2013. február 25. hétfő

febr. 25
0:06
Áder: A szocializmus rendszere bűnben fogant - a nap hírei (Infostart)
A köztársasági elnök szerint bűnben fogant a szocializmus rendszere. A többi között az alaptörvény negyedik módosításáról vitázik hétfőn az Országgyűlés. Csaknem 200 ezren vettek részt XVI. Benedek utolsó Úrangyala-imáján a vatikáni Szent Péter téren. A nap legfontosabb hírei február 24-én.
febr. 25
0:06
Meggyalázták Wass Albert marosvécsi síremlékét (Blikk)
febr. 25
0:21
Megállt a javulás februárban - vallottak a cégek (Napi)
Februárban a fogyasztói várakozások kissé javultak, az üzletiek romlottak Magyarországon a GKI−Erste konjunktúrafelmérése szerint. A januári javulás után februárban stagnált a GKI−Erste ... ...
febr. 25
0:24
Serie A: az Inter-hívek nem kímélték Balotellit a derbin (She)
A vendégek soraiban pályára lépő Mario Balotellinek többek között rasszista jellegű sértéseket kellett elviselnie az Internazionale–Milan mérkőzésen az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság vasárnap esti rangadóján.
febr. 25
1:18
Hivatalosan is szaranszki lakos lett Depardieu (Blikk)
febr. 25
2:06
Ezt ígérik a csillagok a hétre! (Blikk)
febr. 25
2:30
Gyémántot adott vissza a hajléktalan (Blikk)
febr. 25
4:00
Életet mentett a macska (Blikk)
febr. 25
4:00
Csillag (újjá) születik (x) (Pénzcentrum)
Egyesek 140 évesen is lenyűgöző formában vannak: a vörös szőnyeghez öltözve, ellenállhatatlan mosolyával, csábító vonalaival, átlátszó címkéjével és stílusos dombornyomásával az új Heineken palack megérkezett Magyarországra....
febr. 25
4:27
OTP részvény: esik, emelkedik, stagnál? Ön mindig nyerhet! (ProfitLine)
Ön mindig magas hozamot kap, akár emelkedik, akár stagnál, akár kis mértékben csökken az OTP részvény árfolyama! Érdekes, ugye?
febr. 25
4:36
A sztárvilág is szorít a kómában fekvő Cipőért (NLC)
Vasárnap énekese nélkül ünnepelte születésnapját a Republic. Hetekbe telhet, amíg változás áll be az énekes állapotában. Nagy Feró állítja, már hónapokkal ezelőtt megérezte Cipő tragédiáját.
febr. 25
4:48
Elbukott Pars vádlója (Blikk)
Szombathely – Tisztázódott a vádak alól Pars Krisztián (28)! Az olimpiai bajnok kalapácsvető még szeptember 21-én keveredett nézeteltérésbe egy postással.
febr. 25
4:52
Nem kért bocsánatot, pedig a halálba taszította a fiamat (Blikk)
Budapest – Sem édesanyját, sem ügyvédjét nem értesítette az ítéletről a bíróság annak a fiúnak, akit három évvel ezelőtt egy kollégiumi lépcsőház második emeletéről taszítottak a mélybe. Pedig érdekelte volna őket, hogy Németh Ádám halálának okozója olcsón megúszta könyörtelen tettét.
febr. 25
4:54
Kigyógyult a fertőzésből a börtönben Schultz (Blikk)
Budapest ‒ Gyanúsítói szemébe akar nézni Schultz László (38). A korábban a Vasasban, a Stadlerben és a Honvédban is megforduló, a fogadási botrányban  érintett futballista immár huszadik hónapja él a rácsok mögött, ebből hetet Peruban töltött.
febr. 25
4:54
Ostromolják a férfiak Erdélyi Mónikát (NLC)
Erdélyi Mónikának a Nagy Duettben való szereplése a férfiak figyelmét is felkeltette. A műsorvezető azonban nem válaszol az udvarlók levelére. Ők ennek ellenére nem adják fel, tovább ostromolják a beszélgetős showműsorok egykori háziasszonyát – írja a Bors.
febr. 25
4:54
Gimnazisták ugrottak a kétfokos Balatonba (ATV)
A telet temették Balatonalmádiban, szalmabábu-égetéssel és egy kevésbé melengető dologgal: fürdéssel. Az esemény főszereplői gimnazisták voltak, de a kétfokos Balatonba idősebbek is beugrottak velük.
febr. 25
4:56
Prostira szórják el a nyugdíjat (Blikk)
Magyarország – Ki gondolta volna, hogy az örömlányok leghűségesebb kuncsaftjai a nyugdíjasok?
