2013. február 9. szombat

febr. 9
0:03
Tenisz: Gimeno-Traver megizzasztotta Nadalt (She)
A Vina del Marban zajló, 410 ezer dollár összdíjazású ATP-tornán elődöntőt játszhat az első helyen kiemelt, hosszú sérülése után első versenyén szereplő spanyol Rafael Nadal.
febr. 9
0:21
Labdarúgás: pályán a Real, a Chelsea, a Man. City és a Bayern - program (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 23. fordulójában a címvédő Real Madrid a Sevillát fogadja. A Premier League-ben szombaton lép pályára többek között az Arsenal, a Chelsea, a Manchester City és a Tottenham Hotspur. A Serie A-ban Juventus–Fiorentina és Lazio–Napoli összecsapásokat rendeznek, a Bundesligában a küzdőtérre szólítja a kötelesség a Bayern Münchent és a…
febr. 9
5:27
Carlos Pérez: viszlát, Veszprém! (Behaviour)
Tizenhat év elteltével elhagyta Veszprémet és a helyi kézilabdacsapatot Carlos Pérez. A kubai származású átlövő 1997-ben egy magyar-kubai sportmegállapodás keretében érkezett Magyarországra a karibi válogatott tagjaként. A terv az volt, hogy a kézilabdázók a hazai klubokban igyekeznek elsajátítani az európai stílust, amely hasznára válhat majd a címeres mezes együttesnek.
febr. 9
6:57
A zárónapon Räikkönen volt a leggyorsabb Jerezben (Behaviour)
Kimi Räikkönen, a Lotus finn pilótája érte el a legjobb időt pénteken, a Forma-1-es istállók jerezi tesztelésének utolsó napján.A 2007-ben a Ferrarival világbajnok, 33 éves versenyző 1:18.148 perc alatt ért körbe a 4,428 kilométer hosszú aszfaltcsíkon, megelőzve a Force Indiával szereplő Jules Bianchit, valamint a vb-címvédő Sebastian Vettelt (Red Bull).
febr. 9
6:59
Győr, FTC, párban az elődöntő felé? (Behaviour)
Noha a Pick-Szeged csütörtök este amilyen váratlan, olyan fájó vereséget szenvedett Svájcban, s ezzel gyakorlatilag csak matematikai esélye maradt a továbbjutásra, összességében kellemesnek ígérkező kézilabdás hétvége vár ránk. Az MKB Veszprém immár nyolcaddöntősként igyekszik folytatni eddigi hibátlan mérlegét a férfiak csoportkörében, míg a női BL-ben a középdöntőt egyaránt sikeresen kezdő Győr…
febr. 9
7:15
Valentin-napi páros teniszverseny tizenötödször (Behaviour)
Tizenötödször rendezik meg a Valentin-napi páros teniszversenyt február 16-án a Tabáni Tenisz Centerben.Regőci Attila főszervező a pénteki sajtótájékoztatón elmondta, a "Szeressük egymást, gyerekek" jelszóval meghirdetett, jövő szombaton fél 9-kor kezdődő eseményen a hagyományoknak megfelelően ismét a politikusok, a sztármenedzserek, az újságírók válogatottja, valamint a művészek és a sportolók…
febr. 9
7:17
Hat magyar jutott döntőbe a Bocskain (Behaviour)
Féltucat magyar jutott be a mai finálékba az 57. Bocskai István nemzetközi ökölvívó emlékverseny pénteki elődöntőiből.A nap meccsét a londoni olimpián ötödik Harcsa Zoltán (75 kg) vívta, aki a torna egyik legjobb bokszolóját, a 2010-es Eb-győztes orosz Artyom Csebotarjevet győzte le óriási csatában. "Huh, megvertem egy oroszt életemben először, ráadásul ez a srác Eb-győztes" - mondta lihegve…
febr. 9
7:33
Fogadási botrány: békéscsabai gyanúsítottak, a 33 „magyar" meccs - sajtóhír (She)
A hazánkat is érintő nemzetközi fogadási botrányban alig egy héten belül két fontos hír is napvilágot látott . Kiderült, hogy a magyar nyomozóhatóságok újabb hét embert őrizetbe vettek, majd Hágában az Europol, az európai rendőri szervezet sajtótájékoztatóján ismertette a tizennyolc hónapos, fogadási csalásokkal kapcsolatos nyomozássorozat európai eredményeit, s ennek során kiderült, a magyar…
febr. 9
7:51
Tenisz: Chardy lesz Nadal ellenfele a négy között (She)
A Vina del Marban zajló, 410 ezer dollár összdíjazású ATP-tornán a spanyol Rafael Nadal és az argentin Horacio Zeballos után a 3. helyen kiemelt francia Jérémy Chardy és a nyolcadikként rangsorolt argentin Carlos Berlocq is bejutott a legjobb négy közé.
