2013. február 25. hétfő

febr. 25
1:00
A Dal: négyen már a döntőben (est.hu)
A zsűri döntése alapján Kállay-Saunders András és Rácz Gergő, míg a közönség szavazataival Cserpes Laura és Keresztes Ildikó jutott be a döntőbe az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenyén.
febr. 25
1:04
Kirúgta dobosát a Slayer (est.hu)
Dave Lombardo a turnébevételek terén próbált rendet tenni, a többiek azonban nem örültek a kutakodásnak.
febr. 25
7:00
Jennifer Aniston kiütötte Angelina Jolie-t az Oscaron – fotó (NLCafé)
A 43 éves színésznő kéz a kézben sétált be az Oscar-gálára vőlegényével. Hogy ez miért nagy dolog? Eláruljuk!
febr. 25
8:12
Csináld magad: családi üzenőtábla (NLCafé)
Meguntuk a hűtőmágnesek alól kikandikáló cetliket, és egy képkeret, némi maradék anyag és csipeszek segítségével egyedi családi üzenőtáblát készítettünk. Megmutatjuk, hogyan!
febr. 25
8:48
Térkép! Itt találod az Államkincstár-fiókokat (NLCafé)
Térképünk segítségével könnyen megkeresheted az otthonodhoz legközelebbi Államkincstár-fiókot. Nincs más dolgod, mint rákattintani az adott várost jelző pontra, és máris megjelenik a jobb oldalon a fiók címe, a nyitva tartás és az elérhetőségek!
febr. 25
9:06
Az év első tízmilliószoros napja jön (NLCafé)
Tudtad, hogy a tízmilliószoros napok tibeti vallási ünnepnapok? És azt tudod, hogy mit ünnepelnek ezeken a napokon, és miért is nagyobb ilyenkor a gondolatok teremtőereje? Cikkünkből azt is megtudod, hogy hogyan kezdheted el a pozitív gondolkodást, és ami a legfontosabb, hogy mikor vannak az idei teremtő erejű időpontok.
febr. 25
9:08
A megbocsátás hete (NLCafé)
Hétindító ezotériai sorozatunkban ezúttal is egy csokornyi hasznos útravalót gyűjtöttünk össze, amelyek segítenek boldogabb, teljesebb életet élni. Az év kilencedik hetének középpontjába a megbocsátás és a hibáink kijavítása kerül. Ha úgy érzed, hogy rengeteg hibád miatt nem vagy szerethető, ha úgy érzed, a környezeted tele van hibákkal, akkor eljött a te időd: ezen a héten megbocsátásra…
febr. 25
9:42
Oscar, 2013: Ben Affleck sírt, és Obama neje is megjelent (NLCafé)
Még Michelle Obama is bejelentkezett a Fehér Házból az éjszakai Oscar-gálán. Nyert Ben Affleck Argo-akciója, és díjat kapott Anne Hathaway, Jennifer Lawrence, valamint Daniel Day-Lewis is.
febr. 25
10:18
Száműzték a modelleket a plakátokról (NLCafé)
Hajókkal vagy fejetlen próbababával helyettesítik a húsvér modelleket Pakisztánban, mert nemrég egy fedetlen váll kivágta a biztosítékot.
febr. 25
10:20
Mi történt? Adele unalmas előadása az Oscar-gálán – videó (NLCafé)
Unalmas és lélektelen – leginkább így lehetne a jellemezni Adele előadását az Oscar-gálán.
febr. 25
11:48
A város alatt (est.hu)
Talán kicsit ironikus, hogy Agnieszka Holland a legjobb idegennyelvű filmes kategóriában Oscar-jelölt holokauszt-drámája leginkább német pénzből és egy jól ismert német színész főszereplésével készült, de ilyen az új Európa...
febr. 25
11:50
Az a bizonyos első év (est.hu)
A klasszikus romantikus filmek még a "boldogan éltek, amíg meg nem haltak" megnyugtató ígéretével engedték útjukra a friss házasokat és a nézőt, de az Annie Hallal minden megváltozott. Woody Allen mozija megtörte a hagyományt...
febr. 25
12:06
Ígéret földje (est.hu)
Ezúttal már csak egy paraszthajszál hiányzott. Ennyi kellett volna mindössze ahhoz, hogy Matt Damon végre filmet rendezzen, ám most is megállt a forgatókönyv megírásánál, és a direktori munkát arra a Gus Van Santra bízta, akivel közösen vitték sikerre...
febr. 25
12:06
5 szexjelenet szex nélkül (NLCafé)
A sejtetés, a titokzatosság és az érzékiség gyakran sokkal szexibb, mint a meztelen testek látványa. A filmek legszexibb jeleneteiben a szereplők ruhában maradnak, bizonyítva, hogy az agy a legfontosabb erogén zóna.
febr. 25
12:08
Egész héten esik majd! (NLCafé)
Késik a tavasz, a héten borongós, esős idő lesz.
febr. 25
12:24
Parker (est.hu)
Ha a Parker név kissé elbizonytalanít, kedves olvasó, hát nem Peter Parkerről, alias Pókemberről szól a film, és nem is a híres Parker toll feltalálásáról, hanem egyszerűen egy pasasról, akinek ez a neve, és aki bosszút akar állni volt bűntársain.