febr. 25
5:06
Politikusok autói: Orbán mikrobusszal, Bajnai Skodával jár (Blikk)
Budapest - Autók terén a saját főnökeit is veri Papcsák Ferenc fideszes képviselő. Egyik vezető politikus sem enged meg magának ugyanis olyan drága luxusautót, mint a zuglói polgármester Mercedes CLS 350-ese, amelyről egy hete számoltunk be.
febr. 25
5:09
Egypercben egymásról - az Örkény Színház férfi színészei (Joy)
Száraz évszámok és adatok helyett most egymást mutatják be netek az Örkény Színház társulatának színészei.
febr. 25
5:12
Egymilliárd forintért eladó James Bond autója (Blikk)
febr. 25
5:12
Mesterhazugságok a kormányfőtől (Alternatív Energia)
Csúsztatásokkal és egyértelmű hazugságokkal volt tele Orbán Viktor miniszterelnök múlt pénteki évértekelő beszéde. Bár a kormányfő szónoklataiban kerülni szokta a konkrét adatokat és tényeket, ezúttal nem félt számokkal védelmezni politikáját. Egyebek közt a bruttó és a nettó fizetések közti különbségről, az idén már biztosan bekövetkező GDP-csökkenésről, saját kormánya hitelfelvételeiről és az…
febr. 25
5:12
„A megsemmisítéséért lobbiztak” A képviselői irodaházban van (ATV)
Bernáth Aurél - sokáig függönnyel takart, az országgyűlés irodaházában található - "Munkásállam" című faliképéhez szervezett sétát a Budapest Aszfaltprojekt. A festmény talán a művész legviszontagságosabb sorsú alkotása. Néhányan még ma is a régi rendszer relikviái között tartják számon. Pedig a festmény hozzáértők szerint Bernáth Aurél egyik remekműve, amely szatirikusan ábrázolja a ’60-as évek…
febr. 25
5:14
Vannak függetlenek és még függetlenebbek (Alternatív Energia)
Miközben a demokratikus ellenzék szervezeteivel tárgyalásra nyitott Párbeszéd Magyarországért tagjait bizottsági elnöki posztjaik, sőt, tagságuk megvonásával bünteti a fideszes házelnök, Kövér László a Schiffer András által vezetett maradék LMP független képviselőivel nem kíván "kiszúrni". Kövér a mai hivatalos javaslattétel előtt még újabb egyeztetéseket ígért, de sok változás aligha lesz.
febr. 25
5:16
Ötvenmillió a fővárosi cégvezetőknek (Alternatív Energia)
Csaknem ötven millió forint prémiumot, illetve prémium-előleget vettek fel tavaly a fővárosi tulajdonú cégek első számú vezetői - derült ki a lapunk által kikért városházi adatokból. A legtöbbet a két fővárosi holdingcég, a Vitézy Dávid vezette BKK közlekedési holding, illetve a tavaly őszig Bán Tamás - azóta az ex MÁV-vezér Szarvas Ferenc - irányította BVK városüzemeltetési holding…
febr. 25
5:18
Nyugdíjas oktatókat rúgott ki az ELTE (Alternatív Energia)
Megegyezett egymással az ELTE vezetése és a két hete több termet is ellenőrzése alatt tartó, utcai tüntetéseket szervező HaHa, így ezentúl az intézmény engedélyével fórumozhatnak a kormány felsőoktatási intézkedései ellen demonstráló diákok. Fábri György rektorhelyettes felajánlotta, hogy az egyetem mindennapi - de az épületek nyitva tartásához igazodó - használatra termet biztosít a…
febr. 25
5:24
VV Éva inkább bepiált hakni helyett (Blikk)
BUDAPEST – VV Éva (30) hiáb­a állította, hogy megváltozik, és jó útra tér, a jelek szerint ez nem sikerült neki, ugyanis munka helyett szombaton inkább felöntött a garatra. A haknit még reklámozta is a közösségi oldalán, amit Cristofel (20) szervezett, ennek ellenére még arra sem volt hajlandó, hogy megjelenjen.
febr. 25
5:30
"Vörös ő ugyanúgy, ahogy akkor volt" (Alternatív Energia)
"Hát a fő baj persze Rettegett Iván, de a gatya is szerepet játszik" írta Bulgakov nyomán Kiss Ilona nekem, szintén egy kerek születésnapomra, a mellékelt fotó által megihletve. Csakhogy e képen ott áll mellettem Krausz Tamás is, szintén gatyában, és hát eléggé együtt állunk. Olyannyira együtt, mintha csak egy Garas-Kern páros lennénk, egy nadrágban.
febr. 25
5:30
Plasztikáztatott a Barátok közt sztárja? (NLC)
Látványosan megnőtt Peller Anna dekoltázsa. A színésznő az elmúlt években körülbelül 30 kilót dobott le, a keblein azonban nem látszik a folyamatos súlyingadozás – írja a Bors.
