2013. július 31. szerda

júl. 31
12:06
Vass Ádám szerződést bont Kolozsváron (Agroinform)
Közös megegyezéssel szerződést bont Vass Ádám és a kolozsvári CFR labdarúgócsapata.
júl. 31
12:08
NB I: Egervári nem minden kiszemelttel volt elégedett (She)
A magyar futball szimpatizánsainak többsége még mindig amiatt bosszankodik, hogy július végére a Bajnokok Ligájában és az Európa-ligában sincs már versenyben csapatunk (hasonló szégyen korábban még nem esett meg), mások annak örülnek, hogy pénteken a Lombard Pápa–Puskás Akadémia találkozóval elkezdődött a bajnokság.
júl. 31
12:24
MU: Modric után Marchisio is a kiszemeltek között (She)
A Corriere dello Sport tudomása szerint a Manchester United újabb középpályásért szállt harcba az átigazolási piacon, ezúttal a Juventus olasz válogatott labdarúgóját, Claudio Marchisiót szeretné megszerezni. David Moyes állítólag 30 millió eurót sem sajnálna az olasz bajnoki címvédő saját nevelésű játékosáért, ez az ajánlat már meg is érkezett Torinóba.
júl. 31
12:26
Sportpolitika: indulhat a debreceni jégcsarnok bővítése (She)
Megkezdődtek a földmunkák a debreceni jégcsarnoknál, ahol 2014 februárjára 590 millió forintból 1800 négyzetméterrel bővül a sportolásra használható jégfelület – jelentette be Kósa Lajos polgármester szerdán a városban.
júl. 31
12:28
Fogadási csalás: négy bíró nem jelentett a szövetségnek (She)
Négy játékvezető bánhatja, hogy nem tett eleget az MLSZ fogadási csalási ügyben 2009 decemberében hozott határozatának.
júl. 31
12:30
DVTK: A lehetetlent is megpróbáltam, hogy maradhassak - Gallardo (She)
Francisco Gallardo, az élvonalbeli DVTK korábbi labdarúgója a facebook-oldalán üzent a diósgyőri szurkolóknak. A bejegyzésben Gallardo azt írta, az első hívó szóra visszatérne a miskolciakhoz.
júl. 31
12:42
Videó: baki - hatalmas gólt lőtt, de nem adták meg (She)
A mexikói élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában a Tijuana 1–0-ra nyert a Pachuca ellen. A mérkőzés 59. percében a vendégek védője, Jorge Iván Estrada bődületes gólt lőtt, ám a játékvezető nagyot tévedett, nem adta meg a találatot. Pedig a labda a gólvonal mögé vágódott le, íme a jelenet!
júl. 31
12:42
Gulácsi egy igazi sztárcsapat ellen bizonyíthat (Agroinform)
Szerdán a BL selejtezőjének 3. fordulójában 5 mérkőzést rendeznek, összeszedtük mi mindent érdemes tudni a játéknapról.
júl. 31
12:44
NB II: rutinos, volt NB I-es hátvéd Zalaegerszegen (She)
A mai, Veszprém FC elleni felkészülési mérkőzésen bizonyíthat a ZTE szakmai stábjának a korábbi élvonalbeli hátvéd, Petrók Viktor, aki legutóbb a Szeged 2011 együttesében futballozott.
júl. 31
12:44
Hosszúnak minden oké, Csehnek csipkednie kell magát (Agroinform)
Cseh a legjobb idővel elődöntős, Hosszú és Jakabos is a 16 között.
júl. 31
12:46
A döntőbe jutás a tét a pólós csajoknál (Agroinform)
Csütörtök este a házigazda spanyolokkal játszanak a Merész-lányok, gólokban látunk profitszerzési lehetőséget.
júl. 31
13:00
Légiósok: Vass Ádám Olaszország felé veheti az irányt (She)
Amint arról beszámoltunk, Vass Ádám szerződését megszüntette a kolozsvári CFR. A középpályás menedzsere, Paunoch Péter megkeresésünkre elmondta, elsősorban olyan ország jöhet szóba a folytatást illetően, ahol Vass Ádám korábban már bizonyított.