febr. 9
8:27
NBA: ezúttal nyert a Lakers, a Spurs viszont kikapott (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján a Los Angeles Lakers javítani tudott, a csütörtöki bostoni vereséget követően ugyanis 100–93-ra győzött a Charlotte vendégeként. A nyugati élcsapatok közül simán nyert az Oklahoma a Phoenix ellen, a San Antonio viszont kikapott Detroitban. A keleti menők közül az éllovas Miaminak nem okozott gondot a Clippers legyőzése,…
febr. 9
8:33
Otthon tartotta a két pontot a Dallas a csoportrangadón (Agroinform)
A Dallas Stars az első harmadban duplázott, majd a záró felvonásban is betalált, így verte le 3-1-re az Anaheimet.
febr. 9
8:35
Chris Paullal sem volt esélye a Clippersnek a címvédő otthonában (Agroinform)
A Miami Heat 22 ponttal verte a Los Angeles Clipperst, meglepetésre idegenben kapott ki a Brooklyn és a San Antonio.
febr. 9
8:45
NHL: a Dallas 3-1-re győzött az Anaheim ellen (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján egy mérkőzést rendeztek: a Dallas 3–1-re nyert az Anaheim ellen.
febr. 9
8:47
Videó: hét gólpassz egy meccsen az egykori Arsenal-klasszistól (She)
A héten a német labdarúgó-válogatott 0–1-ről fordítva 2–1-re legyőzte idegenben Franciaországot. A két ország médiacsapata is összecsapott egymással, és a francia együttes 8–2-re nyert, miután az egykori Arsenal-klasszis, Robert Pires hét gólpasszt osztott ki a találkozón. Íme!
febr. 9
9:03
Honvéd: még nem talált új csapatot a távozó csatár (She)
Továbbra sem dőlt el, hol folytatja pályafutását Faggyas Milán, aki ősszel 12 meccsen játszott az NB I-ben a Honvédban (gólt nem szerzett).
febr. 9
9:09
A Bayern München átgázolhat a Schalkén! (Agroinform)
A Bayern - Schalke korábban rangadó volt, nem vagyunk benne biztosak, hogy szombaton is az lesz…
febr. 9
9:27
Terry térde begyulladt, nem játszhat a Wigan ellen (Agroinform)
A Chelsea csapatkapitánya, John Terry kihagyja csapata szombati, Wigan Athletic elleni hazai bajnokiját.
febr. 9
9:29
Vajon ki profitál a hétvégi rangadókból? (Agroinform)
Rangadóra készülnek a dobogós helyen álló csapatok a Serie A 24. fordulójában, vajon ki profitál belőle?
febr. 9
9:39
Ajánló: ZTE-Vidi a kupában, felkészül a DVSC és a Győr is - program (She)
Eseménydús nap előtt állnak a magyar labdarúgócsapatok. A Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján a Videoton négygólos előnyből várhatja a ZTE elleni összecsapást. Ami a felkészülési mérkőzéseket illeti: a Győri ETO-ra ma két megméretés is vár, az egyik a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Dinamo Moszkva ellen, míg a DVSC-Teva a másodosztályú Mezőkövesddel találkozik. A DVTK-ra cseh, a…
febr. 9
9:41
Videó: szombaton Újpest–Fradi, látványos befejezéssel (She)
A Városligeti Műjégpályán négy napig tartó, jeges kikapcsolódás várja a téli sportokat szerető családokat. Az NSO Tv-nek Vecsei Mihály főszervező elmondta, szombaton és vasárnap híres sportolók szórakoztatják a közönséget, sőt a történelem is megelevenedik.
febr. 9
9:57
Ferencváros: belecsapott a villám a csapatot szállító repülőbe (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata tegnap viharos körülmények között érkezett meg Törökországba.
