2013. augusztus 28. szerda

aug. 28
12:06
Gyász: elhunyt a legidősebb magyar válogatott labdarúgó (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros hivatalos honlapján tudatta, hogy elhunyt Gyetvai László, a zöld-fehérek klublegendája, akinek a neve az évtizedek során összeforrott az FTC-vel.
aug. 28
12:08
Videó: Coulibaly betalált a Lensban, de csapata kiesett (She)
Adamo Coulibaly első alkalommal volt kezdő tétmeccsen a francia második ligás Lensban, amely a Créteil együttesével találkozott a Ligakupa második fordulójában. A DVSC-től érkezett támadó nem sokáig tétlenkedett, a 13. percben tizenegyesből megszerezte első gólját tétmeccsen új csapatában. Az ellenfél azonban három találattal válaszolt, és végül 4–3-mal kiejtette Coulibalyékat. Tekintsék meg az…
aug. 28
12:10
UEFA: hivatalos a Fenerbahce kizárása az európai kupákból (She)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság elutasította a Fenerbahce fellebbezését, így életbe lépett a török futballklub eltiltása az európai kupákból. A Bajnokok Ligája-selejtezőben az Arsenaltól 5–0-s összesítésű vereséget szenvedő Fener így az idén nem indulhat az Európa-liga csoportkörében, és jövőre sem szerepelhet az európai kupákban.
aug. 28
12:24
Videó: karizmatikus egyéniségek a BEK-győztes UTE pólósai (She)
Az 1994-es BEK-győztes UTE vízilabdacsapatának tagjai nemcsak a vízben voltak zsenik, hanem azon kívül is. Kapitányként Benedek Tibor világbajnoki címig vezette a magyar válogatottat, Vincze Balázs pedig Universiade-arannyal büszkélkedhet. A pólósok az NSO Tv-nek a civil életükről beszéltek.
aug. 28
12:24
Még mindig Roger Federer a legjobban kereső teniszező (Agroinform)
Bár a pályán már gyakrabban szenved vereséget, mint korábban, a kassza így is szépen csilingel a Federer-családban.
aug. 28
12:26
Ökölvívás: Csagajev októberben visszatér a szorítóba (She)
Október 5-én Moszkvában, a Vladimir Klicsko–Alekszandr Povetkin mérkőzés köré szervezett gála keretében lép szorítóba a korábbi nehézsúlyú WBA-világbajnok Ruszlan Csagajev. A 34 éves ökölvívó ellenfele a szerb Jovo Pudar lesz.
aug. 28
12:42
El: felháborodott Skócia és az UEFA a Sahtyor birkaölései miatt (She)
Az állatvédők kérésére az UEFA büntetéssel fenyegette meg a kazah Sahtyor Karagandit, mondván, ha folytatja a mérkőzések előtti szokását, azaz egy birka meggyilkolását, a fegyelmi bizottság elé terjeszti az ügyet.
aug. 28
12:42
Kizárták az Európa Ligából a Fenerbahcét (Metropol)
Kizárta az Európa Ligából a török Fenerbahce labdarúgócsapatát szerdán a nemzetközi Sportdöntőbíróság.
aug. 28
12:42
A Milannal lehet teljes a főtábla mezőnye (Agroinform)
Egyben a szerdai öt találkozót követően véglegessé válik a 2013/2014-es idény mezőnye, bajban a Celtic és a Lyon.
aug. 28
13:00
Elhunyt a legidősebb magyar válogatott labdarúgó (Infostart)
Kilencvennégy éves korában elhunyt Gyetvai László, aki évek óta a legidősebb magyar válogatott labdarúgó volt.
aug. 28
13:00
BL: felháborodott Skócia és az UEFA a Sahtyor birkaölései miatt (She)
Az állatvédők kérésére az UEFA büntetéssel fenyegette meg a kazah Sahtyor Karagandit, mondván, ha folytatja a mérkőzések előtti szokását, azaz egy birka meggyilkolását, a fegyelmi bizottság elé terjeszti az ügyet.
aug. 28
13:00
Barátja halálából is erőt merített Ana Ivanovics (Agroinform)
Ana Ivanovics roppant szomorú volt gyermekkori barátja halála miatt, de ettől még győzött a US Open első fordulójában.
aug. 28
13:02
Chelsea: Demba Ba távozhat, a Porto szélsője jöhet - sajtóhír (She)
Az átigazolási ügyekben jól értesült Sky Sports információi szerint a Chelsea labdarúgócsapata előrehaladott tárgyalásokat folytat a Portóval Christian Atsu klubváltásának ügyében, míg Demba Ba kölcsönben visszatérhet korábbi csapatához, a Newcastle Unitedhez.
