2013. február 17. vasárnap

febr. 17
0:06
Napi Horoszkóp - február 17. (Ezoterikus.hu)
Mi a csillagjegyed? Rövid napi útmutatónk segíthet abban, mit érdemes vagy mit nem megtenni a mai napon! Olvass bele!
febr. 17
0:42
Napi előrejelzés 12 jegy számára (ma.hu)
A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.
febr. 17
7:36
Sokkoló betegségek videojátékoktól (kamaszpanasz)
Ha túl sok időt töltünk a videojátékokkal, komoly betegségek is kialakulhatnak nálunk, sőt, extrém esetben az életünket is elveszíthetjük miattuk. Milyen veszélyek leselkednek ránk videojátékozás közben?
febr. 17
8:12
Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2013-02-17 (HarmoNet)
Ma lassabbak leszünk, inkább csak lustálkodásra vágyunk. Adjuk meg magunknak a lehetőséget a pihenésre. A kényeztetés is időszerű, legalább egy finom, aromaterápiás fürdő erejéig. Utána masszírozzuk meg egymást, kedvesünkkel! A mai nap egészségügyi problémája a fogak érzékenysége lehet. A fogfájás, rosszindulatú gócok sok más problémának lehetnek előidézői a szervezetben. Gyulladásos folyamatok,…
febr. 17
8:12
Kérdések és válaszok a hozzátáplálásról (Infostart)
A kisbaba fejlődése során számos kérdés vetődhet fel, például az egyes ételek bevezetésének időpontjával kapcsolatban is. A következőkben a hozzátáplálással kapcsolatban felmerülő leggyakoribb kérdésekre kaphatunk választ.
febr. 17
8:14
Heti wellness horoszkóp 2013. február 17-től 23-ig (HarmoNet)
Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
febr. 17
8:24
Cukorbetegség fenyegeti a stresszes férfiakat (HáziPatika.com)
Egy 35 éven át tartó kutatás eredményeként a svédországi Göteborg Egyetem kutatói arra a megállapításra jutottak, hogy az állandó stressznek kitett férfiak körében nagy a kettes típusú cukorbetegség kialakulásának esélye. ...
febr. 17
9:06
Húszszázalékos leépítés terveznek Budapesten a Városházán (orientpress)
Húszszázalékos létszámleépítést terveznek a Városházán tavasszal - tudta meg a Népszabadság. Tarlós István megerősítette az értesülést, de hangsúlyozta, 'nem egyszerűen elbocsátásokról van szó'. A főpolgármester emlékeztetett, hogy a fővárostól elkerültek különböző feladatok és hatáskörök az oktatásban, az egészségügyben és szociális téren is.
febr. 17
9:30
Jó üzlet a diétás étel (HáziPatika.com)
Évek óta próbálják ösztönözni az étteremláncokat az óriásadagok és a magas kalóriatartalmú fogások visszaszorítására. A vendégek egészségénél azonban kézzelfoghatóbb haszna is van a változtatásnak: az anyagi haszon. ...
febr. 17
10:36
Ezért kell elválasztani a munkát a magánélettől (HáziPatika.com)
A munkától való mentális, fizikai és elektronikus elszakadásra is szükség van ahhoz, hogy valóban magunk mögött tudjuk hagyni a munka okozta stresszt, állítják a Kansas Állami Egyetem kutatói. ...
febr. 17
10:38
Amikor a lelkünk is beborul (HáziPatika.com)
Fáradékonyság, kedvetlenség, rossz hangulat. Ma már a lakosság tizedét érinti a szezonális depresszió. A tünetek könnyen kezelhetőek, ugyanakkor nem szabad félvállról vennünk őket. ...
febr. 17
11:27
A sípcsont elhalása: Schlatter-Osgood betegség (kamaszpanasz)
A Schlatter-Osgood a fiatal, még növekedésben lévő gyermekeknél jelentkező, a sípcsont felső részét érintő csontelhalási folyamat. Általában jóindulatú, visszafordítható betegség.
febr. 17
11:42
Chips vagy popcorn, jégkrém vagy sorbet (HáziPatika.com)
Legyen szó diétáról vagy egészséges életmódról, sokszor nem egyszerű eldönteni két hasonló étel közül, melyik a jobb választás. Nézzük végig, hogy a pizzából a kolbászos vagy a csirkés, a nassikból pedig a chips vagy a popcorn a jó megoldás! ...
