2013. február 3. vasárnap

febr. 3
0:57
Napi előrejelzés 12 jegy számára (MaHu)
A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.
febr. 3
7:21
Új szerrel simán megy a leszokás? (HáziPatika)
A Mississippi Egyetem (Egyesült Államok) munkatársai egy olyan vegyületet fejlesztettek, mely megkönnyítheti a kemény drogokról (heroin, kokain, metamfetamin és morfin) való leszokást. ...
febr. 3
7:27
Újabb 6 módszer a hatékony zsírégetésért (kamaszpanasz)
Hogyan szabadulj meg azoktól a borzasztó, idegesítő zsírpárnáktól? A KamaszPanasz 6 újabb nagyszerű és hatékony tippet gyűjtött össze neked, melyek segítségével mindez gyerekjáték lesz!
febr. 3
7:54
Egyre több férfi lesz idősebben apa (HáziPatika)
Statisztikák szerint az elmúlt tíz év során az újszülöttek közel kétharmada 30 évnél idősebb apától születik. Az 50 fölötti apukák még mindig ritkák. ...
febr. 3
8:09
Zöld tea – valóban csodaszer? (NLCafé)
Nem tudod, ihatsz-e zöld teát terhesen? Pedig ott a válasz Nők Lapja Café Válaszkereső oldalán.
febr. 3
8:45
Így lettek a medvék időjósok (Infostart)
Nem látták meg az árnyékukat a Fővárosi Állat- és Növénykert barnamedvéi. A népi időjóslás szerint ez azt jelenti, hogy a tél már nem tart sokáig, és hamarosan beköszönt a tavaszias időjárás. A népi időjóslás több olyan jeles napot is számon tartott, amelynek időjárásából egy hosszabb időszakra lehetett következtetni.
febr. 3
9:00
Herecsavarodástól a hangszalaggyulladásig (HáziPatika)
Ismét bővült a HáziPatika.com népszerű szolgáltatása, a Betegséglexikon: három új, alaposan kidolgozott szócikkel gazdagodott a rovat. ...
febr. 3
9:02
Kelbimbó, a sokak által nem kedvelt zöldség (HáziPatika)
A kelbimbó a téli időszak egyik fontos alapanyaga, viszont ízét sokan nem kedvelik. Pedig értékes vitaminforrás és a koleszterinszintet is jótékonyan szabályozza. ...
febr. 3
11:12
Antibiotikum-kisokos (HáziPatika)
Az antibiotikumok több csoportba oszthatók kémiai szerkezetük, hatásmódjuk valamint azok alapján a baktériumok alapján, amelyekre hatnak. Most ismerkedjünk meg az aminoglikozid, a makrolid, a fluorokinolon típusú és még néhány antibiotikummal. ...
febr. 3
11:18
Étkezéssel a tüdőbetegségek ellen? (kamaszpanasz)
Kutatások tapasztalatai szerint, amennyiben kamaszkorban kevés gyümölcs, C- és E-vitamin, valamint omega-3 zsírsav kerül a szervezetbe, az a későbbiekben jelentősen gyengébb tüdőműködéshez vezethet. Ha kamaszkorban a tüdő nem fejlődhet a normális ütemben, később gyengébben fog működni és nagyobb az esélye a különböző légzőszervi megbetegedéseknek is.
febr. 3
11:27
Sertésinfluenza járvány dúl a Közel-Keleten (MaHu)
Több tucat halálos áldozatot követelt a Palesztin Hatóság területén a sertésinfluenza.
febr. 3
12:03
Viharos szél, havazás (MaHu)
Hat megye kivételével az egész országban elsőfokú figyelmeztetés van érvényben a viharos szél miatt, a keleti megyékben az esőt havazás váltotta fel.
febr. 3
12:18
Hajlamos Ön visszérbetegségre? (HáziPatika)
Amikor valaki a visszerességére panaszkodik, akkor többnyire a lábán megjelenő, kiöblösödött, megvastagodott erekre, esetleg a lilás színű, pókháló finomságú erezettségre gondol. Kíváncsi arra, Önt mennyire érintheti a visszérbetegség? ...
