2013. február 15. péntek

febr. 15
0:06
NS: a könyveléstől Dzsudzsák moszkvai útjáig - péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:
febr. 15
0:24
Férfi kosár Euroliga: a Real első középdöntős veresége (She)
A férfi kosárlabda Euroliga középdöntős szakaszában először szenvedett vereséget a Real Madrid: a spanyol csapat nagy csatában 74–72-re kapott ki az Anadolu Efestől Isztambulban, amely így a Realhoz hasonlóan egy vereséggel áll a csoportban.
febr. 15
1:00
Inter: Diego Milito ebben a szezonban már nem játszhat (She)
Nemcsak súlyosnak látszott, de valójában az is volt Diego Milito sérülése a csütörtöki, CFR Cluj elleni Európa-liga-mérkőzésen. A 2–0-s Inter-győzelemmel végződött összecsapáson a 10. percben kellett lecserélni az argentin támadót, és az első vizsgálatok alapján biztosan kijelenthető, hogy elszakadt a keresztszalagja.
febr. 15
1:18
Tenisz: Nadal győzelemmel mutatkozott be Sao Paulóban (She)
Győzelemmel kezdte a Sao Pauló-i tenisztornát Rafael Nadal, a sérüléséből a múlt héten Chilében visszatért korábbi világelső spanyol teniszező. Az első fordulóban erőnyerő „salakkirály” a hazai közönség előtt játszó brazil Joao Souzát győzte le 79 perces mérkőzésen 6:3, 6:4-re. Nadal következő ellenfele az argentin Carlos Berlocq lesz.
febr. 15
7:00
NHL: beindult a Capitals, az Islanders jobb volt a Rangersnél (She)
Az észak–amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 27. játéknapján a Washington Capitals a Tampa Bay Lightning vendégeként nyert minimális különbséggel, a szezont rosszul kezdő, sokáig ligautolsó washingtoniak sorozatban harmadszor nyertek. Csak a szétlövésben dőlt el a New York-i rangadó, amelyen az Islanders jobbnak bizonyult a Rangersnél.
febr. 15
7:00
Hódítottak az "idegenek" (Behaviour)
Elsőként a Juventus masírozott be a labdarúgó Bajnokok Ligája legjobb nyolc együttese közé - ez vita tárgyát nem képezheti, azzal együtt sem, hogy a visszavágók még hátravannak - sőt, négy együttes számára csupán a jövő héten veszi kezdetét a torna egyenes kieséses szakasza -: az olasz csapat a Glasgowban elért 3-0-s sikerével eldöntötte a továbbjutást.
febr. 15
7:02
Adrian Mutu nélkül érkezhetnek a románok (Behaviour)
Valószínűleg Adrian Mutu nélkül érkezik Budapestre a magyarok elleni világbajnoki selejtezőre a román labdarúgó-válogatott. Az MLSZ honlapja arról számolt be tegnap, hogy a csatár ezen a héten vádlisérülése miatt nem edzett, az első diagnózis szerint izomszakadása van, így legalább négyhetes pihenő vár rá.
febr. 15
7:04
Európa Liga: felszeletelt nápolyi (Behaviour)
Huszti Szabolcs nyitotta a gólok sorát a labdarúgó Európa Liga nyolcaddöntőjébe jutásért zajló meccsdömpingben, ám több öröme a nap folyamán már nem akadt a Hannover magyar középpályásának, együttese ugyanis végül 3-1-es vereséget szenvedett az Anzsi Mahacskala vendégeként.
febr. 15
7:06
Érmekért a tatamira (Behaviour)
Igazi ünnepe lesz ez a hétvége a legújabb magyar sikersportágnak, a cselgáncsnak. A Körcsarnokban ötvenedik alkalommal rendezik meg ugyanis a Hungária Kupát, amelyen ezúttal a férfiak lépnek tatamira.
febr. 15
7:18
Tenisz: Hewittnak a 18 gém is kevés volt San Joséban (She)
A San Joséban zajló, 546 930 euró összdíjazású ATP-torna második fordulójában a harmadik helyen kiemelt amerikai Sam Querrey csak nagy csatában, három szettben nyert a becsülettel helytálló, tizennyolc gémet(!) megnyerő ausztrál Lleyton Hewitt ellen.
febr. 15
7:36
Libertadores-kupa: a Gremio szomorkodott, a Palmeiras boldogult otthon (She)
A Libertadores-kupa csoportkörének első fordulójában a brazil Gremio hazai pályán szenvedett vereséget a chilei Huachipatótól, a szintén brazil Palmeiras viszont pályaválasztóként legyőzte a perui Sporting Cristalt.
