2013. február 12. kedd

febr. 12
0:06
NS: Sándor benyomásai; Szilágyi aranya; cél a Wembley - kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.
febr. 12
0:06
Picasso egyszerű falfestéket is használt (Blikk)
febr. 12
0:24
GameStar Hype - 2013.02.11. - LateNightHype (GameStar)
Egy vállaltan részrehajló szavazás után Daev lett a legutóbbi meghallgatás győztese, ma ő mond híreket. Related Stories Skylanders: többet adnak el belőle, mint amennyit pislogni tudsz Assassin's Creed a jövőben - már játszhatod is EA: régi játékhoz régi konzol kell Metal Gear Rising: Revengeance - értékelések és CGI előzetes GameStar Hype - ismét lányok jönnek
febr. 12
0:45
Conte és Stramaccioni tudták, mire készülnek igazából, Mazzarriék nem biztos (Agroinform)
A hétvégi teljesítmény alapján a Juve és az Inter kész vannak a nemzetközi megméretésre, a többiek félhetnek.
febr. 12
0:49
Kedden izgulhatunk az öttusáért (Agroinform)
A NOB vb ülése előtt a tekvondót és az öttusát tartják a legesélyesebbnek, hogy kikerül a 2020-as olimpia programjából.
febr. 12
3:06
Vöröspandakölykök születettek (Blikk)
febr. 12
4:36
Megjelentek az első pollenszemek a levegőben (Blikk)
febr. 12
4:36
Kiderült Kézdy György súlyos betegsége (NLC)
Az öngyilkosságot elkövető színművésznek a veséje, szíve és tüdeje már régóta rendetlenkedett, de továbbra is folyamatosan játszott. Arról pedig senkinek sem beszélt, hogy 8 éve rákot diagnosztizáltak nála. Kézdy György öngyilkosságának okait a fia is kutatja.
febr. 12
4:54
Elfelejtette, hogy feldarabolta párját (Blikk)
Budapest – Egy zacskót húzott a fejére, így gyilkolta meg élettársát T. Edit (54), akit azzal gyanúsítanak, hogy feldarabolta a férfit, a torzót pedig a kukák mögé rejtette.
febr. 12
4:54
A stáb előtt veszekedtek Bereczkiék (NLC)
A Nagy Duett előtt a stúdióban hordta le nejét Bereczki Zoltán. A produkció zenei szerkesztőjeként dolgozó színész-énekes állítólag nehezen viseli, hogy felesége és duettpartnere, Dopeman, önálló utakon jár – írja a Bors.
febr. 12
4:54
Sokkoló: szívbeteg, mindkét lábát amputálták - kilakoltatták (ATV)
Mindenekelőtt a család segíthetne azon az idős asszonyon, akinek újpalotai lakásából nevelt unokájával együtt el kellett költöznie, mert lejárt a bérleti szerződése és jelenleg még orvosi ellátásra sem jogosult, annak ellenére, hogy szívbeteg és már mindkét lábát amputálták. Jelenleg egy átmeneti szálláson él.
febr. 12
5:12
Megússzák a tíz évvel ezelőtti bundázók (Blikk)
Budapest — Nem kell tartaniuk a felelősségre vonástól azoknak a futballistáknak, akik részesei voltak a 2000-es évek legelején vagy még régebben hazai és nemzetközi meccsek eladásának, az általuk elkövetett bűncselekmények ugyanis már elévültek.
febr. 12
5:12
Pápaválasztás: Magyarország rossz híre Erdő Pétert taccsra tette (168 Óra Online)
A római katolikus egyház fejének, a pápának a hivatalára nincsenek hivatalos jelöltek, nincs választási kampány, és tilos mindenféle választási ígéret. A konklávék kimenetele általában meglepetésszámba megy. Értesüléseink szerint a lehetséges pápajelöltek között Erdő Pétert is emlegetik, de miután a Vatikán a pápa személyével világpolitikai tényező is, Magyarország rossz nemzetközi megítélése a…
febr. 12
5:12
Megüzenték, hogy "elég volt" - Videó! (Alternatív Energia)
Elég volt a megaláztatásból, az aljasságból, Orbán Viktornak mennie kell - üzenték az éhségmenet résztvevői tegnap a Parlament főbejáratával szemben felállított színpadról. Az alkalmi szónokok arra kérték az ország különböző megyéiből a fővárosba gyaloglókat, viseljék méltósággal a kormánypártiak szidalmait és tudják, hogy út közben a legtöbb ember biztatta őket.
