2013. augusztus 23. péntek

aug. 23
0:42
Bernabéu-kupa: Raúl góllal búcsúzott a Real Madridtól (She)
A Real Madrid a szaúdi al-Szadd együttesével találkozott egy nem mindennapi kupamérkőzésen: a Bernabéu-kupáért vívott találkozón a madridista ikon, Raúl egy félidőt egykori csapatában, a Realban, egyet pedig jelenlegi egyesületében, az al-Szaddban játszott. A legenda gólt szerzett a fehér mezben, búcsúgólt, miközben a mérkőzést és ezzel a trófeát a spanyol csapat nyerte, nagy fölénnyel.
aug. 23
1:18
Tenisz: Monfils Verdasco testén át jutott a négy közé (She)
A francia Gaël Monfils bejutott az elődöntőbe a Winston Salem-i férfi tenisztornán, miután szetthátrányból fordítva legyőzte a hetedik kiemelt spanyol Fernando Verdascót.
aug. 23
6:24
Víz alatti hoki világbajnokság kezdődik ma Egerben (Infostart)
Péntektől az egri Bitskey Uszoda ad otthont a 18. víz alatti hoki világbajnokságnak, amely a sportág történetének legnépesebb viadala lesz.
aug. 23
7:00
Tenisz: Wozniacki elkapta Stephenst New Havenben (She)
A New Havenben zajló, 637 ezer dollár összdíjazású WTA-tornán az egyesek negyeddöntőjében a negyedik helyen kiemelt dán Caroline Wozniacki két szettben nyert az amerikai Sloane Stephens ellen.
aug. 23
7:00
Igyekszünk csitítani a hangoskodókat (Behaviour)
Augusztus 20-án Gödöllő Önkormányzatának képviselő-testülete rendkívüli ülést tartott, amelynek egyetlen napirendi pontja volt: díszpolgárrá választották a 70 éves Szűcs Lajost. A mexikói olimpiai bajnok és a müncheni ezüstérmes labdarúgócsapat tagját, balfedezetet, beállós középpályást.
aug. 23
7:02
Öttusa-vb Tajvanon tájfun idején (Behaviour)
Sem a magyar férfi -, sem a női csapat nem lesz teljes a Tajvanon zajló öttusa világbajnokság döntőjében, ugyanis Tibolya Péter és Gyenesei Leila sem jutott fináléba a selejtezőből.
aug. 23
7:04
F1: jön Spa, mindenki kedvenc pályája (Behaviour)
A sportág rajongói már alig várták, hogy leteljen a négyhetes nyári szünet a Formula 1-ben, és ismét feldübörögjenek a motorok.
aug. 23
7:06
Győrben még most is tart a BL-eufória (Behaviour)
Ma kezdődik Győrben a PwC Handball Fiesta nevű kézilabdatorna a Rostov Don, a WHC Vardar SCBT, a Metz HB, a HC Lipcse és az RK Krim csapatai között.
aug. 23
7:08
Sarapova is visszalépett (Behaviour)
Lassan-lassan ott tartunk, hogy összemérhetjük, vajon az indulók, vagy a visszalépők névsora vaskosabb az év utolsó Grand Slam-tornája, a US Open előtt. Sajnos egyre többen jelentik be a visszalépésüket, ami meglehetősen ijesztő így, a hétfőn kezdődő verseny előtt.
aug. 23
7:10
Szalai másra számított (Behaviour)
Egyetlen hazai csapat sem tudott győzni a labdarúgó Bajnokok Ligája szerdai játéknapján. A Schalkéban Szalai Ádám végigjátszotta a PAOK elleni (1-1) találkozót, s gólpasszal vétette észre magát, az Arsenal vendégként verte nagyon a Fenerbahcét, a Basel Bulgárián keresztül került közelebb a főtáblához, míg a zágrábi Dinamo edzőjét nyomban menesztették az Austria elleni hazai 2-0-s kudarc után.…
aug. 23
7:18
Napoli: a Paganese újra tárgyalna Novothnyról (She)
A cronachesalerno.it arról számolt be, hogy az olasz harmadosztályban szereplő Paganese labdarúgócsapata az átigazolási szezon hajrájához közeledve ismét megkörnyékezi az élvonalbeli Napolit a fiatal magyar center, Novothny Soma kölcsönvételének ügyében.
aug. 23
7:18
Adrian Mutu kihagyja a román-magyart (Behaviour)
Nem kapott behívót a román labdarúgó-válogatott keretébe Adrian Mutu, a francia Ajaccio légiósa, így nem lép pályára szeptember 6-án a magyarok elleni, sorsdöntőnek ígérkező világbajnoki selejtezőmérkőzésen.
