2013. február 2. szombat

febr. 2
0:03
Eurofutball: először győzött idegenben a Heerenveen (She)
A Heerenveen 1–0-ra nyert a Waalwijk otthonában a holland labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának nyitó mérkőzésén, ezzel elkönyvelhette első idegenbeli győzelmét az Eredivisie 2012–2013-as szezonjában. Otigba Kennethet nem nevezték a vendégeknél.
febr. 2
0:21
NB II: a Vasas elköszönt a keveset játszó braziljaitól (She)
Az NB II Keleti csoportjában szereplő Vasas labdarúgócsapata elköszönt három brazil játékosától.
febr. 2
0:39
Sahtar: Willian a Mahacskalában folytatja - hivatalos (She)
A két érintett klub is bejelentette, így hivatalossá vált, hogy a brazil Willian az ukrán Sahtar Doneck labdarúgócsapatától az orosz élvonalban szereplő Anzsi Mahacskalához szerződik.
febr. 2
1:51
Videó: „El kell fogadni a közvéleménynek, hogy ez egy új csapat” - vízilabda (She)
A magyar válogatott Világliga selejetező mérkőzésén 9-8-ra nyert Románia legjobbjai ellen. Az NSO Tv-nek a mérkőzés után Decker Attila elmondta, örül a kapitánytól kapott lehetőségnek, míg Szívós Márton hozzátette, keleti szomszédjainktól azt kaptuk a mérkőzésen, amit vártunk. Továbbá a frissen kinevezett Benedek Tibor szerint egy út elején járnak, az eredménnyel pedig maximálisan elégedett.
febr. 2
4:51
A pólós Jansik két éve jár a szépségkirálynővel (Blikk)
Budapest – Szépségkirálynőt szeret a magyar vízilabda­sport ifjú reménysége. A juniorválogatottal decemberben világbajnoki ezüstöt szerző Jansik Szilárdnak (18) a Miss Hungary 2012-es győztese, Kelemen Henrietta (18) a párja.
febr. 2
6:57
Marciból Márton lehet (Behaviour)
Megkezdi - remélhetőleg minél sikeresebb - menetelését a magyar férfi tenisz-válogatott, amely mától vasárnapig Moldovában szerepel a Davis Kupa euro-afrikai zóna II-es csoportjának első fordulójában. A feladat nem egyszerű, de megoldható, a fiatal magyar csapatban várhatóan Fucsovics Mártonra hárul majd a legnagyobb feladat.
febr. 2
6:59
35 millió euró lett a januári plafon (Behaviour)
A 2013-as téli átigazolási időszakban a vártaknak megfelelően nagy volt a mozgolódás, néhány igazi slágerigazolással.
febr. 2
7:01
Massáé az első teszt (Behaviour)
Tegnap újabb két csapat rántotta le a leplet 2013-as F1-es versenyautójáról. A világbajnoki küzdelem szempontjából a Ferrari premierjét kísérte nagyobb figyelem. A csapat maranellói főhadiszállásán tartott bemutatón kiderült, az olaszok szakítottak a tavalyi kacsacsőrrel, ugyanakkor a szabályok változatlansága miatt az idei autó a tavalyinak a továbbfejlesztett változata.
febr. 2
7:03
Tojáslabdás testvérhárború (Behaviour)
Míg mi itt Európában foci-vb-ben, Eb-ben, olimpiában és Bajnokok Ligájában gondolkozunk, az amerikaiak számára a sport legalábbis a kosárlabdánál és a jégkorongnál kezdődik, hogy a baseballban és az amerikai-futballban csúcsosodjon ki. Jobban lázba hozza őket bármilyen All-star gála, mint egy Aranylabda-szavazás, arrafelé a sportnál jobban pedig már csak a felhajtás, a csillogás és a show számít.
febr. 2
7:15
NBA: kikapott a Miami, Gasol volt a Lakers vezére (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokág (NBA) legutóbbi játéknapján 13 ponttal kikapott a Miami az Indiana vendégeként, ám a Heat így is vezeti a Keleti főcsoportot. A Los Angeles Lakers (az eddigi 26 vereség mellett) megszerezte a 21. sikerét – Pau Gasol dupla duplával, 22 ponttal és 12 lepattanóval vette ki a részét a Minnesota legyőzéséből.
