2013. március 3. vasárnap

márc. 3
6:24
Segítünk állást találni! (NLCafé)
Jó lenne valakit megkérdezni, hogyan írjunk tökéletes önéletrajzot? A Profession Karrier Napokon online kérdezheted a szakértőinket!
márc. 3
9:06
Újabb tévhitek az államkötvényről (NLCafé)
Van számlavezetési díj, a külföldi barátom nem vásárolhat államkötvényt... – újabb tévhitek az államkötvényről. Segítünk, hogy képben légy!
márc. 3
9:24
Segítünk állást találni! (NLCafé)
Jó lenne valakit megkérdezni, hogyan írjunk tökéletes önéletrajzot? A Profession Karrier Napokon online kérdezheted a szakértőinket!
márc. 3
10:18
Kéregetők ostromolják Oláh Gergőt (NLCafé)
Oláh Gergőre sokan büszkék, és sokan tekintik őt példaképüknek. Akadnak viszont jó néhányan, akik anyagi segítségért fordulnak hozzá.
márc. 3
10:20
Vasárnapi programok: gyerek-WAMP és bringaexpó (NLCafé)
Az első tavaszi vasárnapon ebéd előtt vagy után lehet válogatni a bringák vagy a kreatív gyerekholmik között.
márc. 3
11:12
Csináld magad: báránykák tojásból (NLCafé)
Lassan indul a visszaszámlálás húsvétig, a boltokban legalábbis már szaporodnak a dísztojások és a nyuszifigurák. Sokan főleg maguk szeretik elkészíteni az ünnepi dekorációt, ebben segít most a Caféblog blogversenyének különdíjasa, a Kifli és Levendula blog szerzője. Könnyen elkészíthető húsvéti báránykái különösen a gyerekeknél számíthatnak nagy sikerre.
márc. 3
13:18
Tanulj meg jól dönteni! (NLCafé)
A nap minden percében döntéseket hozunk. Legyen bármilyen jelentéktelen is a választás, meghatározza a következő lépésünket, apránként pedig az egész életünket. Mégis gyakran vívódunk, mit kellene tennünk. Segítünk, hogy könnyebben meglásd a megoldást.
márc. 3
14:12
A hét szexkérdése: Ciki, ha kövér nő a barátnőm? (NLCafé)
Egy bizonytalan férfi olvasónk arra keresi a választ, hogy rossz lesz-e annak a férfinak a megítélése, aki kövér nőt választ párul. Olvasóink neki üzennek!
márc. 3
15:06
Paparazzit fenyített meg Ben Affleck – fotó (NLCafé)
Ben Affleck kiakadt, és kis híján tettlegességig fajult a vita, amikor a paparazzik túl közelről próbálták lefotózni a sztárt és kislányát.
márc. 3
17:24
India Fesztivál (est.hu)
Nagyszabású India Fesztivált szervez az Indiai Nagykövetség március 6. és 10. között az Átrium Film-Színházban. Az egyéb programok mellett a rendezvénysorozat öt napja alatt hét bollywoodi filmet láthatunk, melyek egytől egyig...
márc. 3
17:26
Extrémsportfilm a Corvinban (est.hu)
A Nitro Circus néven ismert, extrém sportokat űző csapat előtt nincs lehetetlen, nincs túl kockázatos vállalkozás. Fittyet hánynak a gravitációra, amikor egyik felhőkarcolóról a másikra repülnek vagy amikor vigyorogva ugratnak...

Keresés