2013. február 25. hétfő

febr. 25
0:06
Napi Horoszkóp - február 25. (Ezoterikus.hu)
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod? Tudd meg most!
febr. 25
0:42
Napi előrejelzés 12 jegy számára (MaHu)
A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.
febr. 25
6:06
Egymilliárdot ér a 007-es csodaautója (Infostart)
Egy svájci milliomos felújította, és most hárommillió angol fontért Nagy-Britanniában megvételre kínálja James Bond Aston Martin márkájú autóját a hozzá tartozó olyan extrákkal, mint a fényszórók mögé beépített rejtett géppuskák, a füstfüggöny-eregető szerkezet vagy a golyóálló szélvédő.
febr. 25
6:54
Elmúlt már 18.00? Akkor iszom egy kis pohárkával... (HarmoNet)
Online, élő előadássorozat szenvedélybetegség és párkapcsolati problémák témakörben Gelsei Bernadett addiktológiai konzultánssal, a Harmonet tanácsadójával és meghívott előadókkal. A következő adás ma este 20.30-kor kezdődik Elmúlt már 18.00? Akkor iszom egy kis pohárkával... spiritusz az alkohol mögött címmel.
febr. 25
7:30
Magyarország napi Harmóniakártyája (2013-02-25) (HarmoNet)
Ma bepillantást nyerhetsz a tudatalattid különleges birodalmába - engedd, hogy az érzéseid vezessenek és feltáruljanak előtted a saját titkaid!
febr. 25
7:39
Ilyen lett a győri Petz kórház új szuperszárnya! (HáziPatika.com)
Dr. Tamás László János főigazgató főorvos kalauzolásával bárki megnézheti a győri kórház új, 21. századi épületét. ...
febr. 25
8:03
Sport pro és kontra - tanácsok visszereseknek (WebBeteg)
Sportolhatnak-e a visszeresek vagy kerülniük kell a megerőltető mozgást? Dr. Sepa György, az Oxygen Medical sebész- érsebész főorvosa a tényekről és tévhitekről és az eltávolítás lehetőségeiről beszélt.
febr. 25
8:06
Február 25. - telihold és tízmillószoros nap (HarmoNet)
Február 25-én van az idei első tízmilliószoros nap, ami egyben telihold is. Így használhatod ki mindezt a spirituális fejlődésed elősegítésére és életed átalakítására.
febr. 25
8:08
Hétfői HarmoNet horoszkóp 2013-02-25 (HarmoNet)
Ma maró kritikával illetjük munkatársainkat, ha nem tetszik a viselkedésük, vagy a munkatempójuk. Sajnos jól működő kapcsolatokat tehetünk tönkre. Jobban járunk, ha inkább lenyeljük az epés megjegyzéseket. Gyomor- bélrendszerünk válik érzékenyebbé, így alkalmunk nyílhat rá, hogy végiggondoljuk, mennyire felel meg táplálkozásunk az egészséges étkezés szabályainak. Vállalhatunk egy néhány napos…
febr. 25
8:10
Heti munka horoszkóp 2013. február 25-től március 3-ig (HarmoNet)
Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
febr. 25
8:12
Kevesebb jut az egészségügyisek béremelésére, mint tervezték (HVG)
A nemzetgazdasági tárca tavalyi 50-55 milliárd forintos becsléséhez képest az Egészségbiztosítási Alap 2013-as költségvetésében már csak 40 milliárd forint szerepel, s ebből is odaígértek már 4,5 milliárdot az év végén a gyógyszerészeknek a patikák jövedelmezőségének javítására - olvasható a Népszabadságban.
febr. 25
8:12
Csodás mosolya volt az ősembernek (HáziPatika.com)
Az élelmiszer-feldolgozó ipar folyamatai megváltoztatták az emberi száj baktériumflóráját, krónikus problémákhoz vezetve ezáltal - derül ki egy friss tanulmányból, amely szerint őseink sokkal egészségesebb fogazattal büszkélkedhettek, mint mi. ...
febr. 25
8:14
Kínos férfikérdések: az orvos válaszol (HáziPatika.com)
Kihez kell fordulni, ha a makkon észlelünk különféle elváltozásokat? Meg kell-e ijedni, ha a férfi úgy érzi, csíp a húgycsöve? Szakorvosok adnak megnyugtató válaszokat kérdéseinkre. ...
febr. 25
8:16
Gyorsabban reagálnak a spiccesek? (HáziPatika.com)
Az Illinois Egyetem (Chicago) munkatársai a mérsékelt alkoholbevitel látásra gyakorolt hatását tanulmányozták: megállapították, hogy a kisebb változások esetén a józan egyénekhez képest a becsípetteknél rövidült a reakcióidő. ...