aug. 23
7:20
Ifjúsági úszó-vb a sivatagban (Behaviour)
Négy lány és két fiú versenyző áll rajthoz a jövő héten kezdődő ifjúsági úszó világbajnokságon. A legnagyobb esélyesnek Szilágyi Liliána számít, bár még nem tudni, mennyire viseli meg Lilut nagypapája, Gyarmati Dezső elvesztése.
aug. 23
7:36
Légiósok: Feczesin a mai orvosi vizsgálat után írhat alá (She)
Egybehangzó olasz sajtóértesülések szerint Feczesin Róbert ma reggel orvosi vizsgálaton vesz részt a Padovánál, majd aláír a másodosztályú olasz labdarúgócsapathoz.
aug. 23
7:36
US Open: Nadal viheti el a rekordpénzdíjat (Metropol)
Hétfőn kezdődik az év utolsó Grand Slam-tornája, az amerikai nyílt bajnokság.
aug. 23
8:12
Real: Eto'o bejelentkezett a madridiaknál is - sajtóhír (She)
A sport.es spanyol oldal arról számolt, hogy az orosz Anzsitól gazdasági okok miatt távozó Samuel Eto'o képviselőin keresztül beajánlotta magát a spanyol Real Madridhoz.
aug. 23
8:30
Argentína: Messi, Agüero és Lavezzi is a válogatottban (She)
Keretet hirdetett Alejandro Sabella argentin szövetségi kapitány a Paraguay elleni világbajnoki selejtezőre, a 18 csak Argentínán kívül játszó futballistákból álló csapatban ott van a kis sérüléssel bajlódó Lionel Messi is.
aug. 23
8:30
Räikkönen a Ferrarit akarja? (Agroinform)
Red Bullos szerződését Vettel megfúrta, a gyengülő Lotusnál nem marad, a Ferrari az egyetlen reménye a Jégembernek.
aug. 23
8:48
Videó: Casillas rögtön átadta a kapitányi karszalagot Raúlnak (She)
Mint beszámoltunk róla, a Real Madrid a szaúdi al-Szadd együttesével találkozott egy nem mindennapi kupamérkőzésen: a Bernabéu-kupáért vívott találkozón a madridista ikon, Raúl egy félidőt egykori csapatában, a Realban játszott, ahol Iker Casillas gondolkodás nélkül átadta a csapatkapitányi karszalagot a legendának. Íme!
aug. 23
8:48
Gelsenkirchenben és Hamburgban is fokozódhat a feszültség (Agroinform)
Nem úgy tűnik, hogy a harmadik fordulóban enyhülnének a Schalke és a Hamburg problémái.
aug. 23
8:50
Real Madrid: Bale hat idényre írhat alá, évi 10 millióért (She)
Egyre közelebb a nyár a legnagyobb transzfer-huzavonájának vége: a Marca tudni véli, Gareth Bale, a Tottenham labdarúgója hamarosan aláír a Real Madridhoz, s szezononkénti 10 millió euróért cserébe hat évig lesz a spanyol gigász játékosa.
aug. 23
9:06
Videó: paprikaspray-vel fújták le Szalaiék drukkereit a rendőrök (She)
Mint beszámoltunk róla, a Szalai Ádámmal felálló Schalke 1–1-es döntetlent játszott a görög PAOK-kal. A találkozó második félidejében a lelátón a rohamrendőröknek kellett rendet tenniük, miután a hazai drukkerek kifeszítették a macedón Vardar Szkopje szurkolói táboráról készült drapériát. Íme!
aug. 23
9:08
Ajánló: Kecskeméten kezdődik, Dortmund, Monaco csatlakozik (She)
A Kecskemét és a Haladás mérkőzésével kezdődik meg péntek este a labdarúgó NB I 5. fordulója. Németországban a BL-döntős Dortmund a remek rajtot vett, szintén százszázalékos Werder Brement fogadja, míg a nagy terveket szövögető Monaco a Toulouse-t látja vendégül a francia bajnokságban.
aug. 23
9:24
Spában folytatódik az F1-es sorozat (Metropol)
Három hét szünet után a Belga Nagydíj következik péntektől.
aug. 23
9:24
Már Bale mezét árulta a Real Madrid hivatalos boltja (Agroinform)
Még nem jelentették be az átigazolást, de a Real Madrid online shopjában már kapható volt Gareth Bale meze.
aug. 23
9:42
Videó: Arbeloa nem tartotta viccesnek C. Ronaldo poénját (She)
Mint beszámoltunk róla, a Real Madrid a szaúdi al-Szadd együttesével találkozott egy nem mindennapi kupamérkőzésen, s a blancók 5–0-ra nyertek. A találkozó előtt a játékoskijáróban Cristiano Ronaldo meghúzta Álvaro Arbeloa fülét, amit a hátvéd nem igazán értett. Íme!
