2013. február 24. vasárnap

febr. 24
0:06
Primera División: hiába vezetett a Sevilla, kikapott Barcelonában (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában a Barcelona hazai pályán 2–1-re legyőzte a Sevillát. Az andalúziaiak az első félidő még vezettek Botía találatával, ám fejes gólra fejes gól volt a válasz, és a szünet után David Villa egyenlített. A 60. percben egy remekül kijátszott akció végén Lionel Messi vette be a kaput, és ugyan a Sevillának megvoltak a lehetőségei az egyenlítésre, a…
febr. 24
0:09
Kaká és Higuaín góljával nyert a Real - videó (Agroinform)
A címvédő Real Madrid hátrányból fordítva 2-1-re nyert a sereghajtó Deportivo La Coruna otthonában.
febr. 24
0:24
NS: futballhalál Vácott; tábor Afrikában; mit tud az „új” FTC? - vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:
febr. 24
0:24
Bogotái tenisztorna: Babosék nyerték a párosversenyt (Metropol)
Az őt egyesben búcsúztató Minellával végeztek az élen a bogotái női tenisztorna párosversenyen.
febr. 24
0:27
Hátrányból fordították meg Messiék a Sevilla elleni rangadót (Agroinform)
Botía góljával még az andalúzok vezettek a félidőben, Villa és az argentin végül 2-1-re alakította a végeredményt.
febr. 24
0:28
Videó: ismét Lionel Messi volt a Barcelona nyerő embere (She)
A Barcelona 2–1-re legyőzte a Sevillát hazai pályán a spanyol labdarúgó-bajnokságban. A vendégek szerezték meg a vezetést, de David Villa egyenlített, majd Lionel Messi a győztes gólt is megszerezte. Íme, az összefoglaló!
febr. 24
0:31
Ki kell használnunk, hogy csoportelsők lettünk - Nagy László (Agroinform)
A magyar bajnok óriási bravúrt hajtott végre azzal, hogy a Kiel és az Atlético Madrid előtt megnyerte csoportját.
febr. 24
0:42
Portugália: a flegma 11-es után összeszedte magát J. Martínez (She)
A portugál labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában az éllovas Porto megőrizte veretlenségét, és újabb győzelmet könyvelt el, ezúttal a Rio Ave ellen.
febr. 24
0:45
Így csikarta ki a győzelmet a Barcelona - videó (Agroinform)
febr. 24
1:03
Ismét varázsolt Andrés Iniesta - videó (Agroinform)
febr. 24
4:18
Bundaügy: 90 nap múlva derül ki, kik a vádlottak (Blikk)
Budapest - Immár két hírbe hozott futballista mondhatja el magáról, hogy tisztázta magát a hazai fogadási botrányban.
febr. 24
7:00
Pistorius-ügy: az atléta békülne a gyászoló családdal (She)
Oscar Pistorius szeretné felvenni a kapcsolatot elhunyt barátnőjének családjával. Az atléta – aki nyolc éjszakát töltött egy rendőrségi fogdában, mígnem pénteken 1 millió dél-afrikai rand (25 millió forint) óvadék ellenében elengedtek – jelenleg nagybátyja, Arnold Pistorius villájában tartózkodik.
febr. 24
7:02
NBA: vendégként nyert a Cleveland, a Denver és a Miami (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 106. játéknapján többnyire a vendégcsapatok lehettek elégedettek, hiszen idegenben győzött a Denver Nuggets, a Cleveland Cavaliers, az Indiana Pacers, a Miami Heat és az Atlanta Hawks is, utóbbi 205 pontot hozó találkozón csupán eggyel.
febr. 24
7:18
Tenisz: Erakovic pályafutása első tornasikerét aratta (She)
Pályafutása első WTA-tornasikerét aratta a horvát származású, spliti születésű, de új-zélandi színekben versenyző Marina Erakovic, aki a memphisi, 235 ezer dolláros WTA-viadal döntőjében diadalmaskodott.
febr. 24
7:20
NHL: a Devils ötöt kapott Washingtonban, buffalói vesszőfutás (She)
Az észak–amerikai jégkorongbajnokság (NHL) 36. játéknapján az Edmonton Oilers a szétlövést követően bizonyult jobbnak a Phoenix Coyotes-nál, míg a Nashville Predatorst, a New York Rangerst és a Buffalo Sabrest lenullázták. A zsinórban negyedik vereségét elszenvedő utóbbit ráadásul hazai környezetben.
