2013. augusztus 31. szombat

aug. 31
14:14
Barcelona: Xavi és Sánchez nem játszik a Valencia ellen (She)
A Barcelona Xavi és Alexis Sánchez nélkül lép pályára vasárnap este a Valencia otthonában a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában.
aug. 31
14:30
Férfi kézi BL: különleges szegedi felajánlás a visszavágóra (She)
Átérezve a Metalurg Szkopje elleni BL-selejtező vasárnapi visszavágójának fontosságát, a Pick Szeged kézilabdacsapatának vezetősége és játékosai szeretnék felajánlani, hogy a bérlettel (MIX és B-közepes bérletre vonatkozik!) vagy elővételben megvásárolt jeggyel rendelkező szurkolók egy nézőt ingyen vihetnek be a találkozóra – áll a klub által kiadott közleményben.
aug. 31
14:30
Az öröm és a dráma képekben, szupercsata a Szuperkupában (Agroinform)
A Bayern München büntetőkkel legyőzte a Chelsea-t Prágában, ezzel története első Európai Szuperkupáját hódította el.
aug. 31
14:48
Videó: Löke-gól, Lunde-lövés - fociznak a győri kézisek (She)
Már vasárnap rangadót rendeznek a női kézilabda NB I-ben, hiszen a Fradi a Győrt fogadja. A kisalföldiek is készülnek a nyitányra: az edzésen először a foci kapott helyet, majd saját sportágukra váltottak, és lövési feladatok után az egymás elleni játékot gyakorolták.
aug. 31
14:50
Chelsea: Mourinho lemondott Rooney megszerzéséről (She)
A Chelsea labdarúgócsapatát irányító José Mourinho a Bayern Münchennel szemben elveszített európai Szuperkupa-mérkőzés után megerősítette, hogy lemondott Wayne Rooney (Manchester United) megszerzéséről.
aug. 31
15:24
Honvéd: gólerős saját játékossal „erősíthetnek” a közeljövőben (She)
Gólerős saját játékossal erősödhet meg szeptember elejétől az NB I-ben szereplő Budapest Honvéd kerete. A Vietnamba kölcsönadott szenegáli Dieng Cheikh Abass számára ugyanis ma véget ért a szezon az ázsiai országban, így a támadó vélhetően hamarosan visszatér Kispestre.
aug. 31
15:24
Mourinho lemondott Rooneyról (Metropol)
A Chelsea vezetőedzője lemondott Wayne Rooneynak, a Manchester United futballsztárjának a megszerzéséről.
aug. 31
15:26
Vitorlázás: Berecz Zsombor hetedik lett a finndingi-vb-n (She)
Berecz Zsombor a hetedik helyen végzett a Tallinnban rendezett vitorlázó finndingi-világbajnokságon.
aug. 31
15:42
Szenzációs magyar szereplés: egy nap alatt öt arany és öt további érem a kajak-kenu vb-n (Infostart)
A duisburgi kajak-kenu világbajnokságon Medveczky Erika női kajak egyesben, Vajda Attila kenu egyesben, a Vasbányai, Mike kettős kenu kettesben,a Szabó, Fazekas-Zúr páros női kajak kettesben nyert aranyérmet az 1000 méteres távon. Ugyancsak világbajnok lett Kozák Danuta 500 méteren. Ezüstérmet szerzett a Kovács, Janics kettős 500 párosban. Dombvári Bence bronzérmes K1-ben. Harmadik lett a Dombi,…
aug. 31
15:42
Bundesliga 2.: hiába vezettek kettővel a vendégek, kikaptak (She)
Két gólgazdag mérkőzést hozott a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 6. fordulója: a Bochum és az Union Berlin is 0–2-ről fordítva győzött hazai pályán. Az Union hat perc alatt került kétgólos hátrányba a St. Pauli ellen, de az 59. percre kiegyenlítette az állást, majd Simon Terodde hajrágóljával győzött is. A Bochum 0–2-es félidőt követően nyert 4–2-re, úgy, hogy még a 72. percben is a…
aug. 31
15:42
Berecz Zsombor hetedik a Finndingi-vb-n (Metropol)
Magyar finndingis még soha nem végzett az első tíz között világbajnokságon.