aug. 23
9:42
Manchesterből igazolt középpályást a Barcelona - hivatalos (Agroinform)
Az FC Barcelona bejelentette, hogy szerződtette a Manchester Citytől a 19 éves Dennis Suárezt.
aug. 23
9:44
Málaga: „A Barca ellen kellene két kapus, egy busz és...” (She)
Spanyolországban már a második fordulót rendezik a héten. Az első körben a Levantének hetet vágó Barcelona az előző idényben a Bajnokok Ligája negyeddöntőjéig menetelő Málaga otthonába látogat. A hazaiak nyáron kinevezett vezetőedzője, Bernd Schuster némi humorral fűszerezett nyilatkozatot adott a találkozó kapcsán.
aug. 23
9:46
DVSC: Sidibe nem játszhat a Fradi ellen, Bódi viszont igen (She)
Ibrahima Sidibe, a DVSC-Teva labdarúgója még mindig külön készül, a tervek szerint jövő héten kapcsolódik be az edzésbe, így a Ferencváros elleni vasárnapi rangadón biztosan nem léphet pályára – írja a dehir.hu.
aug. 23
10:18
F1: Belga Nagydíj, 1. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
A magyarországi forróság és a négyhetes nyári szünet után tipikus spái időjárás fogadta péntek reggel a mezőnyt a Belga Nagydíj helyszínén: éjszaka óta esett az eső, amely délelőttre csillapodott ugyan, de az első szabadedzést vizes pályán kezdi meg a mezőny. A hosszú kihagyást követően nehéz megjósolni, melyik csapat a hétvége fő esélyese, talán legnagyobb biztonsággal a Red Bullról és a…
aug. 23
10:20
Öttusa-vb: esőzés miatt félbeszakadt a női döntő (She)
A rossz időjárás miatt félbeszakadt pénteken a női döntő a tajvani Kaohsziungban zajló öttusa-világbajnokságon.
aug. 23
10:22
Belgium: megsüvegelik a magyar kapus teljesítményét (She)
A belga KRC Genk labdarúgócsapatának játékosai Köteles Lászlót éltették az izlandi FH ellen idegenben megnyert (2–0) Európa-liga-selejtező után. A magyar kapus a 88. percben hárította Björn Sverrisson büntetőjét, ezzel csapata elkerülte a kapott gólt, és gyakorlatilag a főtáblán érezheti magát a hazai visszavágó előtt.
aug. 23
10:24
Női kézi: BL-szintű mezőny Győrben, nem kötelező a siker (She)
Ambros Martín, a Győri ETO KC női kézilabdacsapatának vezetőedzője nem a kötelező győzelem igényével küldi pályára játékosait a ma kezdődő, rangos győri felkészülési tornán, de természetesen jó játékra számít.
aug. 23
10:36
Válogatott: Lovrencsics a keretben a vb-selejtezőkre (She)
Lovrencsics Gergő meghívót kapott a magyar labdarúgó-válogatottba Egervári Sándor szövetségi kapitánytól – tudósít a 90minut.pl. A Lech Poznan légiósa így pályára léphet mindkét szeptemberi vb-selejtezőnkön.
aug. 23
10:36
David Villa és az Atlético a második körben is megmutathatja (Agroinform)
David Villa a bajnokságban is megtalálhatja góllövő cipőjét, aminek leginkább a Matracosok örülhetnek.
aug. 23
10:38
Válogatott: L. Goian diplomatikus a román-magyar kapcsán (She)
Szeptember 6-án játsszák a román–magyar labdarúgó vb-selejtezőt. A mérkőzés mindkét válogatott számára kulcsfontosságú az esetleges pótselejtezőt érő második helyért vívott harcban. Liviu Goian, a debreceniek egykori légiósa – a másodosztályú SC Bacau elnöke – szíve saját bevallása szerint egy ilyen párosításnál kétfelé szakad.
aug. 23
10:54
Videó: Shakira után Jackós gólöröm a brazil támadótól (She)
A finn alsóbb osztályú FC Myllypuron brazil támadója, Marcello Matrone pazar módon ünnepelte gólját a HIK elleni találkozón. Matrone az oldalvonalhoz rohant, ahol beöltözött Michael Jacksonnak, és előadott egy kis show-t. Matrone egyébként már több ilyen produkciót is bemutatott, hiszen korábban Shakirának, Amy Winehouse-nak és Lady Gagának is beöltözött. Íme!
aug. 23
10:54
Megbénította a dühöngő időjárás a világbajnokságot (Behaviour)
A rossz időjárás miatt félbeszakadt pénteken a női döntő a tajvani Kaohsziungban zajló öttusa-világbajnokságon.