febr. 12
5:14
Lerombolt házukért fizetnek Angyalka szülei (Blikk)
Kolontár ‒ Beleroskadnak lerombolt házuk hitelének törlesztésébe az iszapkatasztrófa legnagyobb áldozatai.
febr. 12
5:14
Blokád az egyetemeken (Alternatív Energia)
Újraéledtek a decemberi hallgatói tiltakozások, miután kiderült, a Fidesz alkotmányba foglalná a röghöz kötés lehetőségét, és a kormány a hallgatói, valamint oktatói szervezetek lényegében egyetlen követelését sem teljesítette. Délután és este Budapesten és az ország hat városában volt demonstráció. A fővárosban "blokádot" hirdettek: a tüntetők elfoglalták az ELTE három előadóját, és több teremben…
febr. 12
5:16
Tovább játszik a kormány a közmunkásokkal (Alternatív Energia)
Sértőnek és megalázónak érzi a közmunkásokkal kapcsolatos közleményt, ezért nemet mondott az illetékes kormányhivatalnak egy polgármester. A településvezető pénteken délben kapott értesítést arról, hogy tegnap délig jelezze, milyen munkára, hány közmunkást alkalmazna az idén. Nemcsak a rövid határidővel volt a baja.
febr. 12
5:18
Megjelent a 2013-as márciusi JOY! (Joy)
Már kapható a JOY Magazin márciusi száma, címlapon a country énekesnő Taylor Swifttel!
febr. 12
5:30
Vili bácsi: Véletlenen múlt, hogy nem vitt el a szívem (Blikk)
Budapest ‒ Legszívesebben már elhagyná a kórházat Várkonyi András (63), annyira jól érzi magát pár nappal az életmentő szívműtétje után. A Barátok közt Vili bácsija alig várja, hogy láthassa 9 hónapos unokáját, és persze azt is, hogy visszatérjen a képernyőre.
febr. 12
5:30
Az alaptörvény ennyit is ér: nem lehet kikényszeríteni a szülőtartást (168 Óra Online)
A Hódmezővásárhelyi Járásbíróságon csütörtökön elveszítette a szülőtartásért indított pert a helyi idősotthont fenntartó kistérségi társulás. Azt akarták volna elérni, hogy az egyik lakó felnőtt gyerekei pótolják ki anyjuk kevéske nyugdíját, és így megkapja az intézmény a teljes térítési díjat – írja az .
febr. 12
5:30
Csak a forgalomtól függ a totális káosz (Alternatív Energia)
Csupán a reggeli dugóval magyarázza a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF), hogy kotrógépei nem tudták időben eltakarítani a havat január 14-én, amiért az egész város közlekedése megbénult délelőtt.
febr. 12
5:30
Elárulta féltve őrzött titkát Gesztesi (NLC)
Eleinte nem is akarta elénekelni a Nagy utazás című dalt Csézyvel A Nagy Duettben. A sláger ugyanis az első válására emlékezteti a színészt – írja a Blikk.
febr. 12
5:30
A Tejútrendszerben nincs nyoma idegen életformának (168 Óra Online)
Csekély a valószínűsége, hogy idegen életformára bukkanjunk a Tejútrendszerben. Egy új tanulmány szerint kevesebb mint egy a millióhoz az esélye annak, hogy olyan fejlett civilizáció létezzen a szomszédos galaxisokban, amelyek rádiójeleket tudnának sugározni.
febr. 12
5:30
Súlyos változás: 49 ezer helyett 37 ezerből kell megélni? (ATV)
Egy január 10-ei tájékoztatóból kiderül: január 1-től a napi hatórás közmunkát részesíti előnyben a kormányzat. Ennyi munkáért azonban csak 37 ezer forint jár.
febr. 12
5:32
Kézdy nyolc éve küzdött a rákkal (Blikk)
Budapest - Sok-sok év szenvedés állt a hátterében annak, hogy Kézdy György (†76) véget vetett az életének.
