2013. augusztus 1. csütörtök

aug. 1
0:12
A lemondás ideje: augusztusi havi horoszkóp (NLC)
A hónap közepén karmikus kereszt formáció jön létre az égbolton négy bolygó között. Mindez arra utal, hogy jobb, ha önként mondunk le bizonyos dolgokról, mintha a sors teremtene olyan helyzetet, amelyben a veszteséget érzését kell átélni.
aug. 1
0:42
Vizes-vb: a spanyol pólósok szerint szurkolóik nélkül nem sikerült volna (She)
Egygólos (13–12) győzelem aratott a magyar együttes ellen, így készülhet az Ausztrália elleni döntőre a spanyol női vízilabda-válogatott a Barcelonában zajló vizes-világbajnokságon. A spanyolok szerint szurkolóik jelenléte döntőnek bizonyult.
aug. 1
1:03
Korlátozni kell a munkaerő áramlást az EU-ban (ProfitLine)
Az EU-gazdaságok közötti szabad munkaerő-áramlás rendszere - főleg a közép- és kelet-európai tagállamok csatlakozását követő tömeges vándorlás beindulása óta - nem úgy működik, ahogy eredetileg eltervezték, ezért uniós szintű korlátozásokat kellene meghonosítani - áll az egyik vezető londoni társadalmi-gazdasági kutatóintézet szerdán előterjesztett javaslatcsomagjában.
aug. 1
2:48
Videó: Majdnem, hogy nekünk fújtak a bírók - Merész András (She)
A bronzéremért játszhat a magyar női vízilabda-válogatott, miután a Barcelonában zajló vizes-világbajnokság női pólótornájának elődöntőjében nagy csatában, szoros meccsen, egygólos (13–12) vereséget szenvedtek a házigazda spanyol együttestől. Az NSO Tv-nek Merész András, a női pólósok kapitánya elmondta, nem a hazai pálya döntött az elődöntőben.
aug. 1
2:48
Babát akart rabolni (Blikk)
aug. 1
3:06
Túl sokat ivott a szondához (Blikk)
aug. 1
3:48
Megkezdődtek az egyeztetések, a takarékok vezetői nem kaptak alapszabály tervezetet (ProfitLine)
A takarékszövetkezeti vezetőkkel az első konzultációk Pest megyében már szerdán lezajlottak, a takarékszövetkezetek, valamint a Takarékszövetkezeti Bank alapszabályait vitatták meg, "tűrhetetlen" azonban, hogy a takarékok vezetői előzőleg nem kapták meg az alapszabályok tervezetét - mondta Dávid Ferenc, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) főtitkára az MTI-nek.
aug. 1
4:18
SMS-ben nyúlják le a pénzt (Blikk)
aug. 1
4:21
Miért menekülnek el sokan a bankbetétből? (ProfitLine)
Csalódott a bankbetétben? Nem csodálkozunk, hiszen az elmúlt 1 év során drasztikusan csökkenő magyar kamatszint a korábban még akár 10% feletti banki kamatokat mostanra 3-4% közelébe szorította le. Hogy mi a megoldás? Váltson!
aug. 1
4:54
Bálint Toncsit ledobta a lova (Blikk)
BIKÁCS — Bálint Antónia (43) átesett a ló másik oldalára! Szó szerint. Az egykori szépségkirálynő nyaralása utolsó napján, ügetés közben kisebb lovas balesetet szenvedett.
aug. 1
4:58
Külföldön keresik a takarék pénzét (Blikk)
Mezőkövesd – Külföldön keresik a takarékszövetkezetben elsikkasztott közel egymilliárd forintot a zsaruk.
aug. 1
5:00
Szétbotoxolták az X-faktor sztárját (NLC)
Címlapon nézhetjük meg, hogyan botoxolták szét az X-Faktor énekesének testét.
aug. 1
5:00
Áll a bál: homokozó gyerekek tereltek egy folyót a tengerbe (ATV)
Gyerekturistákat jelentettek fel környezeti károkozás címén a szardíniai Valledoria tengerpartján, mivel játéklapátjaikkal a helyi folyót belevezették a tengerbe.
aug. 1
5:02
Pachmann a keresztélységgel viccelődött (Blikk)
Budapest - A keresztény vallásból és a TV2 Tények című hírműsorából viccet űző képet publikált saját Facebook-oldalán Pachmann Péter (42), a csatorna egyik híradósa, amit azóta alighanem már ő maga is megbánt.
aug. 1
5:12
Széles Sándor: Beteg vagyok, nem alkoholista (Blikk)
Budapest – Egyre kínosabb botrány dagad a magyar úszósportban. Miközben sportolóink küzdenek az érmekért a világbajnokságon, a közvéleményt az foglalkoztatja, miért küldték haza Barcelonából az olimpiai bajnok Gyurta Dániel (24) mesterét, Széles Sándort (57).
