2013. augusztus 23. péntek

aug. 23
11:50
F1: Alonso volt a leggyorsabb az első spái szabadedzésen (She)
Fernando Alonso bizonyult a leggyorsabbnak a hétvégi Belga Nagydíj első, péntek délelőtti szabadedzésen. A Ferrari spanyol pilótáját a Sahara Force India két versenyzője, a brit Paul di Resta, valamint a német Adrian Sutil követte. Belgiumban tipikus spái időjárás fogadta a mezőnyt: éjszaka óta esett az eső, amely délelőttre csillapodott ugyan, de még az első szabadedzésen is főszerephez…
aug. 23
12:06
Videoton: Nem szállhat a fejünkbe a 12 pont - Juhász (She)
Nehéz mérkőzésre számít vasárnap, az NB I 5.fordulójában a Győri ETO otthonában Juhász Roland, a Videoton labdarúgócsapatának védője. A válogatott futballista szerint nem szabad messze menő következtetéseket levonni a győriek eddigi gyengélkedéséből.
aug. 23
12:08
FTC: mostantól engedélyeztetni kell a transzparenseket (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros hivatalos honlapján jelezte, mostantól csak előzetes egyeztetés után lehet molinókat, transzparenseket elhelyezni a lelátókon, illetve változik az idegenbeli jegyárusítás is.
aug. 23
12:24
Mezőkövesd: cáfolják a Rudolf Gergely-féle pletykát (She)
A labdarúgó NB I újonca, a Mezőkövesd-Zsóry nem tervezi szerződtetni Rudolf Gergelyt – cáfolja a különböző honlapokon és közösségi portálokon terjedő pletykát a boon.hu a kövesdi klub egyik vezetőjére hivatkozva.
aug. 23
12:26
Kajak-kenu: Fazekas-Zur szerint titokzatos a négyesünk (She)
A duisburgi világbajnokság rajtja előtt egy héttel a szolnoki edzőtáborba invitálta az újságírókat a magyar férfi és női kajakválogatott. Versenyzőink nyilvános edzésen mutatták meg formájukat, és készséggel álltak a kamerák és a mikrofonok elé. Minden a legnagyobb rendben, startra kész a magyar csapat – így összegezhetnénk a csütörtöki látogatás után a férfi és női kajakválogatottal…
aug. 23
12:42
Ingyen dolgozik a szövetségi kapitány (Infostart)
Csütörtökön késő este aláírta májusig szóló szerződését Fatih Terim, a magyarokkal azonos világbajnoki selejtezőcsoportban szereplő török labdarúgó-válogatott új kapitánya, aki a helyi szövetség közlése szerint nem kér fizetést a munkájáért.
aug. 23
12:42
Serie A: Laczkót nem nevezték a Juventus elleni bajnokira (She)
Delio Rossi, az olasz élvonalbeli Sampdoria labdarúgócsapatának vezetőedzője kijelölte 24 fős keretét a Juventus elleni hazai idénynyitóra. A genovaiak magyar légiósa, Laczkó Zsolt biztosan nem lép pályára a címvédő elleni szombati bajnokin, ugyanis nincs ott a keretben.
aug. 23
12:42
Belga Nagydíj: Alonsóé az első szabadedzés (Metropol)
Fernando Alonso, a Ferrari kétszeres világbajnok spanyol pilótája nyerte a pénteki első szabadedzést Spában, a Forma-1-es Belga Nagydíjon.
aug. 23
12:42
Farkas-vacsora lehet a Vörös Ördögökből (Agroinform)
A Wolverhampton Wanderers-Crawley Town mérkőzésen hazai győzelmet várunk.
aug. 23
12:44
Videó: pazar ollózós gól a román válogatott játékostól (She)
A Swansea City tovább menetel, ezúttal a román Petrolulnak vágott egy ötöst, s lépett a csoportkör kapujába az Európa-liga selejtezőjének utolsó körében. Apró szépségtapasz a ploiestieknek, hogy a csapat válogatott játékosa, Gheorghe Grozav ollózással szerzett pazar gólt. Íme!
