2013. augusztus 20. kedd

aug. 20
0:06
Primera División: a hajrában percek alatt fordított a Villarreal (She)
A Villarreal nyerte meg az újoncok csatáját a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság nyitó fordulójában, miután a hajrában három perc alatt szerzett két góllal fordított az Almería vendégeként, amelyben Rodri duplája a hazai pontszerzéshez sem volt elég.
aug. 20
0:10
Tenisz: Halep csúnyán elbánt Hantuchovával New Havenben (She)
A New Havenben zajló, 637 ezer dollár összdíjazású WTA-torna első fordulójában a román Sorana Cirstea és a japán Morita Ajumi is az első szettben kényszerült a mérkőzés feladására.
aug. 20
7:18
Női vízilabda: Tóth Ildikó Firenzéből Szicíliába szerződött (She)
Bujka Barbara távozása ellenére lesz magyar játékosa a Messina női vízilabdacsapatának, amely szerződtette Tóth Ildikót a szintén olasz Firenzétől.
aug. 20
7:36
DVTK: Luque válaszolt Dudásnak - „minden szava hazugság” (She)
Folytatódik az üzengetés a labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőr és a klub korábbi spanyol játékosa, José Luque között. A visszavonult futballista a Facebookon válaszolt Dudás Hunornak, a klub ügyvezetőjének, akiről úgy fogalmazott, mindenben hazudik. Alább José Luque a közösségi portálon közzétett teljes üzenetét idézzük.
aug. 20
7:38
Schalke: Pukki Huntelaar sérülése miatt mégis marad? (She)
Klaas-Jan Huntelaar sérülése meghiúsíthatja a finn Teemu Pukki eligazolását a Schalkétól. Az új idény elejére Huntelaar és Szalai Ádám mögé, harmadik számú csatárrá „lefokozott” játékos iránt a skót Celtic érdeklődik, de mivel a holland egy hónapig harcképtelen lesz, és csak hetekkel az átigazolási időszak szeptember 2-ai zárása után térhet vissza, Pukki legalább januárig Gelsenkirchenben…
aug. 20
8:12
Junior női vízi-vb: fölényes magyar siker a nyitányon (She)
A görögországi Patraszban zajló junior női vízilabda-világbajnokság csoportkörének első fordulójában biztos győzelemmel mutatkozott be a felnőtt válogatottakkal megerősített magyar együttes.
aug. 20
8:14
Ajánló: a héten indul az európai kupaselejtezők utolsó köre (She)
Az utolsó köréhez érkezett az európai kupák selejtezősorozata. Már csak egy párharcot kell megnyerni a Bajnokok Ligája vagy az Európa-liga csoportkörébe jutáshoz, az izraeli Maccabi Tel-Avivnak meg már annyit sem, az ukrán Metaliszt Harkiv kizárásával elindított domino ugyanis egyenes ágon a második számú sorozat 48-as mezőnyébe juttatta.
aug. 20
8:48
Tenisz: Wozniacki szerencsés győzelme kedvenc tornáján (She)
Caroline Wozniacki 6:2-re elvesztette az első szettet a kínai Peng Su-aj ellen a New Haven-i női tenisztorna első fordulójában, de szerencséje volt, mert miután a második játszmában 3:1-es előnyt szerzett, ellenfele feladta a mérkőzést.
aug. 20
8:48
Ötgólos meccsel tért vissza a Villarreal az első osztályba - videó (Agroinform)
A Villarreal 3-2-es győzelmet aratott az Almería vendégeként a Primera División első fordulójában.
aug. 20
8:50
Férfi kézi: világbajnok spanyol szélsővel erősített a dán csapat (She)
Világbajnok spanyol kézilabdázóval erősít a dán KIF Kolding Köbenhavn. A Barcelonától távozó 31 éves jobbszélsőnek már csak az orvosi vizsgálaton kell átesnie, hogy érvénybe lépjen hároméves szerződése az AG Köbenhavn örökébe lépni kívánó klubbal.
aug. 20
8:52
PMFC: Ilyet még nem láttam, extrém ez a szituáció - Dibusz (She)
Dibusz Dénes, a labdarúgó NB I-ben szereplő Pécsi MFC kapusa csapata honlapján beszélt a Győri ETO elleni 1–1-es döntetlennel végződő mérkőzésen történtekről, és elmondta: teljesen jogtalannak érzi a kiállítását.
