2013. február 25. hétfő

febr. 25
7:00
Jennifer Aniston kiütötte Angelina Jolie-t az Oscaron – fotó (NLC)
A 43 éves színésznő kéz a kézben sétált be az Oscar-gálára vőlegényével. Hogy ez miért nagy dolog? Eláruljuk!
febr. 25
8:12
Csináld magad: családi üzenőtábla (NLC)
Meguntuk a hűtőmágnesek alól kikandikáló cetliket, és egy képkeret, némi maradék anyag és csipeszek segítségével egyedi családi üzenőtáblát készítettünk. Megmutatjuk, hogyan!
febr. 25
8:48
Térkép! Itt találod az Államkincstár-fiókokat (NLC)
Térképünk segítségével könnyen megkeresheted az otthonodhoz legközelebbi Államkincstár-fiókot. Nincs más dolgod, mint rákattintani az adott várost jelző pontra, és máris megjelenik a jobb oldalon a fiók címe, a nyitva tartás és az elérhetőségek!
febr. 25
9:06
Az év első tízmilliószoros napja jön (NLC)
Tudtad, hogy a tízmilliószoros napok tibeti vallási ünnepnapok? És azt tudod, hogy mit ünnepelnek ezeken a napokon, és miért is nagyobb ilyenkor a gondolatok teremtőereje? Cikkünkből azt is megtudod, hogy hogyan kezdheted el a pozitív gondolkodást, és ami a legfontosabb, hogy mikor vannak az idei teremtő erejű időpontok.
febr. 25
9:08
A megbocsátás hete (NLC)
Hétindító ezotériai sorozatunkban ezúttal is egy csokornyi hasznos útravalót gyűjtöttünk össze, amelyek segítenek boldogabb, teljesebb életet élni. Az év kilencedik hetének középpontjába a megbocsátás és a hibáink kijavítása kerül. Ha úgy érzed, hogy rengeteg hibád miatt nem vagy szerethető, ha úgy érzed, a környezeted tele van hibákkal, akkor eljött a te időd: ezen a héten megbocsátásra…
febr. 25
9:42
Oscar, 2013: Ben Affleck sírt, és Obama neje is megjelent (NLC)
Még Michelle Obama is bejelentkezett a Fehér Házból az éjszakai Oscar-gálán. Nyert Ben Affleck Argo-akciója, és díjat kapott Anne Hathaway, Jennifer Lawrence, valamint Daniel Day-Lewis is.
febr. 25
10:18
Száműzték a modelleket a plakátokról (NLC)
Hajókkal vagy fejetlen próbababával helyettesítik a húsvér modelleket Pakisztánban, mert nemrég egy fedetlen váll kivágta a biztosítékot.
febr. 25
10:20
Mi történt? Adele unalmas előadása az Oscar-gálán – videó (NLC)
Unalmas és lélektelen – leginkább így lehetne a jellemezni Adele előadását az Oscar-gálán.
febr. 25
12:06
5 szexjelenet szex nélkül (NLC)
A sejtetés, a titokzatosság és az érzékiség gyakran sokkal szexibb, mint a meztelen testek látványa. A filmek legszexibb jeleneteiben a szereplők ruhában maradnak, bizonyítva, hogy az agy a legfontosabb erogén zóna.
febr. 25
12:08
Egész héten esik majd! (NLC)
Késik a tavasz, a héten borongós, esős idő lesz.
febr. 25
13:00
Elszakadt Erdélyi Mónikán a ruha – fotó (NLC)
Tény, hogy Erdélyi Mónika és Gáspár Laci csinálta a legjobb hangulatot a Nagy Duettben vasárnap este. Mónika úgy táncolt, hogy még a ruhája is elszakadt.
febr. 25
13:18
45 kilót fogyott az elhagyott ara (NLC)
A menyasszony nem hibáztatta a párját, amiért az az esküvő előtt faképnél hagyta. Ez kellett ugyanis ahhoz, hogy rádöbbenjen: változtatnia kell.
febr. 25
14:12
Habcsókok és villantások: ruhamustra az Oscaron (NLC)
Idén csak egy-két színésznőnek sikerült olyan ruhát választania, amire emlékezni fogunk, és ugyanilyen szerencse, hogy a villantások száma is messze az átlag alatt maradt. Megnéztük, miben vonult Hollywood krémje az Oscaron.
febr. 25
14:30
Ezért figyelj most a kutyádra! (NLC)
A közeledő tavasszal elindult a párzási időszak is. Mire ügyeljünk, hogy ne szülessenek olyan kiskutyák, akiknek talán gazdájuk sem lesz?
febr. 25
16:18
Százezer delfin úszik egyszerre – videó (NLC)
Egy csapat kiránduló hajója mellett úsztak el a delfinek, több mint egy órán keresztül. Nézzétek meg, hogy ugrándoznak!
febr. 25
17:12
Ő volt az Oscar-gála legcsinosabb kismamája (NLC)
Bár vélhetőleg a várandós Kim Kardashian is pályázott a címre, mégsem ő volt a leggyönyörűbb kismama az idei díjátadó vörös szőnyegén.
febr. 25
17:14
Mi a hosszú élet titka? (NLC)
Az örök kérdésre ezúttal az 1940-ben indított Grant-tanulmány adott válaszokat.

Keresés