2013. augusztus 9. péntek

aug. 9
0:06
Úszás: vőlegénybékítőnek szánta Hosszú a világcsúcsot (She)
Amint arról beszámoltunk, Hosszú Katinka három győzelemet aratott az eindhonveni rövid pályás úszó világkupa második napján: 400 méter vegyesen Európa-csúccsal nyert, 200 pillangón simán, 100 vegyesen pedig megúszta két nap alatt a negyedik világrekordját is (57.70). Hosszú győzelme után arra is szánt időt, hogy nyilatkozzon a Magyar Úszószövetség hivatalos Facebook-oldalának.
aug. 9
0:24
Tenisz: Berdych lett a kanadai első top 10-es áldozata (She)
Vasek Pospisil meglepetésre legyőzte Tomás Berdychet a montreali kemény pályás tenisztorna 3. fordulójában.
aug. 9
1:37
Vívó-vb - Nem bírt az olimpiai bajnokkal Boczkó Gábor (Infostart)
Kikapott az olimpiai bajnok Rubén Limardo Gascontól a negyeddöntőben, így az ötödik helyen végzett Boczkó Gábor a férfi párbajtőrözők csütörtöki versenyében a budapesti vívó-világbajnokságon.
aug. 9
1:37
El: egy lépésre a főtáblától - a rájátszás teljes mezőnye (She)
Utolsóként a kazah Aktobe jutott be az Európa-liga utolsó selejtezőkörébe, a rájátszásba, miután tizenegyesrúgásokkal búcsúztatta az izlandi Breidablikot. Ezzel teljessé vált a rájátszás mezőnye, ahonnan 62 csapat próbálkozik meg azzal, hogy az utolsó párharcot megnyerve a 31 között legyen, amely az El-kvalifikációból feljut az őszi főtáblára.
aug. 9
7:00
Női kézi: a Csaba és az Újváros nemzetközi tornával hangol (She)
Augusztus 9-10-én, pénteken és szombaton egy négycsapatos nemzetközi tornával hangolnak a női kézilabda-együttesek Békéscsabán. A házigazda Budapest Bank-Békéscsabai Előre NKSE mellett a Dunaújváros, a romániai Kolozsvár, valamint az ugyancsak román Zilah méri össze tudását a két nap alatt.
aug. 9
7:00
Szilágyi Áron bronzérmes (Behaviour)
Megszületett az első magyar érem tegnap a Syma Csarnokban rendezett vívó-világbajnokságon. A férfi kardversenyben London olimpiai bajnoka, Szilágyi Áron bronzérmesként zárta a versenyt.
aug. 9
7:02
Kézi-vb fiatal férfiak főszereplésével (Behaviour)
Rangos eseménynek ad otthont Érd és Budaörs: a két település lesz a házigazdája a ma kezdődő és augusztus 23-ig tartó U19-es férfi kézilabda-világbajnokságnak. A 24 csapatot négy hatosba sorolták, s a tornán kereken 100 összecsapásra kerül sor. A szervezők szerint a házigazdák egyik találkozójára szinte valamennyi jegy elkelt.
aug. 9
7:04
Máris elrajtol a Bundesliga (Behaviour)
Az öt nagy európai labdarúgó-bajnokság közül elsőként a Bundesliga veszi kezdetét, s a mai nyitónapon máris pályára lép a kontinens legjobbja, a legutóbbi idényben a bajnokságot, a Német Kupát és a Bajnokok Ligáját is megnyerő Bayern München.
aug. 9
7:06
Cristiano Ronaldo odaintett Mourinhónak (Behaviour)
Cristiano Ronaldo vezérletével a Real Madrid 3-1-re legyőzte a Chelsea-t az Egyesült Államokban rendezett, nyolccsapatos bemutató torna döntőjében.
aug. 9
7:18
Tenisz: Babosnak az elődöntő jelentette a végállomást (She)
Az első helyen kiemelt Babos Tímea két játszmában kikapott az izraeli Sahar Peertől a 125 ezer dollár összdíjazású szucsoui kemény pályás tenisztorna elődöntőjében. Párosban még javíthat, a holland Michaëlla Krajicek oldalán a Hszü Ven-hszin, Liang Csen tajvani, kínai kettős ellen játszik a négy között.
aug. 9
7:18
Hosszú: hihetetlen! (Behaviour)
Egy nap alatt három világcsúcsot úszott a hollandiai Eindhovenben zajló rövidpályás Világkupa-viadalon Hosszú Katinka.
