2013. február 17. vasárnap

febr. 17
6:42
Plasztikázzák a TV2 üdvöskéjét (NLC)
Lassan gyó­gyul a Jóban Rosszban fiatal színésznője, Szorcsik H. Viki lába. A fiatal anyuka nyár végén szenvedett harmadfokú égési sérüléseket, ezért kell plasztikai műtéteknek alávetnie magát – írja a Blikk.
febr. 17
6:44
Intenzív osztályon kezelik a magyar zenészt (NLC)
Tegnap még csak azt lehetett tudni, hogy a korábban is szívproblémáktól szenvedő Cipőt kórházba kellett szállítani. A Bors szerint az énekest jelenleg is az intenzív osztályon, mélyaltatásban kezelik.
febr. 17
9:06
Nagy fehérneműkörkép árakkal (NLC)
Megnéztük, mennyibe kerül egy viszonylag egyszerű bugyi és melltartó a legismertebb fehérneműt árusító boltokban.
febr. 17
9:08
Teszt! Terítéken a hajcsavarók és hajsütővasak (NLC)
Egyenesből göndör – de mivel? Segítünk eligazodni a tucatnyi hajcsavaró és hajsütővas között. Teszteltük a készülékek gyorsaságát, azt, hogy mennyire tartósak a bongyor fürtjeink, és hogy mennyire könnyű használni a kütyüket.
febr. 17
9:24
Vasárnapi programok: tűzkerék és jelmezpróba (NLC)
Szerezhetsz új családtagot a kisállatvásáron, de Pécsváradon megnézheted a dombról leguruló tüzes kereket is. Vágj bele a vasárnapba!
febr. 17
10:00
Nagy viták az Eurovízió élő adásában (NLC)
Szombaton a harmadik elődöntőhöz érkezett A Dal című verseny. Nemcsak az derült ki, hogy melyik 18 dal jut a középdöntőbe, hanem az is, hogy Csiszár Jenő bal lábbal kelt fel.
febr. 17
10:18
Marad a borús időjárás (NLC)
Szomorúan jelentjük, hogy nem, még nincs itt a tavasz. Szürke, hószállingózós hétvége lesz!
febr. 17
11:12
10 tipp, amivel spórolhatunk a rezsin (NLC)
„Zárd el jól a csapot, hogy ne folyjon feleslegesen!” – ugye ismerősen cseng ez a mondat abból a bizonyos játékból? Sokszor elhatároztad már, hogy spórolni fogsz a rezsin, de mindig kudarcba fulladt a kísérlet? Íme tíz tanács, amiket betartva több marad minden hónapban a zsebedben!
febr. 17
12:06
Élő adásban hívták randizni az Eurovízió versenyzőjét (NLC)
Cserpes Laura a zsűri pontjaival jutott tovább az Eurovíziós Dalverseny középdöntőjébe. Az adás ideje alatt pedig sorra hívták randizni a férfiak.
febr. 17
12:08
Mit csinálj, hogy ne töredezzen a hajad? (NLC)
Meleg ollós vágás vagy hajpakolás? Mi a legjobb a töredezett hajra? A választ megtalálod a Nők Lapja Café Válaszkereső oldalán.
febr. 17
15:06
A család kedvence: variációk fasírtra (NLC)
Nincs igazából hazája, minden nemzet előszeretettel gyúrja és sütögeti. Univerzális főzelékfeltét készülhet belőle, vagy gazdagíthatjuk vele salátánkat, hidegen pedig szendvicsben se rossz.
febr. 17
16:18
Így törli a Facebook az exed! (NLC)
Csak egy klikkelés, és az exed minden nyomát eltüntetheted a szakítás után, nem kell egyesével bajlódni az időközben fájdalmassá vált fotókkal vagy hozzászólásokkal.

Keresés