Akadémia szlovák kapusa, aki két hete, az MVM Paks ellen (1–4) sérült meg: a diagnózis szerint letört egy darab az ujjpercéből, miután rosszul ért bele az első gólt megelőző beadásba.
aug. 28
9:42
Videó: Djokovics behúzta, Azarenka gémet sem veszített (She)
Mint beszámoltunk róla, csupán öt játékot veszítve jutott a második fordulóba a világelső Novak Djokovics a tenisz US Openen. A nőknél Viktorija Azarenka 6:0, 6:0-ra legyőzte a német Dinah Pfizenmaiert. Íme!
aug. 28
9:42
Szalai Ádám megéri a pénzét, jól bizniszelt a Schalke (Agroinform)
A Schalke Szalai Ádám duplájának köszönhetően bejutott a Bajnokok Ligája főtáblájára.
aug. 28
10:00
PMFC: Gaál már edz, de még egy hónapig nem játszhat (She)
Hétfőn elkezdte a labdás edzéseket Gaál Miklós, a Pécsi MFC védője, aki a télen hétévnyi légiós élet után tért haza, de kilenc mérkőzés után meg kellett műteni korábban már megoperált bal térdét.
aug. 28
10:02
Videó: hihetetlenül szerencsés 11-essel jutott tovább a Fulham (She)
Az angol Ligakupa második fordulójában az élvonalbeli Fulham csak tizenegyesekkel jutott tovább (5–4) a negyedosztályú Burton Albion ellen. A Fulham továbbjutása a Costa Rica-i Bryan Ruiznak köszönhető, aki nagyon szerencsés módon értékesítette tizenegyesét. A büntetőnél a labda a kapufáról Dean Lyness kapus hátára, majd onnan a hálóba pattant. Íme!
aug. 28
10:18
Platininek alapvetően nincs baja a Bale-ért kínált 100 millióval (Infostart)
Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) francia elnöke nem lát különösebb kivetnivalót abban, hogy a Real Madrid kész akár 100 millió eurót is fizetni az angol Tottenham Hotspur walesi játékosáért, Gareth Bale-ért.
aug. 28
10:18
Mezőkövesd: válogatott védővel erősítenék a védelmet (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint Mezőkövesdre szerződhet Vaskó Tamás, aki tegnap bontott szerződést a Videotonnal.
aug. 28
10:18
Danke, Szalai (Behaviour)
Szalai Ádám a Bajnokok Ligája főtáblájára segítette a Schalke csapatát: a magyar válogatott támadó két gólt szerzett a PAOK otthonában, ahol a németek 10 emberrel harcolták ki a továbbjutást. A BL kvalifikációs sorozata ma este lezárul.
aug. 28
10:20
DVTK: a Videoton mellőzött csatára érkezhet - sajtóhír (She)
A boon.hu értesülései szerint a DVTK labdarúgócsapata akár már szerdán bejelentheti a Videoton parkolópályára tett támadója, Milan Perics szerződtetését, Kovács Zoltán sportigazgató ellenben tagadta a regionális portál információit.
aug. 28
10:36
Mata lehet Wenger célpontja, Podolski kidőlt (Agroinform)
Arsene Wenger nem mondta ki, de úgy fest, ajánlatot tesz a Chelsea-nek Juan Matáért.
aug. 28
10:54
Douchev-Janics Natasa négy számban indul, Fazekas-Zur Krisztina három aranyat remél (Infostart)
A portugáliai Európa-bajnokság, a Caliban rendezett Világjátékok és a korosztályos világversenyek kiemelkedő sikerei után a csütörtöktől vasárnapig tartó duisburgi kajak-kenu világbajnokságon is a 2013-as évhez méltó szereplést várnak a Graboplast-Győr sportolói és vezetői.
aug. 28
10:54
Platini szerint fair play a Bale-ért kínált 100 millió (Metropol)
"Nekem nem okoz problémát, ha egy klubnak megvan erre a pénze" - fogalmazott az UEFA első embere
aug. 28
11:12
Videó: lélegzetelállító - drift centikre a szakadék szélétől (She)
Óriási szakadékok, veszélyes helyszínek. A Red Bull Észak-Kínában vette fel azt a videót, amelyen a hazai James Tang és az olasz Federico Sceriffo kergeti egymást autójával. A helyszínül szolgáló hegység vonulatai káprázatos látványt nyújtanak. Íme!
aug. 28
11:12
A Celtic visszavághat a kazahoknak (Agroinform)
A skót bajnoknak legalább két góllal kell győznie ahhoz, hogy kiejtse a Sahtyor Karagandyt.
aug. 28
11:14
Románia: német játékos jelentheti a megoldást jobbhátvédben? (She)
A sajtón keresztül „bejelentkezett” a román labdarúgó-válogatottba Ronny Philp, a német élvonalbeli FC Augsburg jobbhátvédje. A nagyszebeni születésű védő szívesen játszana a román nemzeti csapatban, amely (a magyarhoz hasonlóan) gondokkal küszködik szélső hátvéd poszton.
aug. 28
11:14
Guardiola a pontvesztés ellenére elégedett volt (Agroinform)
Két pontot vesztett a Bayern München a német labdarúgó-bajnokság 4. fordulójának első meccsén.
aug. 28
11:30
Bp. Honvéd: Godoy és Daud érkezését is bejelentették (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette a 23 esztendős védekező középpályást, Anibal Godoyt, valamint a szintén 23 éves támadót, Ayub Daudot.
aug. 28
11:32
Videó: mókusparádé - szervánál zavarták meg a teniszezőt (She)
A US Open első fordulójában a nőknél sikerrel kezdett az idén Wimbledonban a döntőig menetelő Sabine Lisicki. A német teniszező 6:2, 7:6-ra győzte le az orosz Vera Dusevinát. Az összecsapást, akárcsak a Tommy Robredo–Marinko Matosevic találkozót, egy mókus zavarta meg. Az állat nem akart lemenni a pályáról, amin a hölgyek jól szórakoztak. Íme!
aug. 28
11:34
DVTK: Perics szerepelt a listánkon, de letettünk róla - Kovács Z. (She)
Kovács Zoltán, a Diósgyőri VTK labdarúgócsapatának sportigazgatója szerint Milan Perics, a Videoton támadója valóban rajta volt a miskolciak kívánságlistáján, ám lekerült arról.
aug. 28
11:48
Lassan elkészül Andy Murray álomhotele - fotó (Agroinform)
A skótok klasszis teniszezője nem sokat gondolkozott, hogy mibe fektesse a sorozatos győzelmekért járó pénzjutalmat.
aug. 28
11:50
Csatárokkal erősíthet a Diósgyőr (Agroinform)
Akár már szerdán csatár, vagy csatárok szerződtetését jelenthetik be a diósgyőri klubnál.
aug. 28
11:52
A Honvéd áldozata a bajnokságban alázhat (Agroinform)
Ezúttal a Honvéd által az Európa Liga selejtezőjében megsemmisített Celik Niksicsre fogadunk.

Keresés