2013. február 16. szombat

febr. 16
0:42
Napi előrejelzés 12 jegy számára (MaHu)
A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.
febr. 16
3:06
Napi Horoszkóp - február 16. (Ezoterikus.hu)
Mi a csillagjegyed? Rövid napi útmutatónk segíthet abban, mit érdemes vagy mit nem megtenni a mai napon! Olvass bele!
febr. 16
7:39
Hogyan válasszunk párt magunknak? (HáziPatika.com)
Mindenki hallotta már az olyan közhelyeket, mint a "szerelem volt első látásra", "csak a belső szépség számít igazán", vagy "az ellentétek vonzzák egymást". Mi történik azonban valójában a romantikus vagy szexuális partner választásakor? ...
febr. 16
8:12
Szombati HarmoNet horoszkóp 2013-02-16 (HarmoNet)
Ma lassabbak leszünk, átgondoljuk minden lépésünket. Alkalmas a nap az üzleti tárgyalások megejtésére, - jó megállapodásokat köthetünk. A hosszú távú tervek kidolgozásában is sikeresek lehetünk.
febr. 16
8:14
Heti Style-Art-Party horoszkóp 2013. február 16-tól 22-ig (HarmoNet)
Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
febr. 16
9:06
Budafok-Tétény: 'az egyházi kézbe került iskola átadása mintaértékű volt' (orientpress)
A 2012-es év spórolós, de hatékony időszak volt Budapest 22. kerületének életében. A nagytétényi városközpont rehabilitációja májusban fejeződik meg, emellett gőzerővel haladnak a további beruházások. A Rádió Orient műsorában Szabolcs Attila mutatta be Budafok-Tétény elmúlt 2 évét és jelenlegi lehetőségeit. Az önkormányzat polgármestere emellett az oktatási intézmények átadásáról, a…
febr. 16
9:18
Megjósolható, hogy mennyire lesz sikeres a lombikprogram (HáziPatika.com)
Azoknál a nőknél, akiknél magasabb egy bizonyos hormon koncentrációja, sikeresebbnek bizonyulnak a mesterséges megtermékenyítésre irányuló erőfeszítések - olvasható egy nemrég megjelent tanulmányban. ...
febr. 16
9:20
Gyulladt mandulák: kivetessük vagy ne? (HáziPatika.com)
A krónikus mandulagyulladás több embert érint, mint gondolnánk. Sokszor nem is tudunk a betegségről, csak valamilyen egyéb probléma - nem múló bőrkiütések, hajhullás - hívja fel a figyelmünket, hogy valami nincs rendben. ...
febr. 16
9:36
Kontaktlencse: Hány éves kortól lehet viselni? (kamaszpanasz)
Az lenne a kérdésem, hogy hány éves kortól lehet szemüveg helyett kontaktlencsét viselni? A tesiórákon kívül járok karatézni is, és ott le kell vennem a szemüvegem - Válogatás a Szakértő válaszol rovatunk kérdéseiből.
febr. 16
10:24
Fogyókúrás tanács - mitől függ, hogy mit mond a doki? (HáziPatika.com)
Az orvosok elméletei az elhízás lehetséges okaira vonatkozóan meghatározzák, hogy milyen tanáccsal segítik betegeiket a fölösleges kilók elleni harcban - áll egy friss amerikai tanulmányban. ...
febr. 16
10:26
Szívünk leplezi az anorexiát? (HáziPatika.com)
A nők minél pontosabb megfigyelésre képesek saját pulzusuk számolásában, annál kisebb eséllyel gondolnak tárgyként a testükre. Pontatlanság esetén azonban felmerül az alacsony önértékelés és az étkezési zavarok veszélye. ...
febr. 16
11:15
Hogyan küzdjem le a félénkségemet? (kamaszpanasz)
Te is csodálója vagy azoknak az embereknek, akik simán kiállnak a pódiumra előadni egy verset a suli ünnepségek alkalmával? Vagy akik csak úgy simán el merik mondani a véleményüket a legharsányabb ismerőseidnek is?
febr. 16
11:30
GI diéta, az egyik legnépszerűbb a sorban (HáziPatika.com)
Manapság mindenben a gyors, látványos megoldásokat keressük, pedig az igazi változáshoz kitartás és idő kell. Slágerdiéták jönnek, mennek. A GI-diéta viszont több mint 3 évtizede - eredményességét számos klinikai vizsgálattal alátámasztva - tartja magát. ...