júl. 31
13:00
Fél a magasságtól, mégis nyert szupertoronyugrásban (Agroinform)
Az amerikai Cesilie Carlton lett a barcelonai vizes világbajnokság női szupertoronyugró versenyének győztese.
júl. 31
13:18
Paks: szerződtetik a Pécsről távozó korábbi U-válogatottat (She)
A Pécsi MFC már korábban bejelentette, hogy közös megegyezéssel megszünteti a korábbi U-válogatott középpályás, Nagy Olivér szerződését, aki a Nemzeti Sport Online információi szerint Paksra szerződik.
júl. 31
13:20
Real Madrid: a Spurs Modricot akarja a Bale-üzletben? (She)
Az angol The Times és több más angol lap is arról számolt be szerdai számában, hogy a Tottenham csak abban az esetben engedi el Gareth Bale-t a Real Madridhoz, ha cserébe a több tízmillió euró mellett a horvát Luka Modricot is megkapja érte.
júl. 31
13:22
Világfutball: továbbra is aktív marad a válogatottság királya (She)
Újra meghosszabbította szerződését az egyiptomi Ahmed Hasszán: a válogatottsági világrekorder egy esztendőre írt alá eddigi csapatának, a Zamaleknek.
júl. 31
13:36
Autósport: a Ferrari újra a győzelemre törhet Le Mans-ban (She)
A Ferrari sajtóhírek szerint arra készül, hogy 2015-ben elindul a Le Mans-i 24 órás viadal királykategóriájának küzdelmeiben. Ha a maranellóiak valóban visszatérnek, a kilencvenes évek vége óta nem látott harc indulhat a  csúcskategóriában, amelyben az Audi, a Porsche, a Toyota és talán a Nissan és a Honda is indít egységet.
júl. 31
13:54
Videó: Usain Bolt orosszal gyúr a moszkvai vb-re (She)
A jamaicai sprinterkirály, Usain Bolt nagyon készül a moszkvai atlétikai világbajnokságra. A távokon kívül az orosz nyelvet is gyakorolja. Íme!
júl. 31
13:54
Guardiolának nem kell David Luiz, elégedett a védőivel (Agroinform)
A Bayern München vezetőedzője, Pep Guardiola cáfolta, hogy a Chelsea védőjével, David Luizzal erősítené meg hátvédsorát.
júl. 31
13:56
Barcelona: Boldog vagyok, egy álom vált valóra - Neymar (She)
Bár nem sikerült győzelemmel bemutatkoznia Neymarnak, a Barcelona nyári igazolásának, ennek ellenére elégedetten és boldogan nyilatkozott az újságíróknak a katalánok Lechia Gdansk otthonában elért 2–2-es döntetlenjét követően.
júl. 31
13:58
Tenisz: már a nyolc között a 2. kiemelt Kitzbühelben (She)
A Kitzbühelben zajló férfi tenisztorna nyolcaddöntőjében a 2. helyen kiemelt argentin Juan Mónaco két játszmában legyőzte az osztrák Andreas Haider-Maurert, így bejutott a negyeddöntőbe, ahol ellenfele a cseh Jan Hájeket legyőző spanyol Daniel Gimeno-Traver lesz.
júl. 31
14:12
Televízió: megszűnt az ESPN America csatorna (She)
Szerdán megszűnt az amerikai ESPN tévétársaság európai csatornája, az ESPN America, amely a magyar szolgáltatók kínálatában is jelen volt 2009 február elseje óta, s az amerikai major sportok közül az NFL, az MLB és az NHL mérkőzéseit, extrém sportokat, valamint egyetemi kosárlabdát és amerikaifutballt közvetített élőben.
júl. 31
14:14
Tottenham: észak-londoni „háború” indulhat Suárezért (She)
Az angol Daily Mail értesülései szerint Tottenham Hotspur is harcba szállna az átigazolási piacon rendkívül kelendő Luis Suárez megszerzéséért.
júl. 31
14:16
Napoli: a 86-os mezt kapta meg az ifjú magyar légiós (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság rajtjára készülő Napoli közzétette az új idényre érvényes mezszámokat: a fiatal magyar légiós, Novothny Soma a 86-os számot kapta.
