2013. február 19. kedd

febr. 19
0:06
NS: dráma a paksi táborban; az FTC új szélsőjéről; ki a bunkó? - kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.
febr. 19
0:27
Erősorrend Barcelona előtt - vezet a Red Bull, üldöz a Lotus (Agroinform)
Keddtől ismét teszt, ezúttal Barcelonában, a hatharom.hu pedig elemez, erősorrendet készít és elmorfondíroz.
febr. 19
1:00
Eurofutball: Hrepkáék kikaptak az idény legőrültebb meccsén (She)
A 99. percben kapott góllal 3–2-es vereséget szenvedett Hrepka Ádám csapata, a Bnei Jehuda, amelynek a listavezető Maccabi Tel-Aviv volt az ellenfele az izraeli labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának hétfő esti mérkőzésén.
febr. 19
7:00
Tenisz: Czinkék két szettben bukták el a párost (She)
A Memphisben zajló, 235 ezer dollár összdíjazású WTA-tenisztorna első fordulójában a párosok mezőnyében kétszettes mérkőzésen szenvedett vereséget a Czink Melinda és a horvát Mirjana Lucic-Baroni alkotta duó. A Lindsay Lee-Waters, Jessica Pegula amerikai kettős összesen hét gémet engedélyezett a vesztesnek.
febr. 19
7:00
Kupagyőztes a magyarok (Behaviour)
Úgy tűnik, a lehető legjobb ötlet volt Benedek Tibor kinevezése a magyar vízilabda-válogatott élére. Ugyanis amióta a korábbi világklasszis a szövetségi kapitány, képtelen veszíteni a csapat: ezen a hétvégén is százszázalékos teljesítménnyel végzett az első helyen az új összetételű válogatott a Volvo Kupáért kiírt kecskeméti nemzetközi tornán.
febr. 19
7:02
Pistorius ellen szól szinte minden (Behaviour)
Kábítószer hatása alatt gyilkolhatta meg barátnőjét Oscar Pistorius: az atléta lakásán doppingszereket is találtak, és a rendőrség szerint szilárd bizonyítékok szólnak ezügyben ellene.
febr. 19
7:04
Détári és Lipcsei Betta bundagyanúba került (Behaviour)
Újabb epizóddal bővült a magyar labdarúgó bundabotrány: a rangado.hu című internetes oldal birtokába jutott dokumentumok szerint Horváth Gábor, a Siófok, a REAC és a Diósgyőr korábbi játékosa, a Központi Nyomozó Főügyészség koronatanúja terhelő vallomást tett Détári Lajosra, valamint Horváth korábbi barátnőjére, a Sport Tv műsorvezetőjére, Lipcsei Bettára.
febr. 19
7:06
Kiesett a Sapa Fehérvár, jöhet a nagy átalakítás (Behaviour)
Hazai jégen kénytelen bizonyítani a Sapa Fehérvár hoki csapata, miután vasárnap bebizonyosodott: idén a Fehérvár nélkül rendezik meg az osztrák bajnokság, az EBEL rájátszását.
febr. 19
7:08
Végleg felkerülhetünk a dzsúdó világtérképére (Behaviour)
Az elmúlt hétvégén ötvenedik alkalommal rendezték meg a budapesti Körcsarnokban a cselgáncs Hungária Kupát, amely több szempontból is nagyon fontos mérföldkő volt az újkori magyar sikersportág jövőjét tekintve.
febr. 19
7:10
Jókor érkezett hatalmas pofon (Behaviour)
Nézzük a meztelen igazságot: először kapott ki a Bajnokok Ligája jelenlegi kiírásában az MKB Veszprém, amely a címvédő német Kiel vendégeként szenvedett súlyos, 32-21-es vereséget vasárnap.
febr. 19
7:18
NHL: 11 gól Coloradóban, 4 shutout, hetet kapott az Islanders (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 31. játéknapján tizenegy gól esett a Colorado Avalanche–Nashville Predators mérkőzésen, és a gólzuhatagból a házigazdák jöttek ki eggyel jobban. Négy csapat hozta le a meccsét kapott gól nélkül, ezek egyike, a Philadelphia Flyers a New York Islanders vendégeként aratott kiütéses diadalt.
febr. 19
7:36
Téli EYOF: a gyorskorcsolyázó Kis Virág negyedik lett (She)
A magyar versenyzők rövid pályás gyorskorcsolyában, sífutásban és alpesi síben álltak rajthoz a brassói XI. Téli Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) hétfői versenynapján. A legjobb helyezést a gyorskorcsolyázó Kis Virág 500 méteren elért negyedik pozíciója jelentette.