febr. 25
8:30
Heti horoszkóp - Mit kell lenyelned ezen a héten? (Ezoterikus.hu)
Inkább édeset kívánsz majd a héten, vagy keserűt? Végy egy kis ízmintát arról, hogy milyen ételek csábítanak leginkább ezen a héten, melyek lesznek a kedvenceid és milyen fogásokat kerülj inkább!
febr. 25
9:06
Tarolt az Argo és a Pi az Oscar díjátadáson (orientpress)
Véget ért a 85. Oscar-gála. Michael Haneke Szerelem című filmje nyerte a legjobb idegen nyelvű film Oscar-díját. A legjobb eredeti forgatókönyvnek járó Oscar-díját a Django elszabadul című filmjéért Quentin Tarantino vehette át. Anne Hathaway kapta a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscar-díjat a Nyomorultak című musicalben nyújtott alakításáért.
febr. 25
9:06
Proenza Schouler 2013/2014 ősz/tél (divatláz)
A színek redukciójának köszönhetően a Proenza Schouler egy igazán markáns kollekciót mutatott be fekete, fehér, és elszigetelten pasztelltónusok alkalmazásával.
febr. 25
9:08
Rodarte 2013/2014 ősz/tél (divatláz)
Laura és Kate Mulleavy 2013/2014 őszi/téli kollekcióját múltjuk, valamint szeretett hazájuk, Santa Cruz inspirálta.
febr. 25
9:10
Marc by Marc Jacobs 2013/2014 ősz/tél (divatláz)
Édes, XXL mintás, színeket szabadon használó ruhák találkoztak a Marc by Marc Jacobs bemutatójában a már-már férfiasnak ható, mintás nadrágkosztümökkel. Az egész 2013/2014-es őszi/téli kollekcióban a sötétkék, vörös, lila és fekete színek domináltak.
febr. 25
9:18
Nőies karrier? Igenis létezik! (HarmoNet)
"Te ehhez úgyis gyenge vagy!" "Nem lesz időd a gyerekekre..." "Inkább maradj csak otthon, jó?" Ezek a mondatok ismerősen csengenek a legtöbb hölgy számára, sokuk akár személyesen is kerülhetett már olyan helyzetbe, amikor azzal szembesítették, hogy női mivoltából kifolyólag nem bíznak rá egy komoly feladatot, illetve alulértékelik képességeit a munka hatékony elvégzése kapcsán, vagy éppen két…
febr. 25
9:18
Amit tudni kell az érett bőrről (HáziPatika.com)
A bőr öregedése elkerülhetetlen folyamat. Azonban a fiatalos kinézet megőrzéséért, a ráncok megjelenésének késleltetéséért, illetve a bőr állapotának további romlásáért sok mindent lehet tenni. ...
febr. 25
9:20
A szkizofrénia típusai (HáziPatika.com)
A szkizofrénia kifejezést Eugen Bleuer svájci pszichiáter alkotta meg, a görög eredetű "schizein" (hasadni) és a "phrenos" (elme) szavakból. A betegség elnevezése sok félreértéshez, tévhithez vezetett, mivel legtöbbször tudathasadásként emlegetik. ...
febr. 25
9:22
Utazás télen (HáziPatika.com)
A téli lazítás mindenkire ráfér. Aki teheti, az ünnepekkor vagy később, sportszabadság miatt kerekedik fel. Különösen azoknak, akik eddig csak nyáron kerekedtek fel, érdemes átgondolni, miben más egy hidegben tervezett utazás. ...
febr. 25
9:24
Áder János bemutatta Nagy Ferenc lemondó nyilatkozatát (orientpress)
A Köztársasági Elnöki Hivatal irattárának rendezésekor megtaláltak Nagy Ferenc miniszterelnök lemondó nyilatkozatát, ami a köztársasági elnök szerint erkölcsi és közjogi értelemben is a magyarországi szocializmus bűnös fogantatását jelzi.
febr. 25
9:24
Nagyobb baj lenne, ha marha kerülne a lóhúsba (HVG)
A vágólovak exportjával foglalkozó magyar állatkereskedők egyelőre nem érezték meg az európai lóhúsbotrányt, egy uniós rendelet hazai alkalmazásának hiánya miatt azonban piacot vesztettek Olaszországban - mondta az InfoRádiónak egy zalaegerszegi vágóló-kereskedő. Németh Szilárd biztos abban, hogy magyar lóhús nem került nyugat-európai marhahús-készítményekbe.