júl. 31
14:18
Labdarúgás: Capello szerint az angoloknak „tankolniuk” kellene (She)
Fabio Capello egyértelműen abban látja az angol labdarúgó-válogatott sikertelenségének okát, hogy a Premier League kiszívja a játékosok erejét.
júl. 31
14:30
Gyárfás Szélesről: "...felvetettem, nincs-e szándékában visszatérni" (Infostart)
Jól van Széles Sándor, a 200 méteres mellúszásban olimpiai és világbajnoki címvédő Gyurta Dániel edzője, akit kedden hazaküldtek a barcelonai vizes világbajnokságról. A jó hírrel személyesen a mesteredző szolgált szerdán
júl. 31
14:30
Videó: vezér lehet - de vajon mit írt a papírra a Volán új játékosa? (She)
Egy év miskolci szereplés után a Sapa Fehérvár AV 19 jégkorongcsapatához szerződött Szirányi Bence. A válogatott védő az NSO Tv-nek elmondta, szoknia kell még az új közeget, de tudja, hogy gyorsan belejön majd.
júl. 31
14:30
Kiújult a fekélyem, de jól vagyok - Széles Sándor (Agroinform)
Jól van Széles Sándor, a 200 méteres mellúszásban olimpiai és világbajnoki címvédő Gyurta Dániel edzője.
júl. 31
14:32
U17-es válogatott: Szalai Ádám is Tuboly Frigyes keretében (She)
Szerdától felkészülési tornán vesz részt a Tuboly Frigyes által irányított U17-es magyar válogatott Telkiben. Az ellenfelek között ott van Izrael és Szerbia is, a későbbi helyosztókon pedig akár a horvátokkal, a csehekkel vagy az albánokkal is játszhatnak 1997-es születésű fiataljaink.
júl. 31
14:48
Vizes-vb: Széles jól van, de nem tér vissza Barcelonába (She)
Jól van Széles Sándor, a 200 méteres mellúszásban olimpiai és világbajnoki címvédő Gyurta Dániel edzője, akit kedden hazaküldtek a barcelonai vizes világbajnokságról. A jó hírrel személyesen a mesteredző szolgált szerdán az MTI-nek.
júl. 31
14:48
Usain Bolt oroszul tanul a vb miatt - videó (Agroinform)
A hatszoros olimpiai bajnok Usain Bolt már gőzerővel készül az augusztusi moszkvai atlétikai világbajnokságra.
júl. 31
14:50
Inter: U20-as brazil védő érkezhet a Chelsea-től (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Inter olasz források szerint közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Chelsea 19 éves brazil védőjét, Wallace-t.
júl. 31
14:52
Atlétikai vb: a hétpróba olimpiai bajnoka sem indul (She)
A címvédő orosz Tatyana Csernova után szerdán a hétpróba olimpiai bajnoka, a brit Jessica Ennis-Hill is bejelentette, hogy nem indul a moszkvai atlétikai világbajnokságon.
júl. 31
15:06
Hollandia: Sneijder nélküli keret Portugália ellen (She)
Kihirdette 26 fős keretét Louis van Gaal holland szövetségi kapitány a Portugália elleni felkészülési mérkőzésre. A szakvezető némi meglepetésre kihagyta Wesley Sneijdert, az oranje korábbi csapatkapitányát.
júl. 31
15:06
Már most csapjunk le a hétvége legjobb lehetőségeire! (Agroinform)
Mivel még jó pár nap hátravan a kezdő sípszóig, két találkozóra is kedvező szorzókkal fogadhatunk.
júl. 31
15:08
NB II: két védő és egy csatár érkezik Tatabányára (She)
Tovább erősíti keretét a labdarúgó NB II-ben szereplő FC Tatabánya: a klub megegyezett a középső védő Ludánszki Istvánnal, a balhátvéd Radnai Györggyel és a támadó Szabó Bencével is.
júl. 31
15:10
Liverpool: az Arsenal kiszemeltje érkezik - sajtóhír (She)
Az ESPN értesülései szerint a Liverpool egy évre kölcsönveszi a Benfica fiatal balhátvédjét, Lorenzo Melgarejót. Ha beválik, akkor 7 millió fontért végleg szerződtethetik.