febr. 12
5:32
Jávorék heteken belül tárgyalnak Bajnaiékkal (Alternatív Energia)
Meg sem várják az LMP-frakcióból kilépett "szakadárok", hogy a Párbeszéd Magyarországért nevű pártjukat (PMP) bejegyezzék, akár egy-két héten belül megkezdik az egyeztetéseket a Bajnai Gordon-féle Együtt 2014-gyel az együttműködés lehetséges formáiról - tudtuk meg Jávor Benedektől. A párttá alakuló platformot képviselő politikus szerint addig azonban ki kell alakítaniuk az új párt szervezetét,…
febr. 12
5:34
Ma is vállalja szavait a beperelt kommentelő (Alternatív Energia)
Elismerte a nyomozóknak tanúkihallgatásán a Papcsák Ferenc zuglói fideszes polgármesterrel kapcsolatos egyik internetes cikk hozzászólója, hogy ő írta azt a kommentet, ami miatt a kormánypárti politikus feljelentést tett.
febr. 12
5:36
A trafiktörvény is a kamara pártján (Alternatív Energia)
Jó, ha a leendő trafikosok eljárnak a gazdasági kamara konferenciáira. A plázákban lehet is meg nem is dohányboltot nyitni. Zavaros a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. szerepe. Csődveszély fenyegeti a kis település kisebb boltjait.
febr. 12
5:48
Régi sebeket tépett fel Gesztesiben közös daluk (Blikk)
Budapest — Nagy érzelmi utazást jelentett Gesztesi Károly (49) számára A Nagy Duett című vetélkedőben vasárnap Csézyvel (33) közösen előadott daluk.
febr. 12
5:48
Babával szurkolt Shakira (Blikk)
febr. 12
5:48
Márciusban mégis kinyit a Vidámpark (Alternatív Energia)
A korábbi hírekkel szemben márciusban mégis kinyit a városligeti Vidám Park - tudta meg az index.hu.
febr. 12
5:48
Orbánék új szuperhatóságot gründolnak? (Üzlet és Utazás)
Jelentős károkat okozna az országnak, ha megvalósulna a kormányzat azon, egyelőre még csak ötlet szintjén létező elképzelése, hogy egy szervezetben egyesítse az Országos Atomenergia Hivatalt, a Magyar Energia Hivatalt és a Magyar Bányászati és Földtani Hivatalt. E szervezetek összevonása ugyanis semmilyen előnnyel sem járna, mivel teljesen eltérő a szerepük, a lépés hátrányai viszont…
febr. 12
5:48
Életmentő szívműtétből lábadozik a Barátok közt sztárja (NLC)
Legszívesebben elhagyná a kórházat Várkonyi András, annyira jól érzi magát. A Barátok közt Vili bácsija már visszatérne a képernyőre, ám pár hetet még szanatóriumban kell pihennie – írja a Blikk.
febr. 12
5:48
Külföldre mennél dolgozni? Nagy bukta is lehet a vége... (Pénzcentrum)
Az elmúlt hetek, hónapok egyik legfontosabb sajtótémája a külföldön munkát vállalók száma, pontosabban a szám növekedése volt. Miközben sokan gondolják úgy, hogy határainkon túl biztosabb megélhetés, jobb munkalehetőség várja őket, akadnak olyanok is, akik igyekeznek kihasználni ezt a helyzetet....
febr. 12
5:50
Négy forinttal drágul a gázolaj literje (Üzlet és Utazás)
Emeli négy forinttal holnaptól a gázolaj nagykereskedelmi listaárát a Mol Nyrt., a 95-ös benzin nagykereskedelmi ára ezúttal nem változik.
febr. 12
5:52
Tovább emelkedett az államadósság (Üzlet és Utazás)
A központi költségvetés forintban fennálló bruttó adóssága egyetlen hónap alatt több mint 450 milliárd forinttal növekedett: januárban ezzel 2011 novembere óta nem tapasztalt magas összeget ért el - közölte hétfőn az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) Zrt.
febr. 12
5:54
Kevesebből sehogyan sem lesz több (Üzlet és Utazás)
Megpróbálja sikerként beállítani a kormány, hogy kevesebb támogatást kap Magyarország a következő hétéves uniós költségvetési ciklusban, mint a most befejeződőben, melyről még a szocialista kormány tárgyalt. A kabinet azonban megfeledkezik arról, hogy akárhogyan "forintosítja" a számokat, a támogatás nem lesz több.
febr. 12
6:06
Nem kell a casco az autósoknak (Vezess)
Hiába jelentek meg a hazai piacon az olcsóbb, bizonyos kockázatokra köthető rész-casco biztosítások, nem javult az arány. Csak minden ötödik autósnak van cascója.