febr. 16
12:36
Agyvérzés után: jön a depresszió és az öngyilkosság? (HáziPatika.com)
A legújabb kutatások szerint az Egyesült Államokban minden tizenkettedik agyvérzésen átesett betegnek vannak öngyilkossággal kapcsolatos gondolatai. ...
febr. 16
14:12
Már anyja táplálja az állatkert újszülött kiselefántját (Infostart)
Már anyja táplálja a budapesti állatkert újszülött kiselefántját: a borjú szombaton megtalálta Angele emlőjét, és sikerült jóllaknia.
febr. 16
15:06
Módosulhat a médiatörvény (orientpress)
Benyújtotta a kormány a parlamentnek a médiatörvény módosítására vonatkozó indítványát. Az Európai Unióval és az Európa Tanáccsal folytatott párbeszéd eredményeként beterjesztett javaslat szerint a médiahatóság vezetőjét a miniszterelnök helyett a köztársasági elnök nevezheti ki a kormányfő javaslatára. Az előterjesztés kizárja a médiahatóság és a médiatanács elnökének újbóli kinevezését.
febr. 16
16:18
Balog: nem 'büntetőadó' a hallgatói szerződés (orientpress)
Nem 'büntetőadó' a hallgatói szerződés, hanem a költségek visszafizetése - jelentette ki Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere egy osztrák lapnak nyilatkozva. A felsőfokú tanulmányok ingyenesek mindazok számára, akik készek a diplomájukért 'felelősséget vállalni' - szögezte le a miniszter.
febr. 16
17:30
Húsz európai országban tombol az influenzajárvány (HVG)
Magyarországgal együtt összesen húsz európai ország számolt be földrajzilag kiterjedt influenzajárványról az egészségügyi szervezeteknek.
febr. 16
18:06
Húsz európai országban van kiterjedt influenzajárvány (MaHu)
Magyarországgal együtt összesen húsz európai ország számolt be földrajzilag kiterjedt influenzajárványról az egészségügyi szervezeteknek.
febr. 16
18:06
Húsz európai országban van kiterjedt influenzajárvány (Infostart)
Magyarországgal együtt összesen húsz európai ország számolt be földrajzilag kiterjedt influenzajárványról az egészségügyi szervezeteknek.
febr. 16
18:42
Elárasztják a világot a török szappanoperák (Infostart)
Párizsban vagy New Yorkban szinte senki sem ismeri Songül Öden vagy Kivanc Tatlitug nevét, de Dubajban vagy a kazah fővárosban és még Athénban is annál népszerűbb a közönség által bálványozott két török színész, akik az Isztambulban gyártott, óriási nemzetközi sikereket elért Gümüs című sorozat idoljai.
febr. 16
19:18
Dalí, Monet és Picasso műveit árverezték el volt prostituáltak javára (Infostart)
Többek közt Salvador Dalí, Pablo Picasso, Claude Monet és Diego Rivera műveiből rendeztek árverést Mexikóban menhelyen élő egykori prostituáltak javára.
febr. 16
20:09
Európa Egészségfővárosa-cím létrehozását kezdeményezi a debreceni orvoscentrum elnöke (WebBeteg)
Az Európa Kulturális Fővárosa-cím mintájára Európa Egészségfővárosa-cím létrehozását kezdeményezi a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centruma (DEOEC) elnöke; Paragh György ezt szombaton, a DEOEC kapcsolat napja alkalmából tartott sajtótájékoztatón jelentette be Debrecenben.
febr. 16
20:48
Ezért ne mossunk télen túl gyakran (Infostart)
A téli időszakban, különösen többgyermekes családokban okoz gondot a nagy mennyiségű, frissen mosott ruha szárítása. A legfrissebb kutatások szerint a száradó ruhákból távozó pára nagymértékben növeli a lakások páratartalmát, így kedvező feltételeket biztosít a penészgomba és a poratka elszaporodásához. Mit tehetünk ellene?
febr. 16
21:12
Influenza - Húsz európai országban van kiterjedt járvány (WebBeteg)
Magyarországgal együtt összesen húsz európai ország számolt be földrajzilag kiterjedt influenzajárványról az egészségügyi szervezeteknek.
febr. 16
22:54
Az ötös lottó e heti nyerőszámai (Infostart)
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 7. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

Keresés