2013. február 15. péntek

febr. 15
3:06
A Hurts és a Billy Talent is jön a VOLT-ra (est.hu)
A VOLT szerelmeseinek Valentin napra érkezett a hír, hogy az idei fesztiválon - mások mellett - fellép a Hurts, a Billy Talent és a Papa Roach. A majd' tucatnyi frissen bejelentett előadó közt szerepel Sven Väth, Fritz Kalkbrenner, valamint a Gus Gus csapata is
febr. 15
3:10
Új könnyűzenei fesztivál lesz Várpalotán (est.hu)
Alfa Fesztivál néven július 18. és 20. között új könnyűzenei fesztiválnak ad otthont a várpalotai Cseri Parkerdő. A jól ismert helyszínen az ország legolcsóbb belépőjegyeivel, pénztárcabarát árakkal, színvonalas kempinggel és igényes programmal várják a vendégeket.
febr. 15
8:12
Szépülj szőlővel: házi arcmaszk (NLCafé)
Az is igaz, hogy azok vagyunk, amiket megeszünk, de vannak olyan ételek, melyek a bőrünket kívülről is szebbé tehetik; ilyen a szőlő.
febr. 15
8:14
A hét szexkérdése: Gyereket várok tőle, de kiderült, szeretője van... (NLCafé)
Mit tehet a nő, aki terhesen tudja meg, hogy a férje csalja? Menjen? Maradjon? Dühből vagy józan ésszel kell dönteni?
febr. 15
9:06
Ezek a most kapható legszebb gyűrűk (NLCafé)
Egy szép gyűrűtől jól érezzük magunkat, miközben a kezünket nézegetjük; viszont nem kell érte kiadnunk egy vagyont. Megnéztük a legszebb ezüstöket és bizsukat.
febr. 15
9:08
Hétvégi programok: ruhavásár és kocsonyaverseny (NLCafé)
Tavon úszó szaunát avatnak Délegyházán, a Balatonnál kocsonya-szépségverseny lesz, és még olcsó csecsebecsékhez is juthatunk a közösségi piacon. Hétvégi válogatás!
febr. 15
9:10
7 tévhit az államkötvényről (NLCafé)
Ideje eloszlatni néhány tévhitet az állampapírokról. Ne a szomszédtól vagy a buszon utazóktól tájékozódj, tudd meg tőlünk a hiteles információkat!
febr. 15
10:00
Felismerhetetlen Adele – fotó (NLCafé)
Ma már megszoktuk, hogy hosszú szőke haja van, olykor vérvörös rúzst használ, ám Adele sem volt mindig ilyen.
febr. 15
10:02
Megszületett az 54 éves zenész gyermeke (NLCafé)
Bryan Adams újra apa lett. Az 54 éves zenész második kislánya a hét elején született meg – írja a People magazin.
febr. 15
10:36
Őrült trend: divat-fogszabályzó (NLCafé)
Előbb-utóbb minden divatba jön: most éppen a fogszabályzó hódít.
febr. 15
11:12
Korpás Krisztina, Till Atilla felesége (NLCafé)
Till Attiláról – akár show-t vezet, akár Kossuth-díjas mezőgazdásszal készít interjút – két dolog jut az eszembe: egy szertelen kölyökkutya, aki vidám játéknak látja a világot, illetve egy művész, aki lenyűgözően komolyan vesz mindent. Tilla felesége, Krisztina szerint nem járok messze a valóságtól.
febr. 15
11:14
Családi titok – időzített bomba (NLCafé)
A titok kényelmesnek tűnhet: nem kell szembenézni vagy mást szembesíteni azzal, amit elfed – egy ideig. Aki titkot őriz, mindig azt hiszi, jót tesz, mert megkímél. Csakhogy a családi titok időzített bomba. Mert napfényre kerül, s repeszei mindenkit megsebeznek.
febr. 15
11:16
Együtt táncolt a világ az erőszak ellen (NLCafé)
Magyarország is csatlakozott a „One Billion Raising” világméretű összefogáshoz: világszerte a bántalmazott gyerekekért és nőkért táncoltak az emberek.
febr. 15
11:18
„A férjem nikotinfüggő, mit tegyek?” – Csernus Imre válaszol (NLCafé)
Csernus Imre ad tanácsot olvasónknak, aki azt szeretné, ha férje megszabadulna komoly, hosszú ideje tartó nikotinfüggőségétől.
febr. 15
12:06
160 kilót fogyott az elszánt házaspár (NLCafé)
Együtt híztak meg, végül együtt is fogytak le. Még az ágyukat is kisebbre cserélte az amerikai házaspár.
febr. 15
12:08
Tom Cruise eladta egykori szerelmi fészkét (NLCafé)
A színész három korábbi nejével is élt a New York-i lakásban. Ha negyedszer is megnősül, az új asszonyt már nem oda viszi haza.
febr. 15
13:00
Mesterségesen kell táplálni a kiselefántot (NLCafé)
Egész éjjel nem evett, ezért hajnalban megkezdték a csütörtökön született kiselefánt mesterséges táplálását a Fővárosi Állat- és Növénykertben.
