2013. február 19. kedd

febr. 19
0:06
NS: dráma a paksi táborban; az FTC új szélsőjéről; ki a bunkó? - kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.
febr. 19
0:06
Héthónapi mélyponton a font (ProfitLine)
Héthónapi mélypontra gyengült a font a dollárral szemben a hétfői londoni kereskedésben.
febr. 19
0:10
Hívj fel! A hálószobában vagyok... (ProfitLine)
A briteknek csaknem fele már a lakáson belül is csak mobiltelefonon vagy más elektronikus távközlési eszközzel tudatja mondandóját családtagjaival egy hétfőn ismertetett országos felmérés szerint.
febr. 19
0:27
Erősorrend Barcelona előtt - vezet a Red Bull, üldöz a Lotus (Agroinform)
Keddtől ismét teszt, ezúttal Barcelonában, a hatharom.hu pedig elemez, erősorrendet készít és elmorfondíroz.
febr. 19
1:00
Eurofutball: Hrepkáék kikaptak az idény legőrültebb meccsén (She)
A 99. percben kapott góllal 3–2-es vereséget szenvedett Hrepka Ádám csapata, a Bnei Jehuda, amelynek a listavezető Maccabi Tel-Aviv volt az ellenfele az izraeli labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának hétfő esti mérkőzésén.
febr. 19
3:06
Rács mögött marad Dutroux (Blikk)
febr. 19
3:42
Letartóztattak egy Dabason elfogott álrendőrt (Blikk)
febr. 19
4:00
Győrik Csaba a sportlövők szövetségi kapitánya (Blikk)
febr. 19
4:30
Pénz nélküli kaszinó nyílt - de mi értelme? (ProfitLine)
Pénz nélkül üzemelő kaszinó kezdte meg működését a dél-kínai Szanja üdülővárosban, a kezdeményezés akár a jelenleg tiltott szerencsejáték legalizálása felé vezető utat is megnyithatja.
febr. 19
4:36
Elfogták a szegedi bolti rablót (Blikk)
febr. 19
4:36
Maradandó károsodástól féltik Cipőt (NLC)
Csütörtökön megpróbálják felébreszteni a mélyaltatásból Bódi Lászlót, a Rebuplic frontemberét, aznap derül ki, milyen állapotban van. Az együttes tagjai félnek meglátogatni az énekest az intenzíven.
febr. 19
4:54
Három napot töltött gyereke miatt egy daru tetején (ATV)
Egy elvált francia apa, aki három napon át egy daru tetejéről követelte gyermeke láthatását, hétfőn este befejezte tiltakozó akcióját, és elhagyta a daru kosarát.
febr. 19
5:06
Ezzel a luxus Mercivel furikázik Papcsák (Blikk)
Budapest - Húszmilliós Mercedesre cserélte kocsiját Papcsák Ferenc. A zuglói polgármester, a Fidesz parlamenti képviselője két évvel ezelőtt még kikérte magának, hogy az általa akkor használt, 14 millió forintos listaárú Chrysler 300C-t luxusautónak merték nevezni, a nemrégiben beszerzett impozáns Mercedes-Benz CLS 350 CDI-re azonban már tényleg nehezen lehetne más kifejezést találni.
febr. 19
5:12
Magát vádolja a családirtó barátja (Blikk)
Csepreg - Mindössze csak barátság volt köztük, állítja Balázs, akiről azt suttogják, miatta gyilkolta meg gyermekeit és önmagát is B. Szabolcs (†35).
febr. 19
5:12
Halasztották a döntést a Klubrádióról (Alternatív Energia)
Bár sorsdöntő ítéletre vártak a Klubrádió vezető és dolgozói, a bíróságon március 5-ére halasztotta a jogerős ítéletet. A per tárgya az volt, hogy a médiatanács - az aláíratlan oldalakra hivatkozva - jogszerűen vonta-e vissza tavaly decemberben az egy évvel korábbi, pályázatot lezáró döntését. Ha a Klubrádió nyer, akkor sem biztos, hogy megkapja az általa most ideiglenes engedéllyel használt…
febr. 19
5:12
Dührohamot kapott Liptai Claudia (NLC)
Kiborult majd elviharzott a színpadról. Profizmusának köszönhető, hogy rendben ment le az adás – írja a Bors.