aug. 1
5:12
Indul a felújítás a DVTK-stadionban (Blikk)
aug. 1
5:12
Kórházügy: cáfol a HM, de volt "terepszemle" (Alternatív Energia)
Igyekezett cáfolni lapunk információit a Honvédelmi Minisztérium (HM). Mint írták: a "Luxuskórházban kezelik az állami vezetőket" című cikkünk állításaival ellentétben a HM "nem tervezi a Telki magánkórház épületének és felszereléseinek bérlését vagy bárminemű felhasználását".
aug. 1
5:14
311 fejesnek jár a luxuskórház (Blikk)
Budapest – Az egyszerű halandónak heteket kell várnia, hogy fogadja egy szakrendelő egy rutin ultrahangra, és 408 nap, azaz több mint egy év átlagos várakozási idővel kell számolnia, ha csípőprotézist kell neki beültetni.
aug. 1
5:16
Utcán balhézott barátnőjével Kamarás (Blikk)
BUDAPEST - Érdekes információ jutott el a Blikk szerkesztőségébe Kamarás Ivánnal (40) kapcsolatban. Olyan információ, amit meglehetős kétkedéssel fogadtunk.
aug. 1
5:18
Balesete volt Bálint Toncsinak (NLC)
Kék-zöld folt az egykori szépségkirálynő teste.
aug. 1
5:18
Itt az új Varga-csomag: drága meglepetés a családoknak (Pénzcentrum)
Megúszhatjuk az új terheket?...
aug. 1
5:18
Egymilliárdos sikkasztás: „csak jót akartak” a takarékosok (ATV)
Csaknem egymilliárd forintot sikkasztott el a mezőkövesdi takarékszövetkezet négy dolgozója. Kitalált személyek nevére vettek fel kisösszegű hiteleket, majd miután ezeket nem tudták visszafizetni, újabb álhitelből fizették vissza az előzőt. Arra is figyeltek, hogy mindig csak akkora összeget vegyenek fel, amelyet még saját hatáskörben elbírálhattak, ügyeltek a pontos törlesztésre is. Tíz évig…
aug. 1
5:20
„Furcsák voltak” Így zajlott kiskorú bevetésével a trafikrazzia (ATV)
Egyre többen háborognak a kiskorúak trafikba küldése miatt, főleg az interneten. A keddi ATV Híradóban a veszprémi trafik ellenőrzését bemutató riport után sokan jelezték, hogy szerintük a fogyasztóvédelem a csalinak használt kiskorúakat veszélyezteti, amikor a számukra tiltott helyre küldi be őket. A dohányboltosok azt kifogásolják, hogy akkor is megbüntetik őket, ha nem szolgálják ki a 18 év…
aug. 1
5:30
Későn műtötték meg, meghalt az elakadt baba (Blikk)
Szentes - A pokol legmélyebb bugyrait járta meg Kovács Regina (28), amikor ikerbabái közül az egyiket holtan emelték ki a hasából. Az orvosok hét órán át nem császározták meg az asszonyt. Az operáció helyett, ahogy ő mondta, állati erővel próbálták kipréselni belőle gyermekét.
aug. 1
5:30
A németek a válság után is csak gazdagodnak (Infostart)
A nemzetközi pénzügyi válság ellenére is a németek tovább vagyonosodnak. A magánháztartások tulajdonát képező vagyon értéke megközelíti az 5 ezer milliárd eurót és ebbe a csillagászati összegbe még nem vették be az ingatlanok értékét. Tény, hogy az elmúlt két évtized során a németek magánkézen lévő vagyona töretlenül növekedett.
aug. 1
5:30
Kampány a közmunkával (Alternatív Energia)
Már a közmunkásokat is a választási kampány szolgálatába állítja a kormány. Ez lehet az oka annak, hogy most először téli, szinte a voksolásig húzódó programot ajánlanak nekik. Közben azzal is kampányolnak, hogy nő a foglalkoztatás és csökken a munkanélküliség. Pedig csak arról van szó, hogy három hónap után kizárják a rendszerből az állás nélkül maradtakat. Öt év alatt 515 ezerre nőt azoknak a…
aug. 1
5:32
Luxushajón pihent Pici (Blikk)
Velence - Csonka András (48) egy többemeletes luxus-óceánjáró hajón pihent egy héten keresztül. Erről egy szemfüles olvasó-riporterünk számolt be lapunknak, aki együtt utazott a színésszel és a barátaival.