febr. 19
7:54
Férfi kosár, Adria-liga: túlórás meccset bukott el a Cibona (She)
A férfi kosárlabda Adria-liga alapszakaszának 21. fordulójában a Cibona Zagreb kétszeri hosszabbítás után szenvedett vereséget a Radnicski Kragujevac vendégeként.
febr. 19
7:56
BL: Arsenal-Bayern és Porto-Málaga - a program (She)
Ma este újabb két mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntője: a német Bayern München az angol Arsenal vendégeként lép pályára, míg a spanyol Málaga a portugál Portóhoz látogat. A Nemzeti Sport Online mindkét találkozót élőben közvetíti!
febr. 19
8:30
Memphisi tenisztorna - Czink kiesett párosban (Behaviour)
Czink Melinda kiesett párosban hétfőn a Memphisben zajló, 235 ezer dollár összdíjazású keménypályás női tenisztornán.
febr. 19
8:33
Párosban nem sikerült a továbbjutás Czink Melindának (Agroinform)
Czink Melinda kiesett párosban hétfőn a Memphisben zajló, 235 ezer dollár összdíjazású keménypályás női tenisztornán.
febr. 19
8:48
Bp. Honvéd: újabb olasz kiszemelt, balhátvéd érkezhet (She)
A TuttoAtalanta.com úgy értesült, a Bp. Honvéd labdarúgócsapata balhátvédet szerződtet Olaszországból: az Atalantában nevelkedett, 1991-es születésű Nicola Canzian a portál szerint hamarosan aláír a kispestiekhez.
febr. 19
8:50
NB II: Nagy Tibor 26 év után elhagyta a váciakat (She)
Az NB II-es bajnokság folytatását a Keleti csoportban a hatodik helyről várja a Dunakanyar-Vác, azonban a szombaton történtek azt mutatják, a háttérben nagy hatalmi csatározások folynak. A magát tulajdonosnak valló Héger József ugyanis a hétvégén látogatást tett a csapat öltözőjében, és közölte a labdarúgókkal: mostantól nem Mózner János, hanem Nagy Tibor a vezetőedző.
febr. 19
8:51
A Premier League új közvetítője nem a pályán akarja látni Ferdinandot (Agroinform)
Szeretné megnyerni főállású szakértőnek Rio Ferdinandot a BT Sport, amely frissen vásárolt közvetítési jogot a PL-ben.
febr. 19
9:06
Videó: félpályán túlról kapott gólt a kapus az NHL-ben (She)
Ritkán látható potya gólt kapott a Carolina Hurricanes kapusa a Canadiens elleni NHL-mérkőzésen. A harmadik harmadban a montreali Max Pacioretty félpályán túlról kapura lőtt, Cam Ward pedig bevédte a lövést.
febr. 19
9:08
F1: utolsóként a Williams is leleplezte az autóját - fotók (She)
Utolsóként a Williams Formula–1-es istálló is bemutatta a 2013-as versenyautóját, közvetlenül a barcelonai tesztnap előtt.  A tíz tesztelő F1-es csapat közül egyedül a Williams hagyta erre a tesztre új gépének leleplezését, majd egyből jön a próba is: elsőként Pastor Maldonado körözhet az FW35-tel.
febr. 19
9:09
Máris elkelt minden jegy a Fradi-Valcea rangadóra (Agroinform)
Harmadik középdöntős meccsét is telt ház előtt játssza az FTC, már csak a lefoglalt jegyek átvételére van lehetőség.
febr. 19
9:10
F1: Barcelonában Alonso is autóba ül - a beosztás (She)
A héten Barcelonában folytatódik a Formula–1-es csapatok felkészülése. A második négynapos kollektív teszten – utolsóként – a Williams új autója is bemutatkozik, valamint az első, jerezi teszt alatt még fizikai edzéseket végző Fernando Alonso is autóba ül.
febr. 19
9:24
Férfi kézi BL: A mélyrepülésnek nem volt előjele - Fazekas (She)
Súlyos, tizenegy gólos (32–21) vereséget szenvedett az addig hibátlan MKB Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének kilencedik fordulójában a címvédő német Kiel vendégeként. Fazekas Nándor, a veszprémiek kapusa szerint bár a fiaskó fájó, nem kell temetni az együttest.
febr. 19
9:24
Memphisi tenisztorna: Czink kiesett párosban (Metropol)
A magyar teniszezőnő egyesben a harmadik helyen kiemelt német Sabine Lisickivel vagy a selejtezőből érkezett amerikai Madison Keysszel találkozik a 16 között.