aug. 31
15:42
Már ötezer jegyet eladtak a magyar-észt meccsre (Agroinform)
Az észtek elleni szeptember 10-i vb-selejtező lesz a magyar válogatott soron következő hazai tétmérkőzése.
aug. 31
15:44
Kajak-kenu vb: Medveczky tönkreverte a mezőnyt 1000 m-en (She)
Magyar győzelemmel kezdődtek a szombat délutáni döntők a Duisburgban zajló kajak-kenu világbajnokságon: Medveczky Erika kiváló taktikával versenyezve, jókora fölénnyel utasította maga mögé a mezőnyt a női kajak egyesek 1000 méteres versenyében.
aug. 31
16:00
Premier League: a Man. City kettővel nyert a Hull ellen (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 3. fordulójában a Manchester City hazai pályán Álvaro Negredo fejesével és Yaya Touré szabadrúgásgóljával 2–0-ra legyőzte a Hull Cityt.
aug. 31
16:02
Kajak-kenu vb: Dombvári bronzérmes férfi K-1 1000 m-en (She)
Dombvári Bence a harmadik helyen végzett a Duisburgban zajló kajak-kenu világbajnokság férfi K–1 1000 méteres számának döntőjében. A magyar versenyzőt csak a német Max Hoff és az ausztrál Ken Wallace előzte meg.
aug. 31
16:04
Videó: óriási Touré-bomba, Negredo-fejes, City-siker (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 3. fordulójában a Manchester City hazai pályán Álvaro Negredo fejesével és Yaya Touré szabadrúgásgóljával 2–0-ra legyőzte a Hull Cityt.
aug. 31
16:06
Kajak-kenu vb: olimpiai bajnok párosunk harmadik lett (She)
A Dombi Rudolf, Kökény Roland Londonban olimpiai bajnok páros a harmadik helyen végzett a duisburgi kajak-kenu világbajnokság kajak ketteseinek 1000 méteres számában. A világbajnok a német Max Rendschmidt, Marcus Gross egység lett.
aug. 31
16:18
Kajak-kenu vb: Kozák szerezte a 3. magyar aranyat - videó (She)
Az olimpiai bajnok Kozák Danuta a duisburgi kajak-kenu világbajnokságon sem talált legyőzőre, és megnyerte a női K–1-esek 500 méteres futamát.
aug. 31
16:18
Éremeső a kajak-kenu vb-n (Behaviour)
A magyar versenyzők fantasztikus teljesítményt nyújtva öt arany-, egy ezüst- és négy bronzérmet szereztek a németországi Duisburgban zajló kajak-kenu világbajnokság szombati döntői során.
aug. 31
16:20
Ligue 1: nagyon mély gödörbe zuhant a Lyon (She)
Az eddig nyeretlenül sereghajtó Evian pályaválasztóként 2–1-re legyőzte a Lyont a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 4. fordulójának szombat kora délutáni mérkőzésén Annecyben. Az OL sorozatban a negyedik tétmeccsét veszítette el, több mint négy éve nem volt példa ilyesmire.
aug. 31
16:36
Kajak-kenu vb: Lakatos Zsanett bronzos a női kenusok között (She)
Lakatos Zsanett bronzérmet nyert a női kenu egyesek 200 méteres számában a duisburgi kajak-kenu világbajnokságon.
aug. 31
16:36
Allegri Kakát is szeretné, miután Matrit már megszerezték (Agroinform)
A Milan megvásárolta a Juventustól Alessandro Matrit, és szeretné leigazolni a Real Madridtól elvágyódó Kakát is.
aug. 31
16:38
NB I: Győr-Paks mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I 6. fordulójának első szombati mérkőzésén a címvédő Győri ETO az MVM Paksot fogadja. Vajon megszerzi-e a bajnokcsapat idénybeli első győzelmét a szezont nagyszerűen kezdő Simon Attiláék ellen a zöld-fehér rangadón? Kövesse a találkozót folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
aug. 31
16:54
Kajak-kenu vb: a Kovács, Douchev-Janics páros 2. 500-on (She)
A Kovács Katalin, Douchev-Janics Natasa páros ezüstérmes lett a női kajak kettesek 500 méteres számában a duisburgi világbajnokságon a német Franziska Weber, Tina Dietze egység mögött.
