2013. március 16. szombat

márc. 16
2:03
Lepaktált a riválissal Greg Jennings (Agroinform)
A Green Bay elkapója a csoportrivális Minnesota Vikingshez igazolt öt évre 47.5 millió dollárért.
márc. 16
2:12
Boroscímke-pályázatot hirdettek (Blikk)
márc. 16
2:21
Hosszabbított fiatal centerével a Montreal (Agroinform)
David Desharnais négyéves szerződést harcolt ki magának az utóbbi másfél év jó játékának köszönhetően.
márc. 16
2:48
K-1: heroikus küzdelemben Cro Cop a világbajnok! Hari lábtörése (She)
Badr Hari győzelemmel tért vissza, de eltörte a lábát, így feladta a küzdelmet. A Remy Bonjaskyt idéző Ismael Londt személyében új klasszis született, de a világbajnoki címet a 38 éves horvát, volt terrorelhárító, Mirko Filipovic „Cro Cop” nyerte – ez történt dióhéjban az éjszakába nyúló zágrábi K–1 nagydíjdöntőn (World Grand Prix Final). Lássuk a részleteket!
márc. 16
3:06
Ahogy még soha nem láttad Várkonyi Andit és Tatár Csillát - fotók (NLC)
Egyre több fotót találtunk, ami a Tv2 két bombázó műsorvezetőjének a New York-i utazásán készült. Csilla és Andrea titkos munka miatt jelenleg is az Egyesült Államokban vannak...
márc. 16
3:42
Neten keresi Auschwitzban elvesztett ikertestvérét egy férfi (Blikk)
márc. 16
4:18
F1: Ausztrál Nagydíj, 3. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
A Formula–1-es idényt nyitó Ausztrál Nagydíj első edzésnapja józanító pofonként hatott a Red Bull riválisai számára, a világbajnok istálló ugyanis, úgy tűnik, sokkal jobb formában van, mint bárki más, és ennél többre nincs is szüksége Sebastian Vettelnek a jó szezonrajthoz. Hogy valóban így van-e, vagy korai volt mindezt kijelenteni egy edzésnap után? Talán a harmadik szabadedzésen tisztább…
márc. 16
4:42
Tudta ezt? A svájci frankon nagyot nyerni is lehet! (ProfitLine)
Sokan a házukat, az egzisztenciájukat, az életüket vesztették el a svájci frank hitelekkel. Mégis hatalmas profit rejlik benne! Érdekli hogyan?
márc. 16
4:54
Német cég miatt veszélyben 600 munkahely (Blikk)
Budapest - Szándékosan be akartak dönteni egy sikeres magyar autóipari vállalkozást az egykori vezetői? A Blikk vállalati belső körökből származó információi szerint emiatt most több száz ember állása került veszélybe a Nyugat-Dunántúlon annál a cégnél, amelynek Jánosházán, Lentiben és Nagykanizsán van egy-egy üzeme.
márc. 16
5:12
Szabó Zsófinak tilos a soványság! (Blikk)
Budapest - Szabó Zsófi (24) ne is álmodjon arról, hogy modellalkatúra fogyhat! A most is csinos, szőke színésznő hiába hangoztatja úton útfélen, hogy egy életmódprogram segítségével 10 kilótól szabadul meg, ehhez még a Jóban-Rosszban készítőinek is lesz egy-két szava.
márc. 16
5:12
Szabad préda lett az éjszaka urának koronatanúja (Blikk)
Budapest – Szabadlábra került a V. László-ügy koronatanúja. A Blikk értesülései szerint az éjszaka urának letartóztatott, majd villámgyorsan elengedett segítője nem repes az örömtől, hogy elhagyhatja otthonát.
márc. 16
5:12
Kétkedve örül a Klubrádió (Alternatív Energia)
Bizalmatlanok a Klubrádiónál a médiatanáccsal szemben, annak ellenére, hogy a testület tudatta, a március 5-ei bírósági döntésnek megfelelően a 95,3 frekvenciára szerződést kötnek az adóval. A rádió szerint viszont kérdés, hogy mikor írják alá a dokumentumot, és az sem mindegy mi lesz majd benne. Ez a döntés egyébjként nem befolyásolja azt a bírósági eljárást, amelyet a másik, a 92,9 MHz-es,…
márc. 16
5:14
Százezrek a hó fogságában (Blikk)
Magyarország - Akár egy jégkorszakot vizionáló katasztrófafilm, úgy festett az ország az elmúlt napokban. Az ítéletidőben 5446 autó akadt el, 100 út vált járhatatlanná, 13 327 ember otthonát lehetetlen volt megközelíteni, 5 vasútvonalon bénult meg a közlekedés, 160 település maradt áram nélkül.