febr. 19
5:12
Agyonverték a hároméves, örökbefogadott gyereket (ATV)
Makszim Kuzmin január végén halt bele súlyos belső és külső sérüléseibe, de csak most derült ki az eset.
febr. 19
5:14
Röghöz kötött hazafiak (Alternatív Energia)
Futballhuligánok után a Nemzeti Nyomozóiroda (NNI) "szállt rá" a diákokra. A tegnap esti újabb tüntetés előtt nyomozók jelentek meg az ELTE bölcsészkarán, hogy a szerintük "bűncselekményre" készülő demonstrálókat kihallgassák. A rendőrség igyekezete ellenére azonban a mintegy 300 fős diákcsoport végigvonult a Petőfi, majd a Szabadság híd aszfaltján.
febr. 19
5:14
Zsidó, katkó, cigó, ratyi: listázták az ELTE diákjait (ATV)
Éveken át listázta az új hallgatókat az ELTE BTK Hallgatói Önkormányzata (HÖK). A gólyatáborba jelentkezőket világnézetük, pártszimpátiájuk, felekezeti hátterük és vélt származásuk alapján jellemezték. Az adatbázis egyik szerkesztője és a HÖK elnöke elismerte a listák létét, de állítják, a kényes részleteket utólag hamisította valaki. Az ELTE rektor helyettese elképzelhetetlennek nevezte a…
febr. 19
5:16
Mesterházy a legnépszerűbb ellenzéki politikus (Alternatív Energia)
Elsősorban a rezsicsökkentés kommunikációjának tudhatóak be az utóbbi hónapban tapasztalt pártpreferencia-változások - mondta lapunknak Závecz Tibor. Az Ipsos véleménykutatási igazgatója februári felmérésükből azt emelte ki, hogy miközben továbbra is iszonyúan magas a bizonytalanok száma, a pártok csak egymás táborából tudnak szert tenni némi többletre.
febr. 19
5:18
Détár helyett Rékasi mondott igent a szereplésre (Blikk)
A Blikkben vendégeskedett A Nagy duettből búcsúzó Détár-Kovács páros.
febr. 19
5:18
Kevés lesz a BKV pénze (Alternatív Energia)
Mindent "összekapar" a főváros, hogy a jelentősen megcsappanó állami források mellett biztosítsa a fővárosi közösségi közlekedés idei finanszírozását, de a jövő szerdán elfogadni tervezett budapesti költségvetés számaiból kiderül, hogy ez nem lesz elegendő a BKV túlélésére. Az önkormányzati támogatás összetétele sem egyértelmű, a hiányzó pénzre pedig egyelőre csak ígéret van a kormánytól.
febr. 19
5:24
Hatszor élesztették újra A Dal stúdiójában (Blikk)
Budapest - Miközben pattanásig feszültek az idegek A Dal szombati kamerapróbáin, hogy minden reményteli próbálkozó énekes a lehető legjobbat hozza ki magából, alig valaki tudott csupán róla, hogy micsoda dráma folyik a háttérben.
febr. 19
5:26
Újra milliomos pasival jár Debreczeni Zita (Blikk)
BUDAPEST - Hosszú idő után ismét szerelmes Debreczeni Zita (32)! A szexi modell korábban nem arról volt híres, hogy sokáig bírja a szingliséget, most azonban hosszú hónapok óta komoly kapcsolat nélkül élt.
febr. 19
5:30
Nem adják ki Orbánt, de Novák Elődöt sem (Alternatív Energia)
Nem függesztette fel tegnap a Ház Orbán Viktor mentelmi jogát. A parlamenttől a bíróság kérte: adják ki a miniszterelnököt, hogy becsületsértés miatt eljárást indíthassanak ellene.
febr. 19
5:30
Őt szereti Debreczeni Zita (NLC)
Újra rátalált a szerelem az egykori modellre, aki az utóbbi hónapokban az egyik legkeresettebb divatfotós lett. Választottja egy dúsgazdag üzletember, aki szabadidejében a testépítésnek hódol.