aug. 9
7:36
Liverpool: a tulajdonos ragaszkodik Luis Suárezhez (She)
Miközben az elvágyódó Luis Suáreznek külön kell edzenie a társaitól, John Henry, a Liverpool tulajdonosa kijelentette, a csatárnak meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy marad az Anfielden.
aug. 9
7:38
Kézi MK: mindkét nemnél megvan az 1. forduló párosítása (She)
A Magyar Kézilabda-szövetségben elkészítették a férfi és női Magyar Kupa 1. fordulójának párosítását, amelyet alább láthatnak.
aug. 9
7:54
PMFC: egyelőre kivár a szabadlistára tett kapus (She)
Továbbra sincs csapata Sánta Andrásnak a Pécsi MFC-nél szabadlistára tett kapusnak.
aug. 9
8:12
Női kézi: kétgólos fehérvári vereség a Podravkától (She)
A Fehérvár női kézilabdacsapata a horvát bajnok Podravka otthonában játszotta első meccsét a horvátországi túráján, és szoros küzdelemben kétgólos vereséget szenvedett. Az FKC ma és szombaton a Lokomotiva Zagreb ellen lép pályára.
aug. 9
8:14
Úszás: Olyan, mintha vízibirkózás lenne - Kiss László (She)
Kiss László, a magyar úszóválogatott kapitánya a Sport Tv Mai helyzet című műsorában értékelte a világbajnokságot, jellemezte az úszókat, a barcelonai nyílt vízi versenyről pedig kritikát fogalmazott meg.
aug. 9
8:30
Tíz dolog, amit tudnod kell a nyár legnagyobb sporteseményéről (Agroinform)
Ha tudod, hogy Moszkvában a kalapácsvetés mellet miben lehet még első Pars Krisztián - nem kell tovább olvasnod...
aug. 9
8:48
Bajnokok Ligája: 37.4 milliót kaszálhat a sorozat győztese (She)
Az előző idényhez hasonlóan akár 37.4 millió euróval gazdagodhat a Bajnokok Ligájában győztes futballcsapat.
aug. 9
8:50
FTC: több multicég is befektetne a klubba - sajtóhír (She)
Napok óta folynak a találgatások, melyik lehet az a multicég, amelyről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt, és amelyik befektethet a Ferencváros labdarúgócsapatába. A már említett Sólyom Hungarian Airways mellett másik érdeklődőről is hallani.
aug. 9
8:52
Jégkorong: továbbra sem tud jégen készülni a Ferencváros (She)
A Pesterzsébeti Jégcsarnok – egyébként nagyobb szabású – átalakítása kissé elhúzódott, úgyhogy csütörtökre sem lett jég, következésképp a Mol Liga csapatai közül csak a Ferencváros nem csúszkálhatott még.
aug. 9
9:06
U19-es női kézi Eb: a teher már lekerült a magyar csapatról (She)
Este nyolc órától a döntőbe jutásért játszik Norvégia ellen a magyar junior női kézilabda-válogatott a dániai Európa-bajnokságon. Hajdu János szövetségi kapitány együttese az első négy mérkőzését megnyerte, míg az ötödiken, a középdöntő második, szerdai meccsén 22–19-re kikapott a házigazdáktól.
aug. 9
9:06
Nem találnak helyettest, nem adják el Suárezt (Agroinform)
A Liverpool tulajdonosa kijelentette, sem az Arsenalnak, sem külföldi klubnak nem adják el a csatárt.
aug. 9
9:08
Videó: a Győr elleni rajtra nem lesznek készen a Fradi kézisei (She)
A Ferencváros női kézilabdacsapata javában készül az új idényre. Az NSO Tv-nek Elek Gábor, a zöld-fehérek trénere elmondta, ősszel inkább a Bajnokok Ligája rajtájára koncentrálnak.
aug. 9
9:10
Anglia: a hétvégén bemutatkozik az új gólvonal-technológia (She)
A vasárnapi angol labdarúgó Szuperkupa-mérkőzésen hivatalosan is bemutatkozik a Sasszem elnevezésű gólvonal-technológia, amelyet a 2013–2014-es idényben minden angol bajnokin bevetnek majd.