márc. 16
5:14
7-en a 7-ről (Alternatív Energia)
Ön milyen kétharmados törvényt alkotna a saját érdekében?
márc. 16
5:16
Polgármesteri vétó az esztergomi büdzsére (Alternatív Energia)
A Fidesz-frakció módosító indítványaival fogadta el a kormánypárti többségű esztergomi képviselőtestület csütörtökön - második nekifutásra - a város idei költségvetését, még éppen a törvényes határidő előtt. A független polgármester közölte: él vétójogával, ami újratárgyalást jelent.
márc. 16
5:18
Mégis átveszi Zugló a BVSC-ingatlanokat (Alternatív Energia)
Másodszorra már megszavazta csütörtökön a zuglói önkormányzat képviselőtestületének kormánypárti többsége, hogy Papcsák Ferenc fideszes polgármester javaslatára ingyenesen átvegye a kerület a BVSC ingatlanait. A mintegy 6 milliárd forint értékű földterület, az arra épült létesítmények és vagyontárgyak tulajdonjoga tavaly januárban került a Magyar Nemzeti Vagyonkezelőhöz, miután addigi kezelője, a…
márc. 16
5:30
BB Évi fél elhagyni a pszichiátriát (Blikk)
Kaposvár - Több mint egy éve él a pszichiátriai osztály zárt ajtói mögött Párkányi Éva (31), azaz BB Évi. Az egykori valóságshow-hős sorsa egyelőre kilátástalan. Ugyan időről időre felcsillan a remény, hogy hamarosan elhagyhatja az intézményt, mert javulni kezd mentális állapota, utána azonban mindig visszaesik. Mintha félne meggyógyulni.
márc. 16
5:30
F1: eső Melbourne-ben, Vettel autója leállt (She)
A Formula–1-es idényt nyitó Ausztrál Nagydíj második napjára megérkezett az előzetesen ígért eső, amely miatt csak bő negyedóráig száguldhattak száraz pályán a versenyzők. Négyen nem is tettek meg mért kört az edzés korai szakaszában. Az edzés eredményei nem beszédesek, de a Red Bull számára aggasztó lehet, hogy a pénteken remeklő Sebastian Vettel autója leállt a pályán.
márc. 16
5:30
Állami kitüntetések a nemzeti ünnepen (Alternatív Energia)
Áder János köztársasági elnök pénteken az Országház Kupolacsarnokában adta át az idei Kossuth- és Széchenyi-díjakat, valamint a Magyar Érdemrend kitüntetéseit. Kossuth-díjat kapott többek között Karinthy Márton, András Ferenc, Rudolf Péter és Sajdik Ferenc.
márc. 16
5:32
Ez gáz, Norbi! (Blikk)
Budapest - Fegyvert vásárolt a fitneszguru. A Blikk szemfüles olvasó-riportere lencsevégre kapta Schobert Norbertet (41), amint egy fegyverboltban vásárolt kedden Budapesten, a IX. kerületben. Hosszan válogatott, aztán az egyik legdrágább gáz-riasztó fegyverbe beleszeretett.
márc. 16
5:32
Még Pintér is elakadt a hóban (Alternatív Energia)
Katasztrofálisan leszerepelt a katasztrófavédelem a hóhelyzet elhárításában - a legtöbben így értékelik, hogy 10-16 órán át, de volt, aki több mint egy teljes napon keresztül vesztegelt az M1-es autópályán, míg a segítséget várta hiába. A 70 kilométeresre duzzadt kocsisorban étlen, szomjan tengődtek az autósok - többen beteg gyermekükkel -, és végül csak egy melegedőbusz érkezett.
márc. 16
5:34
Cipő: Jövök én is, édesapám! (Blikk)
Budapest - Bódi László Cipő (†47) tudta, mi vár rá. A Republic együttes egykori énekese, aki március 11-én hétfő hajnalban hunyt el, jó ideje tudta, hogy már nincs sok hátra az életéből.
márc. 16
5:34
Sukoró-per: tisztázták a tanúk Gyurcsányt (Alternatív Energia)
Féltucat tanút hallgatott meg a bíróság csütörtökön a Szolnoki Törvényszéken folyó Sukoró-büntetőperben, de egyikük sem támasztotta alá azt a korábbi ügyészségi vélelmet, miszerint a tervezett kaszinóberuházás, illetve a kapcsolódó telekcsere ügyében Gyurcsány Ferenc miniszterelnökként konkrét utasításokat adott volna, ehelyett felmerült viszont a Népszavában az üggyel kapcsolatban már többször…
márc. 16
5:36
Az eső élen tartotta Grosjeant az utolsó edzésen (F1világ)
A kvalifikáció előtti utolsó szabadedzés nagyrészt vizes aszfalton zajlott Melbourne-ben. Száraz aszfalton a lotusos Romain Grosjean volt a leggyorsabb, megelőzve a két Ferrarit. Tovább »
márc. 16
5:36
Zsidózó feliratok a pesti bölcsészkaron (Alternatív Energia)
"Zsidók! Az egyetem a miénk, nem a tiétek! Üdvözlettel: a magyar hallgatók..." - ilyen feliratú nyomtatott matricákat ragasztottak fel ismeretlenek csütörtökön az ELTE bölcsészkarának egyik folyosóján, két tanári iroda névtáblájára is. Az egyik irodában a névtábla szerint Heller Ágnes filozófus dolgozik, a másikban György Péter intézményigazgató.
