2013. augusztus 31. szombat

aug. 31
0:06
NS: Idehaza a lila legenda; Radó a hős; A román kapitány meglepetése - szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk!
aug. 31
0:06
11-esekkel nyerte el a Bayern a Szuperkupát (Metropol)
A német csapat a hosszabbítás utolsó percében lőtt góllal egyenlített, majd a büntetőpárbajban megszerezte a győzelmet.
aug. 31
0:42
Egy drámai kupadöntő két percben - videó (Agroinform)
1-1-es rendes játékidő, majd 2-2-es hosszabbítás után a Bayern München nyerte a Chelsea ellen az Európai Szuperkupát.
aug. 31
1:18
Eurofutball: Bodorék döntetlenje, nyert a CSZKA Moszkva (She)
A Bodor Boldizsárt végig a soraiban tudó NAC Breda 1–1-es döntetlent játszott a NEC-cel. Babos Gábor a kispadon ült a hazaiaknál. Az oroszoknál megerősítette első helyét a CSZKA Moszkva, míg Törökországban csak gól nélküli döntetlenre végzett a Galatasaray az Eskisehirsporral.
aug. 31
1:36
Primera División: a ráadásban sokkolt a Levante és az Elche (She)
Két késő esti mérkőzéssel elkezdődött a spanyol labdarúgó-bajnokság (Primera División) 3. fordulója. Az Elche a hosszabbításban mentette döntetlenre az Almería elleni idegenbeli meccsét, míg a Levante akkor szerezte a győztes gólt Madridban a Rayo  Vallecano ellen.
aug. 31
4:00
Egerszegi bundavádak (Blikk)
Zalaegerszeg – Nem tud kiemelkedni a magyar futball a bunda posványából? Hiába a két éve zajló ügyészségi nyomozások, letartóztatások sora, újabb és újabb gyanús mérkőzések kerülnek elő. A legfrissebb az NB II-es Zalaegerszeg szerdai, Ajka elleni (1-2) Magyar Kupa-találkozója, amelynek híre futótűzként terjedt a zalai megyeszékhelyen.
aug. 31
6:06
Végre gólok! - meccselemzés, Bayern München-Chelsea (Agroinform)
Szerencsére megúsztuk az újabb gól nélküli unalmat; egy négyest kaptunk Guardiolától és Mourinhótól.
aug. 31
7:00
Minden hajónk döntős lett (Behaviour)
Jól szerepeltek a csütörtöki középfutamokban a magyarok a németországi Duisburgban zajló kajak-kenu világbajnokságon: mind a hét érdekelt egység továbbjutott a szombati döntőbe.
aug. 31
7:02
Rióban Tóth az első magyar pontszerző (Behaviour)
Most már kijelenthető: nem erre számítottunk. A Rio de Janieróban zajló cselgáncs-világbajnokság ötödik napjának úgy mentek neki a magyarok, hogy a várt érmek helyett egy árva pontszerzés sem sikerült eladdig.
aug. 31
7:04
Nem nyugszanak a Csatáryra emlékezők (Behaviour)
Megalakulása után egy héttel (tegnap) már több mint 3 200 tagot számlált az a Facebook-csoport, amelynek célja, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség által kiszabott büntetés, valamint Kubatov Gábor, a Ferencváros elnökének felhívása ellen tiltakozzon.
aug. 31
7:06
Tovább zakatol a Nadal-gőzhenger (Behaviour)
Néhány teniszező teljesen elfogyott a US Openre, és az év utolsó Grand Slam-tornáján megmagyarázhatatlan vereséget szenved. Ilyen például a hölgyeknél a 4. kiemelt olasz Sara Errani - párosban világelső - , aki honfitársnőjétől, Flavia Penettától kapott ki bántóan simán úgy, hogy a győzni akarás szikráját sem lehetett felfedezni a játékában.
aug. 31
7:08
EL: elkészült a beosztás (Behaviour)
Egy nappal azt követően, hogy az Európai Labdarúgó Szövetség Monacóban elkészítette a Bajnokok Ligája csoportbeosztását, tegnap megejtette a második számú kontinentális klubtorna, az Európa Liga sorsolását is. A 48 résztvevő között két olyan klub akad, amely magyar játékost foglalkoztat.