febr. 3
13:15
Alkotmánybírósághoz fordult az ombudsman az MMA törvény miatt (orientpress)
A Magyar Művészeti Akadémiáról (MMA) szóló törvény egyes rendelkezéseinek megsemmisítését kérte az Alkotmánybíróságtól (Ab) az alapvető jogok biztosa - közölte Szabó Máté hivatala vasárnap az MTI-vel. Az ombudsman szerint ellentétes a művészeti szabadsággal az, hogy az MMA alapító tagjai csupán egyetlen civil szervezetből kerülhettek ki.
febr. 3
14:45
Ez segíthet a stroke után (HVG)
A közvetlenül az agyi érkatasztrófa (stroke) után alkalmazott őssejtinfúzió segíthet az érintettek felépülésében és a következmények enyhítésében - vélik azok a bolíviai tudósok, akik patkányokon próbálták ki a módszert, ragyogó eredménnyel. Szerintük az eljárás távlatilag emberi próbákra is alkalmas lehet.
febr. 3
15:03
A köszvény étkezéssel tünetmentesíthető (HáziPatika)
Mint a legtöbb egészségügyi problémát, úgy a köszvényt is nagyban segíteni tudjuk étrendünkkel. Megfelelő táplálkozással a fájdalmak rövid időn belül enyhülnek, de ha engedünk a szigoron, újból ki is alakulhatnak. ...
febr. 3
15:21
Az őssejtinfúzió segíthet az agyi érkatasztrófa utáni felépülésben (MaHu)
A közvetlenül az agyi érkatasztrófa (stroke) után alkalmazott őssejtinfúzió segíthet az érintettek felépülésében és a következmények enyhítésében - vélik azok a bolíviai tudósok, akik patkányokon próbálták ki a módszert, ragyogó eredménnyel.
febr. 3
17:09
A hatos lottó e heti nyerőszámai (Infostart)
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az 5. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
febr. 3
17:15
Új krém a szempillákra (HáziPatika)
A Vichy új, könnyű, de hatóanyagokban gazdag szérumát kifejezetten a szem körüli finom bőr ápolására fejlesztették ki. ...
febr. 3
17:45
Nem tiltják be Magyarországon a halált okozó készítményt (HVG)
Magyarországon továbbra is forgalmazzák azt a fogamzásgátló tablettát, amely Franciaországban négy nő halálát okozta. A hatóságok ugyanakkor továbbra is fokozottan figyelik a készítményt.
febr. 3
19:33
Kórházi helyhiány miatt halt meg egy baba Párizsban (HVG)
Rendkívüli vizsgálatot rendelt el vasárnap a francia kormány, miután egy terhes anya kórházi helyhiány miatt elvesztette a születendő gyermekét.
febr. 3
20:09
A vámpírfog az új divat (Infostart)
Míg a nyugati országokban sokan súlyos összegeket költenek arra, hogy fogsoruk tökéletesen nézzen ki, addig Japánban jelenleg éppen a "vámpírfog" a divat a fiatal lányok körében: elálló szemfogakat csináltatnak maguknak, amelyek sok japán férfi szemében "kislányosan aranyos" megjelenést kölcsönöznek nekik.
febr. 3
21:03
Hatezer lépéssel az egészséghez vezető úton (Infostart)
Hatezer lépés - legalább ennyit kell megtenniük azoknak a középkorú nőknek, akik szeretnék csökkenteni a cukorbetegség és a metabolikus szindróma kockázatát. Hart Nikolett, az Oxygen Medical humánkineziológusa szerint az aktivitás a döntő, de minél inkább személyre szabott egy program, annál hatásosabb.
febr. 3
21:05
Az őssejtinfúzió segíthet az agyi érkatasztrófa utáni felépülésben (Infostart)
A közvetlenül az agyi érkatasztrófa (stroke) után alkalmazott őssejtinfúzió segíthet az érintettek felépülésében és a következmények enyhítésében - vélik azok a bolíviai tudósok, akik patkányokon próbálták ki a módszert, ragyogó eredménnyel. Szerintük az eljárás távlatilag emberi próbákra is alkalmas lehet.
febr. 3
21:39
Melyik kutyaafajtát szeretik leginkább az amerikaiak? (Infostart)
Továbbra is a labrador retriever a legnépszerűbb kutyafajta az Egyesült Államokban.

Keresés