aug. 28
13:04
Női kosár: újabb válogatottunk folytatja Olaszországban (She)
Honti Kata (Familia Schio) és Rasheed Rita (Fila San Martino di Lupari) után egy harmadik magyar válogatott kosárlabdázó, Vida Anna is Olaszországban folytatja játékos-pályafutását.
aug. 28
13:18
Videó: zsenik - a BEK-győztes UTE pólósai a parton is nagyok (She)
Az 1994-es BEK-győztes UTE vízilabdacsapatának tagjai nemcsak a vízben voltak zsenik, hanem azon kívül is. Kapitányként Benedek Tibor világbajnoki címig vezette a magyar válogatottat, Vincze Balázs pedig Universiade-arannyal büszkélkedhet. A pólósok az NSO Tv-nek a civil életükről beszéltek.
aug. 28
13:20
WBA: a klub vezetői szerdán tárgyalnak Anelkával (She)
A Premier League-ben szereplő West Bromwich Albion vezetői szerdán a klub központjába várják Nicolas Anelkát, aki a múlt héten egyik barátja halála miatt kegyeleti szabadságot kapott, és kihagyta a hét végi fordulót.
aug. 28
13:36
Légiósok: Száz néző előtt nehéz dolgunk lenne a Dortmunddal - Király (She)
A Király Gábort a soraiban tudó 1860 München a Borussia Dortmunddal találkozik szeptember végén a Német Kupa második fordulójában. A münchenieknél óriási rohamot indítottak a szurkolók a jegyek iránt, aminek örül a magyar válogatott kapus, ugyanis kevés néző előtt még nehezebb dolguk lenne a Borussia ellen.
aug. 28
13:36
Az orosz másodosztály kutyaütői ellen fogadunk (Agroinform)
Az orosz másodosztály szerdai fordulójában az újonc és még nyeretlen Angust Nazran tovább folytathatja szenvedését.
aug. 28
13:38
Videó: esernyőcsel után csodagól a fiatal norvégtól (She)
Bármelyik sztárfutballista megirigyelné Sakarias Opsahl gólját. A norvég Stabaek fiatal futballistája egy esernyőcselt követően kapásból a hosszúba lőtt. Tekintse meg a találatot!
aug. 28
13:40
Atlétika: kétéves eltiltás a súlylökőnek és a gátfutónak (She)
Doppingolt, ezért az Orosz Atlétikai-szövetség két évre eltiltotta a versenyzéstől Anna Avgyejeva női súlylökőt. Nevin Yanit női gátfutót a török szövetség tiltotta el két évre, mert bebizonyosodott róla, hogy doppingolt.
aug. 28
13:42
Tenisz: Szávay Ágnes tenisztábort indított (She)
Tenisztábort indított Soltvadkerten az idén visszavonult Szávay Ágnes, aki legjobbjaként a 13. helyen állt a női világranglistán 2008-ban.
aug. 28
13:44
Férfi kézi BL: hat veszprémi meccs időpontja már végleges (She)
Az MKB-MVM Veszprém tájékoztatása szerint már hat Bajnokok Ligája csoportmeccsük időpontja vált ismertté, ezzel majdnem teljes az őszi program.
aug. 28
13:54
Schalke: a Hamburgból kitett válogatott balhátvéd érkezik (She)
A Szalai Ádámot is foglalkoztató Schalkéban folytathatja a pályafutását Dennis Aogo, a Hamburg 12-szeres német válogatott balhátvédje. Horst Heldt, a gelsenkircheni klub sportigazgatója elmondta, hogy a 27 esztendős védő szerdán esik át az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálaton, amelyet követően aláírja egyéves kölcsönszerződését a „királykékekhez”, akik opciós jogot is szereztek a végleges…
aug. 28
14:12
Szlovákia: Németh Norbert és Takács Zoltán a 4. ligás Bősnél (She)
A szlovák negyedosztályban, a nyugat-szlovákiai régiós bajnokságban szereplő OFC Gabcikovo (Bős) együtteséhez szerződött Németh Norbert és Takács Zoltán. Ezt a bősi klub jelentette be a Facebookon.