febr. 17
11:48
Azta! Megérkezett 2013 legszexibb trendje - fotók! (divatláz)
A forrónadrágot reggeltől estig viselheted, ha pimaszul fiatal vagy és csodás az alakod.
febr. 17
12:06
Fodros szoknyák (divatláz)
A fodros szoknyák öt évvel fiatalabbá tesznek.
febr. 17
13:00
Sötétek (divatláz)
A kékes és cseresznyeszíneknél trendibbek most a fekete árnyalatok. Nem kell sokat trükköznöd a színnel, legyen egyszerű - úgy a nagyszerű!
febr. 17
13:02
Se több, se kevesebb (divatláz)
Pont ennyi szín kell ahhoz, hogy ilyen ütős külsővel jelenhess meg!
febr. 17
13:18
Ismét támad a hipó ruha! (divatláz)
Ki gondolta volna, hogy egy ilyen retro, Betty Draper stílusú ruhával még szembetalálkozhatunk az utcán?
febr. 17
13:54
Vad hullámok (divatláz)
Finoman hullámos, nem túl precízen formázott haj az új szezon egyik menő hajviseletének az alapja. Így változik az egyenes haj trendi sörénnyé!
febr. 17
16:18
Még nem búcsúzik a tél (Infostart)
A jövő héten nagy hideg nem várható, de továbbra is inkább télies lesz az idő. Számítani lehet esőre, havas esőre, többfelé hószállingózás, havazás is várható - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.
febr. 17
16:24
Militarista fekete-fehér dekor (lakaskinalat.hu)
Az olasz Porro cég modern és hagyományos stílusban gyárt minőségi fa bútorokat, legyen az étkező, hálószoba, nappali és virtuális iroda otthon - mindez páratlan értéket képvisel a piacon.
febr. 17
16:26
"Breakdown" Louie Rigano tervezésében (lakaskinalat.hu)
Gyönyörű élekkel, kellemes tónusokkal, leginkább dekorációs célra szolgál.
febr. 17
16:28
Szétcsúsztatható dohányzóasztal óriási tárolóval (lakaskinalat.hu)
Egy mexikói tervező szétcsúsztatható dohányzóasztalt mutatott be a Design héten. A robosztus méretű asztal egyszerűen óriási tárolóvá alakítható át.
febr. 17
17:12
A hatos lottó nyerőszámai és nyereményei (Infostart)
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 7. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 2, 17, 23, 36, 39, 42.
febr. 17
17:30
Kék és fekete: állandóan (divatláz)
A tengerkék és fehér csíkos felső bármivel párosítható, csak fekete legyen.
febr. 17
17:32
Kötött a virágossal (divatláz)
Imádom, ahogy a kék kiegészítők csak úgy vibrálnak ebben az összeállításban.
febr. 17
18:06
Üstököslesre invitál a Planetárium (orientpress)
Az évszázad üstököse című új műsorát február 28-án mutatja be a TIT Budapesti Planetárium, a programon a résztvevők megismerhetik az üstökösök természetét, történetét és előfordulásuk lehetséges helyszíneit is. A szabad szemmel is megfigyelhető üstösök ritka látogatók, jó, ha minden évtizedre jut egy-egy belőlük. A csillagászok reményei szerint a 2013-as év különleges lesz a csillagászat…
febr. 17
18:48
Védőoltások: károsak vagy sem? (HáziPatika.com)
Ferenci Tamás biostatisztikus, a BME Orvosinformatikai Laboratóriumának doktorandusza, a BCE Statisztika Tanszékének óraadó tanára, a Védőoltásokról - a tények alapján blog szerzője tart előadást kedden a fővárosi Kossuth Klubban. ...
febr. 17
20:30
Nincs bizonyítható egészségkárosító hatása a fukusimai atombalesetnek (WebBeteg)
Nem mutatható ki a 2011 márciusi fukusimai atomerőmű-balesethez köthető egészségkárosodás a közelben lakó embereken - közölte Szakai Kadzuo, a japán radiológiai intézet kutatója a Japan Today hírportál vasárnapi jelentése szerint.
febr. 17
20:48
Az éjjeli fogcsikorgatás veszélyei (Infostart)
Sokan nem tudnak az éjszakai fogcsikorgatásukról, csak azt tapasztalják, hogy fáradtan, leverten ébrednek, zsibbad a karjuk, a nyakuk, zúg a fülük, esetleg visszatérő migrénnel küzdenek. Benkő Krisztina, az Oxygen Medical fogszakorvosa a fogcsikorgatás következményeiről és a megoldás lehetőségeiről beszélt.

Keresés