febr. 25
12:26
Oscar: Ben Affleck filmje, Az Argo-akció lett a legjobb (est.hu)
A legjobb film Az Argo-akció lett, a legtöbb díjat, összesen négyet, a Pi élete gyűjtötte be. Az est legnagyobb vesztese, minden kétséget kizáróan, a Lincoln. Steven Spielberg filmje 12 jelölésből összesen kettőt váltott díjra, ezekből csupán az egyik igazán fontos kategória, igaz azzal Daniel Day-Lewis rekordot döntött.
febr. 25
13:00
Elszakadt Erdélyi Mónikán a ruha – fotó (NLCafé)
Tény, hogy Erdélyi Mónika és Gáspár Laci csinálta a legjobb hangulatot a Nagy Duettben vasárnap este. Mónika úgy táncolt, hogy még a ruhája is elszakadt.
febr. 25
13:18
45 kilót fogyott az elhagyott ara (NLCafé)
A menyasszony nem hibáztatta a párját, amiért az az esküvő előtt faképnél hagyta. Ez kellett ugyanis ahhoz, hogy rádöbbenjen: változtatnia kell.
febr. 25
14:12
Úton (est.hu)
A "megfilmesíthetetlen regény" szófordulattal olyan gyakran élnek Hollywoodban, és olyan sok úgynevezett megfilmesíthetetlen könyvből készült már jó mozi (Karambol, A Gyűrűk Ura-trilógia stb.), hogy amikor meghalljuk a kifejezést, csak legyintünk egyet.
febr. 25
14:12
Habcsókok és villantások: ruhamustra az Oscaron (NLCafé)
Idén csak egy-két színésznőnek sikerült olyan ruhát választania, amire emlékezni fogunk, és ugyanilyen szerencse, hogy a villantások száma is messze az átlag alatt maradt. Megnéztük, miben vonult Hollywood krémje az Oscaron.
febr. 25
14:14
Violeta - Köszönet az életnek (est.hu)
A kedves olvasó valószínűleg igen keveset tud a távoli Chiléről, legfeljebb a CIA közreműködéssel megbuktatott Allende kormány vagy az azt követő Pinochet diktatúra ugorhat be az országról, de Violeta Parra neve valószínűleg keveseknek lehet ismerős.
febr. 25
14:30
Ezért figyelj most a kutyádra! (NLCafé)
A közeledő tavasszal elindult a párzási időszak is. Mire ügyeljünk, hogy ne szülessenek olyan kiskutyák, akiknek talán gazdájuk sem lesz?
febr. 25
16:18
Szandi nincs megelégedve azzal, ahogy énekelt (est.hu)
Vasárnap este véget ért A Nagy Duett Szandi és Zsidró Tamás számára. A duó nem titkolta a Mokkában, hogy szomorúak, hogy ők estek ki, hiszen a mesterfodrász már éppen kibontakozott volna, legutóbbi produkciójukban már a koreográfiát is bevállalták.
febr. 25
16:18
Százezer delfin úszik egyszerre – videó (NLCafé)
Egy csapat kiránduló hajója mellett úsztak el a delfinek, több mint egy órán keresztül. Nézzétek meg, hogy ugrándoznak!
febr. 25
16:54
Újabb műsor indul Lakatos Márkkal a TV2-n (est.hu)
Én is karcsú vagyok címmel szerdán indul Lakatos Márk vadonatúj műsora a TV2-n. Hazánk egyik legismertebb stylistja február 27-től fogyni vágyó hölgyeket - és egy férfit - alakít át.
febr. 25
17:12
Ő volt az Oscar-gála legcsinosabb kismamája (NLCafé)
Bár vélhetőleg a várandós Kim Kardashian is pályázott a címre, mégsem ő volt a leggyönyörűbb kismama az idei díjátadó vörös szőnyegén.
febr. 25
17:14
Mi a hosszú élet titka? (NLCafé)
Az örök kérdésre ezúttal az 1940-ben indított Grant-tanulmány adott válaszokat.
febr. 25
20:12
5. Budapesti Építészeti Filmnapok (est.hu)
Február 28. és március 3. között ötödik születésnapját ünnepli a KÉK, azaz a Kortárs Építészeti Központ szervezésében megvalósuló Budapesti Építészeti Filmnapok, melynek küldetése, hogy a film médiumát használva világítsa meg...
febr. 25
21:42
3. Frankofón Filmnapok (est.hu)
Március 1. és 9. között rendezik meg a harmadik Frankofón Filmnapokat Budapesten, az Uránia Nemzeti Filmszínházban, ahol tíz frankofón ország húsz, Magyarországon először vetítendő filmje és egy Olivier Assayas retrospektív...
febr. 25
22:18
Kedd esték a Toldiban: Mundruczó (est.hu)
Mundruczó Kornél Afta című kisfilmjével és Nincsen nekem vágyam semmi című nagyjátékfilmjével folytatódik a Kedd esték a Toldiban filmklub február 26-án, kedden 20.30-as kezdettel. A vetítés után maga a rendező...

Keresés