aug. 31
16:56
Kajak-kenu vb: a Vasbányai, Mike páros is aranyérmes! (She)
A Vasbányai Henrik, Mike Róbert páros élete eddigi legnagyobb sikerét elérve megnyerte a kenu kettesek 1000 méteres versenyét a duisburgi világbajnokságon. A mieink négy aranynál és nyolc éremnél járnak már a vb-n!
aug. 31
17:12
NFL: véget ért Tim Tebow New England-i kalandja (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New England Patriots elbocsátotta Tim Tebow-t.
aug. 31
17:12
A Pick Szeged még egy embert vár vasárnap a még kitartó szurkolókkal (Agroinform)
Kedvezményes belépési lehetőséget ajánlott fel a szegedi klub szurkolóinak a Metalurg elleni BL-selejtező visszavágóra.
aug. 31
17:14
Junior úszó-vb: másodszor is ezüstérmes Szilágyi Liliána (She)
Szombaton száz méter pillangón is második lett Szilágyi Liliána a dubai junior úszó-világbajnokságon – adta hírül a Magyar Úszószövetség a hivatalos Facebook-oldalán.
aug. 31
17:16
Kajak-kenu vb: utolérhetetlen a Szabó, Fazekas-Zur páros is (She)
Szabó Gabriella és Fazekas-Zur Krisztina kettőse magabiztosan, két hajó fölénnyel nyerte meg a női kajakpárosok 1000 méteres futamát a duisburgi világbajnokságon, ezzel megszerezte a magyar küldöttség ötödik szombati aranyát.
aug. 31
17:18
Videó: feltört vitrin - Fehér Miklós sírját megrongálták (She)
Feldúlták és kirabolták a kilenc évvel ezelőtt egy portugál bajnoki mérkőzésen, a pályán elhunyt Fehér Miklós labdarúgó sírhelyét Győrben. A sírhely láthatóan több helyen megrongálódott, a tolvajok a vitrint feszítették fel.
aug. 31
17:20
Kajak-kenu vb: harmadik a kenu négyes 1000 méteren (She)
A tizedik szombati döntőben is született magyar érem a duisburgi kajak-kenu világbajnokságon: a kenu négyes egység – Varga Dávid, Korisánszky Péter, Korisánszky Dávid, Vass András – a harmadik helyen végzett az 1000 méteres futamban.
aug. 31
17:30
NFL: Meskó Zoltán szolgálatait is megköszönte a Patriots! (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New England Patriots keretszűkítésének Meskó Zoltán is áldozatául esett.
aug. 31
17:32
Bundesliga: Husztiék véget vetettek a Mainz szárnyalásának (She)
Huszti Szabolcs csapata, a Hannover 4–1-re legyőzte az első három meccse után százszázalékos Mainzot a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 4. fordulójának szombat délutáni programjában. A Mönchengladbach fölényes győzelmet aratott a Werder Bremen felett, az eddig nyeretlen Hamburg kiütötte a Braunschweiget.
aug. 31
17:48
NB II: élő eredménykövetés a 3. forduló mérkőzéseiről (She)
Bár egy meccsel már pénteken kezdetét vette a labdarúgó NB II 3. fordulója, szombaton indul be a nagyüzem. A találkozókról élő eredménykövetést olvashat itt, a Nemzeti Sport Online-on!
aug. 31
18:06
Cselgáncs-vb: Cirjenics Miklós vesztett, és búcsúzott (She)
A 100 kilogrammos Cirjenics Miklós egy vereséggel befejezte szereplését szombaton a Rio de Janeiróban zajló cselgáncs-világbajnokságon.
aug. 31
18:06
Vajda, Kozák és Fazekasék világbajnokok, 10 érem szombaton (Agroinform)
A magyar versenyzők öt arany-, egy ezüst- és négy bronzérmet szereztek a kajak-kenu vb szombati döntői során.
aug. 31
18:08
Kettesfogathajtó-vb: Lázár oktatott maratonhajtásban (She)
Lázár Vilmos szinte példa nélküli fölénnyel nyerte meg a szombati maratonhajtást a szlovákiai Kistapolcsányban zajló kettesfogathajtó-világbajnokságon, ezáltal a díjhajtásban elért hatodik helyről átvette a vezetést összetettben, ráadásul a magyar csapat is élre állt.
aug. 31
18:10
PL: továbbra is gólínség, négy meccs, három találat (She)
Nehezen lehetne állítani, hogy záporoznak a gólok az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) harmadik fordulójában, a 16 órától megrendezett négy összecsapáson összesen három találat esett csak.
