2013. március 1. péntek

márc. 1
0:06
Férfi kosár Euroliga: nyert a Real Madrid és a Barcelona is (She)
A férfi kosárlabda Euroliga 2. csoportkörének 9. fordulójában a Real Madrid és a Barcelona is hazai környezetben nyert. Összeállításunkban megtekintheti a mai eredményeket.
márc. 1
0:06
Saját zsebre dolgozott a NAV-os (Blikk)
márc. 1
0:42
Tenisz: V. Williamsnek sikerült, ami Baboséknak nem (She)
Venus Williams bejutott a legjobb négy közé a florianópolisi WTA-tornán, miután három szettben legyőzte a szlovák Magdalena Rybarikovát. A tornán indult Babos Tímea és Czink Melinda – mindkettejük számára a negyeddöntő jelentette a végállomást.
márc. 1
0:57
A politika mocsarába süllyed az amerikai gazdaság (Napi)
Nem csupán egymással folytatja a süketek párbeszédét az amerikai politikai elit két pártja a súlyos következményekkel járó automatikus kiadáscsökkentések felülírásának lehetőségeiről, de még azokat sem ... ...
márc. 1
1:00
Eger: Vidovics érkezett; Szabó Bencével nincs megállapodás (She)
Az egrifc.hu tájékoztatása szerint az Eger szerződtette Marko Vidovicsot. A 24 éves balhátvéd legutóbb a Budapest Honvédban szerepelt.
márc. 1
1:15
Elbuktak a javaslatok, indul az automatikus kiadáscsökkentés (Napi)
Nem csupán egymással folytatja a süketek párbeszédét az amerikai politikai elit két pártja a súlyos következményekkel járó automatikus kiadáscsökkentések felülírásának lehetőségeiről, de még azokat sem ... ...
márc. 1
1:18
Tenisz: Babos párosban is kiesett Florianópolisban (She)
Az egyes után párosban is búcsúzott Babos Tímea a florianópolisi WTA-tornán, miután a japán Date-Krumm Kimikóval az oldalán döntő rövidítésben vereséget szenvedett az első helyen kiemelt Anabel Medina Garrigues, Jaroszlava Svedova spanyol-kazah duótól.
márc. 1
1:18
Elárverezik George Clooney nyakkendőjét (Blikk)
márc. 1
2:48
Ágyában dohányzott, bennégett (Blikk)
márc. 1
3:45
Bármelyik csapattal bajnok lettem volna - Verebes József (Agroinform)
A legutóbbi győri bajnokcsapat edzője a hatharom.com-nak elmondta, 30 éve senkinek sem volt ellenszere a Rába ETO ellen.
márc. 1
4:00
A pesszimista idősek tovább élnek (Blikk)
márc. 1
4:24
Miért nem szereti a külföldi sajtó Magyarországot? (ProfitLine)
Összességében kritikus volt a világsajtó Magyarországgal szemben az elmúlt évben - erre a következtetésre jutott a Nézőpont Intézet több ezer, a nyugati sajtóban megjelent cikk áttekintése után. A kutatás eredményét Mráz Ágoston Sámuel, az intézet vezérigazgatója ismertette a Magyar Újságírók Országos Szövetségének csütörtöki budapesti rendezvényén.
márc. 1
4:36
Bilincsben vitték el a TV2 sztárját (NLC)
Rablással gyanúsítják a Bűnök és szerelmek című sorozat Serifjét. A rendőrség kezdeményezte K. István előzetes letartóztatását, a színésznek azonban már szombaton kamerák elé kellene állnia – írja a Bors.
márc. 1
4:48
12 millióért béreltek Orbánéknak repülőt (Blikk)
Budapest—Bejrút — Menetrend szerinti járat helyett egy több mint 130 személyes Airbus repülőt bérelt Orbán Viktor és a magyar küldöttség libanoni látogatásához a kormány.
márc. 1
4:52
Herevizsgálatra küldi dolgozóit a fejlesztési tárca (Blikk)
Budapest — Még a munkatársak nadrágjában, szoknyája alatt is rend kell legyen a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumban. A tárca ugyanis prosztata- és herevizsgálatra invitálja férfi dolgozóit, míg a hölgy munkatársaknak mell- és vaginális ultrahangot kínál.
márc. 1
4:54
Ő váltja Ördög Nórát az X-Faktorban (NLC)
Visszatér Stohl András az RTL Klubra, és hamarosan az X-Faktor házigazdája lehet. Az anyagi gondokkal küzdő színészhez ugyanis ragaszkodik a csatorna – írja a Blikk.