aug. 28
14:14
Videó: Sutil vs. Gutiérrez - mutogatás a nemtetszés miatt (She)
A hétvégi Formula–1-es Belga Nagydíjon Adrian Sutil, a Force India versenyzője épp előzni próbálta Esteban Gutiérrezt, de a Sauber mexikói újonca ellenállt, így a német pilóta mutogatással fejezte ki a nemtetszését. Íme!
aug. 28
14:16
Schalke: a csapatorvos szerint Szalai játszhat a Leverkusen ellen (She)
A német regionális Westdeutsche Allgemeine Zeitung (WAZ) szerdai hírében arról számol be, hogy a Schalke 04 csapatát duplájával a Bajnokok Ligája főtáblájára küldő Szalai Ádám vállalhatja a játékot kézsérülése ellenére a Bayer Leverkusen elleni bajnokin.
aug. 28
14:30
Serie A: a Kaposvár görög játékosa a Parmában folytatja (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Parmában folytatja pályafutását Lazarosz Fotiasz, aki a 2012–2013-as szezon tavaszi szakaszában az NB I-ben érdekelt Kaposvári Rákócziban, illetve annak második csapatában szerepelt.
aug. 28
14:31
Dominó-effektus, avagy Bale feltartja az átigazolási piacot (Agroinform)
Valószínűleg nem csak a Real Madrid és a Tottenham hívei, hanem a teljes futballvilág Gareth Bale klubváltását várja.
aug. 28
14:32
Autósport: Kiss Pál Tamás ismét rajthoz áll az AutoGP-ben (She)
Az AutoGP-ben szereplő Ibiza-versenyistálló a nürburgringi viadal után ezen a hétvégén az angliai Doningtonban is számít Kiss Pál Tamás szolgálataira.
aug. 28
14:48
Barca: „Ha Bale 100 millió eurót ér, én megfizethetetlen lettem volna...” (She)
A Barcelona korábbi kiváló labdarúgója, a bolgár Hriszto Sztoicskov is hozzá szólt a hetek, sőt, hónapok óta gyűrűző Gareth Bale-sztorihoz. Véleménye szerint ha a walesi klasszis 100 millió eurót ér, akkor ő megfizethetetlen lett volna.
aug. 28
14:48
Hétvégén rendezik meg az ifj. Ocskay Gábor Emléktornát (Behaviour)
Szombaton és vasárnap rendezik meg, már ötödik alkalommal az ifj. Ocskay Gábor Emléktornát, amelyen a 2009-ben elhunyt, sokszoros válogatott székesfehérvári jégkorongozó előtt tisztelegnek, s mely esemény egyben felvezetése is lesz a másfél hét múlva kezdődő idénynek.
aug. 28
14:50
Videó: 60 méteres góllal sokkolt a hátvéd - hiába (She)
A svájci másodosztályú labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában az FC Schaffhausen 3–2-re nyert a Wohlen otthonában. A találkozó 7. percében óriási gólt szerzett a hazaiak hátvédje, Davide Giampa. A játékos 60 méterről ívelte kapura a labdát, s a kint álló kapus nem tudta védeni. Íme!
aug. 28
15:06
Chelsea: röpültek a fontmilliók, Willian öt évre aláírt (She)
Az angol élvonalban szereplő Chelsea labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette: ötéves szerződést kötött az Anzsi Mahacskalától érkező brazil válogatott támadó középpályással, Williannel. Willian megkapta a brit munkavállalási engedélyt, így nincs akadálya játékának.
aug. 28
15:24
Freestyle foci: Szász Kitti visszavágna francia riválisának (She)
Két elsősége közül az egyiket nemrégiben Prágában elveszítette, így érthető, hogy a másikról semmiképpen sem szeretne lemondani Szász Kitti, a freestyle foci magyar specialistája. Megkétszerezett szorgalommal és összpontosítással készül a szeptemberi, tokiói Red Bull Street Style 2013 világdöntőre, ahol egyben prágai legyőzőjének, a francia Mélody Donchet-nek is szeretne visszavágni.
aug. 28
15:25
Bale nem volt korrekt, biztosan távozik - Villas-Boas (Agroinform)
A keddi hiányzást követően szerdán sem jelent meg a Tottenham edzésén a Real Madriddal hírbe hozott, Gareth Bale.
aug. 28
15:26
Cselgáncs-vb: japán és koszovói aranyérem (She)
A férfiak 66 kilogrammos kategóriájában a címvédő japán Ebinuma Maszasi diadalmaskodott, míg a női 52 kg-os súlycsoportban az Eb-harmadik koszovói Majlinda Kelmendi végzett az első helyen a Rio de Janeiróban zajló cselgáncs-világbajnokság keddi versenynapján.