febr. 9
10:15
NB I: 21 éves holland támadó érkezik a Fradihoz (She)
A holland másodosztály listavezetője, a Sparta Rotterdam labdarúgócsapatának honlapja arról számolt be, hogy az előző fél évet a Heerenveentől náluk kölcsönbe töltő 21 éves bal oldali támadó, Quenten Martinus a Ferencvárosnál folytatja pályafutását.
febr. 9
10:15
NHL: egy meccs, négy gól (Metropol)
A Dallas Stars két góllal legyőzte csoporttársát, a Csendes-óceáni divíziót így is vezető Anaheim Ducksot.
febr. 9
10:17
PSG: Beckham szerdán kapcsolódik be a felkészülésbe (She)
Carlo Ancelotti, a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Paris Saint-Germain vezetőedzője elmondta, a csapat legfrissebb szerzeménye, David Beckham a jövő héten, szerdán kapcsolódik be a párizsi klub felkészülésébe, míg a Valencia elleni keddi Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőt a helyszínen tekintheti meg.
febr. 9
10:19
Palmeiras: brazil csatár érkezik kölcsönbe a Portótól (She)
A brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Palmeiras hivatalos honlapján jelentette be a csapat legújabb igazolását, a Porto huszonkét éves brazil csatárát, Klébert.
febr. 9
10:21
Baji Balázs az európai ranglista élére futott (Agroinform)
A magyar atléta már az előfutamban egyéni csúcsot futott, majd a döntőben egy századra megközelítette a magyar csúcsot.
febr. 9
10:21
Videó: hatalmas gólok a Fradi lehetséges új játékosától (She)
A Sparta Rotterdam labdarúgócsapatának honlapja arról számolt be, hogy az előző fél évet a Heerenveentől náluk kölcsönbe töltő 21 éves bal oldali támadó, Quenten Martinus a Ferencvárosnál folytatja pályafutását. Tekintse meg a Fradi lehetséges új játékosának hatalmas góljait!
febr. 9
10:23
Viharos körülmények között érkezett meg a Fradi Belekbe (Agroinform)
A Ferencváros labdarúgócsapata pénteken utazott el a törökországi edzőtűborba,
febr. 9
10:33
A címvédő Miami 22 ponttal győzött (Metropol)
A Los Angeles Clippers sem tudta megszorítani a címvédő Miami Heatet.
febr. 9
10:39
Szerződést hosszabbított a Vörösök védője (Agroinform)
Új, hosszútávú szerződést kötött a Liverpool labdarúgócsapatával Martin Kelly.
febr. 9
10:51
MTK: Kantáék ma hajnalban elindultak Belekbe (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK ma hajnalban elindult Belekbe, ahová a tervek szerint délután meg is érkezik – adta hírül a klub hivatalos honlapja. A kék-fehérek egy hetet töltenek a törökországi edzőtáborban.
febr. 9
10:51
Nadal elődöntős (Metropol)
A versenypályára héthónapos szünet után visszatért Nadal két szettben legyőzte Daniel Gimeno-Travert.
febr. 9
10:57
Nadal már elődöntős Chilében (Agroinform)
A volt világelső, a pályára héthónapos szünet után visszatért spanyol két szettben legyőzte Daniel Gimeno-Travert.
febr. 9
11:09
DVTK: Seydi örül a góljának, de van némi hiányérzete (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK támadója, L’Imam Seydi a Zbrojovka Brno elleni felkészülési mérkőzésen elszenvedett 2–1-es vereséget követően elmondta, örül, hogy a pályán töltött fél óra alatt háromszor is helyzetbe tudott kerülni, ám annak már kevésbé, hogy ezek közül csak egyet váltott gólra.
febr. 9
11:09
33 meccset bundázhattak meg magyarok (Behaviour)
A Blikk megszerezte azt a listát, amelyiken a magyarok által befolyásolt bundagyanús mérkőzések szerepelnek.
febr. 9
11:11
Játékossors: Ferenczi István a szlovák 4. ligában folytathatja (She)
Az NB II-es Gyirmóttól távozó labdarúgó, Ferenczi István korábban a Nemzeti Sportnak beszélt arról, hogy azon gondolkodik, befejezi a profi pályafutását. Most úgy tűnik, a szlovák negyedosztályban szereplő felvidéki Nagymegyernél folytatja amatőrként.