febr. 15
7:54
NBA: a Lakersnek esélye sem volt a Clippers ellen (She)
Az észak–amerikai profi kosárlabda–bajnokság (NBA) alapszakaszának 103. játéknapján a Clippers esélyt sem adott a Lakersnek a Los Angeles-i derbin, miután az első negyeddel 31–17-es rajtot vett, és 68 pontot hozó, kiegyenlített második játékrészt követően a harmadik felvonásban ismét megsorozta (37 dobott pont) ellenfelét. A Miami Heat az Oklahoma City Thunder vendégeként nyert tíz ponttal
febr. 15
8:12
Inter: Di María lehet Dzsudzsák konkurenciája - sajtóhír (She)
Olasz lapértesülések szerint az olasz Internazionale labdarúgócsapatának kívánságlistáján szerepel a spanyol Real Madrid argentin szélsője, Ángel di María. Honfitársa, a csapat kapitány, Javier Zanetti a háttérben mozgatja ehhez a szálakat.
febr. 15
8:30
Fallabda: Krajcsák Márk tizedik ob-győzelmére készül (She)
A hétvégén kezdődik a fallabdázók XXV. egyéni országos bajnoksága; a selejtezőket szombaton rendezik, míg a főtábla küzdelmeire egy héttel később kerül sor a budapesti Griff Squash Clubban.
febr. 15
8:30
A Clippers nyerte a Los Angeles-i derbit (Metropol)
A Clippers simán, 125-101-re nyert a hivatalos pályaválasztó Lakers ellen.
febr. 15
8:32
Az Islanders nyerte a New York-i csatát (Metropol)
A "Szigetlakók" öt vereség után először tudtak győzni.
febr. 15
8:34
Michael Jordan 50 (Metropol)
Vasárnap lesz 50 éves a „legnagyobb”, azaz Michael Jordan.
febr. 15
8:48
Felkészülés: pályán a DVTK, az ETO és a Haladás - program (She)
Négy élvonalbeli labdarúgócsapatunk játszik ma felkészülési mérkőzést. Az NB I-ben listavezető Győri ETO a bolgár Csernomorec Burgasz ellen zárja a beleki edzőtáborát, ahol a DVTK az üzbég Pakhtakor Toshkent ellen lép pályára. A miskolciakra holnap még vár egy találkozó, mielőtt hazaérkeznének.
febr. 15
8:48
Nadal győzelemmel kezdett (Metropol)
A spanyol klasszis a hazai közönség előtt szereplő Joao Souza felett diadalmaskodott Sao Paulóban.
febr. 15
8:50
Videó: Kellenek a légiósok, ha segítik emelni a színvonalat - Détári (She)
Két szakértőnk, Galambos Dániel, az NS újságírója és Détári Lajos korábbi válogatott labdarúgó beszélgetett egymással a Honvéd olasz kapcsolatairól. Détári szerint szükség van olyan légiósokra, akik emelik az NB I színvonalát, de csak azért ne jöjjenek külföldiek, mert jobb futballkultúrából valók.
febr. 15
8:51
Nadal Brazíliában is jól kezdett (Agroinform)
A korábbi világelső sima győzelemmel kezdett a 456 ezer dollár összdíjazású Sao Pauló-i salakpályás férfi tenisztornán.
febr. 15
8:52
Kecskemét: a Torpedo Moszkvához igazolt a kanadai légiós (She)
Távozik az élvonalbeli Kecskeméti TE kanadai labdarúgója, Joseph di Chiara. A középpályás az orosz másodosztályban szereplő Torpedo Moszkvában folytatja.
febr. 15
8:53
Bajner a döntőbe várja a Dortmundot a BL-ben (Agroinform)
A Dortmund tartalékcsapatát erősítő támadó a hathárom.hu-nak elmondta, minőségibb játékerőt képviselnek a Sahtarnál.
febr. 15
8:54
Debrecen: nézők nélkül a Nyíregyháza ellen (She)
Nézők nélkül játssza szombati két felkészülési mérkőzését a DVSC-Teva élvonalbeli labdarúgócsapata, mert a pallagi Debreceni Labdarúgó Akadémia komplexumát hivatalosan még nem adták át.