júl. 31
15:24
ETO: az U19-esek mai, prágai döntője a televízióban (She)
A Győri ETO U19-es labdarúgócsapata ma este a prágai Generali CEE Cup döntőjében lép pályára a cseh Slavia Praha ellen, a mérkőzést az Eurosport 2-n élőben követhetik a nézők. A viadalon a Vasas Kubala Akadémia a harmadik helyet szerezte meg, a Ferencváros fiataljai hetedikek lettek.
júl. 31
15:24
Ronaldo nagy sikert aratott Los Angelesben - fotók (Agroinform)
A Real Madrid a Los Angeles-i Kaliforniai Egyetemen (UCLA) tartott bemutatót 64 szerencsés szurkolónak.
júl. 31
15:26
Fogadási csalás: N. Norbertet kiengedték az előzetesből (She)
Szabadlábon védekezhet tovább a fogadási csalással meggyanúsított korábbi egri futballista, N. Norbert.
júl. 31
15:42
Fulham: a klubtörténet legjobb igazolásai között Gera Zoltán (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Fulham hivatalos honlapján olyan összeállítás jelent meg, amiben a klub legjobb múltbeli ingyenes igazolásait szemlézik: a klubtörténet tíz legjobb, szabadon igazolt játékosa közé Gera Zoltán is befért.
júl. 31
15:44
Barcelona: J. dos Santost marasztalják, Afellayt nem (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División) szereplő Barcelona vezetőedzője, Gerardo Martino a Mundo Deportivo értesülése szerint szeretné, ha az együttes fiatal mexikói játékosa, Jonathan dos Santos a következő idényben a csapat keretében lenne.
júl. 31
16:00
Videó: látványos - gőzerővel zajlik a Fradi-stadion építése (She)
Remek ütemben halad a Ferencváros stadionjának építkezése. Rendkívül látványos, ahogy a lelátórész és a hozzátartozó tetőszerkezet is folyamatosan épül. Tekintse meg a FradiMédia helyszíni riportját!
júl. 31
16:00
Tévez kimaradt az argentin keretből (Agroinform)
Argentína augusztus 14-én felkészülési mérkőzésen Olaszország labdarúgó-válogatottja ellen lép pályára.
júl. 31
16:02
Sportlövészet: Eb-2. a magyar futócélcsapat 40 vegyesben (She)
Ezüstérmet szerzett a Sike József, Tasi Tamás, Boros László alkotta magyar csapat a futócéllövők 50 méteres 40 vegyes számában a németországi Suhlban zajló Európa-bajnokságon.
júl. 31
16:18
Féláron utazhatnak a szurkolók a vívó-világbajnokságra (Infostart)
A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. kezdeményezésére és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium jóváhagyásával a MÁV-START Zrt. és a VOLÁN társaságok 50 százalékos utazási kedvezményt biztosítanak a budapesti MOL vívó-világbajnokságra utazóknak.
júl. 31
16:18
Atlétika: újabb kilenc török bukott le dopping miatt (She)
Tovább tart a török sportolók vesszőfutása, szerdán ugyanis kilenc atléta doppingesetét és eltiltását jelentette be a nemzetközi szövetség (IAAF).
júl. 31
16:18
Vívó-vb - Féláron utazhatnak a szurkolók (Behaviour)
A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. kezdeményezésére és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium jóváhagyásával a MÁV-START Zrt. és a VOLÁN társaságok 50 százalékos utazási kedvezményt biztosítanak a budapesti MOL vívó-világbajnokságra utazóknak.
júl. 31
16:18
A kínaiak büszkesége könnyen duplázhat (Agroinform)
Sun Yang mellett Missy Franklin is második aranyát szerezheti a barcelonai vizes vb-n.
júl. 31
16:20
Vívó-vb: féláron utazhatnak a szurkolók Budapestre (She)
A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. kezdeményezésére és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium jóváhagyásával a MÁV-START Zrt. és a Volán társaságok 50 százalékos utazási kedvezményt biztosítanak a budapesti MOL vívó-világbajnokságra utazóknak.

Keresés