aug. 1
5:32
Tükröspusztán lesz az Orbán-lagzi (Alternatív Energia)
A vőlegény, Tiborcz István édesapjának farmján lesz Orbán Viktor legnagyobb lányának, Orbán Ráhelnek az esküvője szeptemberben. Ezúttal is a Blikk számolt be újabb részletekről. A terület valaha grófi birtok volt, Orbán Viktor jövendő vejének családjához a kilencvenes évek közepén került - a lovasfarm mára valóságos szabadidőparkká alakult.
aug. 1
5:33
A maratoni futás árthat a veséknek és a szívnek! (WebBeteg)
Futásból is megárt a sok, annak ellenére, hogy alapvetően egészséges mozgásformáról van szó. Egy aktuális tanulmány eredménye szerint a maratoni futás károsítja a veséket.
aug. 1
5:34
Megint nem hajtják végre az Ab döntését (Alternatív Energia)
Írásba adta az igazságügyi miniszter, hogy nem kívánja végrehajtani az Alkotmánybíróság (Ab) kötelező érvényű határozatát - hívta fel lapunk figyelmét Bárándy Gergely a tárcavezető írásbeli válaszára.
aug. 1
5:36
Így reagált Damu neje képeire (NLC)
Napok óta csámcsognak Damu új feleségének állítólagos pikáns képein. De mit szól hozzá Damu?
aug. 1
5:36
Sok pénzhez juttatja a kétharmad Schifferéket (Alternatív Energia)
Sok pénzt és felszólalási lehetőséget jelent az LMP-nek, hogy a Fidesz támogatta a frakcióalakításukat. Mint arról beszámoltunk, szeptembertől újra lesz képviselőcsoportja a pártnak, miután az Országgyűlés még a rendkívüli nyári ülésszak vége előtt elfogadta a házszabály módosítását.
aug. 1
5:38
Luxushajón pihent Csonka Pici (NLC)
Egy civil fotózta le az RTL Klub műsorvezetőjét az impozáns hajón.
aug. 1
5:38
Titkolják, ki mennyi hirdetési pénzt kapott (Alternatív Energia)
Tegnap délután fél 1-kor minden zökkenő nélkül kapcsolták le az analóg földfelszíni műsorszórást az ország középső régiójában. A digitális vevővel, vagy megfelelő televízióval nem rendelkező nézőket még öt napig egy felirat fogadja az m1, a TV2 és az RTL Klub analóg programhelyein, miszerint régi vételi lehetőségük megszűnt.
aug. 1
5:40
Kémper: újabb kifogás várható a védelemtől (Alternatív Energia)
Egy folyamatban lévő büntetőeljárásban az eljáró bírói tanács által elkövetett eljárásjogi szabálysértések felülvizsgálatára a törvényszék elnöke nem jogosult, ezeket csak a másodfokon eljáró ítélőtábla vizsgálhatja - mondta lapunknak a 2041-ig titkosított, úgynevezett kémüggyel összefüggésben nem jogerősen letöltendő börtönbüntetésre ítélt Szilvásy György volt titokminiszter védője.
aug. 1
5:48
Botoxozták Gyurcsík Tibi hónalját (Blikk)
BUDAPEST - Gyurcsík Tibi (27) botoxoltatta a hónalját! Az X-Faktor 2011-es szériájának felfedezettje persze nem az izomba kérte az injekciót, hogy feszesedjen a bőre, csupán azért hagyta magát több tucatszor megszúrni, hogy kevésbé izzadjon.
aug. 1
5:48
Teljesíthetetlen ígéretek (Üzlet és Utazás)
Újabb teljesíthetetlen ígérettel állt elő a második Orbán-kormány. Ezúttal a kisvállalkozók áram számláját szándékoznak csökkenteni, arra hivatkozva, hogy olcsóbb lett az import áram. A baj csak az, hogy a határokon átnyúló szállítási kapacitások szűkössége miatt a hazai áram igényeknek csak a töredéke elégíthető ki behozatallal.
aug. 1
5:50
Megjöttek a nem-megszorítások (Üzlet és Utazás)
Mától lépnek életbe azok az új adók, amelyekről a kormány a második Varga-csomag keretében döntött. Drágább lesz a készpénzfelvétel, egészségügyi hozzájárulást kell fizetni a bankbetétek után és nő a cégek telefonadója is.
aug. 1
5:52
Martfűn bűzlik először a szemétügy (Üzlet és Utazás)
A Remondis Szolnok Zrt.-t nevezte ki ideiglenes szemétszállítónak Martfűre az elkövetkezendő kilenc hónapra a katasztrófavédelem - jelentette be tegnap Varga Béla, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Katasztrófavédelem igazgatója, miután a település július 24. óta úszik a szemétben.