febr. 25
9:24
Évente egy ruhaméretettel kövérít a munkahelyi nassolás (HáziPatika.com)
A legújabb felmérések szerint akár évi három kilót is felszedhetnek azok az irodai alkalmazottak, akik egészségtelen ételek nassolásával próbálják átvészelni a munkanapot. ...
febr. 25
9:26
Csökkenti a fájdalmat a méhméreg (HáziPatika.com)
A krónikus hátfájdalomtól szenvedő betegekben méhméregből készült injekcióval enyhíthetik a gyulladást. ...
febr. 25
9:42
Kimerült, elfáradt? Nehezebb lesz a munkakezdés (HVG)
Hétfőn továbbra is melegfronti hatást tapasztalhatnak az arra érzékenyek, de az előző napokhoz képest gyengébb mértékben.
febr. 25
10:12
Állj bele a sorsodba! (HarmoNet)
Légy a saját asztrológusod: kérdezd meg horoszkópodtól te magad mindazt, amit tudni szeretnél!
febr. 25
10:36
Szülésekből csinál tévéműsort a német RTL (HVG)
A német RTL televízió tavasztól sugározná újfajta real-life-doku műsorát, melyben nők szülését követhetik végig a nézők - írja a Bild bulvárlap.
febr. 25
10:38
Már Oroszországban sem lesz jó dohányosnak lenni (HVG)
Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfőn aláírta a dohányzásellenes törvényt, amelynek egyes rendelkezései idén júniusban, illetve 2014-ben lépnek hatályba.
febr. 25
10:54
Népszerű a letelepedési kötvény (orientpress)
A Világgazdaság azt írja, hogy százával érdeklődnek EU-n kívüli befektetők egy ügyvédi irodánál a magyarországi letelepedést biztosító államkötvény-vásárlás iránt, az engedélyek kiadására azonban még várni kell. Az engedély fő vonzereje, hogy azzal időbeli korlátozás nélkül lehet Magyarországon tartózkodni és üzleti tevékenységet folytatni, ráadásul a schengeni övezet előtt is kinyílik az út.
febr. 25
11:06
Ha kienged a fagyott talaj, lehet már vetni a korai zöldségeket (lakaskinalat.hu)
Legfőbb ideje megtervezni, mit ültessünk a veteményes kertbe.
febr. 25
11:12
Magyarország is érintetté vált a lóhúsbotrányban (HVG)
Még tavaly nyáron érkezett kisebb mennyiség Magyarországra abból az ír hamburgerpogácsából, amelyet most egy német vállalkozás hívott volna vissza – közölte a napidoktor.hu. Csakhogy időközben az összes hazánkba érkezett gyanús húst megették, így egyelőre nem bizonyosodott be, valóban tartalmazott-e lóhúst a szállítmány.
febr. 25
11:24
Heti tarot-előrejelzés: engedd el a fájdalmakat! (HarmoNet)
Ezen a héten a fogyó hold hatása mellett az új hónap, azaz március energiái is megérkeznek. Mindez együtt arra ösztönöz minket, hogy a rosszul működő, felesleges, kacatnak minősített dolgainktól megszabaduljunk, mind lelki, mind fizikai szinten. Itt az ideje, hogy végezzünk egy igazi tavaszi nagytakarítást!
febr. 25
11:48
Lóhúst találtak az IKEA húsgolyóiban (HVG)
Lóhúst találtak az IKEA cseh, brit, portugál, holland és belga egységei számára Svédországban gyártott húsgolyókban. A bútoráruházlánc közölte, a vásárlók "esetleges aggodalmai" miatt felfüggeszti a gyorsfagyasztott és elkészített húsgolyók értékesítését a hazai üzletekben.
febr. 25
11:48
Gyomorpanaszokat okozhat a stressz (orientpress)
Az enterikus idegrendszer, vagy más néven a gyomor-bél traktust (GI) sokan a 'második agyként' emlegetik. A gyomor-bél rendszer ugyanis hasonló neuronok és neurotranszmitterekre munkájára támaszkodik annak érdekében, hogy fenntartsa a kapcsolatot, a kommunikációt a központi idegrendszerrel - írja a Fox News.
febr. 25
12:06
Orbán: nem időszerű feloldani az önkényuralmi jelképek tilalmát (orientpress)
Amíg egy olyan ember is él Magyarországon, akit a diktatúra jelképét viselők hurcoltak el vagy kínoztak meg, addig az ilyen jelképek tiltásának feloldása nem időszerű, és szemben áll mindazzal, amit az alaptörvény emberi méltóságként határoz meg - mondta Orbán Viktor a kommunista diktatúra áldozatainak emléknapján a rákoskeresztúri új köztemetőben, ahol felavatták a nemzeti emlékhelyet jelölő…
febr. 25
12:06
Egészséges élelmiszerek – merre vagytok? (NLCafé)
Hogyan döntsem el a boltban, melyik élelmiszer az egészségesebb? Még mindig kell-e félni az E-számoktól? Praktikus tanácsok haladóktól!