aug. 28
15:27
Ha Bale 100 millió ér, akkor én felbecsülhetetlen lettem volna (Agroinform)
Az 1994-ben Aranylabdát kapó Hriszto Sztojcskov szúrt oda a fiatal walesinek, akinek sorsa még mindig függőben.
aug. 28
15:28
Vívás: az MVSZ szerint a sikeres vb-rendezés a válasz a kritikára (She)
A Magyar Vívószövetség (MVSZ) szerint a Kovács Tamás által alkalmatlannak nyilvánított sportági vezetőség megadta a válaszát a budapesti világbajnokság szervezésével és rendezésével.
aug. 28
15:42
Hivatalos: Willian öt évre a Chelsea-hez szerződött (Infostart)
A brazil Willian a Chelsea labdarúgócsapatához szerződött.
aug. 28
15:42
Lewis Hamilton új sapkát akar (Blikk)
Spa-Francorchamps — Lewis Hamiltonnak (28) nem tetszik a Mercedes baseballsapkája, a Forma–1-es autóversenyző egyszerűen nem hajlandó felvenni az istálló hivatalos fejfedőjét.
aug. 28
15:42
Jégkorong: hétvégén rendezik meg az ifj. Ocskay-emléktornát (She)
Szombaton és vasárnap rendezik meg, már ötödik alkalommal az ifj. Ocskay Gábor-emléktornát, amelyen a 2009-ben elhunyt, sokszoros válogatott székesfehérvári jégkorongozó előtt tisztelegnek. Az esemény egyben felvezetése is lesz a másfél hét múlva kezdődő idénynek.
aug. 28
15:44
Videó: pimasz - a kapus arcába mászva sarkazott gólt (She)
A koreai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában a Szeongnam 3–1-re nyert az Ulszan ellen. A mérkőzés 26. percében Kim Szeong-Jun szerezte meg a hazaiaknak a vezetést, méghozzá nagyon pimasz góllal. Íme!
aug. 28
15:46
Tottenham: Bale-é a világ legnagyobb átigazolása (She)
André Villas-Boas, a Tottenham labdarúgócsapatának menedzsere szerdai sajtótájékoztatóján elárulta, hogy Gareth Bale a világ legdrágább játékosa lesz, miután a londoni klub várhatóan hamarosan elfogadja a Real Madrid ajánlatát a walesi válogatott klasszisért.
aug. 28
16:00
Névadó szponzort kapott a női labdarúgó NB I (Infostart)
A női labdarúgás felzárkóztatását tűzte ki célul a sportág hazai szövetsége (MLSZ), a program részeként névadó szponzora lett a női NB I-nek, amely ezentúl a Jet-Sol Liga nevet viseli.
aug. 28
16:00
DVSC: Polekszics ismét tagja a montenegrói keretnek (She)
Helyet kapott a Lengyelország elleni világbajnoki selejtezőre készülő montenegrói labdarúgó-válogatott keretében Vukasin Polekszics, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva kapusa – adta hírül a dvsc.hu.
aug. 28
16:00
Névadó szponzort kapott a női labdarúgó NB I (Metropol)
A női NB I ezentúl a Jet-Sol Liga nevet viseli. Két éven belül húszezerre növelnék a regisztrált női játékosok számát.
aug. 28
16:01
Willian öt évre aláírt a Chelsea-hez - hivatalos (Agroinform)
A Chelsea hivatalosan bejelentette, hogy szerződtette az Anzsi Mahacskalától a 25 éves brazil játékost, Williant.
aug. 28
16:02
Fogadási botrány: K. Zoltán és L. Mátyás előzetesben (She)
A Pesti Központi Kerületi Bíróság jóváhagyta a Központi Nyomozó Főügyészség indítványát, és 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte a fogadási csalások miatt hétfőn ismételten őrizetbe vett K. Zoltánt és L. Mátyást.
aug. 28
16:18
Meccs közben halt meg egy argentin labdarúgó (Metropol)
Hector Sanabria, a negyedosztályú Deportivo Laferrere csatára szerdán ünnepelte volna 28. születésnapját.
aug. 28
16:36
9 milliárdot érhetnek Szalai BL-góljai (Blikk)
Szaloniki – Megéri a pénzét Szalai Ádám (25)! A nyáron 8 millió euróért (2,4 milliárd forintért) a német élvonalbeli Schalkéba igazoló labdarúgó már megszolgálta az árát.

Keresés