febr. 15
9:06
El: A második gólért vállalom a felelősséget - Simeone (She)
Csütörtök este a labdarúgó Európa-liga egyenes kieséses szakaszának első fordulójában a második félidőt emberelőnyben játszó címvédő Atlético Madrid 2–0-ra kikapott hazai pályán az orosz Rubin Kazanytól. Diego Simeone, a spanyolok vezetőedzője így kevés esélyt lát a továbbjutásra, a második bekapott gólért pedig maga vállalta a felelősséget...
febr. 15
9:06
Ajánlatot tett az Inter (Metropol)
Az olasz Internazionale állítólag 14 millió eurót ajánlott a Dinamo Moszkva magyar légiósáért.
febr. 15
9:09
A Heat visszavágót, a Clippers városi rangadót nyert (Agroinform)
Két óriási rangadót rendeztek az NBA csütörtöki játéknapján, következhet az All-Star szünet!
febr. 15
9:24
Lombard: a Ruzomberok ellen dőlhet el a próbázó légiósok sorsa (She)
A szombati, MFK Ruzomberok elleni mérkőzésen dőlhet el az élvonalbeli Lombard Pápánál próbajátékon lévő két légiós, a spanyol Daniel Orozco, valamint  a fehérorosz Alekszandr Lebegyev sorsa.
febr. 15
9:26
El: Gareth Bale egyszerűen hihetetlen - Villas-Boas (She)
A walesi Gareth Bale két szabadrúgásgóljával – melyek közül a második a 93. percben érkezett – a Tottenham hazai pályán 2–1-re legyőzte a francia Olympique Lyont a labdarúgó Európa-liga legjobb 32 csapata között. André Villas-Boas, a londoni klub menedzsere nem győzte dicsérő szavakkal illetni a klasszis balszélsőt.
febr. 15
9:28
Videó: Sándor György első szaúdi gólja egy pontot ért (She)
Sándor György megszerezte az első gólját a szaúd-arábiai al-Ittihad színeiben. A végig pályán lévő magyar középpályás fejjel juttatta vezetéshez csapatát a 39. percben az al-Ahli elleni bajnokin, ám a második félidőben a hazaiak egyenlítettek, az eredmény pedig ezután már nem változott, a találkozó 1–1-re végződött.
febr. 15
9:30
FTC: fűti a revánsvágy a Lombardhoz távozó Beliczkyt (She)
Saját bevallása szerint fűti a revánsvágy a Lombardhoz távozó Beliczky Gergőt, aki a Ferencváros labdarúgócsapatát hagyta ott a téli átigazolási időszakban, majd kötött három évre szóló megállapodást a pápaiakkal.
febr. 15
9:42
El: Milito sérülése beárnyékolja a győzelmünket - Stramaccioni (She)
Hiába nyert a labdarúgó Európa-liga legjobb 32 csapata között 2–0-ra az olasz Internazionale a Vass Ádámot is foglalkoztató CFR Cluj ellen, a milánóiak örömét beárnyékolja Diego Milito súlyos sérülése, ami miatt a csatár ebben az idényben nem léphet többet pályára.
febr. 15
9:44
BL: kidőlt a Bayern spanyol középpályása (She)
Javi Martínez sérült, a német Bayern München spanyol labdarúgója így alighanem kihagyja az Arsenal elleni  BL-nyolcaddöntő keddi első felvonását.
febr. 15
9:45
Bajban lehet az Inter, Milito szezonjának annyi - videó (Agroinform)
Súlyos térdsérülést szenvedett Diego Milito, az Inter csatára, aki már biztosan nem játszhat ebben a szezonban.
febr. 15
9:46
Tottenham: az edzőnek nem kell, Gallas júniusban távozhat (She)
Szerződésének lejártával, a szezon végén William Gallas elhagyhatja az angol élvonalban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur labdarúgócsapatát.
febr. 15
10:00
Videó: szép gólokkal magabiztos Újpest-siker (She)
Lejátszotta utolsó törökországi felkészülési mérkőzését az Újpest: az ukrán élvonal ötödik helyén álló Csornomorec Odessza ellen a lila-fehérek 3–0-ra nyertek Christ, Remili és Szélesi találatával. Tekintse meg a meccs összefoglalóját!
febr. 15
10:02
El: a Napoli trénere szerint törvényszerű volt a megalázó vereség (She)
Nagy meglepetésre az olasz élvonalbeli Napoli hazai környezetben 3–0-ra kikapott a cseh Plzentől az Európa-liga egyenes kieséses szakaszának első körében. Walter Mazzarri, az olasz gárda vezetőedzője szerint a kihagyott ziccerek miatt törvényszerű volt a megalázó vereség.