febr. 25
5:32
Brutális anyagyilkosság (Alternatív Energia)
Egy 31 éves férfi megverte 65 éves édesanyját, aki szombaton reggel a bántalmazásba a helyszínen belehalt. A mentálisan sérült férfitól régóta tartottak a szomszédok, akik tudták, tragédiához vezet, ha nem szedi a gyógyszerét. Magyarországon nincs olyan intézmény, ahol a pszchiátriai betegeket kezelnék, akár életük végéig.
febr. 25
5:34
Összemosva, elfeledve? (Alternatív Energia)
Szombaton, február 23-án múlt négy éve, hogy Tatárszentgyörgyön életét vesztette egy 5 éves kisfiú és 27 éves édesapja. De ezen a napon nemcsak rájuk, hanem a romák elleni gyilkosságsorozat valamennyi áldozatára emlékeznek. Ám Balog Zoltán minisztériuma tapintatlan hangú - a tavalyival egyébként szinte szó szerint megegyező - közleményben mosta össze a másfél évig tartó szisztematikus…
febr. 25
5:42
Maradj velünk, Cipő! (Blikk)
Budapest – Több száz barát és rajongó gyűlt össze vasárnap délután a Kossuth Klubban, ahol a Republic együttes fennállásának 23. évfordulója alkalmából tartott egy közönségtalálkozót.
febr. 25
5:48
Elveszettnek hitt dokumentumra bukkantak Áder irodája alatt (168 Óra Online)
Áder János köztársasági elnök szerint a szocializmus rendszere erkölcsi és közjogi értelemben is bűnben fogant, hiszen a kommunista párt zsarolással, kényszerítéssel ragadta magához a hatalmat, miközben saját alkotmányos szabályaira sem volt tekintettel.
febr. 25
5:48
Visszaesés a rendezvénypiacon (Üzlet és Utazás)
Továbbra sem indult meg a kilábalás a rendezvényes szakma válságából. A 2009 és 2010-es súlyos visszaesés után a gödör mélyén vegetál a piac, miután a cégek e területen is erősen spórolnak. A PROMO DATA Kft. most befejeződött 3100 interjús felmérése szerint a legnagyobb vállalatok a korábbinál ismét kevesebb összeget szánnak kongresszusokra, konferenciákra, kiállításokra és termékbemutatókra,…
febr. 25
5:48
Kállay-Saunders: „Bomba nő lett Reni” (NLC)
A Dal versenyzője büszke kedvesére, amiért az tíz kilót ledobott magáról. Az énekesért odavannak a rajongók, ám őt kizárólag párja, Tolvai Reni érdekli – írja a Bors.
febr. 25
5:48
Veszélyben a magyar netbankolók! Százmilliókat nyúltak le (Pénzcentrum)
Százmilliós nagyságrendű a kár, amit a magyar ügyfelek elszenvedtek abban a támadássorozatban, amelyre december közepén hívta fel a figyelmet a Bankszövetség, azóta pedig a pénzintézetek saját honlapjaikon is jelzik a veszélyt. A legnagyobb, magyar ügyféltől elcsalt összeg tízmillió forintra tehető - tudta meg a Pénzcentrum.hu. A nyomozás lassan halad, ráadásul egyáltalán nem biztos, hogy bankunk…
febr. 25
5:50
Kevesen bíznak a fellendülésben (Üzlet és Utazás)
Kevésbé javultak a fogyasztói várakozások februárban, mint a korábbi hónapokban. Így nem sikerült tavalyi - egyébként elég alacsony - csúcspontjára sem eljutnia ebben a hónapban a GKI-Erste konjunktúra-index értékének. Januárban a négy hónapon át tartó, egyenként kis, esetenként apró lépésekkel történő emelkedés révén már majdnem megközelítette a tavalyi maximumot az index, de ez a javulás…
febr. 25
5:52
Veszteséges üzlet a lakosság áramellátása (Üzlet és Utazás)
Már a tíz százalékos árcsökkentés előtt is veszteséges volt a a lakossági fogyasztók áramellátása - ismerte el közleményében a Kormányzati Információs Központ (KIK). Ugyanakkor a szervezet hangsúlyozta: összességében nyereségesek a Magyarországon működő villamosenergia-ipari szolgáltató vállalatok, mert a ha szolgáltatásból nem is, de az áramelosztói tevékenységből érdemi eredményt realizáltak a…
febr. 25
5:54
Pénzükre várnak az építési vállalkozók (Üzlet és Utazás)
Mintegy 400 milliárd forint "kering" a hazai építőipari lánctartozás körében. E probléma megoldására a nemzetgazdasági miniszter törvényjavaslatot nyújtott be az Országgyűlésnek, amelyben a Teljesítésigazolási Szakértői Szerv (TSZSZ) létrehozását javasolja. Ha elfogadják a szabályozást, azzal még sok gondja lesz a kormánynak, ugyanis az egyik legnagyobb adós maga az állam. Az építőipar mindeközben…
febr. 25
5:56
Versenyelőnyhöz jutnak az áfával ügyeskedők (Üzlet és Utazás)
Sorra húzzák le a rolót a húsipari cégek, de a többi élelmiszer-feldolgozó ágazat sincs biztonságban. Az egyik fő ok, Európa legmagasabb, 27 százalékos áfája, amelynél a csalóknak már megéri kockáztatni. A sürgető beavatkozásra a vidékfejlesztési tárca is hajlik: március közepére áfa-csökkentési tervet terjeszt a kormány elé.