aug. 31
7:18
NBA: letartóztatták a Los Angeles-i kosársztárt (She)
Letartóztatták Lamar Odomot, a legutóbbi szezonban a Los Angeles Clippers NBA-csapatában szereplő játékost. A kosaras valószínűleg ittasan vagy bedrogozott állapotban vezette az autóját.
aug. 31
7:36
US Open: Murray továbbment, S. Williams sima sikere (She)
Andy Murray négy szettben legyőzte Leonardo Mayert a US Open férfi teniszversenyének 2. fordulójában, így bejutott a legjobb 32 közé. A nőknél Serena Williams könnyedén vette az újabb akadályt. A viadal két korábbi győztesének csatájában Lleyton Hewitt (2001) öt játszmában nyert Juan Martín del Potro (2009) ellen.
aug. 31
7:54
Először nyert a Bayern, először nyert német csapat (Infostart)
A Bajnokok Ligája-győztes Bayern München hosszabbítás után, büntetőkkel legyőzte az előző szezonban Európa Ligát nyert Chelsea-t péntek este Prágában, ezzel története első Európai Szuperkupáját hódította el. A trófeát eddig német csapatnak még soha nem sikerült megnyernie. A müncheni gárda nyáron munkába állt vezetőedzője, a korábbi barcelonai sikerkovács Josep Guardiola első trófeáját nyerte új…
aug. 31
7:54
Kajak-kenu vb: ma már döntők Duisburgban! - program (She)
Ma már több döntőt is rendeznek a duisburgi kajak-kenu világbajnokságon. A délutáni programban többek között a Kovács Katalin, Douchev-Janics Natasa és a Dombi Rudolf, Kökény Roland párosnak is szurkolhatunk. Délelőtt középfutamokat, valamint C- és B-döntőket rendeznek. Íme, a program.
aug. 31
7:54
A Juve újra Laziót verhet, Toni újra gólt szerezhet (Agroinform)
Mindössze két hete tömte ki a rómaikat a bajnok a Szuperkupában, most a bajnokságban várunk tőlük győzelmet.
aug. 31
8:12
Légiósok: szeptemberi visszatérés? Gera az Arsenal ellen talán játszhat (She)
Steve Clarke, a West Bromwich Albion menedzsere nem tartja kizártnak, hogy Gera Zoltán már a szeptember végi, Arsenal elleni Ligakupa-mérkőzésen pályára léphet.
aug. 31
9:06
Légiósok: Megyeri iránt nem görög érdeklődők vannak (She)
A SportDay értesülései szerint Megyeri Balázs iránt több együttes is érdeklődik, így az Olympiakosz magyar kapusa még az átigazolási szezon vége előtt klubot válthat.
aug. 31
9:06
Guardiola megköszönte Heynckesnek, Mourinho igazságtalanságról beszélt (Agroinform)
A Bayern München büntetőkkel legyőzte a Chelsea-t és ezzel elhódította története első Európai Szuperkupáját.
aug. 31
9:08
Videó: Ribéry a szurkolókkal és Guardiolával ünnepelt (She)
A Bayern München drámai csatában, tizenegyesekkel hódította el az Európai Szuperkupát. A találkozó egyik főszereplője a francia Franck Ribéry volt, aki góllal és remek játékkal segítette csapatát. A válogatott szélső a találata után először Pep Guardiolával ünnepelt, majd a lefújást követően a szurkolók közé is bemerészkedett.
aug. 31
9:24
Ajánló: ETO-Paks, FTC-KTE, DVTK-Újpest és az újonccsata - program (She)
A magyar labdarúgó-bajnokság élvonalában szombaton négy mérkőzést rendeznek, míg az NB II-ben hét találkozót játszanak. Íme, a mai program:
aug. 31
9:42
Videó: angol kispad, 2500 tonna beton - épül a Fradi-stadion (She)
Javában zajlik a Ferencváros stadionjának építése. A lelátók már körvonalazódnak, a pályát 90 fokkal elforgatják a korábbi fekvéséhez képest. A kispadokat angol mintára a szurkolók közé helyezik, míg a vendégszektor továbbra is a népligeti metrómegállóhoz lesz közel.
aug. 31
9:42
Hewitt nyerte a thrillert Del Potro ellen, Babos kiesett párosban (Agroinform)
Leyton Hewitt öt játszmában, 4 óra 3 perces csatában legyőzte az argentin Juan Martín del Potrót.
