2013. február 22. péntek

febr. 22
0:06
NS: exelnök a sunyiságról; Vidi-játékos Barcelonában; Ádám jól van - péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.
febr. 22
0:27
Jó teamet alkotunk Mandyvel - Babos Tímea (Agroinform)
A 19 éves teniszezőnő számára a tapasztalatszerzés, a tanulás miatt is fontos, hogy párosban elődöntősök Bogotában.
febr. 22
1:00
Férfi kosárlabda Euroliga: Barcelona-gála Isztambulban (She)
Ma este kezdődött meg a férfi kosárlabda Euroliga Top 16-os csoportkörének nyolcadik fordulója, s a négy lejátszott találkozón egy kivétellel mindenhol idegenbeli diadal született – csak ott nem, ahol leginkább várni lehetett volna, Tel-Avivban, hiszen az életben maradásért harcoló Maccabi jószerivel kiütötte a csoportgyőzelemért hajtó Sienát. A nap legelképesztőbb eseménysora mégis…
febr. 22
4:36
Magyarokra vallhat a bundavezér (Blikk)
Cremona - Újabb rossz hír a hazai bundázóknak: Olaszországban őrizetbe vették a szlovén Admir Suljicot (31).
febr. 22
7:00
NHL: az új edző első meccsén is kikapott a Buffalo (She)
Egyelőre nem használt az edzőváltás a Buffalo Sabresnek az NHL-ben, a Lindy Ruffot 16 év után elbocsátó klub Ron Rolston első mérkőzésén 3–1-re kikapott Torontóban. A Philadelphiából sokat kivett a Pittsburgh egy nappal korábbi legyőzése, hazai pályán 5–2-re kikapott a Floridától. A meccs előtt ráadásul bejelentették, hogy Matt Read center bordaközi izomszakadás miatt hat hétig nem lesz bevethető.
febr. 22
7:00
Néhol már az eredmények is jönnek (Behaviour)
Amikor 2011-ben elindult a látványsportágak - labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, vízilabda és jégkorong - vállalkozók társasági adókedvezményén keresztüli támogatási programja, sokan azt gondolták, a sportba áradó milliárdok hatására egycsapásra a világ élvonalába kerülnek nemzeti és klubcsapataink.
febr. 22
7:02
Karate: Eb után jönnek az ötkarikás álmok (Behaviour)
Ötven országból várnak versenyzőket a magyar házigazdák a május 9. és 12. közötti karate Európa-bajnokságra, amelynek a káposztásmegyeri Jégpalota ad otthont.
febr. 22
7:04
"Megértem Détári felháborodását" (Behaviour)
Mint korábban írtuk, újabb epizóddal bővült a magyar labdarúgó bundabotrány: a rangado.hu című internetes oldal egyre több olyan adatot hoz nyilvánosságra, amely egyértelműen abból az ügyészségi vizsgálati anyagból származik, amelyben többet között Horváth Gábor, a Siófok, a REAC és a Diósgyőr korábbi játékosa, a Központi Nyomozó Főügyészség koronatanúja vallomásai találhatók.
febr. 22
7:06
Ne csonkolják az olimpiát! (Behaviour)
A birkózás vezető nemzetei - többek között az Egyesült Államok és Irán - összefogásával kampányt indít a szakág nemzetközi szövetsége (FILA) annak érdekében, hogy a sportágat ne száműzzék a 2020-as olimpia programjából, amint ezt a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) tervezi.
febr. 22
7:18
El: a hannoveriek emelt fővel búcsúztak (She)
Hannoverben a vezetőedző és a játékosok is úgy vélik, emelt fővel távoztak az Európa-ligából, amelyben a legjobb 16 köz é kerülésért vívott párharc második mérkőzésén sikerült vezetést szerezni, de a továbbjutást érő második gól helyett a sérülések és a hótakarítás miatti hosszabbítás 9. percében az Anzsi egyenlített, s így 4–2-es összesítéssel továbbjutott.
febr. 22
7:21
A címvédő megsemmisítette a Bullst (Agroinform)
Csütörtökön két mérkőzéssel folytatódott az NBA, a Miami Heat nagyon simán nyert.