aug. 23
12:44
Fernando Alonso kezdett a legjobban (Agroinform)
A Ferrari spanyol pilótája, Fernando Alonso volt a leggyorsabb a Belga Nagydíj első, péntek délelőtti szabadedzésen.
aug. 23
13:00
Anelka még nem döntött a visszavonulásáról (Metropol)
A futballista azonnali visszavonulásáról szóló hírek azután láttak napvilágot, hogy csütörtök délelőtti edzés helyett kipakolt öltözőszekrényéből, majd közölte a szakmai stábbal, hogy befejezte a pályafutását.
aug. 23
13:00
Meg tudja szorítani valaki a Juventust? (Agroinform)
A Napoli erősödött, a Milan összeért, de még mindig a Juventus a legerősebb Olaszországban.
aug. 23
13:18
Futsal NB I: rajtol az idény, csavartak egyet a végjátékon (She)
Péntek este a legutóbb ezüstérmes Berettyóújfalu és a kilencedik helyezett Rubeola mérkőzésével megkezdődik a futsal NB I 2013–2014-es idénye.
aug. 23
13:20
Videó: Balotelli edzésen térdelte hátba csapattársát (She)
A Milan csatára, Mario Balotelli ismét hallatott magáról, ezúttal csapattársa derekába térdelt bele az egyik edzésen. A Sampdoriától a nyáron érkezett Andrea Polinak láthatóan nem esett jól Balotelli megmozdulása. Íme!
aug. 23
13:22
Barca: a 10 milliót is elérheti a B-csapathoz igazolt Suárez ára (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette az U20-as spanyol válogatott támadó középpályást, a 19 éves Denis Suárezt a Manchester Citytől.
aug. 23
13:24
Kerékpár: magyar csapat sikere Olaszországban (She)
A lombardiai Coppa Agostini országúti versenyen a magyar bejegyzésű kontinentális csapat, az Utensilnord-Ora24.eu, szezonja egyik legnagyobb sikerét érte el 3. helyével az olasz Marco Zamparella révén; a győzelmet a Lampre-Merida menője, Filippo Pozzato szerezte meg.
aug. 23
13:36
Hamburg: a hajkoronáiról ismert osztrák távozott (She)
Azonnali hatállyal szerződést bontott Paul Scharnerral a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő HSV – adta hírül a klub hivatalos közleményben. A 33 éves osztrák futballista egy év után elhagyja a Bundesligában szereplő alakulatot.
aug. 23
13:38
Arsenal: Sagna kész arra, hogy középhátvéd legyen (She)
Bacary Sagna, az Arsenal jobbhátvédje felkészültnek érzi magát arra, hogy a hátsó alakzat közepén kapjon szerepet.
aug. 23
13:54
Válogatott: kezdődik a jegyárusítás a magyar-észtre (She)
Ma 15 órától kezdik meg a jegyárusítást a szeptember 10-én sorra kerülő Magyarország–Észtország labdarúgó világbajnoki selejtező-mérkőzésre.
aug. 23
13:54
Button jövője bizonytalan a McLarennél (Agroinform)
A Forma-1-es brit pilóta egyelőre nem tudja, hogy a wokingi istálló mit tervez a jövő évi szezonban.
aug. 23
13:56
A gigászok meccsén túl is van élet Angliában (Agroinform)
A Manchester United-Chelsea slágermeccsen kívül megannyi érdekes mérkőzés vár ránk a Premier League második fordulójában
aug. 23
14:12
F1: Belga Nagydíj, 2. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
A délelőtti esős szabadedzés után délutánra a várakozásoknak megfelelően tisztább lett az ég Spa-Francorchamps felett, s ha minden változatlan marad, száraz pályán rendezik meg a Belga Nagydíj második szabadedzését. Az első tréningen Fernando Alonso volt a leggyorsabb, de az, hogy a két Lotus zárt az utolsó két helyen, jól jelzi, hogy az időeredmények annyira sem voltak sokatmondóak, mint…
aug. 23
14:12
Péntektől árulják a jegyeket a magyar-észt meccsre (Agroinform)
Pénteken 15 órától kezdik meg a jegyárusítást a szeptember 10-én sorra kerülő Magyarország-Észtország vb-selejtezőre.