febr. 24
7:36
Argentína: kikapott a Boca és a Vélez, menetel a Lanús (She)
Az argentin labdarúgó-bajnokság (Clausura) harmadik fordulójában a Boca Juniors és a Vélez Sarsfield is vendégként szenvedett vereséget, előbbi először, utóbbi viszont már másodszor a szezonban. A Lanús viszont harmadszor győzött, és így továbbra is hibátlan, ráadásként ezúttal sem kapott gólt.
febr. 24
7:36
Csapataink harcban állnak... (Behaviour)
Sorsdöntő hétvége elé néznek a magyar férfi kézilabda csapatok a Bajnokok Ligájában. A csoportmeccsek utolsó fordulójában a hazai pályán fellépő MKB Veszprém számára a csoportelsőség, a berlini vendégszereplésre készülő Pick Szegednek a nyolcaddöntőbe jutás a tét.
febr. 24
7:54
Labdarúgás: Man. City-Chelsea és Inter-Milan - program (She)
A külföldi topbajnokságok vasárnapi programjából kiemelkedő a Chelsea manchesteri vendégjátéka, amelyen a Premier League-ben címvédő City fogadja majd az előző BL-kiírás győztesét. A Serie A-ban milánói derbit rendeznek: az hétközi BL-nyolcaddöntőben a Barcelonát legyőző AC Milan ezúttal vendégként lép pályára, míg az Internazionale lesz a házigazda. A Nemzeti Sport Online mindkét…
febr. 24
8:12
Jégkorong: magyar virtus, Nemes gólt lőtt az MHL-gálán (She)
Nemes Benjámin gólt szerzett, csapata viszont kétgólos (3–1) vereséget szenvedett a jekatyerinburgi jégkorong MHL-gálán.
febr. 24
8:30
F1: Pérezé a leggyorsabb kör, Alonsóé a legtöbb kör (She)
Sergio Pérez volt a leggyorsabb, a jerezi tesztelést kihagyó Fernando Alonso pedig a legszorgalmasabb a Formula–1-es csapatok e heti barcelonai közös gyakorlásán. Az öt leggyorsabb kör lágy gumin született a Circuit de Catalunyán.
febr. 24
8:32
Videó: Gerát és Görbiczet is maga mögé utasította Hanga (She)
A szurkolók szavazatai alapján a spanyol Manresa kosárlabdázója, Hanga Ádám nyerte az év legnépszerűbb sportolója díját a Nemzeti Sport, a Blikk és a Felix Promotion menedzseriroda közös szervezésében kiírt szavazásán.
febr. 24
8:34
Evezés: a férfiaknál és a nőknél is címvédés volt Győrben (She)
Varga Tamás és Szabó Katalin megvédte címét az evezősök győri ergométeres országos bajnokságán, amelyen kétezer métert eveztek a versenyzők.
febr. 24
8:36
Haladás: önkormányzati tulajdonba kerültek a sportlétesítmények (She)
Többéves tárgyalás után Szombathely megyei jogú város önkormányzata birtokába kerültek az eddig a MÁV Ingatlan tulajdonában lévő Haladás VSE sportlétesítmények és pályák.
febr. 24
8:48
Kötöttfogású Magyar Nagydíj: két magyar aranyérem (Infostart)
A szombati négy súlycsoportból Kozák István (60 kg) és Bácsi Péter (84 kg) révén kettőben hazai győzelem született a kötöttfogású birkózók szombathelyi Golden Grand Prix-viadalán, a Magyar Nagydíjon, melyen két bronzérmet is begyűjtöttek a magyarok.
febr. 24
8:48
Atlétika: Pars Krisztián 78.32 m-rel győzött a téli ob-n (She)
Olimpiai bajnok kalapácsvetőnk, Pars Krisztián 78.32 méteres eredménnyel nyerte meg a budapesti Fészerben megrendezett téli dobó országos bajnokságot. Diszkoszvetésben Huszák János bizonyult a legjobbnak, míg a nőknél Orbán Éve és Márton Anita diadalmaskodott.
febr. 24
8:50
Motorsport: Tóth a 22. helyen végzett az Ausztrál Nagydíjon (She)
Tóth Imre a 22. helyen végzett a motorosok szupersort-világbajnokságának idei első, ausztráliai futamán, a magyar pilóta a 29. helyről vágott neki a viadalnak.
febr. 24
9:06
Manchester United: Rafaelt méltatta Ferguson (She)
Az angol Manchester United labdarúgócsapatának skót menedzsere, Sir Alex Ferguson együttesének jobbhátvédjét, Rafaelt méltatta a QPR elleni idegenben 2–0-ra megnyert bajnokit követően, és a klub egyik idoljához hasonlította.