febr. 15
10:04
Férfi kosár: Körmenden folytatja a Szolnokot elhagyó center (She)
Az élvonalban szereplő Lami-Véd Körmend kosárlabdacsapatában, tehát nevelőegyesületében folytatja a pályafutását Grebenár Péter. Amit arról tegnap beszámoltunk: a centerrel szerződést bontott az Adria-ligában és az EuroChallenge-kupában vitézkedő Szolnoki Olaj.
febr. 15
10:18
El: Pontosabbnak kell lennünk a befejezéseknél - Benítez (She)
Csütörtök este a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjébe jutásért vívott kör első mérkőzésén 1–0-ra nyert a Chelsea a cseh Sparta Praha vendégeként, azonban a londoni csapat menedzsere, Rafa Benítez így sem volt teljesen elégedett a játékkal, hiszen a „kékek" tizennyolc helyzetükből mindössze egyet tudtak értékesíteni.
febr. 15
10:20
Vízilabda: több újoncot avathat a válogatott a Volvo-kupa első napján (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Benedek Tibor kijelölte azt a tizenhárom játékost, aki a ma rajtoló Volvo-kupa első napján, a juniorválogatott ellen 19 órától kezdődő mérkőzésen vízbe szállhat. A keretben öt olyan pólós – Angyal Dániel, Bisztritsányi Dávid, Fülöp Bence, Lévai Márton és Somogyi Balázs – kapott helyet, aki még nem játszott válogatott mérkőzést, s…
febr. 15
10:21
Én küldtem fel a kapusunkat az utolsó percben - Diego Simeone (Agroinform)
Az Atlético vezetőedzője az első mérkőzés végén felküldte kapusát egy szöglethez, lehet, hogy emiatt kiesik a csapata.
febr. 15
10:22
Szocsi 2014: májusig eldől az NHL-esek szereplése (She)
Legkésőbb májusig eldől, hogy az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) sztárjai szerepelnek-e az egy év múlva esedékes szocsi téli olimpián.
febr. 15
10:36
Tollaslabda: az első siker, győzelem Luxemburg ellen (She)
A Hollandiától és Svájctól elszenvedett vereségeket követően a harmadik csoportmérkőzésén megszerezte az első győzelmét a magyar tollaslabda-válogatott az oroszországi Ramenszkojéban zajló vegyes csapat Európa-bajnokságon.
febr. 15
10:36
Májusig eldől az NHL-esek szereplése (Metropol)
Hamarosan eldől, hogy az NHL sztárjai szerepelnek-e az egy év múlva esedékes szocsi téli olimpián.
febr. 15
10:38
Légiósok: Babos Gábor ismét első számú kapus lett (She)
A holland élvonalbeli NEC-nél a télen megfordult az addigi sorrend a kapusok között, Babos Gáborral szemben a marokkói-holland Khalid Sinouh lett az első számú kapuvédő. Utóbbi sérülése után azonban ismét a magyar légiós nevével kezdődik a nijmegeni labdarúgócsapat összeállítása.
febr. 15
10:39
Nem indult rosszul a tárgyalás, van esély az NHL-esek olimpiai szereplésére (Agroinform)
Legkésőbb májusig eldől, hogy az NHL sztárjai szerepelnek-e az egy év múlva esedékes szocsi téli olimpián.
febr. 15
10:57
Én leszek a legidősebb világelső - Serena Williams (Agroinform)
Serena Williams Urszula Radwanskát legyőzve negyeddöntős. Egy mérkőzés választja el őt a világelsőségtől.
febr. 15
11:12
Viareggio-kupa: Bobál-parádé, a Honvéd kiütötte a New Yorkot (She)
A Budapest Honvéd U19-es csapata lejátszotta második mérkőzését is a rangos nemzetközi utánpótlástornán, az olaszországi Viareggio-kupán.
febr. 15
11:15
A Napoli edzője szerint el kell gondolkodniuk a teljesítményükön (Agroinform)
Walter Mazzarri úgy érezte, játékosai nagyképűek voltak a Plzen ellen, miközben a csehek egyáltalán nem ijedtek meg.
febr. 15
11:33
Beníteznek hiányzik a sebészi pontosság a Chelsea-ből (Agroinform)
A spanyol menedzser szerint támadásban nem volt elég pontos, védekezésben nem volt elég intenzív a csapata Prágában.

Keresés