febr. 25
12:06
Heti Horoszkóp február 25-től (Ezoterikus.hu)
Ahány jegy, annyi féle hatás. Neked mit rejteget ez a hét? Bika vagy Kos vagy? Bánat vagy jókedv környékezi a következő napokat? Megtudhatod!
febr. 25
12:36
Tízmilliószoros meditáció magadért és Cipőért (HarmoNet)
Szeretnél egy jobb, boldogabb életet? A mai tízmilliószoros nap a legjobb alkalom arra, hogy elkezdd megteremteni a vágyott életet! Közös meditáció este 20-kor a saját céljaidért - és Cipőért, a Republic frontemberéért.
febr. 25
12:36
Inkontinencia: a pelenka is lehet szép (HáziPatika.com)
Az inkontinencia nem csak testileg, de lelkileg is megviseli az embert. Sokat segít ezért, egy olyan, speciális pelenkanadrágot visel, amely amellett, hogy kiváló nedvszívó és védi a bőrt, diszkrét és úgy néz ki, mint egy fehérnemű. ...
febr. 25
13:18
The Row 2013/2014 ősz/tél (divatláz)
Mary-Kate és Ashley Olsen őszi/téli kollekcióját nevezhetnénk hangulatosnak, bár talán nem ez lenne rá a legmegfelelőbb szó.
febr. 25
13:36
Hírlapi kacsa a Vodafone magyarországi üzletének megvétele (orientpress)
A magyar kormány érdeklődik a Vodafone hazai cége iránt - értesült az origo.hu hírportál több iparági forrásból. Egy, a Vodafone-nál dolgozó középvezető szerint a cégen belül már kész tényként kezelik, hogy egyeztetések folynak egy lehetséges üzletről. Suba János, a Vodafone Magyarország kommunikációs igazgatója az MTI-nek azt mondta, hírlapi kacsa a hír. Úgy fogalmazott, a hírnek nincs semmilyen…
febr. 25
13:42
Bűnözők leszünk a sok tévézéstől? (HáziPatika.com)
Az új-zélandi Otago Egyetem szakembereinek tanulmánya szerint azoknál a gyerekeknél és kamaszoknál, akik túl sok tévét néznek, felnőttként nagyobb valószínűséggel jelentkeznek antiszociális vagy bűnöző hajlamok. ...
febr. 25
13:54
Répássy: eloszlatja az európai kételyeket a médiatörvény módosítása (orientpress)
A magyar médiaszabályozással kapcsolatos európai kételyek eloszlatása a célja a médiatörvény módosítására vonatkozó kormányzati indítványnak - mondta Répássy Róbert igazságügyi államtitkár a parlament alkotmányügyi bizottságának hétfői ülésén. A bizottság a kormánypárti képviselők támogatása és az ellenzékiek nem szavazata mellett általános vitára alkalmasnak minősítette a javaslatot.
febr. 25
14:12
A stressztől nem tudnak a nők teherbe esni? (NLCafé)
Anyasági hormonként is ismert, sok esetben mégis épp túlzott termelődése akadályozza a teherbeesést. Mi okozhatja a prolaktinszint emelkedését és hogyan kezelhető?
febr. 25
14:21
Térdfájdalom: Hogyan előzheti meg a gyakori panaszt? (WebBeteg)
A térdízületek egészséges működése elengedhetetlen feltétele a járásnak, a futásnak, a láb nyújtásának, hajlításának, ám sokszor a térdfájás forrását is itt kell keresnünk, hiszen rendkívüli igénybevételnek kitett ízületről van szó, amelyen kopásos elváltozások jöhetnek létre, és számos módon megsérülhet.
febr. 25
14:48
Kezdődik a lemosó permetezés a budapesti parkokban (orientpress)
Elkezdi a fővárosi parkok és fasorok fáinak lemosó permetezését a FŐKERT Nonprofit Zrt. A permet szórását a parkokban a látási viszonyok miatt nappal, a fasorokban pedig az éjszaka folyamán végzik, hogy a gyalogos és közúti forgalmat ne zavarják.
febr. 25
14:57
Márványházi szép napok (Lakáskultúra)
Szekrényben lakó vizslák, kacsintó madonnák. Megfestett nappalok és áttáncolt éjszakák. Friss festék- és avítt retróillat. Ahogy három fiatal festőművész emlékezik a közös lakás-műtermükben töltött termékeny időszakra.

Keresés