febr. 9
11:15
Wenger vérvizsgálattal lépne fel a doppingolók ellen (Agroinform)
Az UEFA jelenleg vizeletvizsgálatokat végez a labdarúgók körében, a francia tréner szerint ez nem elég.
febr. 9
11:27
Válogatott: Nem játszottam, de nem vagyok csalódott - Guzmics (She)
Guzmics Richárd, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás egyszeres válogatott védője klubja hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, egyáltalán nincs elkeseredve, hogy nem léphetett pályára a fehéroroszok elleni szerdai mérkőzésen (1–1), hiszen számára már az is megtiszteltetés, hogy a keret tagja lehetett.
febr. 9
11:29
Görögország: megbukott a doppingteszten az AEK védője (She)
Pozitív lett az AEK-ban futballozó Hrisztosz Arkudasz doppingtesztje. A védő az OFI elleni bajnokit (január 26.) követően adott mintájával bukott le.
febr. 9
11:31
Északi összetett: foghíjas mezőnyben Kircheisen győzött (She)
A kazahsztáni Almatiban folytatódott az északi összetett versenyzők világkupa-sorozata. A szombati Gundersen-versenyt a német Björn Kircheisen nyerte a japán Vatabe Akito és az osztrák Christoph Bieler előtt.
febr. 9
11:33
A Békéscsaba kirúgta a bundázó fiatalokat (Agroinform)
Itthon 50 embert gyanúsítottak meg 33 meccs eredményének manipulálása és az ezzel kapcsolatos fogadási csalás ügyében.
febr. 9
11:45
Birkózás: Sastin Marianna kihagyja a tavaszi idényt (She)
A kötöttfogás múlt heti nyitánya után vasárnap 12 órakor a Vasas Fáy utcai edzőcsarnokában megkezdődik a versenyidény a női birkózásban és a szabadfogásban is. A viadal nagy hiányzója Sastin Marianna lesz, aki a márciusi Európa-bajnokságon sem indul. A szabadfogásúak évnyitó viadala nemzetközi rangra emelkedett.
febr. 9
11:51
Az MTK is elutazott Belekbe (Agroinform)
Szombattól Belekben folytatja felkészülését az NB I második helyén telelő MTK.
febr. 9
12:03
Férfi kézi: Néhány szegedi képtelen a BL-szintű játékra - Skaliczki (She)
Fogadkozásból jelesre vizsgáztak a szegediek a férfi Bajnokok Ligája-csoportmeccsek nyolcadik fordulója előtt, ám terveik megvalósításában Svájcban az elégségest sem érték el. Skaliczki László, a Pick Szegedtől idény végén távozó vezetőedző a Schaffhausen elleni vereséget követően elmondta, néhány játékosa képtelen BL-szintű játékra.
febr. 9
12:09
Alonso hátrányban? - tanulságok Jerezből (Agroinform)
Alonso nélkül is erős a Ferrari, megbízható és gyors a Lotus, de még mindig a Red Bull tartja kezében a majrévasat.
febr. 9
12:11
Ezrek fogadták Drogbát Isztambulban - videó (Agroinform)
Megérkezett Isztambulba Didier Drogba, aki a Galatasaray együttesében folytatja pályafutását.
febr. 9
12:13
Szikrázó zágrábi elődöntővel keresnénk szombaton! (Agroinform)
A hazai kedvenc Marin Cilic és a címvédő Mihail Juzsnyij hosszú és küzdelmes meccsen dönthet a fináléba jutásról.
febr. 9
12:27
LeBron James egy szurkolót is bevont a játékba – videó (Agroinform)
LeBron James a pénteki, Los Angeles Clippers elleni mérkőzésen egy Heat-mezben feszítő drukkert is bevont a játékba.
febr. 9
12:42
Alpesisí-vb: Svindal nyerte a lesiklás aranyát Schladmingban (She)
Az ausztriai Schladmingban a férfiak lesikló versenyével folytatódott az idei alpesisí-világbajnokság. Az aranyérmet a norvég Aksel Lund Svindal szerezte meg az olasz Dominik Paris és a francia David Poisson előtt.
febr. 9
12:44
Felkészülés: az FTC II ikszelt a REAC-cal (She)
Az NB II-es Ferencváros II felkészülési mérkőzésen 2–2-es döntetlent játszott a harmadosztályú REAC-cal.

Keresés