aug. 20
8:54
US Open: Sarapova két hétre megváltoztatná a nevét (She)
Két hétre, a jövő héten rajtoló US Open idejére megváltoztatná a nevét Marija Sarapova orosz teniszező, aki már be is nyújtotta a kérvényt a floridai legfelsőbb bírósághoz, hogy a Grand Slam-torna ideje alatt Marija Sugarpovának hívják.
aug. 20
8:56
Videó: a DVTK-nál háttér, jó játékosok vannak, futball nincs (She)
A magyar labdarúgó NB I negyedik fordulója sem telt el esemény nélkül. Az NSO Tv állandó szakértője, Bognár György elmondta: jelen állás szerint három csapat lehet versenyben a bajnoki címért, továbbá hozzátette, a Pápa remeklése nem véletlen.
aug. 20
9:24
NB II: dubai együttessel készül a ZTE az Ajka elleni meccsre (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE hivatalos honlapján adta hírül, hogy a zalaegerszegi csapat szerda 18 órakor felkészülési mérkőzést játszik a dubai al-Naszrral.
aug. 20
9:26
F1: Nem idegeskedünk Räikkönen miatt - Marko (She)
Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója is megerősítette, hogy Kimi Räikkönen nem lesz a Formula–1-es istálló pilótája 2014-ben.
aug. 20
9:42
Németország: kitolták az átigazolási időszak határidejét (She)
A megszokott augusztus 31. helyett szeptember másodikáig kitolták az átigazolási időszakot Németországban. Hasonlóan járt el Anglia, Franciaország, Spanyolország és Olaszország is.
aug. 20
9:42
Öttusa-vb - Az ötvenedik magyar aranyért (Behaviour)
A korábban jelzettől eltérően mégis a teljes programban részt tud venni az öttusa-válogatott a szerdán kezdődő világbajnokságon, így megnőtt az esélye arra, hogy megszerezze a sportág történetének 50. magyar vb-aranyérmét.
aug. 20
9:42
Wengert és az Arsenalt osztják a MU és a Liverpool korábbi sztárjai - videó (Agroinform)
Gary Neville és Jamie Carragher szerint Wenger egy letűnt korban él, az utóbbi években igazoltak nem ütik meg a szintet.
aug. 20
10:00
Videó: Drogba kihagyta, óriási ollózás, Sneijder remek gólja (She)
A török Szuperligában a Galatasaray 2–1-re nyert hazai pályán a Gaziantepspor elleni nyitó fordulóban. Az isztambuliak Didier Drogba kihagyott ziccerével kezdték a meccset, majd a nyolcadik percben Wesley Sneijder már nem hibázott, és éles szögből betalált Zidrumas Karchemarkas kapujába. A címvédő ezután Burak Yilmaz büntetőjével duplázta meg előnyét, ezt követte Muhammet Demir szépítő találata: a…
aug. 20
10:18
NFL: megsérült a Steelers futója és a Redskins csereirányítója (She)
Az NFL-ben szereplő Washington Redskins a súlyos térdsérülés után lábadozó Robert Griffin III nélkül is 24–13-ra legyőzte a Pittsburgh Steelerst az előidény 2. fordulójának záró meccsén.
aug. 20
10:18
Az angolok lassúságában bízik az Inter az Eto'o-ügyben (Agroinform)
Előző klubja, az Inter is szeretné leigazolni az angol kérők mellett az Anzsitól távozni akaró Samuel Eto'ót.
aug. 20
10:20
MotoGP: tíz év után visszatérhet Brazíliába a mezőny (She)
A tervek szerint a 2014-es szezonban ismét rendeznek Brazil Nagydíjat a gyorsaságimotoros-világbajnokságban. A futamra a Nelson Piquet-ről elnevezett pályán kerülhet sor.
aug. 20
10:36
Arsenal: Igazolni kellene még egy csatárt - Giroud (She)
Olivier Giroud, az Arsenal labdarúgócsapatának csatára szerint együttesének a nyári átigazolási időszakban igazolnia kellene még egy támadót.
aug. 20
10:54
Juventus: Quagliarella megegyezett a londoni klubbal? (She)
A Sky Sport Italia információi szerint Fabio Quagliarella, az olasz bajnok Juventus labdarúgócsapatának támadója megegyezett a West Ham Uniteddel. Ha a klubok is megegyeznek a 29 éves csatár átigazolási díjában, hamarosan létrejöhet a transzfer.