febr. 12
6:06
Összecsapások Szíria-szerte - Átalakította kormányát Bassár el-Aszad (Kripto Akadémia)
Újabb harcok törtek ki Szíria északi részén, Aleppó városában. Ellenzéki aktivisták beszámolója alapján a kormányerők tegnap al-Asrafíj negyedben kezdtek bombázni, több ember megsérült a támadások során.
febr. 12
6:08
Beárnyékolja a botrány a spanyol évértékelést (Kripto Akadémia)
Mariano Rajoy a madridi parlament február 20-21-i vitájában mondja el első jelentését Spanyolország helyzetéről.
febr. 12
6:10
Mégis lesz rakétapajzs Romániában (Kripto Akadémia)
Az Egyesült Államok európai rakétavédelmi programja nem változik, a romániai Deveselura tervezett bázis építését az ütemtervnek megfelelően valósítja meg - adta ki közleményben a bukaresti amerikai nagykövetség.
febr. 12
6:12
Kevés tüntető a magyar követség előtt (Kripto Akadémia)
A román média egy részét még mindig a székelyzászló-ügy tartja izgalomban, a politikai diskurzus szintjén is jelen van, a lakosság viszont érdektelennek mutatkozik.
febr. 12
6:14
Bevásárlólista az amerikai elnöknek (Kripto Akadémia)
Barack Obama kedden este (közép-európai idő szerint szerdára virradóra) a kongresszus két háza előtt ismerteti jelentését az unió helyzetéről. Idén ez már a második nagy fellépése lesz, a január 21-i beiktatási beszédet követően. A 44. elnök támogatottsága hivatalba lépése óta most a legmagasabb, meggyőző fölénnyel újraválasztották, a második ciklus első elnöki üzenetében ambíciózus célokat…
febr. 12
6:16
Lemond XVI. Benedek pápa (Kripto Akadémia)
Február 28-án távozik posztjáról XVI. Benedek pápa. A katolikus egyházfő a döntést három szentté avatási ügyben összehívott konzisztórium során jelentette be. Latin nyelvű üzenetében azt közölte, lemondásával az egyház javát szolgálja. Távozása összefüggésbe hozható a tavalyi Vatileaks-botránnyal, valamint a több főpapot is érintő pedofil-ügyekkel. Mint elmondta, nincs tovább ereje a péteri…
febr. 12
6:21
Ajándék JOY Shopping Card a márciusi JOY-hoz! (Joy)
A JOY, a L'ORÉAL PARIS és a 60. születésnapját ünneplő MÜLLER most 33% kedvezményt nyújtó shopping kártyával kedveskedik neked, melyet beválthatsz 2013. február 28-tól március 11-ig a MÜLLER üzleteiben!
febr. 12
6:23
Nyerj páros belépőjegyet az Óz, a hatalmas premier előtti vetítésére (Joy)
Csak egyetlen egy kérdésre kell helyesen válaszolnod és akár Te is megnyerheted a 80 db páros belépőjegy egyikét és megnézheted velünk az Óz, a hatalmas című filmet premier előtt!
febr. 12
6:24
Lefulladhat Magyarország motorja (Napi)
A következő hétéves periódusban Magyarország 4,8 milliárd euróval fog kevesebbet kapni az EU-tól a múlt heti EU-csúcson született döntés alapján. A következő ciklus egyik legnagyobb kihívása a közép-magyarországi ... ...
febr. 12
6:24
Lezárták a túl színes játszóteret (Infostart)
Túlzott színessége miatt zártak le egy játszóteret Nagy-Britanniában, de nem gyerekek panaszára. Bántotta néhány felnőtt szemét a látvány, úgy ítélték meg, hogy nem illik a környék látványvilágába.
febr. 12
6:24
Így reformálnák meg a vagyonnyilatkozatokat (Infostart)
A vagyonnyilatkozatok nagyobb átláthatóságára és tényleges ellenőrzésére lenne szükség a Transparency International szerint.
febr. 12
6:24
"Bocskoros" tüntetés a magyar konzulátus előtt (Kitekintő)
A székely zászló kitűzése ellen és a román nemzetállam védelmében vonult hétfő délelőtt az Új Jobboldal (Noua Dreaptă) szélsőjobboldali szervezet a kolozsvári magyar főkonzulátus épülete elé.

Keresés