febr. 19
5:32
Hazaküldjük a bizalmas adatokat (Alternatív Energia)
Több mint 1,2 millió hazai munkavállaló szokta hazavinni vagy e-mailben hazaküldeni magának a munkahelyi dokumentumait.
febr. 19
5:34
Nem emelnek még vádat Rezesová ellen (Alternatív Energia)
Egyelőre nem emel vádat a Pest Megyei Főügyészség az M3-as autópályán tavaly augusztusban négy halálos áldozatot követelő balesetet okozó szlovák nő, Eva Rezesová ellen.
febr. 19
5:36
A gyilkosságot elismerte, az erőszakot nem (Alternatív Energia)
Megkezdődött a Bándy Kata meggyilkolásával vádolt P. László büntetőpere a Pécsi Törvényszéken, ahol a vádlott állította: megölte, de nem erőszakolta meg a 25 éves rendőrpszichológust. Részletes vallomást a bíróság előtt nem tett, nyomozati vallomásai viszont ellentmondásosak.
febr. 19
5:38
Csak látszat a fideszes visszavonuló? (Alternatív Energia)
2013 június 30. és a 2014-es országgyűlési választás napja közötti időszakban ne lehessen változtatni a választókerületek területi beosztásán - kezdeményezte a fideszes Vas Imre egy módosító indítványban.
febr. 19
5:42
Kisimult a börtönben Bándy Kata (†25) gyilkosa (Blikk)
Pécs - Mintha csak egy kellemes kikapcsolódásról tért volna vissza Bándy Kata (†25) gyilkosa: bezselézett hajjal, frissen borotválva, kisimult arccal, mondhatni emelt fővel lépett a zsúfolásig tömött tárgyalóterembe.
febr. 19
5:48
Tízezrek állása veszélyben (Üzlet és Utazás)
Kiszivárgott a szövetkezeti törvény tervezetének néhány olyan pontja, amelyek a szakemberek között máris aggodalmat keltettek. Ugyanakkor a szöveg írói nem fel a szerzőséget, a kirobbant felháborodás miatt. A javaslat - egyebek mellett - kizárólag a földműveseknek tenné lehetővé a szövetkezeti tagságot, ami azt jelentené, hogy a nyugdíjasokat el kellene küldeni, a szolgáltatásban dolgozókkal…
febr. 19
5:48
Itt a legújabb átverés: magyar netbankolók is veszélyben! (Pénzcentrum)
Már Magyarországra is megérkezett a legújabb adathalász kampány. Szakértők óvatosságra intenek, mivel a csalók az áldozatok kíváncsiságára alapozva gyűjtik be az online bankoláshoz szükséges adatokat....
febr. 19
5:48
Terczár: 18 éven aluliakat is ki akartak hallgatni a nyomozók (ATV)
Nagyjából 10 nyomozó hallgatta ki a diákokat az ELTE BTK Múzeum körúti épületében – erről Teczár Szilárd beszélt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.
febr. 19
5:50
A lényegről nem volt szó a Malév-bizottságban (Üzlet és Utazás)
Jóváhagyta a parlament gazdasági és informatikai bizottsága tegnap, hogy a plenáris ülés elé kerüljön a Malév 2002 és 2010 közti privatizálását, majd visszaállamosítását vizsgáló bizottság jelentését. A döntést csak a kormánypárti képviselők támogatták.
febr. 19
5:52
Magyar Termék: uniós kifogás jöhet (Üzlet és Utazás)
Mindössze 38 név szerepel a Magyar Termék Nonprofit Kft. honlapján, vagyis ennyien használhatják az eredetmegjelölő logót. Többségük élelmiszeripari terméket gyártó cég, illetve termék.
febr. 19
5:54
Keleti nyitás - hiányzó eredmények (Üzlet és Utazás)
A keleti nyitás politikája semmilyen kézzelfogható eredményt nem hozott a kormányváltás óta - közölte tegnap Szanyi Tibor. A szocialista politikus azt mondta: kormányzati "szócséplés", sok "méregdrága utazás" és néhány amorális gesztus - mint Ramil Safarov azeri katonatiszt kiadása - tapasztalható volt ugyan, de a ciklus felének elteltével valódi eredménye nem volt a keleti nyitásnak.