márc. 16
5:48
Közlekedési lehetőségek - a szombat reggel hírei (Infostart)
Hajnalban rendőri felvezetéssel lassan megindult a forgalom Hegyeshalomtól Budapest irányába - adta hírül a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság. Hat, korábban a külvilágtól elzárt település szabadult fel Komárom - Esztergom megyében, és a 81-es számú főúton is megindult a forgalom.
márc. 16
5:48
Gyengélkedik az ipar (Üzlet és Utazás)
Hiányoznak a konjunktúra jelei az iparban - így összegezhető a csütörtökön nyilvánosságra került januári, részletes ipari termelési adatok.
márc. 16
5:48
Fegyvert vásárolt Schobert Norbi? (NLC)
A Blikk információi szerint a valódihoz nagyon hasonló riasztófegyvert vett magának a fitneszguru, aki egykor rendőrként dolgozott.
márc. 16
5:50
Reuters: hogyan távolitható el Orbán? (Üzlet és Utazás)
Bár a befektetők nem szeretik az Orbán Viktor által képviselt gazdaságpolitikát, csak akkor tudnának változást elérni ennek irányában, ha eladnák magyar kötvényeiket és forintjukat - írja a Reuters elemzésére hivatkozva a hvg.hu.
márc. 16
5:52
Szuper energiahatóság született (Üzlet és Utazás)
Önálló szabályozó hatóság jön létre Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal néven, a Magyar Energia Hivatal (MEH) általános és egyetemes jogutódjaként - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és MEH. A közlemény hangsúlyozza: a szervezeti átalakulás a közjót szolgáló, erős piacszabályozó állami szerepvállalás megteremtését teszi lehetővé.
márc. 16
6:06
NBA: a Denver 11, a Miami már 21 meccset nyert zsinórban (She)
A Miami Heat Milwaukee-ban megszerezte zsinórban 21. győzelmét az NBA-ben, míg a Los Angeles Lakers a bokáját fájlaló Kobe Bryant korai leültetése ellenére is nyerni tudott Indianapolisban. A Memphist legyőző Denver zsinórban 11 győzelemnél jár, míg a Chicago Bulls elkerülte, hogy egymás után hatodszor is kikapjon idegenben, 113–95-re legyőzte a Golden State-et.
márc. 16
6:06
F1: Megjött az eső, Vettel leállt (Vezess)
Az Ausztrál Nagydíj utolsó szabadedzése is homályban hagyott minket, a megérkező eső miatt nem születtek reprezentatív idők. A leggyorsabb Romain Grosjean lett, mögötte a két Ferrari, Hamilton az utolsó. Vettel autója elromlott.
márc. 16
6:06
Nem engedik el Bora Boráról a magyar nőt (Kripto Akadémia)
Tegnapig nem hozta meg a döntést a II., III. kerületi bíróság arról, hogy Magyarországnak van kizárólagos joghatósága a Bora Borán fogva tartott magyar anya és gyermeke ügyében az eljárás lefolytatására - tájékoztatta lapunkat a nő apja.
márc. 16
6:06
Cipő: "Jövök én is nemsokára, édesapám" (NLC)
Közeli ismerősei szerint Cipő tudta mi vár rá, egyre többet gondolt az elmúlásra - írja a Blikk
márc. 16
6:06
Alkoholt lopott az azóta világhírűvé vált színész (ATV)
Tom Cruise egy katolikus iskolába járt és komolyan gondolkodott azon, hogy pap lesz belőle. Az eset után azonban az iskolavezetés finoman távozásra kérte.
márc. 16
6:08
Őrségváltás Kínában (Kripto Akadémia)
Hszi Csin-ping lett a Kínai Népköztársaság, valamint a Központi Katonai Bizottság új, megválasztott elnöke.
márc. 16
6:10
Végtelen háború (Kripto Akadémia)
A szíriai polgárháború második évfordulójáról világszerte megemlékeztek. Az uniós vezetők a szíriai fegyverszállítási embargó feloldásáról tárgyaltak Brüsszelben, jövő héten folytatják az egyeztetéseket.
