2013. február 14. csütörtök

febr. 14
0:06
BL: Klopp és Hummels is tudja, mit jelent az egyenlítés (She)
A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a két hónapja tétmérkőzést nem játszó Sahtar Doneck a Borussia Dortmund csapatát fogadta. A mérkőzés izgalmas, kiegyenlített játékot és négygólos döntetlent hozott. A németek vezéregyéniségei jól tudják, mit is ér ez.
febr. 14
6:24
Gyász: elhunyt a Videoton és a PMFC korábbi libériai légiósa (She)
Rövid betegség után harminchét esztendős korában életét vesztette Frank Jean Seator libériai válogatott labdarúgó. A hazája nemzeti csapatában tizenkét alkalommal pályára lépő támadó a '90-es években az NB I-ben is megfordult a Pécsi MFC és a Videoton színeiben.
febr. 14
6:26
Férfi kézi: N. Karabatic nyolc gólt lőtt a Montpellier-nek (She)
Nikola Karabatic nyolc gólt lőtt korábbi csapatának, a Montpellier-nek, így főszerepet játszott abban, hogy az Aix-en-Provence hazai pályán 27–27-es döntetlent játszott BL-résztvevő ellenfelével a francia férfi kézilabda-bajnokság 15. fordulójában, ezzel elmozdult az utolsó előtti helyről.
febr. 14
6:42
NBA: Carter megelőzte Birdöt, a Dallas legyőzte a Kingst (She)
Vince Carter 26 ponttal segítette 123–100-as győzelemre a Dallast a Sacramento ellen az NBA legutóbbi játéknapján. A 14. idényét taposó veterán ezzel megelőzte a 21 791 pontos Larry Birdöt az örökranglistán, és minden idők 29. legjobbja lett. A nemrég még kilences győzelmi sorozatot építő Denver zsinórban harmadszor vesztett, ezúttal a Deron Williamst nélkülöző Brooklyn csarnokában.
febr. 14
7:00
NHL: meccset és ászt veszített az Ottawa Pittsburghben (She)
A Pittsburgh Penguins 4–2-re legyőzte az Ottawa Senatorst az NHL legutóbbi játéknapján, s ami még fájóbb, egy szerencsétlen baleset következtében beláthatatlan időre elvesztette egyik legjobb játékosát, Erik Karlssont, akinek egy ütközésnél Matt Cooke a korcsolyájával elszakította az Achilles-ínját. A svéd légiósra műtét vár.
febr. 14
7:00
Gigászok harca spanyol földön (Behaviour)
Először léphet pályára volt csapata ellen Cristiano Ronaldo a Real Madrid-Manchester United Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőn. A ma esti másik mérkőzésen az ukrán Sahtar Donyeck a német bajnok Dortmundot fogadja.
febr. 14
7:02
Női kézi BL: az FTC nem viheti a Sportarénába az elődöntőt (She)
Bár korábban felvetődött, hogy elődöntőbe jutása esetén a Papp László Budapest Sportarénába vinné hazai Bajnokok Ligája-meccsét az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata, azóta kiderült, a létesítmény eseménynaptárába nem férne bele a találkozó.
febr. 14
7:02
Kikapott, de jól áll az Olaj (Behaviour)
Noha újabb, ezúttal négypontos vereséget szenvedett el a Szolnok kosárlabda csapata a Gravelines vendégeként (82-78) a férfi kosárlabda Eurochallenge Kupa nyolcaddöntős szakaszának negyedik fordulójában, azért mégis pozitívan zárta le a francia riválissal szembeni vetélkedését.
febr. 14
7:04
Nyilasi sajnálja, hogy így döntött a FIFA (Behaviour)
A magyar szövetség (MLSZ) sportigazgatója, Nyilasi Tibor szerint nagy élménytől fosztották meg a magyar szurkolókat azzal, hogy a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) döntése értelmében zárt kapuk mögött kell lejátszani a magyar-román vb-selejtezőt.
febr. 14
7:06
Világméretű felháborodás (Behaviour)
Elképesztő méreteket öltött szerte a világban a NOB végrehajtó bizottságának keddi javaslata, miszerint a birkózást javasolja kivenni a 2020-as nyári játékok programjából.
febr. 14
7:08
Valósággá vált álom (Behaviour)
Egykor FIFA-játékvezető volt, ma vállalkozó. Noha őt és cégét sem kerülte el a válság, mégis beváltotta álmát: Szabó Béla 150 millió forintból Újpest egyik legmodernebb sportközpontját hozta lére. Sportolóknak és civileknek egyaránt.