febr. 19
5:56
Bajnai: Bizalom és célok nélkül nem megy (Üzlet és Utazás)
Nem ígérjük, hogy manna fog hullani az égből: csak azt, hogy szorgos munkával a mostani süllyedő pályáról visszatérhetünk a felzárkózó pályára - mondta el tegnap Bajnai Gordon, az általa vezetett Haza és Haladás Alapítvány konferenciáján, ahol az elmúlt fél évben kidolgozott gazdasági programjukat mutatták be.
febr. 19
5:58
Nehezen tartható a hiány (Üzlet és Utazás)
Brüsszel vélhetően további intézkedésekhez fogja kötni a túlzott-deficiteljárás megszüntetését - vélik elemzők. Az Európai Bizottság pénteken teszi közzé tavaszi helyzetértékelését a magyar gazdaságról, a végleges döntés az eljárás megszüntetéséről azonban várhatóan csak május-júniusban, a 2012-es végleges hiányszám után várható.
febr. 19
6:06
Eltűnt Banksy egyik utcai képe (Infostart)
Az alatta lévő vakolattal együtt eltűnt a "gerillafestő" Banksy egyik képe egy londoni üzlet faláról.
febr. 19
6:06
Ravaszkodva támadja újra a csúcsot a Suzuki (Vezess)
Ismét letarolja Magyarországot a Swift? Nagyon mélyről, nagyon gyorsan, nagyon magasra tör a Suzuki a gyenge hazai piacon. Mi áll a siker mögött?
febr. 19
6:06
Méregből kevert pálinkát (Blikk)
febr. 19
6:06
Harmadszor is nyert az ecuadori elnök (Kripto Akadémia)
Beigazolódott a papírforma a vasárnap tartott ecuadori elnökválasztáson. Ahogy az előzetes felmérések jósolták, harmadszor is újraválasztották a dél-amerikai ország baloldali elnökét. A 49 Rafael Correa 2007 óta áll Ecuador élén.
febr. 19
6:06
Dráma A Dalban – hatszor élesztették újra (NLC)
Rosszul lett az Eurovíziós Dalfesztivál előtt a műsor egyik munkatársa. Leállt a szíve az orvosi szobában, a köztévé épületében lévő defibrillátorral azonban sikerült megmenteni az életét – írja a Blikk.
febr. 19
6:08
300 millió a csúcs-Ferrari alapára (Vezess)
A kiszivárgott hírek szerint legalább egymillió eurós árral számolhat, aki egy Ferrari F150 megvásárlására készül.
febr. 19
6:08
Szász elszólta magát? (Kripto Akadémia)
Óriási felháborodást váltott ki a kolozsvári maszol.ro portál által közzétett azon információ, hogy a pénteki Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fórumának zárt ajtók mögött zajló ülésén Szász Jenő, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet felállítására és irányítására felkért elnök az intézet céljai között említette a magyar szórvány irányított áttelepítésének lehetőségét.
febr. 19
6:09
Módosult az MFB Agrár Forgóeszköz Hitelprogram (ProfitLine)
Módosult az MFB Agrár Forgóeszköz Hitelprogram: bővült a hitelfelvevők köre, emelkedett a hitelösszeg, és változott az ügyleti kamat is.
febr. 19
6:10
Előkerültek a meteorit darabkái Szibériában (Kripto Akadémia)
Megtalálták a darabjait annak a meteoritnak, amely péntek reggel robbant fel a szibériai Cseljabinszk felett.
febr. 19
6:12
Személycserék Athénban (Kripto Akadémia)
Kormányátalakítás várható Görögországban, mert a tavaly elfogadott reformok, kemény költségcsökkentő intézkedések gyakorlatba való átültetése sokkal lassabban halad a vártnál - adta hírül a Kathimerini című lap. Német médiaértesülések szerint a nemzetközi hitelezők nem zárják ki az újabb adósságelengedést.
febr. 19
6:15
Nagy változások jönnek bankkártya-fronton (Napi)
Nagyszabású pos-telepítési program kezdődhet a közeljövőben − értesült a Napi Gazdaság több forrásból. A Napi Gazdaság keddi számának cikkeAz elmúlt évben a jegybank egyebek mellett azt javasolta ... ...

Keresés