aug. 23
14:14
PMFC: Motiváltan érkeztem, gólokat akarok lőni - Pölöskey (She)
Motiváltan érkezett a labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC-hez Pölöskey Péter. A DVSC-től kölcsönvett 25 éves csatár hivatalos sajtótájékoztató keretében mutatkozott be Pécsen.
aug. 23
14:16
Man. City: a csapatkapitány legalább egy hónapra kidőlt (She)
Az angol élvonalbeli Manchester City hivatalos honlapján közölte, hogy a csapatkapitány Vincent Kompany legalább egy hónapig nem játszhat sérülés miatt.
aug. 23
14:30
Birkózás: meg akarták vesztegetni a világbajnokot (She)
Meg akarták vesztegetni a 2010-es világbajnoki döntő előtt Sushil Kumart, az indiaiak későbbi aranyérmes birkózóját.
aug. 23
14:32
Skócia: lemondta a válogatottságot az „ötök” egyike (She)
Lemondta a válogatott szereplést Kenny Miller skót csatár – adta hírül hivatalos honlapján a Skót Labdarúgó-szövetség (SFA). A 33 esztendős támadó jelenleg a kanadai Vancouver Whitecaps futballistája, nemrégiben hosszabbított egy évvel a csapattal.
aug. 23
14:48
Újabb három ponttal gazdagodhat a Bilbao (Agroinform)
A Bilbao az ezer sebből vérző Osasunát fektetheti két vállra a második forduló első játéknapján.
aug. 23
14:50
Mindenki Rudolf felől érdeklődik Mezőkövesden (Agroinform)
Rudolf Gergely Mezőkövesdre érkezését cáfolja a klub, eközben az újonc az Újpest elleni bajnokira készül.
aug. 23
14:52
A Liverpool foggal-körömmel ragaszkodik Suárezhez (Agroinform)
A Liverpool menedzsere kijelentette, már túl késő van ahhoz, hogy eladják az uruguayi csatárt.
aug. 23
15:06
Kétszer bukott meg idén a világhírű sportoló (Infostart)
A BBC információi szerint a világ idei legjobb 100-as síkfutó eredményével rendelkező amerikai sprinter, Tyson Gay két doppingellenőrzésen is fennakadt idén, s a mintáiban szteroidot találtak.
aug. 23
15:06
Légiósok: „Varga József fel fogja szántani a pályát” (She)
Roppant elégedettek Varga Józseffel a Middlesbrough-nál! A magyar válogatott labdarúgót csapata legjobbjának választották a Charlton elleni bajnokin, Tony Mowbray menedzser pedig elismerően nyilatkozott róla.
aug. 23
15:08
Videó: Djokovics a tv-ben utánozta Nadalt és Sarapovát (She)
Hivatalos volt az olasz showman, Rosario Fiorello tv-műsorába a világelső szerb teniszező, Novak Djokovics, akinek egy ütőt adtak a kezébe, s utánoznia kellett Rafael Nadalt és Marija Sarapovát. Tekintse meg, hogyan imitálta a teniszezőket Djokovics!
aug. 23
15:10
NB II: korábbi élvonalbeli középpályás a Kisvárdánál (She)
A múlt hét óta próbajátékon lévő 27 esztendős középpályással, Horváth Lászlóval szerződést kötöttek a kisvárdai vezetők, és ha minden jól alakul, a játékos már a Balmazújváros elleni, szombati bajnokin bemutatkozhat.
aug. 23
15:12
Chelsea: Mourinho titokzatosan anekdotázott Willianról (She)
Sajtótájékoztató tartott José Mourinnho, az angol élvonalbeli Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere a hétfői, Manchester United elleni PL-rangadó előtt. A portugál szakember titokzatosan beszélt Willianról, akit a hírek szerint a londoniak elhappolnak a városi rivális Tottenham elől.
aug. 23
15:24
Atlétika: Tyson Gay szteroiddal bukott meg - kétszer (She)
A BBC információi szerint a világ idei legjobb 100-as síkfutó eredményével rendelkező amerikai sprinter, Tyson Gay két doppingellenőrzésen is fennakadt idén, s a mintáiban szteroidot találtak.