aug. 31
9:44
Győri ETO: Szabicsot és Rudolfot is vinné az ETO? (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint informális megbeszélésen vett részt Szabics Imre a Győri ETO-nál, elképzelhető, hogy a Sturm Graz futballistája a bajnokcsapatnál folytatja.
aug. 31
9:46
Férfi kézi: a Barca visszavágott a HSV-nak a BL-döntőért (She)
A Barcelona nyerte meg – története során először – az IHF Super Globe elnevezésű férfi kézilabdatornát, mivel a döntőben 27–25-re legyőzte a Bajnokok Ligája-címvédő Hamburgot.
aug. 31
10:00
Ajánló: pályán a Man. City és a Schalke, este Juve-Lazio - program (She)
A Serie A 2. fordulójában szombaton lép pályára a címvédő Juventus és a trónkövetelő Napoli is. Előbbi a Laziót fogadja, utóbbi pedig a Chievóhoz látogat. A francia élvonalban a PSG a Guingamp ellen játszik, míg a Premier League bajnokesélyesei közül csak a Manchester Citynek lesz ma jelenése. Spanyolországban a „nagyok” pihennek, a Bundesligában viszont a Szalai Ádámot foglalkoztató Schalke egy…
aug. 31
10:18
Labdarúgás: feldúlták és kirabolták Fehér Miklós sírhelyét (She)
Feldúlták és kirabolták a kilenc évvel ezelőtt egy portugál bajnoki mérkőzésen, a pályán elhunyt Fehér Miklós labdarúgó sírhelyét Győrben – írja szombati számában a megyei napilap.
aug. 31
10:18
Újabb meccset bundázott el a ZTE? (Agroinform)
A Zalaegerszeg 2-1-es vereséget szenvedett az Ajkától az MK első fordulójában. Volt, aki előre tudta az eredményt?
aug. 31
10:20
Vitorlázás: Berecz bejutott az éremversenybe a finndingi-vb-n (She)
Berecz Zsombor bejutott az éremversenybe, azaz a legjobb tíz közé pénteken a Tallinnban zajló vitorlázó finndingi-világbajnokságon.
aug. 31
10:20
Komoly erőpróba előtt az Arsenal és a Manchester United (Agroinform)
Az Arsenal a Tottenhammel, a Manchester United a Liverpoollal találkozik a Premier League 3. fordulójában.
aug. 31
10:22
Evezős-vb: 12. lett a Simon Béla, Juhász Adrián páros (She)
A Simon Béla, Juhász Adrián duó a 12. helyen végzett a kormányos nélküli kettesek között a dél-koreai Csungdzsuban zajló evezős-világbajnokságon, miután utolsó pályájukon, a szombati B-fináléban utolsóként értek célba.
aug. 31
10:36
Videó: karmester - Mourinho Hazard-t éltette maga helyett (She)
A Bayern München drámai csatában, tizenegyesekkel hódította el az Európai Szuperkupát. A vesztes csapat trénere, José Mourinho szokásához híven ezúttal sem ült nyugodtan a fenekén. A portugál szakember először Ramiresnek adott pacsit, miután a brazilt kiállították, majd Eden Hazard-t éltette maga helyett a szurkolók előtt.
aug. 31
10:36
Ribéry a felhők felett, Lampard büszke a csapatra (Agroinform)
A Bayern München büntetőkkel legyőzte a Chelsea-t Prágában, ezzel története első Európai Szuperkupáját hódította el.
aug. 31
10:54
Válogatott: ötezer jegy már elkelt az észtek elleni meccsre (She)
Az észtek elleni szeptember 10-i (Puskás-stadion, 20.30) vb-selejtező lesz a magyar válogatott soron következő hazai tétmérkőzése. A találkozóra a hét elején kezdődött meg a jegyárusítás, és több mint 5000 belépőnek máris megvan a gazdája – adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség honlapja.
aug. 31
10:56
Férfi kosár Eb: Ivkovics a montenegrói válogatottat segíti (She)
Sztojan Ivkovicsot, a magyar férfi kosárlabda-válogatott kapitányát elkérte a montenegrói szövetség, hogy edzőként segítse a csapatot a szerdán kezdődő szlovéniai férfi Európa-bajnokságon.