márc. 16
6:24
Szerelem: VV Fecó összejött VV Dyával (BorsOnline)
Feleségével való szakítása után pár nappal VV Fecó máris VV Dyával kavar. Az RTL két ­való­ság­show-hőse a hosszú hétvégét már egymás társaságában tölti, hogy tisztázzák érzelmeiket.
márc. 16
6:24
Ez történik az utakon hagyott autókkal (Infostart)
Azok a gépjármű-tulajdonosok, akik a rendkívüli időjárás miatt valahol hátrahagyták járműveiket, hívják az illetékes főkapitányságok központi ügyeletét: szombaton 7 órától egy-egy munkatárs foglalkozik a gépjárművek elszállításával kapcsolatos tájékoztatással - adta hírül az ORFK Kommunikációs Szolgálata.
márc. 16
6:24
NHL: a Philadelphia szétlövésben győzte le a New Jerseyt (She)
Fontos csoportmeccset nyert meg a Philadelphia Flyers az NHL-ben: szétlövéssel győzte le riválisát, a New Jersey Devilst.
márc. 16
6:24
Végig megnyitották az M1-es autópályát Budapest felé (168 Óra Online)
A rendőrség felvezetéssel megnyitotta az M1-es autópályának az országhatártól Budapest felé tartó teljes szakaszát – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata szombat hajnalban.
márc. 16
6:24
Ez lett a végzete: a színésznő egyre alacsonyabb lesz (hirado.hu)
Sarah Jessica Parker orvosai határozott tiltása miatt döntött így.
márc. 16
6:24
Kigyulladt egy lakóépület Tiszaigaron, egy idős asszony meghalt (ATV)
Kigyulladt egy lakóépület péntek reggel Tiszaigaron, a lángoló házból kimentettek a tűzoltók egy nőt, aki azonban a helyszínen belehalt sérüléseibe – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi szóvivő az MTI-vel.
márc. 16
6:26
Tenisz: Del Potro megállította Murrayt, aki így nem előzhet (She)
Az argentin Juan Martín del Potro szetthátrányból fordítva legyőzte a harmadikként rangsorolt Andy Murrayt az Indian Wells-i tenisztorna negyeddöntőjében, és készülhet a világelső Novak Djokovics elleni elődöntőre.
márc. 16
6:26
Lánctalpas vitte a mentőt a hátán, tankok a sztrádán – fotók (168 Óra Online)
A havazás és a viharos szél miatt a fél ország lebénult március 15-én. Több ezer jármű akadt el, hárman meghaltak. A hóban rekedt buszokat, autókat és embereket a honvédség és a TEK harcjárművei is mentették. Képgaléria.
márc. 16
6:26
Havazás: megnyitották az M1-est Budapest felé, de még ne induljon el (hirado.hu)
Jelentősen javultak az időjárási körülmények szombat hajnalra. Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint már csak kisebb hófúvások lehetnek a Dunántúlon. Az M1-es Budapest felé már járható, de még nagy a torlódás és vannak elzárt települések is a Dunántúlon.
márc. 16
6:26
"Ki védi meg a magyarokat a durva antidemokratikus döntésektől?" (ATV)
Az Országgyűlés hétfőn elfogadta az alaptörvény negyedik módosítását, annak ellenére, hogy az ellen élesen tiltakozott a hazai ellenzék, a jogvédő civilszervezetek, a jogász szakma legtekintélyesebb szereplői, és megszólalt a volt köztársasági elnök is. A tiltakozók sora a szavazás előtti héten jelentős külföldi szereplőkkel bővült, aggodalmát fejezte ki az Európa Tanács elnöke, az Európai Unió…
márc. 16
6:42
Egész este csak a szexen járt Esztergályos esze (BorsOnline)
Esztergályos Cecíliát alaposan tűzbe hozták a Szombat esti láz versenyzői. A színésznő majd’ minden produkció utáni értékelése erotikus töltetet kapott.
márc. 16
6:42
Barcelona: Puyolt megműtötték, lemaradhat a BL-negyeddöntőről (She)
Carles Puyol térdműtéten esett át, így könnyen lehet, hogy a Barcelona labdarúgócsapatának nélküle kell megvívnia a PSG elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőt.
márc. 16
6:42
Kiderült, ki a hibás: a hó és az autósok (168 Óra Online)
A rendkívül mostoha körülmények ellenére kiválóan sikerült megszervezni a mentési munkálatokat – értékelte a rendőrség és a katasztrófavédelem munkáját Pintér Sándor pénteken az MTI-nek. „Emberemlékezet óta nem voltak ilyen időjárási viszonyok” – mondta.

Keresés