febr. 19
9:26
Férfi kézi: Lékainak tíznapos pihenőt írt elő az orvos (She)
Ujjsérülést szenvedett a szlovén Celje PL férfi kézilabdacsapatának egyik vezéregyénisége, Lékai Máté. A Szegedről igazolt magyar válogatott irányító azonban bizakodó a csütörtöki játékát illetően, még annak ellenére is, hogy a csapatorvos elsőre tíznapos kihagyást említett neki.
febr. 19
9:42
Videó: parádés gólt szerzett az etióp labdarúgó (She)
Látványos gólt lőtt Fikru Tefera, a dél-afrikai labdarúgó-bajnokságban szereplő Free State Stars etióp játékosa a Kaizer Chiefs elleni mérkőzésen. Az 50. percben 18 méterre az ellenfél kapujától megkapta a labdát, jobbal maga elé pörgette, majd ballal hatalmas bombát eresztett meg a jobb felső sarokba.
febr. 19
9:45
A Williams is leleplelezte új autóját, amire "mindenki büszke lehet" - fotó (Agroinform)
Utolsóként a Williams is bemutatta a 2013-as szezonra készített autóját a barcelonai tesztelés helyszínén.
febr. 19
10:00
Videó: nem látta a korongot a kapus, berúgta a saját kapujába (She)
Enyhén szólva is szerencsés góllal szerezte meg a vezetést a Colorado Avalanche a Nashville Predators elleni jégkorongmérkőzésen az NHL legutóbbi játéknapján. Aaron Palushaj kapura lőtte a korongot, amely a palánkra pattant, majd onnan visszavágódott a kapu elé. Chris Mason, a kapus nem látta a pakkot, így fordulhatott elő, hogy egy óvatlan lábmozdulattal berúgta azt a saját kapujába.
febr. 19
10:18
A Williams is bemutatta az idei autóját (Metropol)
Utolsóként a Williams istálló mutatta be az idei Forma-1-es versenyautóját a spanyolországi teszt első napjának reggelén.
febr. 19
10:21
Elvették Drogba és Anelka korábbi klubjának bajnoki címét (Agroinform)
Háromévi nyomozás után súlyos büntetéseket szabott ki a bundabotrányban érintett klubokra Kína futballszövetsége.
febr. 19
10:23
Nemzetközi szinten is elismernek már - Gyarmati Anna (Agroinform)
Egy év múlva Szocsiban is szerepet kaphat Gyarmati Anna, legjobb snowboardosunkat a Hathárom TV stábja szólaltatta meg.
febr. 19
10:36
ETO: A hozzáállás jó, de sok buta gólt kaptunk - Pintér (She)
A labdarúgó NB I-et vezető Győri ETO hétfőn szurkolói ankétot tartott, amelyen a csapat vezetőedzője, Pintér Attila értékelte a csapat törökországi edzőtáborát.
febr. 19
10:38
Férfi kézi: nem repedt meg Oneto veséje, kisebb beavatkozáson esik át (She)
A hétfői vizsgálatok megállapították, hogy nem repedt meg Marco Onetónak, az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapata beállósának a veséje. A chilei légiós kisebb beavatkozáson esik át Kielben az Egyetemi Kórházban. Egy katétert vezetnek be a veséjébe, hogy csökkentsék a vérömlenyeket, s így lehetővé tegyék a minél előbbi hazatérését.
febr. 19
10:39
Ez egyáltalán nem volt előre eltervezett gyilkosság - Pistorius ügyvédje (Agroinform)
A sprinter védői még mindig ragaszkodnak ahhoz, hogy védencük nem tudta, hogy a barátnője van a fürdőszobaajtó mögött.
febr. 19
10:40
DVSC: Bebizonyítom, hogy nem volt hiba szerződtetni - Wague (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva legújabb szerzeménye, a francia Mamadou Wague a dvsc.hu-nak nyilatkozva elmondta: úgy érzi, jó helyre került, és szeretné bizonyítani a debrecenieknek, hogy nem volt hiba a szerződtetése.
febr. 19
10:54
Liverpool: Reina cáfolja, hogy a Barcelonához szerződne (She)
A Liverpool labdarúgócsapatának spanyol légiósa, Pepe Reina kategorikusan tagadja, hogy nevelőegyesületéhez, a Barcelonához igazolna. Mint mondta: jól érzi magát angol klubjában és a Premier League-ben, főként, ha egyik nagy szomorítója, Gareth Bale meg távozik a PL-ből.
febr. 19
11:12
Eger: újabb francia légiós - Konét is tesztelik (She)
A támadó Yohan Lasiment után a héten újabb francia játékos érkezett az Egri FC-hez, a legutóbb a görög másodosztályú Iraklisz Pszahnában szereplő 24 éves védő, Ismaël Koné személyében.