aug. 9
9:42
Vívó-vb: minden magyar a 64 között búcsúzott férfi tőrben (She)
Férfi tőrben a 64 között búcsúzott Szabados Gábor, Szabados Kristóf, Gátai Róbert és Széki Bence a budapesti vívó-világbajnokságon.
aug. 9
9:44
Cselgáncs: magyar ezüstérem az ifi vb nyitónapján (She)
Mihalovits Kincső ezüstérmet nyert a 44 kilogrammos kategóriában a Miamiban zajló ifjúsági cselgáncs-világbajnokság csütörtöki nyitónapján.
aug. 9
9:46
Videó: Guardiola angol-németül nyilatkozott a sajtónak (She)
Pep Guardiola köztudottan rövid idő alatt szedte fel a jelenlegi német nyelvtudását. A spanyol tréner azonban mintha az angol nyelv rovására használná a németet: ugyanis az alábbi interjúban meglehetősen keverte a kettőt.
aug. 9
9:48
Búvárúszás: világcsúccsal világbajnok a magyar klasszis (She)
A magyar búvárok továbbra is remekelnek Oroszországban: Senánszky Petra fantasztikus világcsúccsal világbajnok lett Kazanyban. A búvársportok világbajnokságán a magyar klasszis a 100 méteres uszonyos gyorsúszás döntőjében 47.27 másodperces világrekorddal győzött. Ugyanebben a számban Varga Krisztina szerezte meg a bronzérmet.
aug. 9
10:00
Női kosár: újabb klasszis játékos érkezik a DVTK-hoz (She)
A DVTK Európa-kupa- és Közép-európai Liga-indulásra készülő női kosárlabdacsapata tovább erősödött, a 192 cm magas center, Liene Jansone aláírta a szerződését a szeptember végén induló szezonra. A lett nemzeti együttes 131-szeres válogatott csapatkapitánya az euroligás török Tarsustól érkezik Miskolcra.
aug. 9
10:00
Óriáscégek tárgyalnak a Fradival - sajtóhír (Agroinform)
Minimum félmilliárdos üzletet köthet hamarosan a Ferencváros, erre Orbán Viktor miniszterelnök is utalt.
aug. 9
10:18
MTK: Pontot kell szereznünk a mumus ellen - Garami (She)
Garami József, a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK vezetőedzője csapata honlapján beszélt a Szombathelyi Haladás elleni bajnokijuk előtt, és elmondta: nehéz mérkőzések várnak együttesére a következő fordulókban, így a zöld-fehérek ellen mindenképpen pontot kell szerezniük.
aug. 9
10:20
Tenisz: Djokovics fordítva nyert, majd parókában mókázott - videó (She)
A világelső Novak Djokovics szetthátrányból fordítva nyert a 3.5 millió dollár összdíjazású montreali kemény pályás férfi tenisztornán. A szerb játékos az üzbég Denis Istomint győzte le, és – miután előző sikere után egy nagy teniszlabda-figurával táncolt – ezúttal egy, az 1970-es évekre emlékeztető parókában mozgatta meg a közönséget.
aug. 9
10:36
Videó: így döntött ismét világcsúcsot Hosszú Katinka (She)
Két nap alatt négy világcsúccsal zárt Hosszú Katinka az eindhoveni rövid pályás világkupán. A 200 méteres vegyes úszás speciális dupláját követően 100-on is remekelt a magyar világbajnok: az előfutam után a döntőben ugyancsak rekorddal nyert, időeredménye 57.50 másodperc.
aug. 9
10:36
Kínos - Pucér férfihátsót nyalt a Siófok focistája! (Blikk)
Miskolc – Kínos helyzetbe került Bogáti Péter (22), a másodosztályú Siófok labdarúgója.
aug. 9
10:36
Ellenfelet kapnak a sztárcsapatok a BL-ben és az EL-ben (Agroinform)
Pénteken az UEFA központjában, a svájci Nyonban kisorsolják a Bajnokok Ligája és az Európa Liga playoff-párosításait.
aug. 9
10:38
KTE: A Mezőköved játéka a Barcelonáéhoz hasonlít - Bekő (She)
Bekő Balázs, a labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskeméti TE vezetőedzője csapata honlapján beszélt a Mezőkövesd-Zsóry elleni bajnoki előtt, és elmondta: a Véber György irányította újonc együttes játékát leginkább a Barcelonáéhoz lehetne hasonlítani.
aug. 9
10:38
A Barca-ölő új csapatával profitálnánk (Agroinform)
A Real Sociedad korábbi mestere vette át a Rennes szakmai irányítását, már önmagában a neve garancia a sikerre.