febr. 22
7:36
Libertadores-kupa: a Libertad sikerrel kezdett Argentínában (She)
Utolsóként az argentin Tigre és a paraguayi Libertad is megkezdte szereplését a Libertadores-kupa csoportkörében: a paraguayiak meglepték az argentinokat, idegenben arattak 2–0-s győzelmet.
febr. 22
7:38
NBA: rangadók izgalmak nélkül, Heat- és Spurs-diadallal (She)
Rangadónak ígérkezett az NBA legutóbbi játéknapjának két mérkőzése, de az izgalmak elmaradtak: a Miami Heat 19 ponttal nyert Chicagóban, míg a San Antonio Spurs 26 ponttal győzte le a Los Angeles Clipperst Kaliforniában.
febr. 22
7:40
F1: a McLaren kibabrált riválisaival a teszteken (She)
A tesztelés derekához érve a csapatok lassan kikészülnek az autóikban rendre bedöglő elektronikai vezérlőegység (ECU) miatt, amelyet 2008 óta egységesen minden istállónak a McLaren szállít. Az elmúlt években nem is volt semmi fennakadás a rendszer működésében, ám a wokingiak a 2014-es szabályváltozásokra felkészülve már az idén újraprogramozták az egység szoftverét, és a teszteken…
febr. 22
7:54
Huszti gólpassza kevés volt a Hannovernek (Metropol)
A Hannover a csütörtöki visszavágón 1-1-es döntetlent ért el az orosz Anzsi Mahacskala ellen.
febr. 22
8:12
Tenisz: Nalbandian nem bírt Ferrerrel hazai pályán (She)
Kialakult az elődöntő mezőnye a dubai és a memphisi női tenisztornán, míg Bogotában, valamint a férfiak marseille-i, memphisi és Buenos Aires-i viadalán a negyeddöntőket rendezik meg pénteken. Az argentin viadalon David Ferrer fordulatos mérkőzésen győzte le a helyei kedvencét, David Nalbandiant, a hazaiakak csak Federico Delbonis képviseli a legjobb nyolc között.
febr. 22
8:12
Szabics játéka kérdésessé vált (Metropol)
Kérdésessé vált Szabics Imre játéka a magyar labdarúgó-válogatottban a márciusi két világbajnoki selejtezőmérkőzésen.
febr. 22
8:14
Utánpótlás: Máltán játszik az U17-es válogatott (She)
Az U17-es labdarúgó-válogatott február 25-én, majd február 28-án Máltán összecsap a helyeik U19-es nemzeti együttesével – adta hírül a maltatoday.com.
febr. 22
8:30
DVTK: közös megegyezéssel távozik a 30 éves horvát védő (She)
Nem sokkal a Szavo Rakoviccsal és Halgas Tiborral történő szerződésbontás után Igor Galtól is elköszönt a Diósgyőr NB I-es labdarúgócsapata – adta hírül a dvtk.eu. A 30 éves horvát védő szintén közös megegyezéssel távozik a klubtól.
febr. 22
8:30
Hosszabbításban dőlt el a találkozó (Metropol)
Hosszabbításban kerekedett az Újpest fölé az FTC a jégkorong Mol Liga csütörtöki mérkőzésén.
febr. 22
8:32
Játékossors: a sok nézőre emlékszik a korábbi ZTE-légiós (She)
Felemás emlékeket őriz Magyarországról a 2008-ban Zalaegerszegen légióskodó palesztin Imad Zatara, akivel a fifa.com készített interjút.
febr. 22
8:48
Videó: aranyra váltaná az ezüstöket az év paralimpikonja (She)
A Nemzeti Sport, a Blikk és a Felix Promotion menedzseriroda közös szervezésében idén is szavazást hirdettünk olvasóink között. Az év paralimpikonja kategóriában Tóth Tamás diadalmaskodott, aki elmondta, London óta még nem sikerült magát kipihennie.
febr. 22
8:48
Csak Ontarióban nyertek otthon (Metropol)
Csak a két Ontario állambeli csapat, az Ottawa Senators és a Toronto Maple Leafs győzött hazai pályán csütörtökön.