márc. 1
4:54
Legyűrte a rák: meghalt a művész (ATV)
78 éves korában meghalt Van Cliburn amerikai zongoraművész. Hosszú éveken át küzdött a csontrákkal, de végül alulmaradt a harcban. „Öt évtizeden át nemzetközi legenda volt; nagy emberbarát, és ragyogó muzsikus, akinek fénye rendkívüli öröksége révén továbbra is világítani fog” – mondta róla a művész szóvivője.
márc. 1
5:06
Ugye nem halt meg senki? - kérdezte a kapitány (Blikk)
Luxor–Veszprém – Nyitott koporsóban szeretné eltemetni családja a keddi egyiptomi hőlégballon-baleset magyar áldozatát, Gy. Zsuzsannát (†34).
márc. 1
5:12
Hathaway bocsánatot kért, amiért átöltözött (Blikk)
márc. 1
5:12
Hétvégén csak utca vár (Alternatív Energia)
Folyton azon háborog Tarlós István főpolgármester, miért élnek az utcán a fedél nélküliek, ám például hétvégén zárva vannak a nappali melegedők. Vagyis a hét két napján reggel 8 órától este 6 óráig egyszerűen nincs hová menniük a hajléktalanoknak, csak a közterületen tartózkodhatnak. Ugyanakkor Szabó Máté ombudsman friss jelentése szerint más oka is van annak, hogy sokan inkább az utcán maradnak.
márc. 1
5:12
MNB: hat év a mérlegen (Üzlet és Utazás)
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) múlt évi gazdálkodásának ismertetésével befejezte jegybankelnöki tevékenységét Simor András. A devizatartalékok változása - bár fontos kérdés - mégis az új jegybankelnök pénteken megnevezendő személye foglalkoztatja leginkább az elemzői és politikusi közönséget. A leköszönő jegybankelnök üzent a politikusoknak: jó lenne ha megértenék milyen értéket jelent a független…
márc. 1
5:12
„Akár a budapesti operaházban is felrobbanthatta volna magát” (ATV)
Anat Berko szerint nagyon könnyű Európában terrorcselekményeket végrehajtani, mert szinte védtelenek a célpontok. A nemzetközi hírű izraeli terrorszakértő azt állítja: míg az Egyesült Államokban szeptember 11-e után nagy változások történtek, Európában a madridi, vagy a londoni merénylet után szinte semmi nem történt, ennek pedig nagy ára lesz. A szintén Budapesten előadást tartó Uzi Rabi…
márc. 1
5:24
Tóth Gabinak könnyen ment a szakítás (Blikk)
Budapest – Nem mindig olyan fájó egy szakítás, mint ahogy azt az emberek elképzelik! – jelentette ki a Blikknek Tóth Gabi (25), aki először beszélt arról, miért lett vége kapcsolatának focista párjával, Rasztovits Dáviddal (22).
márc. 1
5:24
Zámbó Krisztián kedvese nagy cicit kapott (Blikk)
BUDAPEST – Új mellekkel gazdagodott Zámbó Krisztián (32) szerelme, Takács Zsuzsi. A beavatkozást nem az énekes erőltette, sőt! Jimmy (†42) fia kérlelte kedvesét, hogy ne feküdjön szike alá, de a lány mindenáron vállalni akarta az operációt.
márc. 1
5:26
Belebetegedett fia kisemmizésébe Uhrin Benedek (Blikk)
Budapest – Kórházba került Uhrin Benedek (92) fia, annyira megviselte, hogy földönfutóvá tették őket. Az idős énekest kiforgatta vagyonából a lakásmaffia, Benedek bácsi fia pedig belebetegedett ebbe.
márc. 1
5:28
Visszatér Stohl az X-Faktorban (Blikk)
Budapest – Stohl Andrást (45) akarja az RTL Klub az ősszel újra induló X-Faktor műsorvezetőjének! Lapunk értesülései szerint már folynak a tárgyalások a csatorna berkein belül arról, hogy Ördög Nóra helyét Stohl András veszi majd át a nagy sikerű tehetségkutatóban.
márc. 1
5:30
Kiürült az ügyészségi viszkisdoboz (Alternatív Energia)
Újabb homokszem került az elszámoltatás gépezetébe: a "viszkisdoboz-ügyként" elhíresült tábornokperben tegnap első fokon minden vádlottat, minden vádpont alól felmentett a Kaposvári Törvényszék Katonai Tanácsa. Az egykori Honvédelmi Minisztérium volt tisztviselőit 200 millió forintos vesztegetéssel megvádoló ügyészség semmilyen érdemi bizonyítékot nem tudott felmutatni.