febr. 15
13:18
A Pingvinkirály 3D (est.hu)
Úgy tűnik, nem múlhat el év pingvines családi mozi nélkül, aminek persze csak örülni lehet, hiszen talán nincs is ember, aki ne szeretné ezeket a bájos állatokat, akik most a Mr. Popper pingvinjei és a Táncoló talpak 2. után ismét dokumentumfilmben bukkannak fel.
febr. 15
13:18
Miért a szív a szerelem jelképe? (NLCafé)
Valentin-napon mindent elborítanak a piros szívecskék: szív mintájú képeslappal, lufival, plüsspárnával, vagy épp csokoládéval kedveskedünk annak, akit szeretünk. De miért épp a szív lett a szerelem jelképe?
febr. 15
13:36
A vadászat (est.hu)
Rendszeresen láthatjuk-olvashatjuk a hírekben, hogy XY-t börtönre ítélnek gyerekek molesztálásáért, szexuális zaklatásáért. A gyomorforgató történetmorzsák főszereplői gyakran óvodai dolgozók, tanárok és egyházi emberek...
febr. 15
13:38
Gyilkos Joe (est.hu)
Hétköznapi nevük ellenére Smithék nem egy szokványos család. Míg a fiú, Chris az anyjával lakik, addig az enyhén értelmi fogyatékos Dottie apjával, Ansellel és annak új feleségével, Sharlával. Chris, Dottie, Ansel és Sharla...
febr. 15
13:54
Ne zavarjanak! (est.hu)
Yvan Attal, Charlotte Gainsbourg pasija (és három gyermekének apja) a harmadik nagyjátékfilmjével jelentkezik. A színész-rendező az erősen magánéleti ihletésű Színésznő a feleségem című egész estésben feltárta előttünk a komplexusait...
febr. 15
14:12
Személyiségtolvaj (est.hu)
A coloradói Sandy Pattersont sorozatosan az a kellemetlen élmény éri, hogy mindenhol visszadobják a bankkártyáját: ő ugyan alig használja, de úgy tűnik, valaki rendszeresen csapolja. A férfi kideríti, hogy egy Floridában ténykedő...
febr. 15
14:12
Új műsorokat indít a TV2 (NLCafé)
A korábbiaknál is szórakoztatóbb tartalmakat és kiemelkedően erős, új műsorstruktúrát ígér a TV2-csoport.
febr. 15
14:14
Tabu (est.hu)
Nehéz lenne megmondani, hogy mikor került a hazai nagyérdemű moziközönség elé portugál film utoljára, ám most egy igazi különlegesség várja az ínyenceket - és a magukat annak nevezőket -; egy nehezen definiálható fekete-fehér lírai eposz...
febr. 15
14:30
Zero Dark Thirty - A bin Láden-hajsza (est.hu)
A címbéli Zero Dark Thirty kifejezés katonai szakzsargon, ami a hajnali fél egyes időpontot jelzi, mely történetesen az Oszama bin Láden kiiktatását - hogy finoman fogalmazzunk - eredményező akció végének ideje volt.
febr. 15
14:48
Állati oknyomozók és Igaz legendák februárban a Spektrumon (est.hu)
A Spektrum csatorna két új sorozattal is jelentkezik februárban. Az Állati oknyomózók veszélyeztett állatok sérelmére elkövetett bűncselekményeknek ered a nyomába, míg az Igaz legendák híres filmek alapján boncolgatja a történelem emlékezetes pillanatait.
febr. 15
15:06
Öt új saját gyártású műsor indul a TV2 csatornáin (est.hu)
Bekeményít a TV2-csoport, már ami a programkínálatot illeti: a sikeres nemzetközi sorozatok mellett saját gyártású vetélkedővel, gyerek tehetségkutatóval, gastro-realityvel, Vujity Tvrtko új magazniműsorával és egy nagyszabású show-műsorral is jelentkezik a csatorna.
febr. 15
15:06
Amikor a dolgok kicsúsznak az irányításunk alól... (NLCafé)
Hogy békére lelj, ki kell fejlesztened magadban a képességet, hogy a hurrikán szemévé válj konfliktusok terhelte világunkban – a nyugalom és csend magjává, a vihar mozdulatlan középpontjává!
febr. 15
15:08
Így regenerálódhatsz szülés után! (NLCafé)
Van egy babánk: ez csodás! Ám sokan „mellékhatásokat” is elkönyvelhetnek: rossz testtartás, megsüllyedt belső szervek, inkontinencia, aranyér, gondok a nemi életben. Nem kell beletörődni!
febr. 15
15:10
Összeveszett a babaszobán Katalin és II. Erzsébet (NLCafé)
Lehet, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg születendő gyermekének két babaszobája lesz.
febr. 15
15:24
Minden nap Stahl TV! (est.hu)
A FEM3 tavaly novemberben indult, nagy sikerű tematikus blokkja, a Stahl TV mostantól hétvégén is látható a csatornán. Stahl Judit válogatása továbbra is a leghasznosabb konyhai praktikákkal látja el a nézőket.
febr. 15
15:26
Kamuregesek, netes ragadozók és kettétört szívek az MTV új dokurealityjében (est.hu)
Átütő felismerések, megrázó fordulatok és hollywoodi szuperprodukciókba illő romantikus végkifejletek - a Kamureg napjaink egyik legérdekesebb kérdését boncolgatja, avagy találhatunk-e a neten párt magunknak. Lehetséges elkerülni az internet ragadozóit?

Keresés