febr. 22
8:50
F1: még a havazás előtt befejeződik a teszt - a beosztás (She)
Pénteken véget ér a Formula–1-es csapatok barcelonai tesztje, amelyet követően már csak a jövő hét végi gyakorlás marad a március 17-ei ausztráliai idénynyitó előtt. A Ferrarinál Fernando Alonso átadja a helyét Felipe Massának, de nagy kérdés, mennyit körözhet a rossz időjárás miatt.
febr. 22
8:52
NB I: óriási az érdeklődés az FTC-Újpest meccs iránt (She)
Megtelik a kapu mögötti lelátó a március 10-i Ferencváros–Újpest rangadóra, miután a hazai klub pénztárosai egy nap alatt eladták a jegyeket.
febr. 22
9:06
Tovább menetel a címvédő Miami (Metropol)
A címvédő Miami Heat, illetve a ligaelső San Antonio Spurs is magabiztos győzelmet aratott az NBA legutóbbi játéknapján.
febr. 22
9:09
Kanadában termett csak babér a hazai csapatoknak (Agroinform)
Csak az Ottawa Senators és a Toronto Maple Leafs győzött hazai pályán az NHL csütörtöki játéknapján.
febr. 22
9:24
NB I: tekintse meg egy helyen az összes téli átigazolást! (She)
Február 21-én bezárt a piac (ezután már csak klub nélküli játékosok szerződtethetők) – tekintse át a téli játékosmozgásokat!
febr. 22
9:27
Cilic vért izzadt a nyolc közé jutásért (Agroinform)
Az első helyen kiemelt horvát Marin Cilic bejutott a legjobb nyolc közé a memphisi férfi tenisztornán.
febr. 22
9:42
F1: Massa kicsúszással kezdte a tesztnapot (She)
Tíz perc sem telt el a Formula–1-es csapatok barcelonai tesztelésének negyedik napjából, amikor a Fernando Alonso helyére a Ferrariba beülő Felipe Massa megcsúszott az enyhe esőtől síkos pályán, és a kavicságyba sodródott. Platós kocsival vitték el a Ferrari F138-ast, majd folytatódhatott a gyakorlás.
febr. 22
9:44
Motorsport: Talmácsi elesett az edzésen, kórházba került (She)
Nem indult jól a Szupersport-vb ausztráliai nyitó hétvégéje a magyarok számára. A hét eleji teszteken végig az élmezőnyben motorozó Talmácsi Gábor a pénteki első szabadedzés második mért körében egy olajfolton megcsúszott, s elesett. Rövid időre elvesztette az eszméletét, s azonnal a pályán található kórházba szállították. Németh Balázs az időmérőn esett el, s kulcscsonttörést szebnvedett.
febr. 22
9:46
El: három Gladbach-szurkolót támadtak meg késsel Rómában (She)
Három, a Lazio elleni Európa-liga-mérkőzésre utazó Borussia Mönchengladbach-szurkolót ért késtámadás csütörtökön Rómában.
febr. 22
10:00
Libertadores-kupa: zárt kapuk a Cornál a haláleset miatt (She)
Három hazai csoportmérkőzését is zárt kapuk mögött kénytelen lejátszani a labdarúgó Libertadores-kupában a címvédő brazil Corinthians, mert a szurkolói felelősek egy 14 éves bolíviai fiú haláláért.
febr. 22
10:00
Woods és McIlroy is kiesett (Metropol)
A háromszoros győztes amerikai Woodsot honfitársa, Charles Howell III két ütés különbséggel győzte le.
febr. 22
10:03
Bármibe fogadnék, hogy fordítani tudunk - Fabregas (Agroinform)
Az FC Barcelona kétgólos hátrányt szedett össze az AC Milan otthonában a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első meccsén.
febr. 22
10:05
Zártkapus meccsek a haláleset miatt (Agroinform)
Három hazai csoportmérkőzését is zárt kapuk mögött kénytelen lejátszani a labdarúgó Libertadores Kupában.