aug. 23
15:24
Kétszer is megbukott szteroiddal Tyson Gay (Metropol)
Gayről július 14-én derült ki, hogy egy májusban, versenyen kívül levett mintájának vizsgálata pozitív eredménnyel zárult.
aug. 23
15:24
Legalább egy hónapig nem játszhat a Manchester City kapitánya (Agroinform)
Vincent Kompany hétfőn este, a Newcastle elleni 4-0-ra megnyert szezonnyitón szenvedett ágyéksérülést.
aug. 23
15:26
DVSC: kitették a fogadási csalással vádolt H. Zoltánt (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva hivatalos honlapján közölte, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott H. Zoltánnal. A nyáron igazolt csatárt tegnap gyanúsítottként hallgatták ki a fogadási csalási ügyben, a Loki pedig úgy döntött, nem tart tovább igényt a játékos szolgálataira.
aug. 23
15:26
Eto'o vagy Rooney? Nem félek senkitől - Lukaku (Agroinform)
Habár kiváló csatárok állnak a Chelsea rendelkezésére, José Mourinho támadóval erősítene az átigazolási időszakban.
aug. 23
15:28
Button túrhatja ki Räikkönent a Ferraritól (Agroinform)
A brit világbajnok állítólag nem hosszabbít a McLarennel, a Ferrari és a Red Bull is szívesen látná.
aug. 23
15:42
Rali-vb: nem lesz bajnokavatás, az éllovas Ogier kiesett (She)
Sébastien Ogier biztosan nem lesz világbajnok a hétvégén, ugyanis kiesett a rali-vb németországi állomásának negyedik szakaszán. A Volkswagen Polóval versenyző francia pilóta autójának felfüggesztése eltört, ami miatt feladni kényszerült a küzdelmeket már a második napon.
aug. 23
15:42
Tyson Gay szteroiddal bukott meg, kétszer (Agroinform)
A BBC szerint az idei legjobb 100-as eredményével rendelkező amerikai sprinter két doppingellenőrzésen is fennakadt.
aug. 23
15:44
Lyon: a kegyvesztett csatár kész kiböjtölni az egész évet (She)
Bafétimbi Gomis, a Lyon labdarúgócsapatának kegyvesztett támadója kész a következő évet a tartalékcsapatban tölteni, abban a reményben, hogy jövő nyáron, szerződése lejártakor szabadon távozhat.
aug. 23
16:00
F1: Vettel az élre ugrott, aztán defektet kapott (She)
A Belga Nagydíj száraz pályás második szabadedzésén a Red Bull uralta Spa-Francorchamps-t, Sebastian Vettel és Mark Webber nyolc tizedet vert a hozzájuk legközelebb kerülő pilótára, Romain Grosjeanra. A francia pilóta eredménye megmutatta, hogy az első edzésen az utolsó két helyet elfoglaló Lotus versenyképes – akárcsak a Mercedes, amely hiába zárt a 9. és a 12. helyen, egyértelműen tartogat…
aug. 23
16:00
Ismét Raúlt ünnepelte a Bernabéu Stadion (Agroinform)
A Real Madrid 5-0-ra verte az al-Szadd együttesét a Bernabéu Kupáért vívott meccsen.
aug. 23
16:02
Videó: élete gólját ollózta a veterán argentin csatár (She)
A kolumbiai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában a Santa Fe 2–1-re nyert a Patriotas Boyacá ellen. A találkozó harmadik gólját a hazaiak 33 éves argentin támadója, Silvio González szerezte, aki a csapattárs által felpörgetett labdát parádés mozdulattal vágta a kapuba. Íme!
aug. 23
16:02
Vettel vitte a prímet péntek délután (Agroinform)
A Red Bull német pilótája, Sebastian Vettel volt a leggyorsabb a Belga Nagydíj második, péntek délutáni szabadedzésen.
aug. 23
16:18
A Loki kirúgta a bundával gyanúsított támadót (Agroinform)
Az Egerből érkezett Horváth Zoltánt gyanúsítottként hallgatták ki fogadási csalásban.

Keresés