aug. 20
10:54
A BL-menő Lyon sikeréből profitálnánk kedden (Agroinform)
A Lyon-Real Sociedad meccsen a jóval nagyobb nemzetközi rutin miatt hazai sikert várunk.
aug. 20
10:56
Videó: nehéz kezdés után simán nyertek az U19-es kéziseink (She)
Négy nyeretlen meccs után győzött a házigazda U19-es magyar férfi kézilabda-válogatott a korosztályos világbajnokságon. Kovács Péter együttese Katar ellen nyert hét góllal, így a folytatásban a 9–12. helyért játszhat tovább, méghozzá a Franciaország–Románia párharc győztesével.
aug. 20
10:56
A Tottenham legyőzte a Liverpoolt a Willianért folyó versenyben - sajtóhír (Agroinform)
Megbízhatónak tűnő oroszországi sajtóhírek szerint a brazil Willian a Tottenhamhez igazol az Anzsi Mahacskalából.
aug. 20
11:30
Schalke: „Az elszánt Szalainak most kell bizonyítania” (She)
„Szalainak bizonyítania kell, hogy ütőképes csatár” – olvasható a derwesten.de Schalkéról szóló cikkének címében. A honlap ezzel a megsérülő Klaas-Jan Huntelaarra utal, akinek helyét a csatárposzton minden bizonnyal a nyáron igazolt Szalai Ádám veszi át.
aug. 20
11:48
Pellegrini boldogan mosolyog, Pardew az Arsenalt hibáztatja (Agroinform)
A Manchester City menedzsere mindennel elégedett, a Newcastle-é szerint viszont tiszteletlen volt csapatával az Arsenal.
aug. 20
12:06
Sunderland: Di Canio kitette a keretéből a viccelődő játékost (She)
Újra kitette a Sunderland keretéből Phil Bardsleyt Paolo Di Canio, a Premier League-ben szereplő klub olasz menedzsere, akinek korábban egy kaszinózás során készült fotósorozat miatt volt már összezördülése a 27 éves játékossal. Bardsley ezúttal egy közösségi oldalon viccelődött a csapat szombati bajnoki vereségén.
aug. 20
12:08
Videó: Mourinhónak egy szlogennel gyűlt meg a baja (She)
José Mourinhót egy amerikai tévécsatorna arra kérte fel, hogy mondja el a következő mondatot: Ön a Fox Napi Foci első részét nézi. A portugál trénernek azonban eléggé meggyűlt a baja a szlogennel, csak sokadik próbálkozás után sikerült érthetően elmondania a szöveget.
aug. 20
12:10
Tottenham: Holtby kilenc hét szünet után újra edzésben (She)
Újra edzésbe állt az angol élvonalbeli Tottenham labdarúgócsapatának középpályása, Lewis Holtby. A 22 éves futballista az izraeli U21-es világbajnokságon sérült meg, a német válogatott Oroszország elleni csoportmeccsén.
aug. 20
12:12
U19-es férfi kézi-vb: norvég megsemmisülés Dánia ellen (She)
Horvátország és Dánia válogatottja bejutott a hazánkban zajló U19-es férfi kézilabda-világbajnokság elődöntőjébe, miután sikerrel vette a kedd délelőtti negyeddöntőt.
aug. 20
12:24
Hatvan éve avatták fel a Népstadiont (Metropol)
A magyar sport legnagyobb létesítménye 2002 óta Puskás Ferenc nevét viseli.
aug. 20
12:42
Ciprus: két rutinos magyar kapussal rajtol a szezon (She)
Két magyar kapussal rajtol augusztus 31-én a ciprusi élvonalbeli labdarúgó-bajnokság. Sebők Zsolt az Enosziszban folytatja pályafutását, míg Kovács Zoltán az Arisz Limasszol kapuját védi az előttünk álló szezonban.
aug. 20
13:00
Baseball: unatkozó tinédzserek ölték meg az ausztrál játékost (She)
Unatkozó tinédzserek öltek meg egy ausztrál baseballjátékost az oklahomai Duncanben múlt pénteken. Az egyik vádlott a rendőrségen meghökkentő beismerő vallomást tett.
aug. 20
13:02
Tenisz: a doppingvétség miatt eltiltott szerb fellebbez (She)
Viktor Troicki a nemzetközi Sportdöntőbíróságnál (CAS) fellebbez 18 hónapos eltiltása ellen. Mint arról beszámoltunk, a szerb teniszezőt azért tiltották el, mert az áprilisi monte-carlói verseny nem adott vérmintát az ellenőröknek, arra hivatkozva, hogy nem érzi jól magát.