febr. 19
11:14
Pistorius-ügy: négy lövés az ajtón keresztül, három a barátnőbe (She)
Pretoriában újabb meghallgatással folytatódik Oscar Pistorius ügye: mint ismeretes, a dél-afrikai sztársportoló csütörtök hajnalban lelőtte a barátnőjét, Reeva Steenkampot. Az ügyészség gyilkossággal vádolja, a védelem pedig a keddi meghallgatáson igyekszik elérni, hogy óvadék ellenében szabadon engedjék a hatszoros paralimpiai bajnokot.
febr. 19
11:15
Csak spekuláció, amit rólam és a Barcelonáról beszélnek - Reina (Agroinform)
A Liverpool kapusa megkönnyebbülne, ha Gareth Bale a Real Madridhoz igazolna, mert nem kellene találkoznia vele.
febr. 19
11:16
MU: Javier Hernández dicsérte a szerény Nanit (She)
Csereként beállva szerzett döntő érdemeket a Reading elleni manchesteri sikerben a United portugál légiósa, Nani. Az FA-kupa 5. fordulójában 2–1-re nyert az esélyesebb MU, Nani pedig nem csinált problémát és hiúsági kérdést abból, hogy a kispadról kellett beállnia.
febr. 19
11:18
West Brom: Gera csapattársával versenyez a felépülés során (She)
Gera Zoltán, a West Bromwich Albion játékosa a Birmingham Mailnek nyilatkozva elmondta, mindent megtesz azért, hogy csapattársa, a szintén súlyos sérüléssel bajlódó George Thorne hozzá hasonlóan minél hamarabb felépüljön és visszatérjen a pályára.
febr. 19
11:33
Középtávon nem Bajnerben gondolkozik a Dortmund (Agroinform)
Sajtóhírek szerint a Borussia Dortmund ajánlatot készül tenni Edin Dzekóért, a Manchester City csatáráért.
febr. 19
11:48
Videó: „A magyar szurkoló az egyik legfanatikusabb a világon” (She)
A NSO Tv interjújában Hrutka János, a magyar labdarúgó-válogatott egykori tagja, jelenleg játékosmenedzser beszél az Egervári-csapat közelgő tétmeccseiről, kiemelve a románok ellen március 22-én esedékes csatát. Hrutka szerint nagyon hiányoznak majd a szurkolók, hiszen a magyar drukkerek a legfanatikusabbak közé tartoznak a világon. Ugyanakkor üres lelátók mellett is mi vagyunk az esélyesek.
febr. 19
11:50
Belgium: bizonytalan Köteles játéka az El-visszavágó előtt (She)
A hln.be belga hírportál információi szerint bizonytalan Köteles Lászlónak, a Genk magyar kapusának játéka a Stuttgart elleni csütörtöki Európa-liga-visszavágó előtt.
febr. 19
11:52
Fogadási ügy: megváltoztatták a gyanúsítást K. Zoltánnal és L. Mátyással szemben (She)
A Központi Nyomozó Főügyészség helyettes szóvivője, Nagy Andrea helytállónak nevezte azokat az értesüléseket, melyek szerint a fogadási manipulációkkal kapcsolatos ügyben K. Zoltánt és L. Mátyást bűnsegédi minőségben, bűnszervezetben elkövetett, számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekmény különösen nagy kárt okozó bűntettével gyanúsítják (BTK 300/C. §).
febr. 19
11:54
Női kosár Euroliga: a Győr és öt légiósunk a nyolcas döntőért (She)
Ma a női kosárlabda Euroliga nyolcaddöntőjének első mérkőzéseit rendezik meg, és a versenyben maradt egyetlen magyar klub, a Hat-Agro Uni Győr mellett öt magyar légiósunkért szoríthatunk.
febr. 19
11:56
Videó: özönlöttek az emberek Pistorius meghallgatására (She)
Az alábbi videóban megtekinthetőek az első felvételek a szándékos gyilkossággal vádolt hatszoros paralimpiai bajnok dél-afrikai atléta, Oscar Pistorius meghallgatásáról.
febr. 19
12:06
Románia: Mutu lehet, hogy mégis játszhat ellenünk (She)
Múlt héten még úgy tűnt, hogy a román válogatott az izomszakadást szenvedő Adrian Mutu nélkül lép majd pályára március 22-én Budapesten a Magyarország elleni labdarúgó vb-selejtezőn, ám az Ajaccio csatára most arról beszélt, hogy van esély a játékára.
febr. 19
12:09
Oneto veséje nem repedt meg, de katéterezésre lesz szükség (Agroinform)
További vizsgálatok várnak az MKB Veszprém kézilabdázójára, aki vasárnap, a Kiel elleni BL-mérkőzésen sérült meg.

Keresés