aug. 31
18:24
Videó: hatalmas Ben Arfa-lövéssel nyert a Newcastle (She)
A Newcastle United megszerezte szezonbeli első győzelmét a Fulham ellen a Premier League harmadik fordulójában. Hatem Ben Arfa a 86. percben gyönyörűen, 16 méterről jobbról lőtte ki a jobb felső sarkot.
aug. 31
18:24
Kajak-kenu vb: öt arany szombaton (Metropol)
A magyar versenyzők fantasztikus teljesítményt nyújtva öt arany-, egy ezüst- és négy bronzérmet szereztek.
aug. 31
18:26
Jégkorong: döntős a Fehérvár az Ifj. Ocskay-emléktornán (She)
Mint eddig mindig, most is döntőbe jutott a házigazda Fehérvár jégkorongcsapata az immár ötödik alkalommal megrendezendő Ifj. Ocskay Gábor Emléktornán. A rendező együttes a szombati elődöntőben 4–1-re nyert a szlovén Olimpija Ljubljana ellen.
aug. 31
18:26
Lázár Vilmos leiskolázta a mezőnyt maratonhajtásban (Metropol)
A díjhajtásban elért hatodik helyről átvette a vezetést összetettben a kettesfogathajtó-világbajnokságon.
aug. 31
18:28
Cselgáncs-vb: „Nem sikerült megfelelni az elvárásoknak" (She)
Az előzetesen megfogalmazott elvárásokhoz képest sikertelennek értékelte a magyar csapat teljesítményét a Rio de Janeiróban zajló cselgáncs-világbajnokságon Pánczél Gábor, a szövetség szakmai alelnöke.
aug. 31
18:30
Championship: kiütéses vereség - Bogdánék az utolsók (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 5. fordulójában Bogdán Ádám együttese, a Bolton idegenben 4–1-re kikapott a Blackburn Roverstől, így visszacsúszott az utolsó helyre. A magyar kapus végigvédte a találkozót.
aug. 31
18:42
Vuelta: cseh szakaszsiker után ír kerekes állt az élre (She)
A cseh Leopold König nyerte meg a Vuelta a Espana országúti kerékpáros-körverseny szombati, nyolcadik szakaszát.
aug. 31
18:42
Ezúttal nem támadt fel a Paks Győrben, először győzött a bajnok (Agroinform)
Az OTP Bank Liga 6. fordulójában megszerezte első győzelmét a bajnoki címvédő Győr, amely a Paksot győzte le.
aug. 31
18:44
NB I: megszerezte első bajnoki győzelmét az ETO (She)
A labdarúgó NB I 6. fordulójának első szombati mérkőzésén a címvédő Győri ETO az MVM Paksot fogadta. Az első félidőben valamivel jobban játszó Győr jó védekezéssel 2–0-ra megverte a vendégeket, ezzel megszerezte első győzelmét az idényben.
aug. 31
18:46
Kajak-kenu-vb: Kellett ez, hogy talpon maradjak - Kozák (She)
Az összes, szombaton döntőző magyar kajakos és kenus egység világbajnoki érmes lett szombaton, a duisburgi vb-n: az egészen fantasztikus versenynapot értékelték versenyzőink.
aug. 31
19:00
Pánczél: nem sikerült megfelelni az elvárásoknak a cselgáncs vb-n (Infostart)
Az előzetesen megfogalmazott elvárásokhoz képest sikertelennek értékelte a magyar csapat teljesítményét a Rio de Janeiróban zajló cselgáncs-világbajnokságon Pánczél Gábor, a szövetség szakmai alelnöke.
aug. 31
19:00
MotoGP: Márquez nagy csatában nyerte meg az időmérőt (She)
A világbajnoki pontversenyben vezető spanyol Marc Márquez nyerte meg az időmérőt a gyorsaságimotoros-világbajnokság Brit Nagydíján, egy tizeddel megelőzve honfitársát, Jorge Lorenzót. Márquez szezonbeli ötödik pole pozícióját szerezte meg, a legutóbbi öt futam alatt már a harmadikat. Moto2-ben a japán Nakagami Takaaki egy héten belül második elsőségét szerezte meg az időmérőkön, míg Moto3-ban a…

Keresés