aug. 31
10:58
Kajak-kenu vb: Douchev-Janics és a Lantos, Nagy duó is döntős (She)
A szombat délelőtti középfutamokból újabb két magyar hajó verekedte be magát a döntőbe 200 méteren a németországi Duisburgban zajló kajak-kenu világbajnokságon, férfi kajakpárosunknak ugyanakkor nem sikerült a legjobbak közé kerülnie.
aug. 31
11:12
Kirabolták Fehér Miklós sírhelyét (Agroinform)
Feldúlták és kirabolták a kilenc évvel ezelőtt, a pályán elhunyt labdarúgó sírhelyét Győrben.
aug. 31
11:30
Videó: kettős hiba - Hewitt négy óra alatt verte meg Del Potrót (She)
A US Openen a nap mérkőzését két korábbi győztes, Lleyton Hewitt (2001) és Juan Martín del Potro (2009) játszotta. A korábbi világelső ausztrál négyórás maratoni csatában jutott túl az argentinon. Továbbá érdekesség, hogy a meccs utolsó pontjánál Del Potro kettős hibát ütött, majd kicsit mérgesen gratulált ellenfelének, miután az láthatóan direkt a sérülésére játszott.
aug. 31
11:48
Bale megegyezett a Real Madriddal - sajtóhír (Agroinform)
Két ajánlat áll a Tottenham előtt, amely hétfőig biztosan megegyezik a Real Madriddal.
aug. 31
12:06
Koman Vladimir hazatér? (Agroinform)
Szombathelyi pletykák szerint a Haladásnál fontolóra vették, hogy kölcsönbe megszerzik a válogatott középpályást.
aug. 31
12:42
Videó: Coulibaly kapufás fejes gólja, tovább menetel a Lens (She)
A francia másodosztály ötödik fordulójában a Lens 1–0-ra nyert a Troyes ellen, amivel továbbra is listavezető a tabellán. A találkozó egyetlen gólját a korábban négy évig a Debreceni VSC-t erősítő Adamo Coulibaly szerezte. A francia támadó egy remek, kapufán megpattanó fejesből volt eredményes.
aug. 31
12:44
Celtic: négy évre írt alá a Schalkétól érkező támadó (She)
A Celtic labdarúgócsapata szombat délelőtt bejelentette, hogy Teemu Pukki náluk folytatja a pályafutását. A Schalkétól érkező 23 éves finn csatár négy évre írt alá a skót együtteshez.
aug. 31
13:00
Xavi és Alexis Sánchez nélkül utazott Valenciába a Barca (Agroinform)
Az FC Barcelona vasárnap 21 órakor a Valencia otthonában lép pályára a spanyol bajnokság 3. fordulójának meccsén.
aug. 31
13:02
Megőrizné első helyét az Inverness (Agroinform)
A skót Premier League szombati mérkőzésén a listavezető Inverness az anyagi gondokkal küzdő Hearts csapatát fogadja
aug. 31
13:18
Súlyemelés: eltiltottak egy doppingoló 80 éves amerikait (She)
Doppinghasználat miatt kétéves eltiltással sújtottak egy 80 esztendős amerikai súlyemelőt.
aug. 31
13:20
Férfi kosár-vb: Egyiptom húsz év után ismét világbajnokságon (She)
Húsz év után ismét kijutott a férfi kosárlabda-világbajnokságra Egyiptom válogatottja.
aug. 31
13:36
Videó: nem jött be a golf - visszatér a finn hokilegenda (She)
Az Anaheim Ducks meglehetősen kreatív módját választotta annak, hogy bejelentse, Teemu Selänne újabb egy évig erősíti a klubot. Az alábbi videóban a finn hokis egy nyári golfozás alkalmával verekszi át magát árkon-bokron, majd a végén megelégeli a „bénázást”, és betelefonál, hogy visszatér a jégpályára.
aug. 31
13:36
Hingis dupla búcsúja (Metropol)
A korábbi világranglista-vezető, júliusban hat év szünet után tért vissza, de rögtön búcsúzott is a US Openen.
aug. 31
14:12
Kajak-kenu vb: Tótka és Lantos nem jutott döntőbe 200 méteren (She)
A kajakos Tótka Sándornak és a kenus Lantos Ádámnak nem sikerült bejutnia a döntőbe 200 méteren a németországi Duisburgban zajló kajak-kenu világbajnokságon, így a legrövidebb távon a hét fináléból négyben lesz magyar hajó.

Keresés