febr. 2
7:51
Játékossors: majdnem meghalt a Liverpool volt kapusa (She)
Hosszú csend után ezen a héten hallatott először magáról a 33 éves brazil kapus, Doniéber Alexander Marangon, azaz Doni, aki az átigazolási időszak hajrájában szerződött a Liverpooltól a Sao Pauló-i (tehát nem a világhírű riói) Botafogóhoz. A futballista most megtörte a csendet: kiderült, súlyos, életveszélyes egészségügyi problémái voltak.
febr. 2
8:27
Videoton: Nikolics nem járt Sienában, de nem csalódott (She)
Az olasz Siena szerette volna szerződtetni Nikolics Nemanját, a Videoton házi gólkirályát. Az üzlet azonban adminisztratív okok miatt meghiúsult, így a támadó a fehérváriak játékosa maradt. Ez egy kicsit sem bosszantja.
febr. 2
8:45
Ajánló: a Vidi a Magyar Kupában szerepel, pályán a Fradi - mai program (She)
Labdarúgásban a hétvégén már tétmérkőzést is rendeznek itthon, hiszen ma a Videoton, holnap pedig a DVSC-Teva is pályára lép a Magyar Kupában, miközben a többi élvonalbeli csapat még edzőmeccsekkel melegít a tavaszi folytatásra.
febr. 2
8:47
Videó: Az ETO kézilabdacsapata mindenkinél esélyesebb Győrben - Hajdú B. (She)
A Nemzeti Sport Vasárnapi vendége Hajdú B. István sportriporter. Az NSO Tv a Győri Audi ETO KC Buducsnoszt Podgorica elleni Bajnokok Ligája-összecsapásáról kérdezte a kommentátort, aki szerint a zöld-fehéreknek meg kell nyerniük ezt a fontos mérkőzést.
febr. 2
9:09
Bartoli után Kvitova is búcsúzott (Agroinform)
Marion Bartoli után Petra Kvitova is a negyeddöntőben búcsúzott a párizsi keménypályás női tenisztornán.
febr. 2
9:27
Hallottam, Messi tényleg bábunak nevezte Karankát - José Callejón (Agroinform)
Spanyol értesülések szerint Messi előbb Karankával, majd Arbeloával pörölt a szerdai El Clásicót követően.
febr. 2
9:39
Haladás: Keneseinek jólesik a Vasas hívása, de aligha vált (She)
Tegnap már beszámoltunk róla, hogy a szombathelyi csatár, Kenesei Krisztián neve az erősítésként kiszemelt játékosok között szóba került volt csapatánál, az NB II-es Vasasnál. A csatár a azonban a Nemzeti Sportnak elmondta, most aligha fog váltani.
febr. 2
9:41
Ajánló: a kiesés a tét Afrikában, pályán a Real és a Bayern - program (She)
Szombaton az európai futballdömping közepette Dél-Afrikában a negyeddöntő mérkőzéseivel folytatódik az Afrika-kupa, miközben a magyar válogatott következő, vb-selejtezőbeli ellenfele, Románia Lengyelországgal játszik felkészülési meccset Málagában.
febr. 2
9:45
Torontóban a Clippers, Indianapolisban a Heat hasalt el (Agroinform)
Meglepetésekkel teli játéknapot rendeztek az NBA-ben, többek között a Heat és a Clippers is kikapott.
febr. 2
10:03
Cristiano Ronaldo és Özil a többiektől külön edzett (Agroinform)
A Real Madrid szombat este 22 órakor a Granada otthonában lép fel a spanyol labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában.
febr. 2
10:05
Ezúttal nem szelídülnek meg a Farkasok! (Agroinform)
Szombaton a Wolfsburg látja vendégül az Augsburgot, ahol hazai sikert várunk.
febr. 2
10:15
MU: Rooney kérte Fergusont, ne kelljen több büntetőt lőnie (She)
Wayne Rooney, a Manchester United csatára elárulta az MUTV-nek: a kihagyott büntetői után személyesen kérte meg a csapat menedzserét, Sir Alex Fergusont, hogy ne kelljen több tizenegyest rúgnia.
febr. 2
10:17
Honvéd: „Az NB I-ben gyorsabb a játék, de helyt tudok állni” (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Budapest Honvéd labdarúgócsapatának első keretéhez csatlakozott négy fiatal akadémista, köztük Lőrinczy Attila, az U19-es válogatott stabil tagja. A 18 éves labdarúgó a klub hivatalos honlapjának beszélt a kezdetekről és az elvárásairól.