febr. 24
9:24
Tömeges baleset egy floridai Nascar-versenyen (Metropol)
Egy versenyautó a pálya védőfalának csapódott, és egyik kereke és roncsdarabjai a nézőtérre hullottak.
febr. 24
10:00
Öttusa vk: Kovács Sarolta ötödik lett Palm Springsben (She)
Két magyar is befért az első tízbe a női döntőben Palm Springsben, az öttusázók idei világkupa-sorozatának első versenyén: Kovács Sarolta ötödik, Gyenesei Leila pedig tizedik lett. A finálé harmadik magyar résztvevője, Földházi Zsófia a 26. helyen végzett.
febr. 24
10:02
Videó: Dzsudzsák gólpassza is kellett a Sahtar elleni sikerhez (She)
Dzsudzsák Balázs csapata, a Dinamo Moszkva a törökországi Belekben legyőzte a Bajnokok Ligája nyolcaddöntős Sahtar Donyeck együttesét. A mérkőzésen a magyar légiós ballal betekert szögletét Kuranyi fejelte a hálóba. Tekintse meg a találatot 1:25:55-nél!
febr. 24
10:18
Arsenal: Nem azért vagyok itt, hogy veszítsek - Wenger (She)
Hazai pályán elszenvedett két vereséget követően – a másodosztályú Blacburn Rovers ellen az FA-kupában 1–0, majd a Bayern München ellen a BL-nyolcaddöntőben 3–1 – javított az Arsenal, amely a Premier League 27. fordulójában az Aston Villát gyűrte le 2–1-re. A mérkőzés hőse a duplázó Santi Cazorla volt, a spanyol légiós a 85. percben szerezte csapata győztes találatát.
febr. 24
10:18
Babos: jó párost alkotunk Mandyvel (Metropol)
Szombaton megnyerték a 235 ezer dollár összdíjazású bogotái női tenisztorna párosversenyét.
febr. 24
10:20
Kerékpár: országúton a ProTourban erősített a gyári Merida (She)
Jelentős változással kezdte az esztendőt a gyári Merida kerékpáros csapat: a profi hegyikerekesek, a német Multivan Merida Biking Team mellett megjelent az országúti „felsőház" új gárdája, a ProTourban résztvevő olasz Lampre Merida.
febr. 24
10:36
MLSZ: indokolt Puhl Sándor televíziós szerepvállalása (She)
Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke megvizsgálta Puhl Sándor televíziós szerepvállalását az őt ért kritikák kapcsán, és úgy találta, indokolt a korábbi játékvezető szereplése.
febr. 24
10:38
Man. City: Az MU a szerencsének köszönheti az előnyét - Mancini (She)
Roberto Mancini, a Manchester City labdarúgócsapatának menedzsere a vasárnapi, Chelsea elleni bajnoki előtt megtartott sajtótájékoztatóján kijelentette: a városi rivális Manchester United tizenöt pontos előnye a tabellán nem mutatja a valós képet, ugyanis a „vörös ördögök" sokszor csak a szerencsének köszönhették a győzelmeiket.
febr. 24
11:30
Barca: A milánói eredmény nem zavarhat meg minket - Messi (She)
Hátrányból nyert hazai pályán a Barcelona labdarúgócsapata a Sevilla ellen (2–1), a második félidőben David Villa egyenlítő gólját követően Lionel Messi már három pontot érő találatot szerzett. Az argentin megszakítás nélkül a tizenötödik bajnokiján volt eredményes, ami ligarekord.
febr. 24
11:32
Videó: hatalmas potya gólt kapott a trükköző kapus (She)
A török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában a házigazda Gaziantepspor 1–1-es döntetlent játszott a Bursasporral. A vendégek angol kapusa, Scott Carson hatalmas potya gólt kapott, ugyanis egy előrevágott labdát le akart venni, ám a bursaiak támadója, Darvydas Sernas lecsapott rá és a hálóba gurította. Íme!
febr. 24
11:34
Atlétika: hármas kenyai siker a férfiaknál a tokiói maratonin (She)
A férfiaknál hármas kenyai sikert hozott a vasárnapi tokiói maratoni, a nőknél pedig etióp győztest avattak.