febr. 25
6:06
Egymilliárdot ér a 007-es csodaautója (Infostart)
Egy svájci milliomos felújította, és most hárommillió angol fontért Nagy-Britanniában megvételre kínálja James Bond Aston Martin márkájú autóját a hozzá tartozó olyan extrákkal, mint a fényszórók mögé beépített rejtett géppuskák, a füstfüggöny-eregető szerkezet vagy a golyóálló szélvédő.
febr. 25
6:06
Új jegyzőt választ az országgyűlés (Infostart)
Az LMP-frakció megszűnése nyomán az új országgyűlési jegyző személyéről, valamint a bizottságok új tisztségviselőiről és tagjairól is dönthetnek a képviselők.
febr. 25
6:06
A nátha jobban kiüt, mint a pia? (Vezess)
A bedugult orr olykor nagyobb kockázat az úton, mint egy pohár sör - derül ki egy közelmúltban írt tanulmányból.
febr. 25
6:06
Kerry első körútja (Kripto Akadémia)
Kilenc országot érintő - európai és közel-keleti - körútra indult tegnap az új amerikai külügyminiszter. John Kerry Nagy-Britanniát, Németországot, Franciaországot és Olaszországot keresi fel, majd Törökországban folytat tárgyalásokat.
febr. 25
6:06
Oscar-díj: az Argo-akció a legjobb film (hirado.hu)
Az Argo-akció című politikai dráma, az 1979-es teheráni túszdráma egy kevésbé ismert fejezetét feldolgozó alkotás kapta a legjobb filmnek járó Oscar-díjat.
febr. 25
6:06
Márciusban tárgyalhat az élelmiszerek áfájának csökkentéséről a kormány (ProfitLine)
Az élelmiszer áfája csökkentésének lehetőségéről tárgyalhat ismét a kormány, várhatóan március közepén, a tervek szerint ugyanis akkor terjeszti be erről szóló újabb javaslatát a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) a Nemzetgazdasági Minisztériummal (NGM) közösen a kabinetnek. Erről Czerván György, a VM agrárgazdaságért felelős államtitkára beszélt vasárnap az MTI-nek.
febr. 25
6:08
Keveset teljesít Ukrajna (Kripto Akadémia)
Ma tartják Brüsszelben az Európai Unió és Ukrajna közötti csúcstalálkozót. Az unió külügyminiszterei nemrégiben megerősítették az EU azon szándékát, miszerint a Keleti Partnerség országainak novemberi, vilniusi találkozója során alá kívánják írni Ukrajnával a szabadkereskedelmet is lehetővé tevő társulási szerződést.
febr. 25
6:10
Tüntettek a spanyolok a megszorítások ellen (Kripto Akadémia)
Tízezrek tüntettek szombaton Spanyolországban a megszorítások ellen, követelve a konzervatív kormányfő, Mariano Rajoy lemondását.
febr. 25
6:12
Happy Hétfő #8 (Joy)
Egy kis zene, hogy még jobb legyen a heted! Tudjuk, hétfő reggel van, és az nem mindig indul gördülékenyen, de mi pont ezért ajánljuk neked ezt a számot - egy kis extra lendület nem árthat!
febr. 25
6:12
Arannyal a válság ellen (Kripto Akadémia)
Görögország még távol van attól, hogy elmondhassa magáról, túlélte a válságot. Az ország azonban új utakkal próbálkozik: néhány éven belül Európa legjelentősebb aranykitermelőjévé kíván válni.
febr. 25
6:14
Szász ötlete nem elszólás volt (Kripto Akadémia)
A KMKF budapesti ülésén a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnöke, Szász Jenő által felvetett szórvány ki- és áttelepítés gondolata, a székely zászló-ügy és március 10-re tervezett "székely szabadság" napja állt a szombaton Marosvásárhelyen összehívott RMDSZ-miniparlament ülésének középpontjában.

Keresés