márc. 1
5:30
Le akarták járatni Radics Gigit? (NLC)
A szakértők is alaptalannak találták a plágiumvádat. A dal egyik szerzője szerint elképzelhető, hogy egyik vetélytársa akarta tönkretenni Radics Gigit – írja a Bors.
márc. 1
5:30
Ilyen lakásokba költözhet félmillió magyar (Pénzcentrum)
Magánbérlakásokba költöztetnék a rászoruló magyarokat. Békéscsaba, Kecskemét, Nyíregyháza és Szombathely lehet a Petri-csésze - ezekben a városokban próbálhatják majd ki először az új szociális bérlakáskoncepciót....
márc. 1
5:32
Nem a sérelmek miatt rossz az ország híre (Alternatív Energia)
Kormány- és államfők bírálják keményen az Orbán-kabinetet, a mérvadó európai és tengerentúli sajtó is Magyarországtól hangos, a társadalom és a politikai erők soha nem voltak ennyire megosztottak, a konjunktúraindex a válság óta nem volt ilyen mélyen, ám a Fidesz mégis magabiztosan megnyerné a választásokat a jelenlegi közvélemény-kutatások adatai alapján. Ezekről és más fontos kérdésekről is…
márc. 1
5:34
Lesz ellenzéki egyezség (Alternatív Energia)
Az MSZP elnök-frakcióvezetője szerint új politikai kultúrára, párbeszédre van szükség Magyarországon. Mesterházy Attila tegnap egy rendezvényen arról beszélt, hogy ennek a kultúrának nem lehet része a bosszú, a hajtóvadászat ugyanis rossz képet fest az országról és távol tarja a befektetőket.
márc. 1
5:36
Szőcs Géza felfedte táskája titkát (Alternatív Energia)
Nem voltak Nyírő József hamvai Szőcs Gézánál tavaly májusban, az író nagy port kavart székelyudvarhelyi újrabúcsúztatásakor. A miniszterelnöki tanácsadó, aki akkor még kulturális államtitkárként dolgozott, a Heti Válasznak elmondta: táskájában Nyirő Uz Bence című könyve lapult.
márc. 1
5:38
Elmarasztalta az uniós bíróság hazánkat (Alternatív Energia)
Magyarország nem teljesítette a vasúti közlekedés területén az uniós jogból fakadó kötelezettségeit - állapította meg csütörtökön kihirdetett ítéletében az Európai Unió luxembourgi székhelyű bírósága. Az Európai Bizottság Magyarország mellett Spanyolországgal, Ausztriával és Németországgal szemben nyújtott be keresetet.
márc. 1
5:40
Hiány ötből négy cégnél (Alternatív Energia)
Csak minden ötödik cég könyvelését találták rendben lévőnek az ellenőrök az adóbevallások utólagos vizsgálata során tavaly. A revíziók mintegy 80 százaléka zárult "megállapítással", azaz az adóhiány feltárásával - tudósít a feketelista.hu.
márc. 1
5:42
Doszpot kislányát életveszélyes vírus támadta meg (Blikk)
Budapest - Aggódástól álmatlan éjszakák, embert próbáló napok vannak a Doszpot család mögött.
márc. 1
5:42
Álszent egyházügyi módosító a Fidesztől (Alternatív Energia)
Nem a parlament egyházi státuszról szóló döntésével, hanem az "egyházak elismerésére vonatkozó sarkalatos törvényi rendelkezésekkel" szemben teremtene jogorvoslati lehetőséget az Országgyűlés alkotmányügyi bizottsága.
márc. 1
5:48
Matolcsy aláírt, a lakosság fellélegezhet (168 Óra Online)
Debrecen vezetői csütörtök délelőtt aláírták azt a megállapodást, „amelyben Matolcsy Györggyel és Pintér Sándorral szerződik a város az adósságkonszolidáció végrehajtására” – közölte Kósa Lajos, a város fideszes polgármestere a városi közgyűlés szünetében tartott sajtótájékoztatón.
márc. 1
5:48
Ígérni még tud a miniszterelnök (Üzlet és Utazás)
Osztogatásba kezd a kormány, ha kikerülünk a túlzott deficiteljárás alól, jóllehet a hiány tartásához még idén tavasszal újabb, 200 milliárd forintos költségvetési kiigazításra lesz szükség. A választásokhoz közeledve a "hidegkampánytól" a "gazdasági vakrepülésig" terjedő skálából meríthet ötleteket szavazatszerzéshez a kabinet.