febr. 2
10:33
Videó: Del Piero ismét betalált, de a Sydney nem nyert (She)
Az ausztrál labdarúgó-bajnokság (A-League) 19. fordulójában a Newcastle Jets 2–2-es döntetlent játszott az Alessandro Del Pierót végig a soraiban tudó Sydney FC-vel. A vendégeknél a Juventus korábbi sztárja már a 12. percében vezetést szerzett csapatának, végül egy ponttal távoztak.
febr. 2
10:39
Joó Abigél és Tótka Sándor 2012 egyéni Héraklész-díjasa (Agroinform)
Péntek este rendezték meg a 2012-es esztendő legeredményesebb utánpótlás-korú sportolóinak díjátadó ünnepségét.
febr. 2
10:41
Az Ágyúsok után a címvédő otthonába látogat a Liverpool (Agroinform)
Egy héten belül második rangadójára készül a Liverpool, vajon a City ellen mire lesznek képesek Gerrardék?
febr. 2
10:43
Több mint száz drukkert csuktak le a moszkvai rangadó után (Agroinform)
Többen megsebesültek, egy rendőrt koponyasérüléssel szállítottak kórházba.
febr. 2
10:57
Nem termett babér a vendégeknek (Agroinform)
Mind a hét összecsapáson hazai győzelem született az NHL pénteki játéknapján.
febr. 2
11:09
Felkészülés: kiütéses győzelmet aratott a DVTK (She)
Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen a DVTK fölényes, 6–3-as győzelmet aratott a harmadosztályú Bükkábrány ellen. A diósgyőriek győzelméből Bacsa Patrik és Bogáti Péter is két góllal és két gólpasszal vette ki a részét.
febr. 2
11:11
PSG: Pontosan Beckhamre volt szükségünk - Ibrahimovic (She)
Zlatan Ibrahimovic, a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Paris Saint-Germain csatára komoly erősítésnek tartja David Beckham érkezését, Leonardo – a PSG sportigazgatója – pedig hozzátette, a harminchét éves középpályás azért igazolt Párizsba, hogy címeket nyerjen.
febr. 2
11:15
Del Piero gólt, a Sydney FC egy pontot szerzett (Agroinform)
A Newcastle Jets 2-2-re zárt otthon a Sydney FC-vel az ausztrál labdarúgó-liga, az A-League 19. fordulójában.
febr. 2
11:45
Ökölvívás: hiába küldte padlóra ellenfelét Sturm, kikapott (She)
Hiába küldte padlóra ellenfelét a korábbi középsúlyú WBA-címvédő Felix Sturm, pontozással kikapott az ausztrál Sam Solimantől. A győztes elnyerte a jogot arra, hogy kihívja az IBF-világbajnok Daniel Geale-t.
febr. 2
11:47
Roma: az igazgató Zemant bírálja - váltás következhet (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AS Roma ügyvezető igazgatója, Franco Baldini elmondta, a szurkolók jogosan vannak felháborodva a csapat idei szereplésén, így azt sem zárja ki, hogy rövid időn belül menesztik a cseh vezetőedzőt, Zdenek Zemant.
febr. 2
11:51
Két-három csapat nyeri majd a versenyek zömét - Fernando Alonso (Agroinform)
A spanyol pilóta 2010-ben és tavaly második helyen zárt a Ferrarival a világbajnoki pontversenyben.
febr. 2
12:03
Játékossors: Kádár nem akart újabb fél évet padozni (She)
Newcastle United, Roda JC, Diósgyőr – Kádár Tamás, a hétszeres magyar válogatott labdarúgó szerint szó sincs arról, hogy visszafelé lépegetne a szakmai ranglétrán, épp ellenkezőleg! Hogy is van ez? Angliából holland kitérővel fél évre kölcsönbe Borsodba. A futballista a Nemzeti Sportnak nyilatkozott a DVTK-s szerződéséről.
febr. 2
12:21
MU: Ferdinand a klubjával átélte, amit a válogatottal nem (She)
Rio Ferdinand, a Premier League-ben szereplő Manchester United védője a The Sunnak adott nyilatkozatában elmondta, tapasztalatai szerint a „vörös ördögök" sokkal népszerűbbek a világon, mint az angol labdarúgó-válogatott.