febr. 22
10:18
Videó: hatalmasat esett a Hannover pályamunkása (She)
Az Anzsi Mahacskala a Hannover elleni, végig kiélezett találkozón jutott az Európa-liga legjobb tizenhat csapata közé. A mérkőzést hatalmas hóesésben rendezték meg, és egy időre a pályamunkásokat is fel kellett engedni a játéktérre, hogy a vonalakat megtisztítsák. A csúszós füvön ugyanakkor nehéz volt egyensúlyozni, amit alá támaszt az alábbi jelenet, amelyben a takarítani igyekvő biztonsági őr…
febr. 22
10:20
Portugália: győztes sakkjátszma, a Boavistát visszahelyezték az élvonalba (She)
A 2013–2014-es labdarúgóidényt már élvonalbeli csapatként kezdheti a jelenleg a portugál harmadik liga kilencedik helyen álló, egyszeres portugál bajnok Boavista – a Portugál Labdarúgó-szövetség igazságügyi tanácsa annullálta ugyanis a portói csapatot 2008-ban a másodosztályba száműző döntést.
febr. 22
10:21
Phil Taylor most a Premier League-ben oktatja a mezőnyt (Agroinform)
Phil Taylor vezeti az angol darts Premier League mezőnyét - a PDC világbajnok ezúttal Simon Whitlockot győzte le.
febr. 22
10:23
Nem szabadna meneszteni Mancinit - Balotelli (Agroinform)
A gyengébb eredmények miatt Mancini menedzser menesztéséről pletykálnak, de Balotelli megvédte egykori edzőjét.
febr. 22
10:36
NB II: rutinos középpályás érkezett Barcikára (She)
Az NB II Keleti csoportjában szereplő Kazincbarcika az átigazolási időszak utolsó napján szerződtette az ősszel kölcsönben Cegléden futballozó középpályást, Halgas Tibort.
febr. 22
10:38
NB II: a Sopronból távozó kapus Csornára igazolt (She)
A Sopronból távozó 25 esztendős kapus, Boros Tamás elfogadta az NB III Bakony-csoportjában szereplő Csorna hívását, ahol várhatóan több játéklehetőséget kap, mint ősszel az NB II-ben.
febr. 22
10:39
Így kell magabiztosan büntetőlövést értékesíteni - videó (Agroinform)
A Florida Panthers csatára a Philadelphia ellen jutott büntetőlövéshez, amit játszi könnyedséggel értékesített.
febr. 22
10:40
Ajánló: három tervezett felkészülési meccs - a program (She)
Pénteken három NB I-es csapat tervezett felkészülési mérkőzést: az MTK a szlovák Banksá Bystricával, a DVTK a Mezőkövesddel, az Eger a Puskás Akadémiával játszik, ha engedi az időjárás. Spanyolországban Bilbao–Real Sociedad, Németországban Freiburg–Frankfurt meccsel kezdődik a hétvégi bajnoki forduló.
febr. 22
10:41
Ovecskin hosszú idő után ismét villantott - videó (Agroinform)
Alexander Ovecskin a New Jersey ellen mutatta meg, hogy megvannak még azok a trükkjei, amikkel berobbant a ligába.
febr. 22
10:54
F1: öt kicsúszás másfél óra alatt Barcelonában (She)
Alig másfél órával a barcelonai Formula–1-es teszt negyedik napjának kezdete után negyedszer is meg kellett szakítani piros zászlóval a csapatok munkáját valakinek a kicsúszása miatt.
febr. 22
10:57
Morgenstern visszatér, Kofler kimaradt az osztrákoknál (Agroinform)
A címvédő Thomas Morgenstern ott lesz a síugró világbajnokság normálsánc versenyében, Andreas Kofler viszont nem.
febr. 22
11:15
Na ezt csináld utánam LeBron James! - videó (Agroinform)
Egy cheerleader lány a félpályáról is bedobta a gyűrűbe a labdát, de nem a hagyományos módszerrel. Lehet utána csinálni!
febr. 22
11:17
Sergio Ramos tud szurkolni a Barcának és nem fél a büntetőktől (Agroinform)
A Real Madrid védője tavaly emlékezetes hibát vétett a Bayern elleni 11-es párbajban, majd az Eb-n javított.
febr. 22
11:30
Nyugtatókat szedtek az ausztrál úszók (Infostart)
Az ausztrál férfi úszóválogatott hat tagja - köztük a 100 méter gyorson világbajnok, olimpiai ezüstérmes James Magnussen - elismerte, hogy a tavalyi londoni játékok előtt nyugtatókat, altatókat használtak, noha ezeknek szedését tiltja hazájuk olimpiai bizottsága.

Keresés