márc. 1
5:48
Rabszolga lett Zámbó Krisztián (NLC)
Barátnője mellnagyobbító műtétet végeztetett magán, aminek nem örült az énekes. Mindenesetre amíg kedvese lábadozik, addig minden házimunka az x-faktorosra hárul – írja a Blikk.
márc. 1
5:50
Ráfizetnek a kötelezőre a későn fizetők (Üzlet és Utazás)
Legkésőbb ma éjfélig be kell érkezni a biztosítókhoz azoknak a 2013-as kötelező gépkocsi biztosítási díjaknak, melyeket a novemberi kampányban január 1-ei hatállyal kötöttek a társaságot váltó ügyfelek. Ellenkező esetben a biztosítótársaságok törlik a szerződést, ami új kötéssel és komoly pótdíjjal jár.
márc. 1
5:52
Júliustól színezik az üzemanyagokat (Üzlet és Utazás)
Ismét megsérti Magyarország az uniós előírásokat, ha júliustól kötelező lesz úgynevezett jelölő anyagot keverni a hazai üzemanyagokba. Az Európai Unióban (EU) ugyanis nem korlátozható a hajtóanyagok forgalmazása, ha azok megfelelnek a szabványoknak. Így nem írható elő az egyes tagországokban "extra" színezék bekeverése a benzinbe, illetve a gázolajba - állítják iparági szakértők.
márc. 1
5:54
Áfát csökkentenének a szocialisták (Üzlet és Utazás)
Áfacsökkentési javaslatot terjeszt be az MSZP a parlament hétfői ülésnapján - jelentette be Gőgös Zoltán. Ezzel reagált az Országgyűlés mezőgazdasági bizottságának alelnöke, a bizottság fideszes elnökének arra a vádjára, hogy a szocialista kormány csak emelte az áfákat.
márc. 1
6:00
Utcát neveznek el José Mourinhóról (Infostart)
Utcát neveznek el szülővárosában, Setúbalban José Mourinhóról, a Real Madrid labdarúgócsapatának portugál vezetőedzőjéről.
márc. 1
6:06
Vége az elvakításnak! (Vezess)
A Volvo újítása egy régi bosszúság- és stresszforást iktat ki a vezetés világából.
márc. 1
6:06
Aszad ideje lejárt (Kripto Akadémia)
Az Egyesült Államok 60 millió dollárnyi nem katonai segélyt nyújt a Bassár el-Aszad elnök rendszere ellen küzdő szíriai lázadóknak - ezt John Kerry amerikai külügyminiszter jelentette be tegnap a "Szíria barátai" elnevezésű országcsoport és a szíriai ellenzék képviselőinek római találkozóján.
márc. 1
6:06
Hattyúdalt zengett Matolcsy (Üzlet és Utazás)
Óriási bravúrt, gazdaságtörténeti fordulatot hajtott végre az elmúlt három évben a kormány - írja tegnap, a Heti Válaszban megjelent cikkében Matolcsy György, nemzetgazdasági miniszter. A tárcavezető ezúttal nem egy olvasmányélményéről számol be, hanem arra keresi a választ cikkében, hol tart Magyarország 2013 elején.
márc. 1
6:06
A legjobb frizurák ovális archoz (NLC)
Az ovális arcformához szinte minden haj jól áll, csak arra kell odafigyelni, hogy ne keskenyítse az arcot.
márc. 1
6:08
Szlovén kormányválság (Kripto Akadémia)
Hosszas belpolitikai csatározások után leváltották Janez Jansa szlovén miniszterelnököt. Utódjának, Alenka Bratusek kijelölt kormányfőnek két hete van arra, hogy ütőképes, széles bázisra támaszkodó koalíciót hívjon életre. A miniszterelnöknek azonban nem lesz könnyű dolga, mert ideológiailag különböző pártokat kellene közös nevezőre hoznia.
márc. 1
6:18
Bilincsben vitték el a TV2 sztárját (BorsOnline)
Rendőrök várták egy bevásárlóközpont parkolójában szerdán a Bűnök és szerelmek Serifjét. Csoportosan elkövetett rablással gyanúsítják. A férfi előzetes letartóztatását kezdeményezte a rendőrség.
márc. 1
6:24
Így újul meg az Országos Kéktúra (Infostart)
Uniós támogatásból felújítják az Országos Kéktúra több mint ezer kilométeres útvonalát.

Keresés