febr. 2
12:23
Sífutás: meglepetés, Kowalczyk nem bírta a saját tempóját (She)
Kristin Störmer Steira győzelmével ért véget Szocsiban a női sífutók síatlon (7.5 km klasszikus, utána 7.5 km szabad stílus) világkupaversenye. A norvég azután szerezte meg az első helyet, hogy a nagy esélyes, a lengyel Justyna Kowalczyk nem bírta el a saját maga által diktált tempót, és megállt a viadal első felében.
febr. 2
12:27
Rooneynak elege van a 11-esekből, nem rúg többet (Agroinform)
A Manchester United színeiben eddig 28 alkalommal rúgott büntetőt és kilencszer hibázott a 27 éves csatár.
febr. 2
12:39
Férfi kézi: Másik csapatban szeretném folytatni - Prodanovics (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy szerb sajtóhírek szerint a Pick-Szeged szerb szélsője, Rajko Prodanovics nyáron Veszprémbe igazolhat. A játékos a Nemzeti Sportnak csak annyit erősített meg, hogy Szegedről távozni fog.
febr. 2
12:41
Videó: „Elképzelhető, hogy Szalai Ádám már a nyáron vált" (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett videoblogjában Bognár György. A Nemzeti Sport és az NSO Tv állandó szakértője ezúttal a Mainzban légióskodó Szalai Ádám remek teljesítményéről mondta el a véleményét. A korábbi válogatott labdarúgó szerint jó esély van arra, hogy Szalai már a nyáron vált.
febr. 2
12:43
Milan: A Real Madrid 18 millió eurót kért Kakáért - Galliani (She)
Adriano Galliani, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan alelnöke szerint azért hiúsult meg Kaká visszatérése Milánóba, mert a Real Madrid túl sokat kért a brazil középpályásért.
febr. 2
12:45
Ronaldo és van Persie tömheti meg a zsebünket (Agroinform)
A Manchester United a tartalékos Fulham vendége lesz, míg a Real Madrid a vergődő Granada otthonába látogat.
febr. 2
12:57
Felkészülés: Rudolf betalált, a DVTK a Putnokot is legyőzte (She)
Felkészülési mérkőzésen a DVTK labdarúgócsapata 2–0-s győzelmet aratott a harmadosztályú Putnok ellen. A diósgyőriek támadója, Rudolf Gergely góllal és gólpasszal járult hozzá csapata sikeréhez.
febr. 2
12:59
F1: a Sauber bemutatta grafitszürke versenyautóját (She)
A Formula–1-es Sauber-istálló a svájci főhadiszállásán bemutatta a 2013-as versenyautóját, a C32-est, amellyel két új pilóta, a Sergio Pérez, Kobajasi Kamui kettőst váltó Nico Hülkenberg, Esteban Gutiérrez duó indul a világbajnokságon.
febr. 2
13:03
Végre magyar focira fogadhatunk! (Agroinform)
A Videoton már szombaton eldönthetni a továbbjutást a ZTE ellenében a Magyar Kupában!
febr. 2
13:15
Felkészülés: a Pápa 0-1-ről fordítva nyert a Slovan ellen (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa 2–1-es győzelmet aratott a szlovák Slovan Bratislava otthonában felkészülési mérkőzésen.
febr. 2
13:17
Felkészülés: a Haladás két góllal megverte a Veszprémet (She)
Az NB I-es Szombathelyi Haladás felkészülési labdarúgó-mérkőzésen 2–0-ra legyőzte az NB II Nyugati csoportjában szereplő Veszprém FC-t. A gólokat Devecseri Szilárd és a csereként beállt Kenesei Krisztián szerezte, utóbbi tizenegyesből volt eredményes.
febr. 2
13:21
Már több mint 160 ezren jelentkeztek önkéntesnek (Agroinform)
Már a 160 ezret is meghaladja az önkénteseknek a száma, akik a 2014-es szocsi téli olimpián szeretnének közreműködni.
febr. 2
13:23
Tovább veretjük Gyepeséket (Agroinform)
Gyepes Gábor csapatának, a nagy bajban lévő Portsmouth-nak a Colchester ellen sem jósolunk sok jót.
febr. 2
13:25
A Sauber is bemutatta az új autót - fotók (Agroinform)
A Sauber-istálló svájci főhadiszállásán, Hinwilben bemutatták a csapat 2013-as Forma-1-es autóját.

Keresés