aug. 20
13:04
Kitüntetés: Egerszegi Krisztinát jutalmazta a köztársasági elnök (She)
Áder János köztársasági elnök a Magyar Szent István Rend kitüntetést adta át Egerszegi Krisztina ötszörös olimpiai bajnok, többszörös Európa- és világbajnok úszónak az államalapítás ünnepe alkalmából kedden Budapesten, a Sándor-palotában.
aug. 20
13:18
Primera División: Ez egy unalmas bajnokság - Simeone (She)
Diego Simeone, az Atlético Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint csapatának gyakorlatilag nincs esélye a Primera División bajnoki címére, a spanyol élvonal ugyanis két együttes küzdelméről szól.
aug. 20
13:18
Marcello Lippi Kínában írhat futballtörténelmet (Agroinform)
A kínai klubfoci legnagyobb sikerét érheti el csapatával Marcello Lippi, természetesen mi sem maradhatunk ki a jóból.
aug. 20
13:20
FTC: a Raoul Wallenberg Egyesület felháborodott (She)
A Raoul Wallenberg Egyesület közleményt adott ki, amelyben felháborodottságának adott hangot a labdarúgó NB I-ben szereplő FTC mérkőzésein tapasztalható antiszemita megnyilvánulások miatt. Alább változtatás nélkül olvashatják a közleményt.
aug. 20
13:20
Allegri tart a PSV-től, a Lyon edzőjének az Európa Liga is jó lenne (Agroinform)
Kedden már bekapcsolódik a BL-sorozatba a Milan, a Celtic és a Zenit is, és nem mindegyiküknek lesz könnyű dolga.
aug. 20
13:22
Barcelona: Afellayt műtik krónikus izomsérülése miatt (She)
Csütörtökön ismét megműtik Ibrahim Afellayt, a spanyol bajnok Barcelona labdarúgócsapatának középpályását. A klub hivatalos közlése szerint a 27 éves holland válogatott játékos izomsérülését kell kezelni a beavatkozással.
aug. 20
13:36
Videó: Maradona új szerepben, vállukon vitték le a játékosok (She)
Diego Maradona az amatőr Deportivo Riestránál vállalt munkát a csapat segítőjeként. Az argentinok kedvence azonban így sem került ki a középpontból, a bemutatkozó mérkőzését 2–1-re megnyerte a csapat, a találkozó végén pedig a vállukon vitték le őt.
aug. 20
13:38
FTC: 800 jegyet kapott a klub a DVSC elleni bajnokira (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros hivatalos honlapján, a fradi.hu-n adta hírül, hogy a zöld-fehérek 800 jegyet kaptak a vasárnapi, DVSC-Teva elleni idegenbeli bajnokira.
aug. 20
13:40
Vb 2014: már árusítják az első jegyeket a tornára (She)
Elkezdődött a jövő évi labdarúgó-világbajnokság jegyeinek értékesítése. A brazíliai tornára az első napon 81 821 jegyet dobtak piacra, az első órában 14 104 igénylés érkezett.
aug. 20
13:54
Öttusa-vb - Az ötvenedik magyar aranyért (Infostart)
A korábban jelzettől eltérően mégis a teljes programban részt tud venni az öttusa-válogatott a szerdán kezdődő világbajnokságon, így megnőtt az esélye arra, hogy megszerezze a sportág történetének 50. magyar vb-aranyérmét.
aug. 20
13:54
PSG: az olasz középpályás mesés fizetésért hosszabbított (She)
A francia bajnok PSG labdarúgócsapata hivatalos honlapján közölte, hogy Marco Verratti egy évvel meghosszabbította szerződését. A 20 éves olasz válogatott középpályás így 2018-ig biztosan a párizsi sztárklub játékosa marad.
aug. 20
13:56
Pistorius-ügy: peren kívüli megegyezés a Steenkamp családdal? (She)
Sajtóhírek szerint Oscar Pistorius ügyvédei szeretnének peren kívüli megállapodást kötni a meggyilkolt Reeva Steenkamp családjával.
aug. 20
13:58
MU: az Everton menedzsere szerint felesleges a fáradozás (She)
Az Everton labdarúgócsapatának menedzsere, Roberto Martínez szerint a Manchester United hiába próbálkozik a klub két labdarúgójának, Marouane Fellaininek és Leighton Bainesnek a megszerzésével.

Keresés