aug. 1
5:54
Veszélyben Vitézyék villamostendere (Üzlet és Utazás)
Könnyen kútba eshet az új budapesti villamosok beszerzése a Budapesti Közlekedési Központ teszetoszasága miatt - tudta meg lapunk. Hétfőn kellett volna ugyanis a tender eredményét kihirdetni, ám azt - már nem először - elhalasztották, két hónappal. Piaci pletykák szerint bonyodalmak nélkül szeretnék elérni, hogy ne nyerjen(ek) a nekik nem tetsző cég(ek).
aug. 1
5:56
A Sólyom adna "kormánygépet" (Üzlet és Utazás)
Feleslegessé válhat a Honvédelmi Minisztérium (HM) júniusban kiírt "kormánygép"-tendere, mivel az állami segítség nélkül, külföldi befektetők pénzéből induló Sólyom Airways a beharangozott Boeing 737-500-asok mellett a HM-tenderen egyedüliként esélyesnek tartott British Aerospace (BAe) 146-osok flottába állítását is fontolgatja.
aug. 1
6:06
Balhéztak a fiúbanda sztárjai (Blikk)
aug. 1
6:06
Bankokkal tárgyal Varga a devizahitelek végéről (Üzlet és Utazás)
Megkezdődtek az egyeztetések a kormány és a bankok képviselői között a lakáscélú devizaalapú jelzáloghitelek kivezetésének lehetséges megoldásáról - közölte tegnap a nemzetgazdasági minisztérium, azzal: az első találkozón a felek "tisztázták a probléma megoldásának alapelveit".
aug. 1
6:06
A leválthatatlan matuzsálem (Kripto Akadémia)
Parlamenti- és elnökválasztást rendeznek ma Zimbabwében. A voksolás kimenetele kérdéses, de könnyen lehet, hogy újraválasztják elnöknek a 89 éves Robert Mugabét, aki képtelen búcsút inteni a hatalomnak. Az országban ismét egyre népszerűbbek a Nyugat-ellenes, a külföldi cégek kisajátítását célzó szólamok.
aug. 1
6:08
Felszámolják Kairóban az iszlamista sztrájkot (Kripto Akadémia)
Egyiptom hadsereg által támogatott átmeneti kormánya elrendelte tegnap a Muzulmán Testvériség demonstrációinak felszámolását. "A kormány arra utasította a biztonsági erőket, hogy a törvény keretein belül tegyenek meg mindent az iszlamisták ülősztrájkjának felszámolására" - hangzott el az állami televízióban sugárzott beszédben.
aug. 1
6:10
Túlélte a válságot a szerb kormány (Kripto Akadémia)
Nem tartanak előrehozott választást Szerbiában. Így döntött tegnap a koalíció legnagyobb tömörülése, a Szerb Haladó Párt (SNS) elnökségi ülése után. A szerb kormányalakítási tárgyalások során kedden teljesen új helyzet állt elő, mivel Ivica Dacic kormányfő kitette a kabinetből a Szerbia Egységes Régióit (URS). Ezzel a pártelnök Mladjan Dinkic a befolyásos gazdasági tárcát is elveszítette.
aug. 1
6:12
Gyerekestül vontatták el a tilosban parkoló autót (Vezess)
Egy percre ugrott be az apuka a lakásába, hogy letegye a bevásárlószatyrokat. Mire visszaért a ház elé, autóját elvontatták - benne két pici lányával. Most kiskorúak felügyelet nélkül hagyásával vádolják.
aug. 1
6:12
Maga a mozdonyvezető sem érti, hogy mi történt (Kripto Akadémia)
Telefonon beszélt, és feltehetően egy térképet tanulmányozott a múlt héten kisiklott spanyol expressz mozdonyvezetője, amikor a 79 halálos áldozatot követelő baleset történt - derült ki a feketedobozból kinyert adatokból. Ennek ellenére Francisco José Garzón Amo nem érti, mi történt, mert mint mondja, ő bekapcsolta a fékrendszert. Csakhogy a fékezéssel együtt is a megengedett sebesség duplájával…
aug. 1
6:14
Nőtt az áldozatok száma Afganisztánban (Kripto Akadémia)
Az idei év első felében jelentős mértékben, 23 százalékkal növekedett az afganisztáni konfliktus civil áldozatainak száma a tavalyi év hasonló időszakához képest, derült ki a tegnap közzétett ENSZ-jelentésből.
aug. 1
6:15
Bekövetkezett, ami várható volt: vásárlói rohamot indított az átállás (Napi)
Az új típusú televíziók értékesítésének növekedése csak az átállás utáni hónapokban várható. A Napi Gazdaság csütörtöki számának cikkeAhogy az várható volt, az utolsó pillanatban megrohanták a vásárlók ... ...

Keresés