febr. 24
11:48
Ökölvívás: Ishe Smith az IBF új világbajnoka, Saleta kiütötte Golotát (She)
A lengyelországi Gdanskban feszült egymásnak két veterán nehézsúlyú öklöző, a hét évet kihagyó, 44 esztendős Przemyslaw Saleta és a 45 éves, közel két és fél éves pauza után visszatérő Andrew Golota. A betöltetlen nehézsúlyú lengyel bajnoki címért kiírt mérkőzés meglepően szórakoztató küzdelmet hozott, igaz, mindössze hat menetig tartott az összecsapás, amelyet végül Saleta kiütéssel…
febr. 24
11:50
Chelsea: Bárkit le tudunk győzni, akár a Cityt is - Benítez (She)
Rafa Benítez, a Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere beszélt a vasárnapi, Manchester City elleni rangadóról és az esélyeikről a bajnokságban. A spanyol szakember szerint a londoniak megfelelő hozzáállással bárkit le tudnak győzni, így a City elleni vasárnapi mérkőzésen is ezért küzdenek majd az Etihad Stadionban.
febr. 24
12:24
MU: Van Persie bizarr sérülést szenvedett a QPR ellen - videó (She)
Robin van Persie, a Manchester United csatára a Queens Park Rangers ellen 2–0-ra megnyert szombati angol bajnokin bizarr sérülést szenvedett, miután egy beadást követően elszámította magát, és megbotlott a kapu melletti kameraállásban.
febr. 24
12:24
Husztira hosszabb kihagyás várhat (Metropol)
Megsérült a Hamburg elleni szombati bajnokin.
febr. 24
13:00
Vizes vb: a Benedek-csapat összekerült a szerbekkel - sorsolás (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott egy csoportba került Szerbiával a július 22. és augusztus 3. között rendezendő 15. vizes vb-n. Benedek Tibor együttese még Ausztráliával és Kínával találkozik a csoportkörben. Női csapatunk az olaszokat kapta a brazilok és a kazahok mellett.
febr. 24
13:18
Videó: Kádár soha nem járt Miskolcon, mégis otthon érzi magát (She)
A magyar válogatott keretébe jelenleg a Diósgyőr adja a legtöbb játékost, hiszen Elek Ákos és Rudolf Gergely után a téli átigazolási időszakban Kádár Tamást is szerződtették. Az NSO Tv-nek Kádár és Rudolf is beszámolt a felkészülésről, emellett Szentes Lázár szakmai igazgató elmondta csapata céljait.
febr. 24
13:20
Birkózás: Lőrincz és Kiss Balázs is döntős a Magyar Nagydíjon (She)
A 66 kg-os kategória londoni olimpiai ezüstérmese, Lőrincz Tamás, illetve a 96 kilósok között szereplő Kiss Balázs is döntőbe jutott a kötöttfogású birkózók szombathelyi Golden Grand Prix-viadalának, a Magyar Nagydíjnak a második napján, vasárnap.
febr. 24
13:36
Északisí-vb: orosz és amerikai arany a sprintváltóban (She)
Az olaszországi Val di Fiemmében a férfi és női sífutók sprintváltójával folytatódott az északisí-világbajnokság. Előbbieknél az oroszok, utóbbiaknál pedig az amerikaiak győztek. Mindkét számban volt magyar induló is, de sem Gond Balázs és Szabó Milán, sem Szőcs Emőke és Papp Ildikó nem jutott tovább az elődöntőből.
febr. 24
13:38
Birkózás: Lőrincz aranyérmes lett a Magyar Nagydíjon (She)
Lőrincz Tamás, a 66 kg-os kategória londoni olimpiai ezüstérmese aranyérmet, a 96 kilósok között szereplő Kiss Balázs ezüstöt szerzett a kötöttfogású birkózók szombathelyi Golden Grand Prix-viadalának, a Magyar Nagydíjnak a zárónapján vasárnap.
febr. 24
13:40
Pistorius-ügy: az atléta fivére ellen halálos gázolás a vád (She)
A gyilkossággal gyanúsított Oscar Pistorius fivére ellen gondatlanságból elkövetett emberölés miatt emeltek vádat – jelentették dél-afrikai médiumok vasárnap.
febr. 24
13:54
A szerbekkel került össze a Benedek-csapat (Infostart)
A magyar férfi vízilabda-válogatott egy csoportba került Szerbiával a barcelonai vizes vb-n.
febr. 24
13:54
Milan: Cassanónak mennie kellett, Balotelli más - Ambrosini (She)
Massimo Ambrosini, az AC Milan olasz középpályása a Corriere dello Sportnak az Internazionale elleni vasárnapi derbi előtt a szokásos esélylatolgatás mellett beszélt a korábban az Intert erősítő Mario Balotelliről és a jelenleg a fekete-kékeknél játszó Antonio Cassanóról is.

Keresés