febr. 14
7:18
Győri ETO: akciós bérleteket kínálnak a tavaszra (She)
Elkészült a Győri ETO FC NB I-es labdarúgócsapatának tavaszi bajnoki és kupamérkőzéseire a kedvezményes bérletcsomag. A legolcsóbb bérlet 5, a legdrágább 10 ezer forint, de a családi bérlettel (2+2) családtagonként akár 2500 forintért is láthatják az összes tavaszi ETO-meccset a szurkolók a stadionban.
febr. 14
7:18
Európa Liga: kinek nyűglődés, kinek még presztízs (Behaviour)
Ha már Michel Platini, az UEFA elnöke is azon ügyködik, hogy az Európa Ligát eltörölje, és inkább kibővített létszámú Bajnokok Ligáját rendezzenek a jövőben, akkor kétségtelenül valami nincs rendben az EL-lel.
febr. 14
7:36
Tenisz: Isner már negyeddöntős San Joséban (She)
Nehéz mérkőzésen, de győzött John Isner a San José-i férfi tenisztorna második fordulójában a kanadai Vasek Pospisil ellen.
febr. 14
7:36
Döntetlen a Real-Manchester rangadón (Metropol)
A Real Madrid hazai környezetben 1-1-es döntetlent játszott a Manchester United együttesével labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első, szerdai mérkőzésén.
febr. 14
7:54
Libertadores-kupa: ritka hazai Boca-vereség, remeklő brazilok (She)
Hiába szerezte meg a vezetést a Boca Juniors a Toluca ellen a Libertadores-kupa csoportkörének első fordulójában hazai pályán, a mexikói csapat még egy (hátrányban) kihagyott tizenegyes ellenére is fordítani tudott, s a nap meglepetését okozta. A Boca a 2001-es fináléban a chilei Cruz Azultól elszenvedett vereség után összesen másodszor kapott ki otthon a Libertadores-kupában.
febr. 14
8:12
BL: Xabi Alonso kikészült az MU elleni meccsen (She)
A Manchester United elleni játékot szerdán a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén sérülten vállaló Xabi Alonso teljesen elkészült az erejével az 1–1-re végződő mérkőzésen, így kisebb kényszerszünet vár rá a Real Madridban.
febr. 14
8:15
A kezünkben van a sorsunk - Sir Alex Ferguson (Agroinform)
Az angol csapat 1-1-re végzett a Bernabéu Stadionban és a Manchester United menedzsere elégedett volt az eredménnyel.
febr. 14
8:30
El: rangadók és „magyar” csata az étlapon - a program (She)
Csütörtökön az Európa-liga következő fordulójával folytatódik az európai futballhét, a tét a legjobb 16 közé jutás. A párosítások között kifejezetten érdekesek is vannak, a Tottenham–Lyon, a Zenit–Liverpool vagy az Atlético Madrid–Rubin Kazany találkozó még a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében is simán elférne.
febr. 14
8:48
Felkészülés: az Újpest és az FTC is játszik ma Belekben (She)
A tervek szerint két labdarúgó NB I-es csapat lép ma pályára felkészülési mérkőzésen: az Újpest ukrán, a Ferencváros szlovákiai együttessel néz szembe délután a törökországi Belekben.
febr. 14
8:51
Nem ünnepeltem, mert tisztelem a Manchestert - Cristiano Ronaldo (Agroinform)
A Real Madrid szerdán Cristiano Ronaldo fejesével egyenlített a Manchester United ellen.
febr. 14
9:06
Siófok: Ahjuperát és Faggyast is szerződtetné a sereghajtó (She)
Már aláírta a szerződését a labdarúgó NB I-ben szereplő Siófokkal Tímár Krisztián, és Takács Zoltán is megegyezett a klubbal. Rajtuk kívül azonban Faggyas Milánt és Jarmo Ahjuperát is szerződtetnék a Balaton-partiak.
febr. 14
9:08
Videó: Elvárom, hogy ne kövessünk el elméleti hibákat - Benedek (She)
Február 15. és 17. között Kecskeméten rendezik meg a vízilabda Volvo-kupát. Benedek Tibor szövetségi kapitány elmondta, a juniorválogatott ellen sem várja el, hogy 20 góllal nyerjen együttese, azt viszont igen, hogy a játékosok ne kövessenek el elméleti hibákat.
febr. 14
9:09
Nincs sok BL-tapasztalatunk, de jó irányba haladunk - Jürgen Klopp (Agroinform)
A donyecki gárda kétszer is vezetett, de a németek rendre egyenlíteni tudtak.