aug. 9
10:54
Utcát neveznek el José Mourinhóról (Infostart)
Utcát neveznek el szülővárosában, Setubalban José Mourinhóról, a Chelsea labdarúgócsapatának portugál vezetőedzőjéről.
aug. 9
10:54
KTE: A Mezőkövesd játéka a Barcelonáéhoz hasonlít - Bekő (She)
Bekő Balázs, a labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskeméti TE vezetőedzője csapata honlapján beszélt a Mezőkövesd-Zsóry elleni bajnoki előtt, és elmondta: a Véber György irányította újonc együttes játékát leginkább a Barcelonáéhoz lehetne hasonlítani.
aug. 9
10:56
Tenisz: Babos Tímea párosban már bejutott a döntőbe (She)
Babos Tímea az egyesbeli búcsúja után párosban a holland Michaëlla Krajicek oldalán bejutott a döntőbe a 125 ezer dollár összdíjazású szucsoui kemény pályás tenisztornán, miután két játszmában legyőzték a Hszü Ven-hszin, Liang Csen tajvani, kínai kettőst
aug. 9
10:58
Portugália: utcát neveznek el szülővárosában Mourinhóról (She)
Utcát neveznek el szülővárosában, Setúbalban José Mourinhóról, a Chelsea labdarúgócsapatának portugál vezetőedzőjéről.
aug. 9
11:30
Videó: Nadal megizzadt Janowicz ellen Montrealban (She)
Nadal az első játszmában 67 percet töltött a pályán, a végén azonban ő örülhetett, pedig Jerzy Janowicz többször is közel volt a szett megnyeréséhez. Először ugyanis ő tudott brékelni, mégpedig 5:5-nél, ám Nadal azonnal visszavette az elveszített adogatójátékot. A rövidítésben megint a lengyel állt jobban, 5–2-re is vezetett, 8–6-ra mégis Nadal nyerte meg. A második játszmában Janowicz…
aug. 9
11:30
Megragadni az alkalmat - startol az U19-es vb! (Agroinform)
A hazai rendezésű versenynek a magyar válogatott is vérmes reményekkel vág neki. A legfontosabb tudnivalók egy helyen.
aug. 9
11:32
Premier League: hivatalosan is tigris lesz a Hullból (She)
A Hull City labdarúgócsapatának tulajdonosa, Assem Allam bejelentette: Hull City Tigersre változik a csapat neve, tehát a klub becenevét „hivatalosítják”.
aug. 9
11:32
Kulcsjátékosait nélkülözi a Haladás az MTK ellen (Agroinform)
A vasiak a válogatott védő, Guzmics Richárd és a házi gólkirály Radó András nélkül lépnek pályára.
aug. 9
11:48
DVTK: az önkormányzat is zöld utat adott a felújításra (She)
A miskolci önkormányzat is engedélyt adott a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK stadionjának felújítására, így most már csak a klubot működtető gazdasági társaság vezetőinek döntésén múlik, hogy mikor kezdődnek meg a munkálatok – írja a boon.hu.
aug. 9
12:06
Junior férfi vízilabda-vb: rajt hétfőn Szombathelyen (She)
Vízilabdában alig ért véget a felnőttek világbajnoksága Barcelonában, máris a junior férfiak legjobbjai következnek: a 20 éven aluliak vb-jét Szombathely rendezi meg hétfőtől.
aug. 9
12:06
Több számban is új bajnokot avathatnak (Agroinform)
Szombaton rajtol a 14. atlétikai világbajnokság Moszkvában, a hatharom.com négyrészes sorozatban elemzi az esélyeket.
aug. 9
12:08
BL: Szalaiék ukrán csapatot kaptak, Arsenal-Fener a főtábláért (She)
Pénteken kisorsolták a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező rájátszásának párosítását. A Szalai Ádámot foglalkoztató Schalke 04 az ukrán Metaliszt Harkivval küzd a főtáblára jutásért, míg az Arsenal a Fenerbahcéval, az AC Milan a PSV-vel, az Olympique Lyon pedig a Real Sociedaddal.
aug. 9
12:08
A Hull City tigrisre váltott (Agroinform)
Az újonc Hull City AFC Hull City Tigersre változtatta nevét, vagyis az egyesület beceneve hivatalossá vált.

Keresés