aug. 23
10:56
Schalke: Podolski lehet Szalai vetélytársa - sajtóhír (She)
A Bild információi szerint a Schalke 04 kölcsönveheti Lukas Podolskit az Arsenaltól. A 28 éves válogatott támadó a szezon végéig jöhet a Szalai Ádámot is foglalkoztató együtteshez, és fizetésének egy részét a londoni klub állná.
aug. 23
10:58
Mezőkövesd: Melczer Vilmosnak izomszakadása van (She)
A héten már nem edzhet az NB I-ben újonc Mezőkövesd-Zsóry élvonalbeli rutinnal bíró középpályása, Melczer Vilmos, aki reményei szerint a jövő hét végére lehet hadra fogható állapotban.
aug. 23
11:00
Férfi kézi: Pokoli csatára számítok Szkopjéban - Mikler (She)
Mikler Roland, a Pick Szeged kézilabdacsapatának válogatott kapusa pokoli hangulatra számít a Metalurg Szkopje elleni jövő heti, idegenbeli BL-selejtezőn, de természetesen bízik abban, hogy – kamatoztatva az új spanyol vezetőedző szakmai filozófiáját – kiharcolják a főtáblára jutást.
aug. 23
11:12
West Brom: „Anelka valóban beszélt a visszavonulásról is” (She)
Steve Clarke, az angol élvonalbeli West Brom labdarúgócsapatának menedzsere nem tagadta: Nicolas Anelka eljátszott a visszavonulás gondolatával, ám a menedzser reméli, a 34 éves csatár meggondolja magát, és a folytatás mellett dönt. Mint ismert, a rutinos támadó ügynöke tragikus hirtelenséggel elhunyt, ami után a francia csütörtökön elhagyta a birminghami együttes edzését.
aug. 23
11:14
Videó: „Baromi nehéz 35 gólt kapva kézimeccset nyerni” (She)
Mint arról beszámoltunk, a tizedik helyen végzett a magyar férfi U19-es kézilabda-válogatott a világbajnokságon, miután a budaörsi helyosztón 35–29-re kikapott Brazíliától. A mieink a gyengébb kezdést követően a szünetre négygólosra csökkentették hátrányukat, ám közelebb nem tudtak zárkózni, így végül hatgólos vereséget szenvedtek.
aug. 23
11:16
Jégkorong: Még kóstolgatom a hazai közeget - Ladányi (She)
A Mol Liga és az EBEL szeptemberi rajtja előtt két héttel az ország több pontján is tombol a hokiláz: péntektől vasárnapig Miskolcon és Dunaújvárosban is rangos nemzetközi tornát rendeznek. Utóbbin Ladányi Balázs személyében nagy visszatérője is van a házigazda alakulatnak.
aug. 23
11:18
Honvéd: Roberto Mancini másik fiát is tesztelték, de nem kellett (She)
Olasz sajtóhírek szerint nem sokon múlt, hogy Andrea után Roberto Mancini másik fia, Filippo is a labdarúgó NB I-ben szereplő Honvédhoz igazoljon.
aug. 23
11:20
Férfi kosár: 178 cm-es, próbaidős amerikai a ZTE-nél (She)
Szeptembertől háromhetes próbaidőn a Zalaegerszeg élvonalbeli férfi kosárlabdacsapatánál szerepel az amerikai Gerald Boston.
aug. 23
11:30
WTCC: változnak a szabályok, új formula az időmérőn (She)
A technikai változások után a szabályrendszer is változik a túraautó-világbajnokság (WTCC) 2014-es szezonjában. A sorozat hivatalos honlapjának tanúsága szerint változik az időmérő lebonyolítási rendje, illetve hosszabbak lesznek a versenyek.
aug. 23
11:30
Ki ez a Gareth Bale és miért ő a világ legdrágább játékosa? (Agroinform)
Nemzetközi sajtóhírek szerint a Real Madrid pénteken hivatalosan bejelenti Gareth Bale szerződtetését.
aug. 23
11:48
Videó: Raúl C. Ronaldónak adta mezét a búcsúmeccsén (She)
Raúl egy félidőt játszott egykori csapatában, a Real Madridban, amely nem mindennapi gálamérkőzésen csapott össze a katari al-Szadd együttesével. A szünetben a blancók ikonja Cristiano Ronaldónak adta a mezét. Íme!
aug. 23
11:48
Szoros verseny jöhet az Ardennek tövében - beharangozó (Agroinform)
Räikkönen csapatváltása körül forog az F1, de nem csak emiatt lesz érdekes a Belga Nagydíj.

Keresés