febr. 14
9:10
Mainz: nem érdeklődött a Schalke Szalai iránt (She)
Nincs a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Schalke 04 kívánságlistáján Szalai Ádám, a Mainz 05 magyar válogatott támadója – erősítette meg a Bildnek a klubmenedzser, Alex Schuster. Mint arról korábban beszámoltunk, sajtóhírek szerint a gelsenkircheni csapat is érdeklődött Szalai iránt, ám mint kiderült, a hírnek nem volt valóságalapja.
febr. 14
9:24
Atlétika: Pistorius lelőtte a barátnőjét, letartóztatták (She)
Egybehangzó helyi sajtóhírek szerint letartóztatták Oscar Pistoriust, aki dél-afrikai otthonában lelőtte a barátnőjét. A hatszoros paralimpiai bajnok, az épek között 4x400-as váltóban vb-ezüstérmes műlábú futó ellen emberölés a gyanú.
febr. 14
9:26
Honvéd: több fiatal iránt érdeklődtek Olaszországból (She)
Fabio Cordella, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd nemzetközi igazgatója a tuttomercatoweb.com-nak elmondta: a klub több fiatal játékosa iránt érdeklődtek Olaszországból. A szakvezető megerősítette a fővárosi csapat átigazolási szándékát Seyi Adeleke iránt, illetve beszélt egy 22 éves, Atalanta-nevelésű futballistáról is, aki még érkezhet.
febr. 14
9:27
Otthon botlott a Knicks (Agroinform)
Maratoni játéknapot rendeztek szerdán az NBA-ben, a legnagyobb meglepetést a Toronto okozta, amely New Yorkban nyert.
febr. 14
9:29
Megbocsáthatatlan, gyerekes hibákat vétettünk - Mircea Lucescu (Agroinform)
Az ukrán csapat román trénere szerint igazságos eredmény született Donyeckben.
febr. 14
9:42
NB I: Diósgyőrben bolondnak néznek, nem tisztelik a családomat - Sekour (She)
Bonyolult ügy. Visszarendelték Pápáról, de nem vitték el Belekbe, nem lehetett a győriek játékosa, miközben most a FIFA-nál is feljelentette a miskolciakat. A francia születésű marokkói labdarúgó, Youssef Sekour fizetést sem Pápáról, sem Diósgyőrből nem kap, holott a DVTK-hoz 2014. december 31-ig szerződés köti.
febr. 14
9:45
Pistorius betörőnek nézte és lelőtte barátnőjét (Agroinform)
A híradások szerint a nő meghalt, már folyik Pistorius kihallgatása.
febr. 14
10:00
Videó: Loki-szintű pólócsapatot akartunk építeni - vágatlan interjú Gyöngyösi Andrással (She)
A Debrecen múlt hét elején állásából felfüggesztett edzője, Gyöngyösi András időközben a felmondólevelét is kézhez kapta. Az edzésen megszondáztatott szakember a munkaügyi bíróságon keresi igazát, miközben többekben is csalódott. Az NSO Tv-nek interjút adott, amelyben elmondta, nyugodt, és tiszta a lelkiismerete, illetve nem hitte, hogy így ér véget munkája, de próbál előrenézni. Tekintse meg…
febr. 14
10:02
Eger: Mészáros a héten válthatja Simont, kilenc játékos távozhat (She)
A háttérben lázas munka zajlik Egerben a tulajdonosi szerkezetben bekövetkező múlt heti váltás után, az immár John Marshall által irányított, az NB I-ben újonc klubnál.
febr. 14
10:03
A jövő nagy bajnokára fogadunk! (Agroinform)
A volt világelső, Caroline Wozniacki lehet a szenzációs formában teniszező Mona Barthel újabb nagy skalpja.
febr. 14
10:05
Rafael Nadal visszalépett párosban (Agroinform)
Inkább az egyesbeli nyolcaddöntőjére tartalékolja az erejét a spanyol sztár.
febr. 14
10:18
A bíró volt a leggyengébb láncszem a Bernabéuban (Infostart)
Kifejezetten jó mérkőzést vívott szerda este egymással a Real Madrid és a Manchester United a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A madridi 1-1 után mindkét edző úgy látja, még semmi sem dőlt el.
febr. 14
10:18
Válogatott: Románia megelőzte a mieinket a világranglistán (She)
A magyar labdarúgó-válogatott egy helyet rontott a legfrissebb FIFA-világranglistán, így jelenleg a 33. a rangsorban. Az Egervári-csapatot vb-selejtezős riválisa, Románia előzte meg, keleti szomszédunk két helyet javítva feljött a 31. helyre. A mieink előtt az Egyesült Államok áll a 32. helyen a ranglistán.
febr. 14
10:39
Német válogatott kapussal erősít a Barcelona (Agroinform)
Az FC Barcelona megegyezett a Borussia Mönchengladbach csapatával a német kapus, Marc-André Ter Stegen ügyében.
febr. 14
10:54
Videoton: Tóth Balázs szerint erős csapat ellen, jól játszottak (She)
A labdarúgó NB I negyedik helyén álló Videoton tegnap 1–1-es döntetlent játszott az orosz Tyerek Groznijjal felkészülési mérkőzésen a törökországi Belekben. Tóth Balázs, a fehérváriak 31 éves középpályása pozitívan nyilatkozott a meccsről.
febr. 14
10:56
BL: Sahtar-szurkolók haltak meg a reptéri balesetben (She)
Odesszából érkezett Doneckbe, és a Sahtar–Borussia Dortmund bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzésére tartó ukrán szurkolókat szállította az a repülőgép, amely szerda délután kényszerleszállást hajtott végre, s kigyulladt Doneckben. A csütörtök reggeli jelentések szerint a 45 utast és a személyzetet szállító gépen utazók közül legalább öten életüket vesztették. Mind az öten a Sahtar szurkolói…
febr. 14
10:57
Maximalista vagyok - Viktorija Azarenka (Agroinform)
Viktorija Azarenka nehezen kezdett a Qatar Total Open tenisztorna második fordulójában, ám végül nyerni tudott.
febr. 14
11:12
Anglia: leigazolták, majd másnap hazaküldték a belga csatárt (She)
Tiszavirág-életű volt Jeanvion Yulu-Matondo angliai karrerje: a korábi belga korosztályos válogatott támadót február 11-én szerződtette a harmadik ligás (League One) Bury, majd a kieső helyen álló csapat másnap megvált a játékostól.
febr. 14
11:15
Magyarország egy helyet rontott (Agroinform)
A magyar labdarúgó-válogatott a 33. helyen áll a nemzetközi szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján.
febr. 14
11:17
Gólszüret Calgaryban (Agroinform)
A Calgary tizenegy gólos meccsen verte meg a vendég Dallast az észak-amerikai profi jégkorongliga szerdai játéknapján.
febr. 14
11:30
Letartóztatták a Cagliari elnökét (Infostart)
Letartóztatta a rendőrség Massimo Cellinót, az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Cagliari elnökét a csapat ideiglenes stadionjával kapcsolatos nyomozás eredményeként.
febr. 14
11:30
Serie A: letartóztatták a Cagliari elnökét (She)
Letartóztatta a rendőrség Massimo Cellinót, az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Cagliari elnökét a csapat ideiglenes stadionjával kapcsolatos nyomozás eredményeként.
febr. 14
11:30
Letartóztatták a Cagliari elnökét (Metropol)
Massimo Cellinót a csapat ideiglenes stadionjával kapcsolatos nyomozás eredményeként tartoztatták le.
febr. 14
11:32
PMFC: teljes a keret, Bodor érkezésére kevés az esély (She)
A Pécsi MFC labdarúgócsapatánál már kialakult a tavaszi szezon játékoskerete. A vezetők már nem várnak új játékost. Bodor Boldizsár megszerzéséről ugyan még nem mondtak le, de kevés az esély, hogy meg tudnak egyezni a korábbi pécsi futballista belga klubjával, a Beerschottal.
febr. 14
11:48
Videó: Mitrovics bombájával egyenlített a Videoton (She)
A Belekben edzőtáborozó Videoton labdarúgócsapata 1–1-es döntetlent játszott az orosz bajnokságban ötödik helyen álló Tyerek Groznijjal. Az első félidő hajrájában Paulo Vinícius ellen ítéltek tizenegyest, amelyet Adlan Kacajev értékesített. Az egyenlítés Mitrovics révén jött össze, a 60. percben a Vidi légiósa a tizenhatoson belül vett át egy labdát, és egy pattanás után a jobb alsóba…
febr. 14
11:50
Barcelona: előszerződés a Bundesliga legjobb kapusával? (She)
Sajtóhírek szerint a Barcelona labdarúgócsapata előszerződést kötött Marc-André ter Stegennel, a Borussia Mönchengladbach válogatott kapusával. A Marca TV úgy tudja, a német kapuvédő érkezhet a katalánokhoz a távozó Victor Valdés pótlására.

Keresés